yanıı bılıolarr senın hamıle oldugunuu gelmemelerı lazım aslındaaa
kuzum geldim ama kimse olunca yazacak bişey bulamıyorum hafta sonu yazlıktaydık deli etti beni yine kaynanam bir kaç hareketinle normalde iyidi ben bu arada dünden beri çok kötüyüm şiddetli baş ağrısı ve mide bulantıdı acayip kustum hiç hoşlanmadığım için kusmaktan ağlaya ağlaya kustum ay çok zor hala yediklerim sürekli ağzıma geliyo
girip okudum ama takip ediyorum hiç kimse olamayınca yazmadım işlerde yoğun
amanın 3750 ne çabuk olmuş yakınıyodun bide zayıf diye allahım bi avazda kurtarsın seni ay bi haftaya kalmaz bebeğin seninle olacak süper yaaaaaaa dayanamıyosundur meraktan
canım annen ameliyat olacakmış geçmiş olsun face öyle bi bakıyom arada orayada yazmıyom diye kızıyolar ama yazma özürlüyüm desem yok değilim çok şükür ama ne bileyim ya tek başına konuşamıyorum işte şimdide hepinize tek tek cevap verdim bacılar ama bu mide bulantısı 3 ay bitecek cuma günü geç kalmadımı yavvvvvvv ben seviniyodum oh ne güzel geçiyor diye
ay nurtenim allah korusun vallahi ya işle çok yoğun bu ara diyom hep hasta olduğum zamanı buluyo şimdi daha yeni çıktı patronlar şu yerime alacakları elamanı alsalarda rahatlasam biraz
vallahi nurten ne kıymetli bebişler aklıma ne geldi biz geçen sene bebek için ne kadar uğreşıyoduk şimdi teker teker doğuyolar hiç olmayacak sanmıştım ben mucizeler geliyo teker teker allahım kadriyemiz dedamız canomuzzzzzzada en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bişeymiş hele kucağa alınınca nasıl tarif edilir hiç bi fikrim yok ama ağzı burnu her yeri yenilebilir :) nurten kız gelip seninkini bi yiyim ben
canım mesajın boş gelmiş
hem ben bidaha böle gelşp boş boş yazıp gitmicem, sırf topik boş durmasın diye kendi kendime yazıp gidiyom.
bende artık gelcem kimse varsa yazcam kimse yoksa yazmıcam.
hastaneden galince yazarım ben geldim diye
ohooo kıs benim son rutuş kalırmı bu zamana ben bayadır hastaneye gitmeden önce hallediyom işimi öyle gidiyom
ben ağdayla alıyorum kalan teklemeleride epilatörle hallediyorum canım
her daim cillop cillop :roflol:
bende şimdi hastaneden geldim
oğluşum maşallah deyin kızlar 3750 gr olmuş
doktor inşallah 2-3 güne kalmaz doğum yaparsın yapmazsan haftaya gene gel dedi
o zaman sezeryana alıcaklar sanırım kilosu yüzünden
normalde 38+4 haftalığız 40+3 çıktı ultrasonda
doktor çantan yanında olmadan markete dahi gitme artık son günlerin olabilir dedi
öznurcunm kontrolün geciktiğinden bebeğin hareketlerini say muhakkak
doktor bana 3 haftadır üstüne basa basa günde 10 dan azsa hareketi hiç vakit kaybetmeden gel diyo. herşeyden önemli şu anda hareketleri dedi bugün gene seninde haberin olsun sende say canım
bende cnm bakınıom ölee napıyımmm annem amelıyat olucaktı hastaneye yatmıstı dun hala olmamıss persembe bı takım testler yapıcaklarmıs geneee ona cnm sıkkın bırazzz babam evde tekk buraya uzak dıe gelmıoo bısı yıyemıomus sahurda ve ıftardaa ac ac adamcagızz
Kızlar bu arada bende yeni haberler var. Çocuk işini ertelemiş bulunmaktayım dün arkadaşa gittim beraber yenek felan yaptık akşamda kocişler geldi eşim diyordu zaten zor olacak son senen diye ama ben istiyorum diye ses etmiyordu arkadaşım da dedi son senen hemde minyon tiplisin yatman gerekir ağır geçer ders felan çalışamazsın çocuk olunca hiçten vaktin kalmaz son bir sene kalmışken al diplomayı felan dedi o da eşiminde beklediği şey zaten bende düşündm mantıklı gelsi çünkü ben zayıfım minyomun büyk ihtimal zor geçecek hamileliğim siz bile ne kadar zorlanıyorsunuz son senem kalmışken çöpe atmak istemiyorum emeklerimi ama yazın değil şubat, mart gibi vizelere az zaman kala başlayacağım tekrar vizeye girdimmi hamile kalsam bile anca öğrenmiş olurum yükse tutarım notlarımı da finali de veririm rahat ederim hamileliğimde yatsam da sorun olmaz diye düşündüm.. Bakalım hayırlısı... birkaç ay daha sabretcem artıkın... neyse ben kaçıyom kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?