herhangi bir şikayetim yok aslında şikayet değil bu size sormak istedim sadece ciddiyetli olmak iyi mi diye veya iyi değil midir diye..
numaralı gözlük kullanıyor musun :) ben gözlük takınca bana da öyle diyorlar
Bu yapıyla ilgili ben değiştiremedim mesela
Bazı kadınlar var hahhh hahh hayyyy her an gülerler rahat rahatsırnaşık şey
Çoşkuyla böyle gelene gidene takılır espiri yaparlar, kendileri oldukları belli
Yani onlarda öyle, bende böyle, beni tanıyanlarda ciddi bilirler ben böyleyim
ama tanıdıkca içimdeki çocuğu görürler, çok severler
Ama ilk bakışta evet kimse yanaşamıyor karşı cinstten
Şimdi bu biraz yapıyla ilgili ve insanın yaşadıklarıylada ilgili
Ağır mutsuzluklar ve hayal kırıklıkları hep aklımda diye yaşatıyor insanı
Bunu en iyi ben bilirim, sende boşanmışsın, hep temkinlisin
Birde için buruk yaralısın, bu yara kim ne derse desin üstünden gitmiyor. Kapanmıyor
Hani zamanla unutuyosun eski eşini yaptıklarını diyelim, hayatın değişiyor ama yaşanmış hayal kırıklığı işte o senin içinde biryerlerde gezinip duruyor. Çünkü bu durum bütün hayatına olumsuz etkiler kesinlikle katıyor.. Yani olay tamamen derinde canım
O yüzden hiç sıkma canını bizde böyleyiz napalım. Kendimizi bildikten sonra bir kaç dostta yeter, karşı cinste kısmettir. Doğru insan sen ne kadarda ciddi dursan gelir bulur seni, sen engel olamazsın ona....a.s.
aynı durumdayız, üstelik bende evlenip ayrıldım...çok iyi anlıyorum handikapınızı
ama her zaman bir kadının etrafınca ciddiyet sahibi biri olarak değerlendirilmesi daha olumlu, üstelik boşanmış kadınlar için çok önemli bir bariyer görevi de görüyor bu...
sadece kendinizi güvende hissettiğiniz, sizi bilen tanıyan insanların içinde rahat davranın bence...
insanlar "en aydın görünenler bile" çok rahat kendini açan, kahkahalarını çınlatan, derhal sosyalleşen kadınlara ya "hafif" ya da "saf" gözüyle bakıyor...sonra bu izlenimi toparlamak, kendinizi doğru anlatmak daha zor...
bence başta mesafeyi kurup, aşamalı olarak kendi kişiliğini, karakterini, eğlence alışkanlıkları paylaşan insanlar daha az üzülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?