Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülercim sağol iyi dileklerin için canım.
sedacım 3.yılınız kutlu olsun canımbizimde 7 eylülde 3.yılımız olacak.
nurten normal doğumu çok istiyordu ama hayırlısı böyleymiş demekki.
bebişde maşallah pek kiloluymuş.nezaman doğurduki acep seval.
ona göre arıyım bende.artık müsaittir herhal dimi.

sevalcim dr.haberlerini bekliyoruz.inşallah herşey yolundadır ki bence öyle
içini rahat tut.

Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için.. Sevalciğim hayırlısı olsun canım bak o dr iyi diyorsun merak etme bulursun iyi bir doktor.. Hnagisi içine sinerse ona devam et.. Doktora güvenmek hamilelikte çok önemli.. Bende daha muayene zamanlarında kaç dr değiştirdim tavırları yüzünden... Olcaycığım normaldir uyuman o kadarda olsun aman başka bişi olmasında varsın uyu boşver... Yaa benim kocişte hatırlarda çok öle hediye sürpriz bilmez. bilindik şeyler işte dışarda yemek felan. Amaan erkeklere göre çok önemli değil bu günler biz önemsiyoruz. Bizm kızmayacağımızı bilseler hiç hatırlamayacaklar bakalım işte şu anda artık ne getirir bilmiyorum...

dünyaya hoşgeldin efe bebek..
allah analı babalı büyütsün nurtencım..
saglıkla büyüsün...
kollarında artık oglun..kokla mis gıbı içine cek...
allah herkese yasatsın ınşallah bu duyguyu...
sırada kım var bakalım doguracak...kaydirigubbakcemile5

ozımm msjını aldım cnmmm bu arada nurten dun dogurdu sekercım musaıttır arıyabılrsnz heralde ama esım bılmıo fakan dıodu ya ıstersenız msj atın daha ii bencee
bn dra gıttım oda yanı seylerı söledı saglıklı ama kucuk malesef yanıı 3 gunde bır nsteye baglanman gerekır falan dedı bebek gıttıgı yere kadar gıder eger geısımınde bı ılerleme yoksa sezeryanla alınır dedı normal dogum olmaz bebek kucuk oldugu ıcın kaldıramaz normal dogumu dedıı yanı bnm ölede bölede mecburı sezeryan ama bu hastanede kuvez falan yokmus o yuzden baska dra gıt ama bıranönce basla bı dr bulup dedı bende cumaya buldum ıı bı dr ona gıdıcem dua edın cok kızlarrrr bebegıme bısı olmasın allah kourusunnn

canımm merak etme bulduğun doktora git doktorun dediği gibi nstye düzenli olarak gir. Bebek anne karnında ne kadar geliişirse kar elbette ki o yüzden gittiği yere kadar gitsin diyorlar. Ama sağlıklı yaa en önemlisi bu. Biraz küçük doğsun toparlar kendini o doğunca. Bende küçük doğmuşum 2 kilocuk birşeymişim ama normal doğmuşum o zamanlar pek sezeryan yapmıyorlardı zaten. Ama sen yine de tehliye atma sezeryan ol.. Bu doktora da git bakalım diğer doktorların söylediği şeyleri de anlat o da aynı düşüncede mi öğrenmiş olursun.

Efe bebek hoş gelmiş... Allah bahtını güzel eylesin...
Bu arada doğumları yaklaşmış arkadaşalarımı hayırlı ve kolay doğumlar ola inşallah...

sevalcim bebeğinin sağlıklı olması çok güzel bir haber.
senin karnında durduğu sürece büyür merak etme.
en önemlisi doğduğunda solunum problemi yaşaması
oyüzden 37. haftayı geçmesi çok iyi olur ki az kalmış zaten.
yeni bulduğun dr. nerde canım,hangi hastane.

kız seval muhtemelen ikimizde bayramdan sonra doğuracaz.
ben 39 sen 38 haftalık olacan.az kaldı hazırlıkların tamammı
benim hala bikaç eksik var.en kötüsüde mevsim geçişinde olmamız.
sıcakmı olacak soğukmu bilemiyom.bebeğe hem kalın hem ince battaniye
patik falanda koyalım bari.belki lazım olur.ben sadece çorap koymuştum
ekliyim diyorum.

bugün hakketen kimselar gelmemiş.ben de ev işlerini ancak bitirdim
daha doğrusu benim yapacaklarım bitti.kocişe tülleri söktürüp yıkayayıp
taktıracam.tek iş bu kaldı şimdilik.bugün bir ordu ütü yaptım.
uzun zamandır evde olmamanın cezası.

valla bende işleri yeni toparladım... hatta halen makinede dönen çamaşırlar var..
önceden 2 saatte yaptığım işi dinlene dinlene anca bitirdim.. yaaa ben çok yoruluyorum..

ah nurteni aramayı unuttum.. bi arayım da gelimm..
zaten burdada kimsecikler yok.. kime diyosam artık :))

dilekçim, hijyencim sizleri görmek ne güzel..

hijyencim eymen mşlh kocaman olmuş.. bizimkilerde okadar olacakmı acep..

dilekçim tickerindeki yazıya bayıldım.. ilahi çok hoşsun valla :))

vet oznurcumm pespee dogurucaz kız inşş valla bnm hazırlıklar tamamda kalın bişi koymadım ben koysammıkı acaba bebege yenı buldugum dr bakırkoyde cnm özel muayanesı var orda ayrıca bakırkoy dogum evındede calişioo yarın gıdıcem bakalım heralde bunda karar kılıcm cunku cok ii oldugunuu duydum hayırlısı artıkk

Kızlar nabersiniz.. Bende birazdan arıcam Nurten'i ama eşi bilmiyor ya bizi mesaj mı atsam diyom açıklama yapmak zorunda olmasın. Eve çıkınca da ararım diyom. Eşim göreve gitti Konya'ya Pazartesi'ye kadar yok.Beni de arkadaşım çağırdı gel beraber kalalım diye onlara gitcem bu gece kalcam. Aksi gibi de eşim gitti şofben bozuldu eşim varken çalışan şey gider gitmez yanmamaya başladı mutfak ve banyo suyu ondan ısınıyor deli oldum ama pil bitmiş sanırım o değişecek eşimin arkadaşı gelecek değiştirecek. Sonrada beni arkadaşa bırakcaklar eşiyle. Ders felanda çalışmadım kaldım muhtemelen. Seneye bir fazla dersle başlıcam napııym olmadı işte çalışamadım bugün arkadaşa gitmesem bile yetişmeyecekti yarın bakcam artık biraz olduğu kadar...

Bence de kalın birşeyler bulunsun yine de yanınızda soğuk olmaz ama bir iki gündür serinlik var böyle serinlik olursa bebişler üşüyebilir..

Sevalciğim hayırlısı olsun canım senin miadem güzel şeyler de duymuşsun doktorla ilgili doğumunda kafan rahat olsun hiç olmazsa. Bakalım o dr ne diyecek bebişle ilgili. Haberdar edersin bizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…