Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ciddi tehdit altındayız...Sağlığımızla oynanıyor...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ay akşam eşime söyledim söylediğime bin pişman etti. Meğer evde bir benim haberim yokmuş. Yok şunda şu var bunda bu var bir başladı ki sormayınCiddi araştırmaya başlıyorum bu konuyu.sağlıklı ne bulursam paylaşacağım burada.

Paylaşımlarını bekliyoruz tatlım

Son düzenleme:
evet ya canım..ben de arkadaşlarımı arayıp soracağım yarın..
sağlık şakaya gelmiyor valla..
kaybedince değerini anlıyoruz..

son 3 aydır doğal bakımlar yapıyorum saçıma.Saçlarım acayip parlıyor artık.şu tv yıldızlarının saçı donuk kalır benim saçımın yanındatamamen doğal bir şampuan kullansak demekki hep ışıl ışıl olacaklar.

Son düzenleme:

herşeyin doğalı ve normali iyidir bence..
haklısın canım..ben de doğal bakımlar yapıyorum saçıma ve çok farketti.yalnız migrenim azdı ,bir süredir yapamıyorum..havalar iyileşince yeniden devam edeceğim..
valla o tvdekilerin saçlarına neler neler sürüyorlardır da anca o kadar iyi gözüküyordur..kendi halleri kötüdür bence..

canım o kadar bakımın içinde sanırım saçımı parlatan hint yağı oldu.Hem hızlı uzamasını da sağlıyor....

denetim yok piyasa allaha emanet zaten olsada denetim onlara rüşvet veriyorlar

canım o kadar bakımın içinde sanırım saçımı parlatan hint yağı oldu.Hem hızlı uzamasını da sağlıyor....

gerçekten mi tatlım ?
tamam o zaman yarın bende alayım hint yağı..diplerine sürüp bekletiyorsun değil mi canım ?
2-3 saat yeter herhalde ?

Bu ürünleri bende hayatıma soktum 6 aydır.. Şampuan ve saç kremini kullanıyorum, birde first diye bir ürünü var onuda banyodan sonra saçlarıma püskürtüyorum ; dış etkilerden koruyor.. Sabunuylada yüzümü yıkıyorum.. Hiç kurutmuyor aksine nemlendiriyor.

Saçlarım bazı özel sağlık sorunlarımdan dolayı çok dökülüyordu, ilk üç ay sonra tamamen kesildi saç dökülmesi..Üstelik çok canlı görünüyor..

Tavsiye ederim..

nerden aldın bu ürünleri canım ?

teşekkür ederim canım...
fiyatları nasıl ?

Rica ederim..

Bana göre normal..Gerçekten çok doğal ve konsantre ürünler..Çook az kullanıyorsun, uzun aylar gidiyor. Aşagıdakı fıyatlar benim alışlarım ; yani yüzde otuz indirimli halini yazdım.

Şampuan : 30 tl
Sac kremi : 27 (Saç diplerine masaj yapıyorsunuz ki kremi saç dibine kullanamazsınız)
sabun : 10 tl
First 32 tl

çok teşekkür ederim..
almayı düşünüyorum bende ..
yardımlarınız ve ilginiz için de çok teşekkür ederim..
zaman ayırıp ilgilendiniz benimle

çok teşekkür ederim..
almayı düşünüyorum bende ..
yardımlarınız ve ilginiz için de çok teşekkür ederim..
zaman ayırıp ilgilendiniz benimle

Rica ederim. Zarif teşekkürünüz için

ben tüm yazılanları okuyamadım ama şok oldum

bir daha aslaaa şampuan falan kullanmam aslaa.. saç kalmayacak yaa.. dediklerinizin hepi çok mantıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…