Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kesinlikle
bi sebzeli bulgur pilavı yapsam
eeeee peki yanına ne yapcem

ben en iyisi çorba yapiim
yanınada bulgur pilavı ,birde domates salatası
olurmu ki

Nurtenciğim efet karşılaşıp bi şööleee muhabbet edemedik ağız tadıyla ancak birbirimizin yazdıklarını görüp cevap veriyoruz. Biz yarın yola çıkıyoruz eve döncez artık evimi çok özledim. O yzden yarın giremem ama akşam bilgisayarımdan girer neler yazdınız bakarım. Zaten evde daha rahatım burada eşimin laptopunda wınn dan giriyoruz bi eşim bi ben oturuyoruz denk gelemiyoruz. Bayram da arkadaş gelecek eşimin öğrencisiydi mezun oldu İstanbul'da yaşıyor, çalışıyor da oyunu bii<m orda kullanması gerekiyormuş bizde kalacak. En yakın arkadaşazlarımızında arası bozuk ya anlatmıştım daha önce sanırım düzelmişti ama yine aynı kaynanasıyla felan sorunlar var atık görüşmek istemiyor ama eşi çok fazla ana kuzusu daha da yeni evliler daha ekimde bir yıl olacak gidince onunla da konuşacağız çok dertli kızacağız eşimde arkadaşıyla konuşacak bakalım hayırlısı ama çok üzülüyoruz... Hadi iyi geceler kızlarrr yarın İnşallah kendi evimde olcam...

saol sevalcim

sedacım evine gidince bol bol görüşürüz artık
tabi doğurmazsam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…