- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #20.721
benim yerimede git bari :gitme:
ya bu aralar benim hergün bi aralık karnım ağrıyo sonra geçiyo.
bu ağrılar normalmi sende de varmı.
nurten sende varmıydı yada şu an varmı.
dün tansiyonumu ölçtürdüm eczanede.9-6 çıktı çok düşüktü.normale
döndümü onuda bilmiyorum. bi sıkıntı yaratmaz herhalde dimi.
canım çok rahatsızlık vermediği sürece sorun olmaz sanırım ama tansiyon düşüklüğün ve aprın devam ederse dr. görünebilirsin. Ya hamileler size bişi sorcam. Ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirmedim biliyosunuz o yüzden hiç bebek fikri yok kafamda anck bu ay göğüslerim büyüdü ve kahverengi halkası da genişledi ayrıca halkanın etrafında sivilce gibi hani sinek ısırırdı biraz kabarır ya öylr kabarcıklar çıktı iki göğsümde de var ilk defa böyle birşey oluyor uçları da çok belirginleşti. Geçen ay beklerken bile görğüslerim böyle olmamıştı zaten nadiren göğsüm acır reglime yakın ama bu kadar olmazdı.. ben tabi yemin ettim ne zaman 35. günüm yani regli olacabileceğin son tarih geçer o zaman yaparım dedim ama imkansız gibi birşey annem geldi, düğüne gittik, tatilde de bişi olmadı aşırı sıcaktı ama annem gelmeden önce en son ne zaman olmuıştu hayırlamıyorum bir önce mi iki gün mü bilemiyorum. Mucize olur heralde ama yine de sorayım dedim.[/QUOTE
sedacım hiç belli olmaz.bikereyle oluyo bu işler zaten.çok çalışmak sadece garantiye almak için.
ama göğüslerdeki o belirtiler daha sonra oluşuyo şu an olmaz yani ona bağlama sen.
bikere yaptık diye umut da yok değil ama yani.allah bilir kuşum.
sedacım hiç belli olmaz.bikereyle oluyo bu işler zaten.çok çalışmak sadece garantiye almak için.
ama göğüslerdeki o belirtiler daha sonra oluşuyo şu an olmaz yani ona bağlama sen.
bikere yaptık diye umut da yok değil ama yani.allah bilir kuşum.
Nurtenciğim sancıların yavaştan yokluyor artık ama belli bir eşiği var tabii o yüzden doktorlar göndermişler seni doğum belirtilerinden hiçbiri olmadığından ve olan sancı da yeterli çıkmadığı için. Demekki senin sancılar erken başladı bazısının da doğum anına kadar hatta doğuma bile giderken sancısı olmuyormuşta açılma ilerleyince oluyormuş.Ama sancın olması daha iyi suni sancı vermezler hiç olmazsa tabii açılmana bağlı inşallah açılmanda çabuk olur canım.. Bence bugün uarın eli kulağında efe bebeğin. Seni hazırlıyor bak anne geliyorum hazır ol diyor.. Eğer bir daha gelemeden doğums gidersen hayırlı doğumlar olsun canım mübarek gün bir avazda al oğlubu kucağına ama gelmicem diye ısrar ederse ben hzlı trene atlayıp gelirim neşterle valla...
selam kızlar.kocişi uyuttum bende takılayım dedim.
nurten kız her an doğurabilirsin çok heyecanlı yaaa.
amanın beni korku sarmaya başladı.bu hafta da burdayım
hayırlısıyla dr.um haftaya geliyor ondan sonra bende ist.a giderim
korkmam artık herhalde.
benim yerimede git bari :gitme:
ya bu aralar benim hergün bi aralık karnım ağrıyo sonra geçiyo.
bu ağrılar normalmi sende de varmı.
nurten sende varmıydı yada şu an varmı.
dün tansiyonumu ölçtürdüm eczanede.9-6 çıktı çok düşüktü.normale
döndümü onuda bilmiyorum. bi sıkıntı yaratmaz herhalde dimi.
canım çok rahatsızlık vermediği sürece sorun olmaz sanırım ama tansiyon düşüklüğün ve aprın devam ederse dr. görünebilirsin. Ya hamileler size bişi sorcam. Ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirmedim biliyosunuz o yüzden hiç bebek fikri yok kafamda anck bu ay göğüslerim büyüdü ve kahverengi halkası da genişledi ayrıca halkanın etrafında sivilce gibi hani sinek ısırırdı biraz kabarır ya öylr kabarcıklar çıktı iki göğsümde de var ilk defa böyle birşey oluyor uçları da çok belirginleşti. Geçen ay beklerken bile görğüslerim böyle olmamıştı zaten nadiren göğsüm acır reglime yakın ama bu kadar olmazdı.. ben tabi yemin ettim ne zaman 35. günüm yani regli olacabileceğin son tarih geçer o zaman yaparım dedim ama imkansız gibi birşey annem geldi, düğüne gittik, tatilde de bişi olmadı aşırı sıcaktı ama annem gelmeden önce en son ne zaman olmuıştu hayırlamıyorum bir önce mi iki gün mü bilemiyorum. Mucize olur heralde ama yine de sorayım dedim.
nurtencim annen nezaman geliyodu.
olurda annen geldi diye topiğe girmezsen doğurdun sanarız heee öyle bişi
yapma sakın.
öyle tabii cnm Nurten de demişti ümidimi yitirdiğim için o ay bir iki kere olmuştu ama tuttu diye ama çok az ihtimal benimki. Acaba diyom bir önceki reglim üstüne görmeydi de o zamandan mı hamiştim ama o zaman 2 aylık olur çoktan belirti verirdi. İlk defa böyle birşey oldu onda da yine hiç aklımda yoktu sıcaktan felan diye düşündüm ama sitede hamilelik belirtilerinde ölesine dolaşırken daha yeni bir kişinin göğsünün benim gibi olduğunu okudum ardından da hamile olduğunu yazdığını ondan sonra şüphelendim yoksa hiç aklımda yoktu çalışma olmadı diye bakalım artık hayırlısı..
Sedacım hayırlısı kuzum, hiç beklmediğin anda bakmışsın gelmiş meleğin..ay ne güzel olur valla...inşallahh.
nurtenim kız pek bi az kalmış olumunekankayizsmile ALLAH YARDIMCIN OLSUN
GÜLER NERLERDE KIZLAR YA kaydirigubbakcemile
Nurtenciğim yok kız zaten kendimi kaptırmıyom bu ay zati hiç aklımda öle bişi yoktu çalışmada olmadıydı zaten çok garip geçen ay bebek yolu gözlerken göğüslerim ağrısın sızlasın diye bakıyordum ama hiç ağrımıyorları şişmemişlerdi bu ayda beklemiyom ya hemencik şiştiler sancıyolar..Ama hiç ihtimal vermiyom ben olursa da çok büyük sürpriz olur artıkın.. Kız Nurten eskiler bilir bu işleri hemen baktılar mı anlarlar valla öel diyosa vardır bir bildiği hem bizde birkaç güne bekliyoz senden hayırlı haberler fazla bekletmeyecek bebeğin sende hazırlıklısın zaten soğukkanlı görünüyorsun kız heyecan yok mu hiiçç.. Amanın benim son günlerim olsa nasıl heyecan yaparım hele ki normal olunca.. aferin çok takdir ediyom seni kuzum... eğer bir gün gelmezden anlıcaz doğurdun.. Heee bu arada kız özelden numaranı yaz bana telin yok bende ararız kız giremezsen olur muu...
kızlar nurten normalde bu zamana kadar topike girmemezlik yapmazdı, bebiş gelmiş olmasın :ecrin_bebek: sahurda falan girerdi o buraya :hulya:
a
içini ferah tut canım
inan ki o zaman herşey daha rahat oluo
en güsel formüllerden biride ne biliyomusun hiç yumurtlama zamanı felan sayma oluruna bırak ve eşinle sırf bebek olsun diye birlikte olma.
istediğin için ol ki bebek fikri aklından çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?