Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek:izmir:ecrin_bebek:
kız cananve kadrıyenın memleketındeyım nerdesnz gacılarr huhu zemuszemus

kıslar benim oğluşum beni uykusuzluğa alıştırıyo bakın
çok düşünceli çocuk canııımmm

mide ağrısından ölmek üzereyim bu arada

geceden beri sancım var kıslar
sabah burdaki hastaneye gittim nst ye girdim ultrasona girdim
herşey normal sancın yok deyip gönderdiler eve
doktora ama sancım var diyom doğumu başlatıcak kadar değil diyo
çoğalırsa sancın direk doğum yapıcağın hastaneye git dedi
bende zaten töbe bidaha gelmem dedim ama içimden tabi
hiç ilgilenmediler bile sinir oldum

gunaydınn kız nurtenn sen valla dogurdun dogurucaksınnn heee hayırlısıyla ınsss

niden kimse yok bugün
doğursam gıkınız çıkmıcak
hadi gelinde doğurtun artık yaaaa
seval neşterin nerde

ayy nurtenn sen yalnızsın evde yaa allah korusun bişi olsa napıcn kızzz bnm eltım saolsunn yakınımda az kala her sabah yanına gelıp akşam gıderım dıo opuyorumnanaktan ee gorumcemde yakın annem yakın degıl bıtekk

Nurtenciğim sancıların yavaştan yokluyor artık ama belli bir eşiği var tabii o yüzden doktorlar göndermişler seni doğum belirtilerinden hiçbiri olmadığından ve olan sancı da yeterli çıkmadığı için. Demekki senin sancılar erken başladı bazısının da doğum anına kadar hatta doğuma bile giderken sancısı olmuyormuşta açılma ilerleyince oluyormuş.Ama sancın olması daha iyi suni sancı vermezler hiç olmazsa tabii açılmana bağlı inşallah açılmanda çabuk olur canım.. Bence bugün uarın eli kulağında efe bebeğin. Seni hazırlıyor bak anne geliyorum hazır ol diyor.. Eğer bir daha gelemeden doğums gidersen hayırlı doğumlar olsun canım mübarek gün bir avazda al oğlubu kucağına ama gelmicem diye ısrar ederse ben hzlı trene atlayıp gelirim neşterle valla...

Ben sonunda evime geldim kızlar. Eşim gece hiç uyuyamadı öksürdü durdu Yalova İstanbul gibi yerlerde alerjisi tutuyor içti ilaçlarını ama fayda etmedi şimdi o yattı biraz bende bavulları açtım bi posta çamaşır attım kaç posta yıkanacak şey var. Diğer eşyaları da yerleştirdim şöyle bir yarın bir temizlik yaparım zaten camlar felan kapalı olduğundan bir yer kirlememiş ama geçerim üzerinden.. Evimi çok özlemişim yaa insanın evi gibi yok valla..

selam kızlar.kocişi uyuttum bende takılayım dedim.
nurten kız her an doğurabilirsin çok heyecanlı yaaa.
amanın beni korku sarmaya başladı.bu hafta da burdayım
hayırlısıyla dr.um haftaya geliyor ondan sonra bende ist.a giderim
korkmam artık herhalde.

öznurcumm sen bana ne zmn gıdıcen demısın hastaneye bn bıranönce gtmek ıtıorum tahlıl sonuclarımıda gotermem lazım hemm bu hafta içi gıderım ınsss

benim yerimede git bari :gitme:

ya bu aralar benim hergün bi aralık karnım ağrıyo sonra geçiyo.
bu ağrılar normalmi sende de varmı.
nurten sende varmıydı yada şu an varmı.
dün tansiyonumu ölçtürdüm eczanede.9-6 çıktı çok düşüktü.normale
döndümü onuda bilmiyorum. bi sıkıntı yaratmaz herhalde dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…