- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Hersey iyi giderken sadece bugün ki mesele yüzünden mi ayrildiniz tam anlayamadimMerhaba kızlar, sorunum şu Bir erkek arkadaşım var iki ay oldu sevgili olalı. Ciddi olcak şekilde başladık. 30 yaşındayım ben de. O da benden 7 yaş büyük. Yani artık anlaşırsak evlilik olur diye başlamıştık. Ta ki bugüne kadar. Bir kafede otururken bir mesaj geldi erkek arkadaşından. Hoş olmayan, sanırım iğrenç içerikli işte. Ne ki o bakayım dedim. Göstermedi. Çekti. Bu sırada kendi bakmaya devam etti. Ve “oha bu ne” filan dedi. Benim yanımdayken yapma bari terbiyesizlik ve saygısızlık bu, Hemen kapatmalıydın filan dedim. Ve başka bazı ufak tefek sorunlar vardı ayrıldık. Benim abarttığımı ve çok kötü bir şekilde tepki verdiğimi düşünüyor. Benim tepkim de tabi sertti yani. Ne olabilirdi ki? Nasıl bu kadar rahat olabiliyor ve bi ilişkiye özen göstermez oldu insanlar anlamıyorum artık. Üzgünüm...
Hersey iyi giderken sadece bugün ki mesele yüzünden mi ayrildiniz tam anlayamadim
Bu tip muhabbetler erkekler arasında olur ben takılmam ama senin önünde olması çok çirkin ve saygısızca tabi
Oha falan diye de tepki verebiliyor yanında
Henüz 2 aylık ilişkide evlenicez moduna girmek de saçma iki olgun insanın
Liseli misiniz ya?
Ben evlenilecek kızım imajı çizmeseydin bu kadar belki adam daha çok bağlanıcaktı sana
Bunlar artık demode şeyler
Adam en başta evlilik falan dese ben ne saçmalıyor bu derim ya bu olgunlukla yani
Bakmaya devam etmesi olmamış ama sizin çocuk gibi ver bakayım vs demeniz de komik. Her erkeğin telefonunda olur böyle şeyler. Benimkine de gruplardan vs geliyor. Kız arkadaşlarla grubumuz var biz de bazen +18 muhabbet ediyoruz. Yani hayatın olağan akışı bu neden tabu haline getiriyorsunuz anlamıyorum
2 ay evlilik düşünmek için bence çok kısa.
Erkek arkadaşınızın tavrı da tuhaf,insan kapatır bakacaksa bile sonra bakar,göstermeyip oha falan demesi insanı gıcık eder gerçekten.Pek bir şey kaybettiğinizi düşünmüyorum,yalnız bundan sonra bence bu kadar çabuk ''ciddi olalım,evlenelim'' moduna geçmeyin.
10 sene sevgili kalmayacaktın da adamı tanımadan etmeden ciddi ilişkiye başladım ne yaHemen evlencez demedim zaten. Ergen filan değiliz belli olgunlukta insanız onu belirtmek için söyledim. Ayrıca beş senedir arkadaşım kendisi. Yani bu ilişkiye özenli ve ciddiyetle başlamıştım. İyi giderse bir iki sene içinde tabi ki evlilik olabilirdi. Bu yaşta on sene sevgili mi kalcaktım
10 sene sevgili kalmayacaktın da adamı tanımadan etmeden ciddi ilişkiye başladım ne ya
İki insan önce aşık olur sonra ciddiyet düşünür bunun sırası bu
Bu benim kocam şeklinde davranırsan da böyle olur işte elinde patlamış adam
Saygısı yok sana
Yanında erotik videolar izleyip bide yorum yapıyor
Sen onun nesi oluyorsun pardon?
Askerlik arkadaşı mısın?
Bırak ciddi düşünmeyi adam sevgili olarak bile görmüyor ya !!
Arkadas olmak başka sevgili olmak başkaPardon da siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. Beş senedir yakın arkadaş olarak tanıdığım biri. Tanımadığımı kim söyledi. Zaten iki ay oldu dedim hemen evleniriz demedim. Önce yazdıklarımı iyi oku anla sonra cevap yazın. Anlamıyorsanız da lütfen bişey yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?