- Konu Sahibi EU3
-
- #21.041
anaaam bu ticker 23 gün diyo, ne diyo yaaaaa.
hakketen 3 hafta sonra yada daha erken ben bağırıp
çağırıyomu olacam.tırsmaya başladım galiba eyvahedigeldismile
ne sandın dı Öznur hanımm hep karnında mı kalcak sanıyordun çocuk.. Şaka gibi valla yaaa Nurten'in eli kulağında senin en geç 3 hafta sonra kucağında olcak. Eee kız senin bu kadar az zamanın kaldı ama doktorum yok daha ne zaman geliyordu bu doktor. Nurten senin zamanlarında sanki 15 günde bir gidiyordu kontrole.. Çatı muayenesi de yapılması lazım. Normal mi yapcan sende.. Amaan benim o kadar zamanım kalsa heyecandan erken doğururum sanırım.. Dayanamam bu heyecana.. Hadi hayırlsı kızlar...
doktorum pztsi geliyo şekerim.az kaldı rahatlamama.artık çatı muayenesimi yapar
bacaya mı bakar bilmem ama inşallah normal doğurabilirim.
nurten de bugün gelmemeiş bidaha,anneleri geldi bizi unuttumu ne.gece girer kesin.
kızlar ben hamile olduğumdan şüphe ediyorum, bana bi destek atın..reglim 4 aydır geri ileri oynama yaptı tarihlerde...bu ay tahmini en geç 26 sında regl olmalıydım..3 gündür lekelenmelerim var, genelde kahve rengi bi kere pembemsi görmüştüm önceki gün, bide az önce gördüm pembemsi...ben hiç böle bişey yaşamamıştım, çok şükür adetlerim pek düzenlidir..tatlı tatlı ara ara kasıklarım ağrıyor...her ay karnım ağrısı nedeniyle majezik içerim ben, baya ağrır.. neyse asıl konuya gelim dün ben gebelik testi yapmak istemediğim için şu elle yapılan test varya, parmağını hafiften sokuyosun içeri sert bişi değerse hamile değilsin, değmezse hamilesin diyorlar...benim elime sert bişi değdi, dedimki hamile değilim, az öncede gebelik testi yaptım oda negatiff...şimdi ben ne düşüneyim..hamiş diilmiyim ...kafam çok karışık...reglim sökülsün diye adaçayı içtim dün , bugün..adaçayı yağı sürdüm pedime..yok gelen bişi hala...çatlıycammmm
kızlar ben hamile olduğumdan şüphe ediyorum, bana bi destek atın..reglim 4 aydır geri ileri oynama yaptı tarihlerde...bu ay tahmini en geç 26 sında regl olmalıydım..3 gündür lekelenmelerim var, genelde kahve rengi bi kere pembemsi görmüştüm önceki gün, bide az önce gördüm pembemsi...ben hiç böle bişey yaşamamıştım, çok şükür adetlerim pek düzenlidir..tatlı tatlı ara ara kasıklarım ağrıyor...her ay karnım ağrısı nedeniyle majezik içerim ben, baya ağrır.. neyse asıl konuya gelim dün ben gebelik testi yapmak istemediğim için şu elle yapılan test varya, parmağını hafiften sokuyosun içeri sert bişi değerse hamile değilsin, değmezse hamilesin diyorlar...benim elime sert bişi değdi, dedimki hamile değilim, az öncede gebelik testi yaptım oda negatiff...şimdi ben ne düşüneyim..hamiş diilmiyim ...kafam çok karışık...reglim sökülsün diye adaçayı içtim dün , bugün..adaçayı yağı sürdüm pedime..yok gelen bişi hala...çatlıycammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?