Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi denk gelmiş şanslısınız..
güle güle kullanın

kıslar ben çıkıyorum
yemek hazırlıcem
hoşçakalın canlar
öpüldünüs kocaman
ayy benimde yemek yapmam lazım.. bütün gün güneş mutfağa vuruyo.. bide ocağın ateşi.. resmen terler yuvarlanıyo sırtımdan yemek yaparken..
mutfağa girdiğimde tüm işimi bitiriyom sonrada gidip duş alıyom..

yok kuşum ses yapmıyo.. dış üniteyi takarken ayaklar ve dış ünite arasında siyah lastik takozlar var. titreşimi azaltıyo.. ekip teraziyle montaj yaptığında tam düzse hatta ses okadar hafif oluyoki hiç rahatsız olmazsın.. bırak üst kat komşuyu..
çünkü aynı şeyi bende kocişe sormuştum.. hadi ben önmli değilim ses yapsın ama konu komşu duymasın dedim.. o da ona göre kurdu..
sende gelen ekibe söyle gerçi onlar zaten bukonuda hassaslardır da.. sen yine de hatırlat.. "dış ünite fazla titreşim yamaz dimi" gibisinden biişiyler de yinede sen.. ozaman daha itinalı çalışırlar..

bu arada bizimkisi 12000 lik..
bu arada 9000 ile 12000 lik arasında pek

bu arada bizimkisi 12000 lik..
bu arada 9000 ile 12000 lik arasında pek fark yok ikisininde dış üniteleri aynı

ben çıkıyorum bitanem.. ablam çarşıdan geldi.. bişeyler yiyelim.. sofrayı hazırlayım

sağol canım ya senden çok şey öğrendim olumunekankayizsmile

sağol cnm inşallah...

canım benim bebişine koca kfalı deme, yerim ben onu yerim...bu arada benim yarın ilk görüşmem var, daha ne olacağı belli değil..

aminnnnn.....

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, bu güzel günleri hakkıyla değerlendirebilmek dileğiyle...

Cennette "REYYAN" denilen bir kapı vardır. Kıyamet Gününde o kapıdan ancak oruç tutmuş olanlar girer, onlarla birlikte o kapıdan başka hiç kimse giremez. . (Hadisi Şerif)

canancım mevlananın bu sözünü de sana hediye ediyorum olumunekankayizsmile
Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı. . . ! (Hz. Mevlana)

kızlarr nabersnz yawww ay artık muhabbet yok uzuluom ama yada ben rastgelmıorumm ısıze dondurma demeyın bana dr yaakladı karpuzu dondurmayııı sekerın sınırda dedı cok dkat et dedı sempatiksalakcinni
gulerımm plakalara gelıncee netten google amcaya sor hemen cvblayıversn sana :)
nılum cnm nassın yavrumm
cananımmm ıns guseul haberlerını beklıoruzzz

anam hoş gelmişsin fıstığım
kısss sen ne güzel olmuşsun öyle maşaallah facede resimlerine bittim hamileliği ilk defa birine bu kadar çok yakıştırıyorum
rabbim nazarlardan korusun seni

sevalcim bu sözde tam sana uyacak bir ibrelik söz hz.mevlanadan
hediyem olsun

Güzelliğin bir damlası olan LEYLA için uykuyu haram etmek çok değilse, Güzelliğin kaynağı MEVLA için bir ömrü feda etmek az bile...

(Hz. Mevlana)

ayyy nılummm vallamıı cok tsk ederım bıtanemmm bıaya kılo aldımm aslındaaa kendımı gorıl gıbı hısedıorumm ıns en kısa zamandaaa senıde şişkoo goruruzzzz :)

coksaol hayatımmm söz için :)
ayy nılımm yaa hatrlıomuusn gecen ramazanııı ne kadan guseldı dımı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…