- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Bence geçenki konunuz gibi yine abartıyorsunuz.
arkadasimin mesajlarini okumam dogru degildi ama siz hayatinizda hic mi hata yapmadiniz anlamiyorum ki karaktersiz mi oldum ben simdi bunu yaptim diye? benim sifrem de onceden arkadasimda vardi zaten biz okuyoduk bunlari dert etmiyoduk uzerinden zaman gecince gorup okudum evet yaptigim yanlisti ama gordugum sey de cok guzel degildi arkamdan dalga gecilmesini okudum.Ben arkadaşının özel mesajlarini gizli gizli okuyup buraya konu açtığınızda anladım zaten karakterinizi.
Sizi sevmiyorlar çünkü o kadar da sevilesi bir insan değilsiniz.
Hatta siz de kendinizi sevmiyorsunuz. Her konuda şöyle kötüyüm,böyle çirkinim,şu beni sevmiyor,bu beni sevmiyor,aman da ne başarısızim... Mutlu oluyorsunuz bu tarz negatif şeylerden konuşmaktan ve hiç farketmeden hayattaki bütün negatiflikleri kendinize cekiyorsunuz
yapim boyleyse o zaman hic degisemem kiSürekli surat asan, trip atan, alınan, bozulan, gücenen bir yapın varsa sıkılmıştır insanlar umursamıyordur doğal olarak. Ki bence böyle bir yapın var. Buraya açtığın konulardan bile çıkıyor bu sonuç.
Tamam kal iştr böyleyapim boyleyse o zaman hic degisemem ki
pekiTamam kal iştr böyle
Zaten sen de bundan zevk alıyorsun.
Sevgilinin telefonunda üstten gelen öpücüklü bildirimi görürsün , uygun anı kollar mesajlarını karistirirsin. Kocandan yana bazı şüphelerin vardir, içinde aldatildigina dair yoğun bir hissin vardır, 6. Hissine kulak verir telefonunu karistirirsin.arkadasimin mesajlarini okumam dogru degildi ama siz hayatinizda hic mi hata yapmadiniz anlamiyorum ki karaktersiz mi oldum ben simdi bunu yaptim diye? benim sifrem de onceden arkadasimda vardi zaten biz okuyoduk bunlari dert etmiyoduk uzerinden zaman gecince gorup okudum evet yaptigim yanlisti ama gordugum sey de cok guzel degildi arkamdan dalga gecilmesini okudum.
bazenpeki siz kendinizi seviyor musunuz
ben ciddiye alinmadikca daha cok küsüyorum. ben yokmusum givi davrandiklarina kendi icime kapaniyorum git gideŞöyle bir mantık yürütüyor olabilirler.
Siz daima modu düşük dolaşıyorsanız gene sebepsiz böyledir, her zamanki hali diye size sormuyor olabilirler. Ama ablanız her zaman böyle değilse gerçekten ciddi bir şey olmalı deyip sorma gereksinimi duymuş olabilir babanız.
Ciddiye alınmak için bir çaba gösteriyor musunuz? Herhangi bir sorumluluk alıyor musunuz veya çevrenizdeki insanlara karşı siz duyarlı mısınız? Yoksa sadece bir köşede neden böyle, neden bana böyle yaptılar gibi yakınıyor musunuz? Bütün dünya bir araya gelip size karşı olamaz. Demek ki sizde bir hata olmalı.
sifresini gizlice almadim ki. birbirimizde oldugunu zaten biliyoduk. surekli wpden konustugumuz icin instagramda sadece gruplar vardi ordan konusuyoduk. o da benim konusmalarimi okumustu bunu nmuhabbetini bile gecirmistik gulerek ama ben zaten bunu biliyodum yazarken. o donemler cok yakin oldugumuz icin zaten herseyi ilk birbirimize soyluyoduk gizli sakli yoktu yani. ozel biriyle konusmasi falan olsa bana vermezdi benim olsa bende ona vermezdim. sonra o hesaba zaten girmedi baska hesap acti, ben de tekrar baktigimda o konusmayi gordum onceden bakmamistim bile. evet belki yanlis ama biz bunlari kabul ederek sifrelerimizi vermistik o zaman daha da kucuktuk zaten gizli sakli biseyleri olmayan arkadaslardik ne bileyim belki de oyleyimdir yanlis yaptigim ama hic boyle dusunmemistikSevgilinin telefonunda üstten gelen öpücüklü bildirimi görürsün , uygun anı kollar mesajlarını karistirirsin. Kocandan yana bazı şüphelerin vardir, içinde aldatildigina dair yoğun bir hissin vardır, 6. Hissine kulak verir telefonunu karistirirsin.
Bunların hepsi anlayışla karşılanacak şeyler. Ama sizin sırf şifresini biliyorsunuz diye birisinin uygulamasına girip özel mesajlarını okuyorsunuz.
Bu bir anlık olan bir şey, bu basit bir hata falaj değil ki. Bu tam olarak sizin karakterinizin kötü olduğunu gösteriyor. Karşıdaki insana saygi duymadığınizin kanıtı. Ki siz saygısız bir insansanız (ki evet oylesiniz) kim neden size saygı duymak için ekstra çabalasin?
Kaldı ki bu saygısızlık tek o arkadaşınıza değil, ona mesaj atan herkese yönelik. Belki sevgilisiyle belalti konuşmalar yaptı,uygunsuz fotoğraflarını göreceksiniz o mesajları açınca.
Belki bir arkadasi hayatıyla ilgili büyük bir sırrını verdi . Siz de vakıf olacaksiniz... Ben Instagram'da neler neler konuşuyorum, ne ekran görüntüleri atıyorum yakın arkadaşıma,güvenip. Onun üçüncü bir arkadasinin benim en mahrem yerime girip roman gibi okuması ihtimali bile çok çirkin.
Yani arkadaşınız hakkınızda kötü konusmus ama sizce haksız mı???
Bu saygısızlıkta, bu dusuncesizlikte biri hakkında kim iyi konuşabilir ki?
Karakterinizin mutlu değilseniz karakterinizi düzeltmeye çalışın. Sevilmek istiyorsanız sevilesi davranışlarda bulunun. Daha güzel gorulmek istiyorsanız YouTube ile spora başlayın, Gratis indirimini takip edip yüz konturu, fondöten,far falan alın.
Sosyal fobiniz varsa devlette bedava psikiyatre gidin (ki en doğal sey,zamaninda ben de gidip ilaç ile aşmiştim agarofobimi) , çözüm arayın.
Ama sizin tek yaptığınız söylenmek, ne kadar sevilmediginizi defalarca tekrar edip evrene negatif enerji yaymak.
Üzgünüm ama böyle giderse 18 değil, 28 yaşında da aynı hayattan bezmislikle forumlarda konu açmaya devam edeceksin.cunku hayatınla ilgili bir adım atmaktan kaçıp sadece söyleniyorsun
E insanlar da seni çekemez ki her zaman. Yapın böyleyse hayatının her döneminde çevrendeki insanlar bir yerde senden sıkılacak demektir.yapim boyleyse o zaman hic degisemem ki
nasil degistiricem bilmiyorumE insanlar da seni çekemez ki her zaman. Yapın böyleyse hayatının her döneminde çevrendeki insanlar bir yerde senden sıkılacak demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?