Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar neler ediyonuz bakim, benim regl gelmedi..bikaç aydır çok oynadı tarihleri..ya nasip :Saruboceq:

olcim günler nasılda geçiyor sanki dün gibi hamile olduğunu öğrendiğimiz gün, Allah'ım daha neler göstercek bak sana..rabbim mucizesini kondurdu göbüşüne, onun karnındaykenki her hali çok kıymetli.. doğuma kadar keyfini çıkar, her anını hisset...:ecrin_bebek: :CüvCüv:

kızlar çok özeniyorum size Allahım tez zamanda bizlerede nasip etsin, nurtenim doğuma girerken ne olur duanı eksik etme mafoldumben

canom benimmmmmmmm kıyamam ben sana hep dua ediyoruz sana yavrum belki bebişin gelmiştir bitanem vakit öyle çabuk geçiyor ki anlamıyorum çok değişik bişey kuzum inşallah en kısa zamanda gelir meleğin belki gelmiştir şok olacaksın ay inşallah öyledir çok öpüyorum bitanemmmmmmmmmmmm

canım benim hiç dua etmem mi hep aklımdasınız dualarımdasınız inan
seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim bu kadar beklemenin mükafatını fazla bekletmeden verir inşallah. Sanki çok yakın zamanda seninde güzel haberini alıcakmışız gibi bi his var benim içimde. İnşallah

nerdesiniz bugün
bende birazdan çıkıcam
malum annemle ablam gelicek bugün
bakın benim oğlum söz dinliyo bekledi ananesiyle teyzoşunu
ama bugün baya baya bi sancı yokluyo gelsin artık ya
hayırlısı ama 4 kilo olduysa yandım ben nası çıkcek o çocuk

gunaydınn nurtısımm gece gormedım ben kız senııı evet cnm tanıdıkta buldukk hereyde bı hayır vardır bakalım bu dr ne dıcek

canom hepinize dua ediyoruz.öyle yada böyle sonuçta seninde bebeğin göbişine konacak hiç merak etme.az kaldı allah o günleri gösterecek.

selam kızlar sesinizi duydum burdaymışsınız geldimm nasılsınız ne var ne yok

minnoşum iyiyiz sevalle birlikte avanak avanak bakınıyos işte napalım.
sen napıyosun bugünde mi çalışıyosun.

12 haftan bitmiş bu arada.riskli dönemi atlattın çok şükür.
bulantıların falan varmı varsa 2 haftaya hiçbişeyin kalmayacak zaten.
canavar gibi yemeye başlayacaksın bak.

evet canım bugünde çalışıyorum maalesef ama sakin bugün yata yata çalışıyoz uyukluyorum normaldede işim çok ağır değil çok şükür sadece faturalar yoruyo bazen o kadar
evet ya 12. hafta bitti 13e başlıyoruz nasıl geçiyo anlamadım çok şükür böyle güzel sorunsuz geçsin gerçi bu bebeği ççok istedik herşeye razıyız bulantıysa bulantı çekeriz yani
akşam eşim demezmi ben kız çocuklarını çok seviyom
bende başlarda hep erkek derken acele etme belki kızdır ondan diyomuş meğerse eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiç farketmez

bende salıyı bekliyorum 4 gözle ama tabi dr.olmayabilir ogün kısmet artık.
kız 3 haftadır bebişim napıyo bilmiyorum.kaç kilo oldu
durumum nedir bakalım görecez.

söle bakalım canoş canın tatlımı çekiyo ekşi tuzlumu.
sonra baş ağrıların varmı.bizim belirtilere göre karar verelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…