- Konu Sahibi EU3
-
- #21.101
anamm kımsecıkler gelmemıss kızlarr ben neler yasadım neler dun nsteye gıttım dr tehlıkelı bulduu o gece yatıs verdı o gece hastanede kladımm 6 kere nsteye baglandım akcıger gelıstırıcı ıgne oldum erken dogum olur dıee 3 tup serum yedım bu sabahata semıha sakıre gıttık sma fehmı bey yoktu malesef mehmet beye gıttık onuda hıcc begenmedımm yaaaaaaa cok agresıftı azarladı bılee yıne ıcıme sınmedı yanıı baska dr arayısıdnayımmm anlıyacgnzz nurten dogrudumu aceppppp
aaaa seval üzüldüm fehmi beyin olmamasına.diğer adam niye azarladı ama onu anlamadım.
ne dedi peki durumun hakkında.hakketen bebeğin erken gelme ihtimalimi barmıştam anlatmamışsın ama yaaaaa.
bende bugün nstye girdim bebeğin durumu iyi ama başı okadar büyükki 41 haftalık çıktı.dr.sezeryana karar verebilirz ama bayramdan sonra bakacaz dedi.ozaman kadar bebek kendiside gelebilir.vaktini
dolduracağını sanmıyorum zaten dedi dr.benide telaş sardı anlayacağınız.bebek 2900 civarındaymış şu an.çok kilolu değil ama kafası malesef çok büyük yaaa.
Öznurcuğum hayırlısı nasılsa öyle canım sezeryan hayırlıysa öyle olur doğumunda ama bayramı beklemeyebili diyorsa vardır bir bildiği sen tetikte ol. Ve doktoruna emanet et kendini inaşşah güzel olur herşey. başının büük olması doğum şekli dışında sorun değilse o an sancın gelse bile doktorun sezeryana karar verebilir. Seni zor duruma sokmazlar. Efet çok sıcak burası da yaaa.. Ders çalışayım diyom ama ne mümkün nefesim daralıyor, kıyafetlerim üstüme yapışıyor sıcaktan ya duşa giriyorum çıkar çıkmaz terliyorum. Yarın serinleyecekmiş ama havalar birkaç gün nefes alırız artık. Yağmuru sevmeyen ben yağmuru özledim...
gülerim hoşgeldin, neler ettin bakimm gezmeklerde?
nurtenim doğurmamışsın kız daha, oğluşun kamp kurdu göbüşte :)
olcim vallaha bu sefer de beceremedim kız, Allah nasip etmedi daha doğrusu töbe töbe..13 eylül randevum var zati, başlıcaz inşallah tedaviye tekrar...
sevalim kız dur daha nurtiş var doğurma, senin oğluş aceleci çıktı, Allah'ım sağlık versinde, ne zaman uygunsa o zaman gelsin oğlusun..yerim ben oonu
ozicim senin oğluş bence süper zeki bişi olcak, bak gör canan dediydi dersin..bu arada kafasının büyük olduğuna bakma, o doğduktan sonra normale doğru seyreder.Allah'ım sağlık versinde..
sedam kader arkadaşım bu ayda olmadı malesef, çok heveslenmiş ve heyecan yapmıştımilk defa bu kadar geciktim çünkü...3-4 aydır dengesizleşti benim regl günlerim, annem dediki bebek yer yapıyodur :kedi: ay inşallahhhh
bu arada öznur sen hangıı hataneye gıdıoun unuttum ben gene yawww bu hamılelık benı unutkanlık yaptıı
kızlarr gunaydınn ii dıleklerınız için cok saolunn
size mujde vermeye geldımm nurtenım msj atmıss efe dogum kanalına gırmedıgı için sezeryanla dunyaya gelmıss mınık sıpa 3860gram dogmusss ıkısıde iimiş cok slmı var nurtenınn hepınızeeee artık efemız geldııı darısı bızlerın basınaaa
hayırlısı neyse o olsun bitanem..Gülerciğim hoşgeldin bitanem. Ben döndüm tabii 10 gün oldu döneli. Evdeyim ders çalışmam lazım bir dersim kaldı ya ama hiç başlamadım daha ve sınav haftasonu.. Bende artık bu saatten sonra konu çalışamam soru bankasından tekra yapcam napıyım artık evinde işi bitmiyor ki anacım.. Canım dr gittiğinde söylersin sancını o birşey der muhakkak ama normaldir de olabilir yani.. İyi halletmişsin park yatak olayını koltuk takımı da iyi olmuş bence boş duracağına alınmış alınmıştır kocişin öderiz diyorsa ödersiniz demekki güveniyor. Halledersiniz canımm.. seninde iki ay bişiyin kaldı haydi hayırlısı güzelim. Öznur evine geçecekti ama gelemedi kocişiyle hasret gidercekti ooo... Ama girer kontrolle ilgili bilgi verir sanırsam. Bende çocuk olayını şubata attım cnm. sınava denk gelecekti yoksa ve son senem tehlikeye girmesini istemedim zaten minyonu zor geçer belki yatmam gerekir belki erken doğum olur çocuk olunca zaten zor bebeğe bakcak kimse yok nasıl ders çalışırım şubatta tekrar başlarız didim kalırsam da hemen daha birkaç aylık olurum zorlanmam derslere de erken başlıcam çalışmaya zaten hemen de tutmuyor ki.. Ya annenim işyerinden arkadaşının kızı daha yeni evlendi 2 ay anca oldu hamileymiş kız yaaa biz o kadar kafa yoruyoz yok yumurtlama günü, yok bilmem nesi elalem hemencik hamiş kalıyoo.. Allah bize de nasip eder İnşallah..
ah canım yaa geçmiş olsun.. kimbilir kocişin nasıl panik yapmıştır.. nluyor bizim hatuna diye..anamm kımsecıkler gelmemıss kızlarr ben neler yasadım neler dun nsteye gıttım dr tehlıkelı bulduu o gece yatıs verdı o gece hastanede kladımm 6 kere nsteye baglandım akcıger gelıstırıcı ıgne oldum erken dogum olur dıee 3 tup serum yedım bu sabahata semıha sakıre gıttık sma fehmı bey yoktu malesef mehmet beye gıttık onuda hıcc begenmedımm yaaaaaaa cok agresıftı azarladı bılee yıne ıcıme sınmedı yanıı baska dr arayısıdnayımmm anlıyacgnzz nurten dogrudumu aceppppp
mşlh efemize kliosu gayet iyi bence.. hem içerde durduğu sürece kilo almaya devam edicek..aaaa seval üzüldüm fehmi beyin olmamasına.diğer adam niye azarladı ama onu anlamadım.
ne dedi peki durumun hakkında.hakketen bebeğin erken gelme ihtimalimi barmıştam anlatmamışsın ama yaaaaa.
bende bugün nstye girdim bebeğin durumu iyi ama başı okadar büyükki 41 haftalık çıktı.dr.sezeryana karar verebilirz ama bayramdan sonra bakacaz dedi.ozaman kadar bebek kendiside gelebilir.vaktini
dolduracağını sanmıyorum zaten dedi dr.benide telaş sardı anlayacağınız.bebek 2900 civarındaymış şu an.çok kilolu değil ama kafası malesef çok büyük yaaa.
sevalim bitanem bak dr sağlıklı demiş.. önemli olanda bu.. varsın bıcır bıcır küçücük olsun.. kıızz hem çıkarması kolay olur..kızlarr valla bnm sıpa dayanamıoo maleseff
sedacımm drumdan memnun degılm her duyan dıokıı o hastaneın en kotu druna gıtmısın dıolar bu zmna kadar saredıodum ama artık gercekten cok sogudummmm degıstrmk ıtıorum
ozımm cnmmm bu drda bebekte gerıleme var evet ama saglıklı ve kucuk bebek ouck baska bısı yok dedı bende erken dogum rıskı var dedı dr dedım onu drunla konus dedı nerde dogum ypıcgmı falan sorduu yanı özelden gıttgmz ıcınn pekk ılgılenmedıı madem 2 dr aynı seyı sölemıss nıe arstrma geregı duyuyosun gıbı bı laf ettı gıcık oldummm onadaa öle yanıı hele dun özelde yatarkenn gece sancı cıktıı dr alttan muayene edıcektı dogum oluo dıee haplar falan verdıler sancımınn kesılmesı içinnn öle işte yarınn baska dra gıdıorum hebr verırım sızee hemde dogum ucretsızz muayene 12 ytll kampanya varmıs hemde özelll
kızlarr gunaydınn ii dıleklerınız için cok saolunn
size mujde vermeye geldımm nurtenım msj atmıss efe dogum kanalına gırmedıgı için sezeryanla dunyaya gelmıss mınık sıpa 3860gram dogmusss ıkısıde iimiş cok slmı var nurtenınn hepınızeeee artık efemız geldııı darısı bızlerın basınaaa
Bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz kızlar. 3 sene ne çabuk geçti hiç anlamadım valla insan sevdiğiyle evlenince gerçekten zamanda su gibi akıyormuş. Ama kutlama yapmıcaz bayramdan sonra diye düşündük.Zaten eşim yarın Konya'ya gidiyor açıköğretim sınavında gözetmenlik yapacak oraya geldi görevi. Okulları denetleyecekler. Hazırlık yapcam bugün ütüsünü yapcam bavulu hazırlıcam pazartesiye kadar olmıcak ben de kaynanamda kalcaktım ama rahat edemem sıkılırım orda ben vazgeçtim o yüzden. Evimde kalcam rahat rahat.. Hem pazar günü kadir gecesi oruç tutcam orda rahatla sahur yapamam edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?