Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok rahatsızlık vermediği sürece sorun olmaz sanırım ama tansiyon düşüklüğün ve aprın devam ederse dr. görünebilirsin. Ya hamileler size bişi sorcam. Ben bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirmedim biliyosunuz o yüzden hiç bebek fikri yok kafamda anck bu ay göğüslerim büyüdü ve kahverengi halkası da genişledi ayrıca halkanın etrafında sivilce gibi hani sinek ısırırdı biraz kabarır ya öylr kabarcıklar çıktı iki göğsümde de var ilk defa böyle birşey oluyor uçları da çok belirginleşti. Geçen ay beklerken bile görğüslerim böyle olmamıştı zaten nadiren göğsüm acır reglime yakın ama bu kadar olmazdı.. ben tabi yemin ettim ne zaman 35. günüm yani regli olacabileceğin son tarih geçer o zaman yaparım dedim ama imkansız gibi birşey annem geldi, düğüne gittik, tatilde de bişi olmadı aşırı sıcaktı ama annem gelmeden önce en son ne zaman olmuıştu hayırlamıyorum bir önce mi iki gün mü bilemiyorum. Mucize olur heralde ama yine de sorayım dedim.

nurtencim annen nezaman geliyodu.
olurda annen geldi diye topiğe girmezsen doğurdun sanarız heee öyle bişi
yapma sakın.

öyle tabii cnm Nurten de demişti ümidimi yitirdiğim için o ay bir iki kere olmuştu ama tuttu diye ama çok az ihtimal benimki. Acaba diyom bir önceki reglim üstüne görmeydi de o zamandan mı hamiştim ama o zaman 2 aylık olur çoktan belirti verirdi. İlk defa böyle birşey oldu onda da yine hiç aklımda yoktu sıcaktan felan diye düşündüm ama sitede hamilelik belirtilerinde ölesine dolaşırken daha yeni bir kişinin göğsünün benim gibi olduğunu okudum ardından da hamile olduğunu yazdığını ondan sonra şüphelendim yoksa hiç aklımda yoktu çalışma olmadı diye bakalım artık hayırlısı..

bilmiyorum ki sedacım ya şimdi beklemekten b aşka yapıcak bişey yok
bikaçgün gelmezsem anlayın ki doğurmuşmdur delikafadulden

of sıkıntı bastı beni bir an önce doğurmak istiyorum
kayınvaldemden geldim şimdi orda onun komşusu var
bana karnın çok inmiş aşşa 2-3 güne doğurursun dedi dersin diyo bana :roflol:

bendeki sancılar belimden başlatıp kasıklarıma doğru iniyo öznurcum
senin haftalarında da hafif hafif gaz sancılarım oluyodu karnımda
kıs 9-6 çok düşük diilki
benim her kontrolde 9-6 çıkıyo doktor gayet iyi tansiyonun diyo
gebelikte hem yüksek tansiyona tehlikelei deniyo. hemşirede düşük olsunda aman yüksek olmasın diyo her ölçtüğünde.

canı hiç bilmiyorum ki
bendeki göğüs değişiklikleri adetim geçtikten sonra başlamıştı
sen şimdi rahat olmaya çalış pek düşünme ama yok diyede düşünüp ani hareketler de yapma sakın
ama aklında bulunsun genellikle belirtilerin çoğu adet geçtikten sonra başlıyo . inşallah hamilesindir uzaun süredir de halay çekmemiştik

nurtencim annen nezaman geliyodu.
olurda annen geldi diye topiğe girmezsen doğurdun sanarız heee öyle bişi
yapma sakın.

annem salı veya çarşamba gibi gelicek öznur
kıs ben sizi bırakırmıyım
günde bir bile olsa ses veririm size

sen çalışmadık diye düşünme tedbirli ol
ama çokta düşünme yoksa insan çok üzülüyo canım

Sedacım hayırlısı kuzum, hiç beklmediğin anda bakmışsın gelmiş meleğin..ay ne güzel olur valla...inşallahh.

Nurtenciğim yok kız zaten kendimi kaptırmıyom bu ay zati hiç aklımda öle bişi yoktu çalışmada olmadıydı zaten çok garip geçen ay bebek yolu gözlerken göğüslerim ağrısın sızlasın diye bakıyordum ama hiç ağrımıyorları şişmemişlerdi bu ayda beklemiyom ya hemencik şiştiler sancıyolar..Ama hiç ihtimal vermiyom ben olursa da çok büyük sürpriz olur artıkın.. Kız Nurten eskiler bilir bu işleri hemen baktılar mı anlarlar valla öel diyosa vardır bir bildiği hem bizde birkaç güne bekliyoz senden hayırlı haberler fazla bekletmeyecek bebeğin sende hazırlıklısın zaten soğukkanlı görünüyorsun kız heyecan yok mu hiiçç.. Amanın benim son günlerim olsa nasıl heyecan yaparım hele ki normal olunca.. aferin çok takdir ediyom seni kuzum... eğer bir gün gelmezden anlıcaz doğurdun.. Heee bu arada kız özelden numaranı yaz bana telin yok bende ararız kız giremezsen olur muu...

Sedacım hayırlısı kuzum, hiç beklmediğin anda bakmışsın gelmiş meleğin..ay ne güzel olur valla...inşallahh.

öyle canım ama olacak iş var olmayacak var biizm ki olmayacak iş ama Allah'ın takdiri o ol dedikten sonra olmayacak şey yok.. Yumurtlamama yakın zamanda bilem olmadı bir iş yumurtlama zamanı annem kardeşim bendeydi sonracıma düğüne gittik memlekete ordan tatile gittik çoktaaan geçmişti yumurtlama zaten... Belli de olmaz ama yeöin verdim valla 35. günüm de geçmeden hiç test felan yapmıcam..

kızlar nurten normalde bu zamana kadar topike girmemezlik yapmazdı, bebiş gelmiş olmasın :ecrin_bebek: sahurda falan girerdi o buraya :hulya:

nurtenim kız pek bi az kalmış olumunekankayizsmile ALLAH YARDIMCIN OLSUN

amin canım Allah razı olsun
Rabbim sanada nasip etsin inşallah
kader arkadaşım beniiiimmmm opuyorumnanaktan

GÜLER NERLERDE KIZLAR YA kaydirigubbakcemile

güle annesine gitti gesmeye canım
belik döner şu günlerde

içini ferah tut canım
inan ki o zaman herşey daha rahat oluo
en güsel formüllerden biride ne biliyomusun hiç yumurtlama zamanı felan sayma oluruna bırak ve eşinle sırf bebek olsun diye birlikte olma.
istediğin için ol ki bebek fikri aklından çıksın.

ben Allaha şükür içim çok rahat
ya ilk çocuk neyin ne olduğunu bilmediğimden korkum yok
yada eşimin desteği bana ferahlık veriyo bilemiyorum
İnşallah canım sizlerinde güzel haberlerinizi alıcaz biz doğurduktan sonra cananın senin kadrişin nilüferin çiğdemin hamileliğini konuşucaz inşallah

kızlar nurten normalde bu zamana kadar topike girmemezlik yapmazdı, bebiş gelmiş olmasın :ecrin_bebek: sahurda falan girerdi o buraya :hulya:

geldim hayatım burdayım
doğurmadım ayaktayım :roflol::roflol:
bugün kocişle tüm evi kaldırdık
heryeri altüst ettik temizledik
anam öyle pislenmişki heryer yemin ederin kadınlığımdan utandım
eşime o kadar dua ettim ki Allah razı olsun yazık kocişim canı çıktı Aşkımın ama bu temizlik bayramı bile geçirir.

kız nurten sen hep temizlik yapıyordun niye ev okadar pislenmiş
diyosun anlamadım.asıl temizlik yapmayan benim.evimde bile değilim kız.
bu haftada burdayım artık bu son.pztsi dr.um geliyor zaten.
nasipse salıdan itibaren evimdeyim artık.sen doğurursun ozamana kadar.

biliyorum cnm öyle olduğunu rahat olmak en güzeli hep öyle olacağım diyorum ama o günler geldiğinde maalesef öyle olamıyorum bir tek bu ay hiç aklımda yoktu o da çalışma olmadığından Eylül'ü pas geçiceğim umarım diğer aylarda sakin olabilir kafayı takmam ama sonuçta herşey olacağına varıyor ne kadar stres yapsak o kadar zora giriyor herşey... Kızım sen gelmeyince hemencik telaş ediyoz aman geliyomu efecik diyee bizi habersiz koyma hatta suyun gelirse aç pc yi suyum geldi ben gidiyom de emi.. Yok canım tabi ki o kadar abartmaya gerek yok sen bir tüm gün girmezsen biz anlarız zaten ama numaranı yaz bana yaa ararım seni güzelim...

Benim de evimde çok iş var yapıp gitmiştim tatile ama inşaat var balkon batmış çıkmış bugün dün yıkadığım çamaşırların ütüleriin yaptım ancak bir dünya ütü vardı. Yarın da biraz süpürcem silcem balkonu halletcem arkadaşıma gitcem ailevi sorunlar var morali bozuk çabuk dön deyip duruyordu görmeden içim rahat etmicek. Sınava kadar azar azar yapcam sınavdan sonra bayrama birkaç gün kalcak o zamanda tümden temizliğe girişirim... Nurtişş sen şimdi yap temizlikleri bebek olumnca zor zaman bulursun o ev kirlenir eder ama gözün görmez bebeğinden.. Hazırla şimdiden kendini ev işi ikinci plana düşecek herkeste öyle oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…