Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaa seval üzüldüm fehmi beyin olmamasına.diğer adam niye azarladı ama onu anlamadım.
ne dedi peki durumun hakkında.hakketen bebeğin erken gelme ihtimalimi barmıştam anlatmamışsın ama yaaaaa.
bende bugün nstye girdim bebeğin durumu iyi ama başı okadar büyükki 41 haftalık çıktı.dr.sezeryana karar verebilirz ama bayramdan sonra bakacaz dedi.ozaman kadar bebek kendiside gelebilir.vaktini
dolduracağını sanmıyorum zaten dedi dr.benide telaş sardı anlayacağınız.bebek 2900 civarındaymış şu an.çok kilolu değil ama kafası malesef çok büyük yaaa.

bu arada ist.çok sıcak anam bu ne yaaa
nasıl uyuyacam ben bu gece.of anam offff.
çıkmam lazım fazla kalamayacam kızlar yarın konuşuruz inşallah nurtende gelir.
buluşalım bari öğlene kadar burda.

canım yaaa kendi doktoruna neden devam etmek istemiyorsun sorun nedir. Nst de ne sorunu çıktı ki. sancın felan mı vardı. İnşaşah hayırlısı olur hakkında canım ama bu saatten sonra yeni doktor bulmak çok stresli birşey ne olursa olsun dayan kendi doktoruna devam et derim ben. Halinden anlamayan gebelik geçmişini bilmeyen biriyle başlamak daha zor olmaz mı tabi kararı verecek lan sensin bebişinde kalsın biraz daha öbür arkadaşlarını örnek alsın bak zamanları dolmadan çıkmadılar o da çıkmasın. Haberdar et bizi merak ettirme olur mu.. Nurten'i bende bilmiyorum bugün gelmemiş ama annesi ve ablası geldi onun o yüzden de gelmemiş olabilir. Anlarız yarında gelmezde doğurmaya gitmiştir. Hepinize dua ediyorum canımm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Öznurcuğum hayırlısı nasılsa öyle canım sezeryan hayırlıysa öyle olur doğumunda ama bayramı beklemeyebili diyorsa vardır bir bildiği sen tetikte ol. Ve doktoruna emanet et kendini inaşşah güzel olur herşey. başının büük olması doğum şekli dışında sorun değilse o an sancın gelse bile doktorun sezeryana karar verebilir. Seni zor duruma sokmazlar. Efet çok sıcak burası da yaaa.. Ders çalışayım diyom ama ne mümkün nefesim daralıyor, kıyafetlerim üstüme yapışıyor sıcaktan ya duşa giriyorum çıkar çıkmaz terliyorum. Yarın serinleyecekmiş ama havalar birkaç gün nefes alırız artık. Yağmuru sevmeyen ben yağmuru özledim...

gülerim hoşgeldin, neler ettin bakimm gezmeklerde?
nurtenim doğurmamışsın kız daha, oğluşun kamp kurdu göbüşte :)
olcim vallaha bu sefer de beceremedim kız, Allah nasip etmedi daha doğrusu töbe töbe..13 eylül randevum var zati, başlıcaz inşallah tedaviye tekrar...
sevalim kız dur daha nurtiş var doğurma, senin oğluş aceleci çıktı, Allah'ım sağlık versinde, ne zaman uygunsa o zaman gelsin oğlusun..yerim ben oonu
ozicim senin oğluş bence süper zeki bişi olcak, bak gör canan dediydi dersin..bu arada kafasının büyük olduğuna bakma, o doğduktan sonra normale doğru seyreder.Allah'ım sağlık versinde..
sedam kader arkadaşım bu ayda olmadı malesef, çok heveslenmiş ve heyecan yapmıştım ilk defa bu kadar geciktim çünkü...3-4 aydır dengesizleşti benim regl günlerim, annem dediki bebek yer yapıyodur :kedi: ay inşallahhhh

kızlarr valla bnm sıpa dayanamıoo maleseff
sedacımm drumdan memnun degılm her duyan dıokıı o hastaneın en kotu druna gıtmısın dıolar bu zmna kadar saredıodum ama artık gercekten cok sogudummmm degıstrmk ıtıorum
ozımm cnmmm bu drda bebekte gerıleme var evet ama saglıklı ve kucuk bebek ouck baska bısı yok dedı bende erken dogum rıskı var dedı dr dedım onu drunla konus dedı nerde dogum ypıcgmı falan sorduu yanı özelden gıttgmz ıcınn pekk ılgılenmedıı madem 2 dr aynı seyı sölemıss nıe arstrma geregı duyuyosun gıbı bı laf ettı gıcık oldummm onadaa öle yanıı hele dun özelde yatarkenn gece sancı cıktıı dr alttan muayene edıcektı dogum oluo dıee haplar falan verdıler sancımınn kesılmesı içinnn öle işte yarınn baska dra gıdıorum hebr verırım sızee hemde dogum ucretsızz muayene 12 ytll kampanya varmıs hemde özelll

bnm bebeıss 2100 gram ozıcımm artı dr ban sey demıstı kafasının buyuk olması önemlı degıll vucuda bakarız bız demıstııı bnce korkma bacımmm

bu arada öznur sen hangıı hataneye gıdıoun unuttum ben gene yawww bu hamılelık benı unutkanlık yaptıı

Canancığım hayırlısı olsun hakkımızda ama sen bende önce hamiş kalcan bak görürsün ben Şubat'a kadar beklemedeyim o zaman kadar sende tedavine başlarsın ve sonuç alırsın İnşallah ama bende sana yetişmeye çalışırım.. Herşey ruh halinde bitiyor herkes kafaya takmayacaksın, düşünmeyeceksin diyor ama elde değil ki..

Sevalciğim anlıyorum canım seni. Madem artık istemiyorsun tabii ki onda devam etmenin anlamı yok içine neresi siniyorsa oraya git hiç olmazsa doğumun içine sinsin. Bende küçük doğdum canım ama sorun olmadı dr kalp atışlarımı bile duyamıyormuş doğum srasında annemin karnına çarpılar atıyormuş felan o kadar zayıfmışım 2 kilo doğdum ama sağlıklıydım. Küçükken sık hasta olurdum ama şimdi bağışıklığım kuvvetlidir merak etme sağlıklı olsunda kilosu az olsun sen onu doyurur, besler kilo aldırırsın canımm.. Yeter ki sağlıkla doğsun.. Haberdar et bizi olur mu canım...

sedacım sağol canım tabiki hayırlısı olsun diye dua ediyorum bende.kendimi dr.ma emanet ettim zaten.

canom inşallah dediğin gibi zeki olur oğlum.balık yiyorum cevizde yiyprum eğer etkileri doğruysa görecez bakalım.

bu arada öznur sen hangıı hataneye gıdıoun unuttum ben gene yawww bu hamılelık benı unutkanlık yaptıı

canım ben hastaneye gitmiyorum.filiz nursoyun muayenehanesine gidiyorum.doğumu incirli ethicada yaptıracak.mehmet beyin dediğine göre bebeğin küçük olacak ama sağlığı yerindeymiş bak gözünaydın.boşuna çocuğu büyümeden sezeryanla aldırma sakın.ben dün dr.ma ne dedim biliyomusun.ya kafası büyük daha da büyümeden bu hafta doğsa dedim.o da dediki 37 hafta sınır,solunum problemi yaşayabilir dedi.dr.doğmasını istemedi yani.sezeryan olacaksa bile bayramdan sonra karar vereceğiz dedi.38 im bitmiş oluyo 39 un içinde oluyorum.senin daha 2 haftan var yani.inşallah yeni dr.un daha iyi çıkar.hadi hayırlısı canım.

pardon kız bayramdan sonraki pztsi ayın 13iüne 39 um bitmiş oluyo beniiiim.
bebek kendiliğinden gelirse de 4 cm.açılmaya kadar bakarız sıkıntılıolacağına düşünürsem
hemen sezeryana alrız dedi.peki dedim normal doğumu epiduralle yapsam.ona da ben
senin durumuna göre ozaman karar vereceğim dedi.yani ben kendimi tamamen dr.a ve önce
tabiki allaha emanet ediyorum.

canan kız madem tüp bebk için bu ayki reglinide bekleseydin bari aysonunda gitseydin.13 ünde gitmeseydin olmuyomuydu acep.ama zaten reglinin geçmesini beklerler dimi.nasıl yapacaklar ki geçmeden.

kimsecikler yok yaaa,nurtiş doğurmadın dimi kuşum.
bakalım senin başına neler gelecek.allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
bak bu mübarek ramazan ayında doğuracan ne güzel.bu arada kolay doğum için dualar vardı ya onları okuyonmu,ben biyerlere koymuştum başlayayım diyorum.meryem suresi ile araf suresi.

kimsecikler gelmedi.bende gidiyorum ozman.çamaşır yıkayacaktım yağmur yağdı.yerleri süpürüp silecem.a kahvaltıda etmedim.

kızlarr gunaydınn ii dıleklerınız için cok saolunn
size mujde vermeye geldımm nurtenım msj atmıss efe dogum kanalına gırmedıgı için sezeryanla dunyaya gelmıss mınık sıpa 3860gram dogmusss ıkısıde iimiş cok slmı var nurtenınn hepınızeeee artık efemız geldııı darısı bızlerın basınaaa

iyi yapıyorsun canım ceviz ve balık yemekle zaten hep balık yiyordun sen. Çok yararlı bebek için zihninin ve kemiklerinin gelişiminde. Bayramdan sonraya kadar dayansın da İnşallah zamanında olsun..

aaaa ne güzel bir haber bu. Bene gelmemesinden anlamıştım zaten. Hayırlı uğurlu olsun arkadaşıma. Biraz toparlasında akşam üzeri ararım ben. Maşallah kilosı da pek yerinde. Allah analı babalı büyütsün İnşallah.. O da kavuştu bebeğine teker teer doğruyonuz kızlar. Ama bebekler pek planlara uymuyor Kudrette Nurten de sezeryan olmak zorunda kaldı.. Aman sağlıklı olsunlarda... Ay çok mutlu oldumm :teytey::teytey:

Bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüz kızlar. 3 sene ne çabuk geçti hiç anlamadım valla insan sevdiğiyle evlenince gerçekten zamanda su gibi akıyormuş. Ama kutlama yapmıcaz bayramdan sonra diye düşündük.Zaten eşim yarın Konya'ya gidiyor açıköğretim sınavında gözetmenlik yapacak oraya geldi görevi. Okulları denetleyecekler. Hazırlık yapcam bugün ütüsünü yapcam bavulu hazırlıcam pazartesiye kadar olmıcak ben de kaynanamda kalcaktım ama rahat edemem sıkılırım orda ben vazgeçtim o yüzden. Evimde kalcam rahat rahat.. Hem pazar günü kadir gecesi oruç tutcam orda rahatla sahur yapamam edemem.

hayırlısı neyse o olsun bitanem..
bence önce kendi durumunu düşünmen en iyisi.. önce bi okul bitsin hayırlısıyla.. hem belki derslere yoğunlaşmışken kendiliğinden bile gelebilir bebişimiz..:ecrin_bebek:

ah canım yaa geçmiş olsun.. kimbilir kocişin nasıl panik yapmıştır.. nluyor bizim hatuna diye..
dr meselesini en iyi senbilirsin kafana yatmıyorsa değiştirmek en doğrusu ama bu saatten sonrada yei bir dr zor olmazmı..

mşlh efemize kliosu gayet iyi bence.. hem içerde durduğu sürece kilo almaya devam edicek..
kafa meselesinide inanki takma.. biliyorum aklında hep orda ama inanki sedacım ında dediği gibi cin gibi oluyo büyük kafalılar..
hatta ben köydeyken teyze oğlum yazlığına gelmiş oğluşları şuan 1yaşında. kafası bedenine göre büyük ama giderek düzedlecek demiş dr. vede bi görsen nasıl akıllı bişiy.. emekliyo, ayağa kalkıp 1-2 adım atıyo.. ayy bayıldım çok şekerdi mşlh..
inanki efecik ondan dahada şeker olacak.. içini ferah tutmaya çalış..

sevalim bitanem bak dr sağlıklı demiş.. önemli olanda bu.. varsın bıcır bıcır küçücük olsun.. kıızz hem çıkarması kolay olur..
yeterki vucut sağlığı yerinde olsun..

amanııınnn
mşlhhhhh
hoşgeldin efecikkkkkk

mşlh kliosuna tosuncuk vallaha

dünyaya hoşgeldin
nurteniminde gözü aydın.. dur bi geçmiş olsun diiim kendisine.. ama daha erken.. az kendine gelsin sonra ararım.. akşama doğru felan..

allah mutlu mesut etsin bitanem..
sağlıklı ve mutlu daha nice nice 3 yıllara a.s.

benimde evlilik yıl dönümüm 27 ağustosdu
ama malesef kociş unuttu.. zaten buyıl herşeyimi unuttu.. doğum günümü, anneler günümü, evlilik yıl dönümümüzü...
yakında benide unutur diycem ama kızçesi çok kıymetli sırf o yüzden unutmaz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…