Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim ben salı dr.da olucam diyorumda
benim dr.bugün dönüyor umreden bakalım yarın hemen
muaynehaneye gelecekmi.bugünden arayıp randevumu ayarlayayım ben
en iyisi bi aksilik olmasın sonra dimi.

nurten kız senin oğlun kocaman oldu hemen doğsa çok iyi olacak.
sevalinki sezeryan olacak bakalım ben ne edicem.bayram ertesi hemen
doğursam keşkem hatta öncesi de olur.

ben geldim
daha doğurmadım yarın kontrol var bakalım ne olcak
hadi öptüm hepinizi

bende geldiiim...
hepinizi çooook özledim opuyorumnanaktan

nurtenim bitanem.. burdasın galiba.. nasılsın..
daha geçmişe bakmadım.. hemen ilk sayfadan başladım.. inşlh yarın dr güzel şeyler söyler..

çok merak ettim annenler geldimi. yanlız değilsin dimi..

kızzz taze fasulyam.. 4 günün kalmışşş..
dualrım seninle.. anneme senden ve diğer kızlardan bahsettim köydeyken.. hepinize çook selamı var..
nurtencim sanada annem "allah kolaycıcık doğumlar nasip etsin dedi"

amanın bende 68 olmuşum.. dur bakiim hangi ile denk geliyo..

ilk defa bi il yazıcam yihuuuuuu :sm_cool:

:ecrin_bebek: aksaray :ecrin_bebek:

banada aksaraydan başlamak nasip oldu..

Nurtenciğim anladım zaten annenleren dolayı gelememiştir diye ama yine de merak ediyoz bişi oldu mu diye. Seninki de nazlı çıktı yahu bu erkekler kızlardan daha nazlı olacak galiba yaaa bir türlü kendleri gelmek istemiyor rahatlarına düşkünler illa biri çıkartacak onları ordan.. Hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm 9 ay 10 gün oldu diyosun ee kilosu da vardı daha da artmışytır sana sezeryan yolları gözüküyor napalım hayırlısı böyleymiş demekki diyeceksin.. Yarın yatrırlarsa seni haberdar et merakta bırakma bizi olur mu... bu arada eşimin de haberi var senden hep söz ediyorum o da Allah hayırlı doğum nasip etsin diyo. Hatta açıyorum merak ediyo ne olmuş doğmuş mu diyo bende heee doğmuş eve bile gelmiş hatta konuşmaya başlamış çocuk diyom...

Önzur 30 Ağustos'ta olsa dr olur canım hastane sonuçta. Bakalım kaç kilo olmuş bebeğin nasılmış durumu ne dicek doktorun. Sende haberleri getir.. Anaam hepiniz arka arkaya doğurcanıızzz kız ne çabuk geçti yaaa..

Canancığım hayırlısı olsun canım.. Demekki senin döngüde 34-35 günde bir oluyor bundan sonra ona göre hesaplayıp o günlerinden sonra yaparsın testlerini. İnşallah Allah'ın izniyle öyle böyle gelecek bebeklerimiz bend birkaç ay denicem olmadı bir ayda klomen kullanıp sonrasında beklemeden aşılamaya geçmek istiyorum eşimde aynı fikirde.. Şubatta başlıcam tekrar çalışmalara Yazında olmazsa aşılamaya geçerim napıyım hayırlısı belki kendiliğinden gelir.. Ama artık hiç burda belirtilere felan bakmıcam çok yanıltıyor insanı regliyle o belirtiler o kadar benziyor ki.. Sende öyle yap canım..

nurtenim doğuramadın mı daha kuşum olsun olacak mutlaka içinde klacak hali yok ya
cananımmm üzülme kuşum hoş aynı hüsranları bizde yaşadık olsun canım başla önümüzdeki ay tedaviye bence çok istiyosun biliyorum kuşum yaaaa
gülerim hoşgeldin canım trakyayı çok özledim burnumda tütüyor yaaaaaaaa mayısta gittim en son bi daha kurban bayramında maalesef kocayla farklı memleketlerden olunca mecbur bir birinr bir birine ama ben ailemi çok özledim 2 ay nasıl dayanacağım onlar beni görüklerinde 5.5 aylık falan olacağım offffffffff boşverin yaaaaaaaa dertlendirmeyim sizide

oooo güler hanım sonunda gelmişler.hoşgelmişler.eeee bugün topik zavallı gibi kalmış.
seval hanım siz nerelerdesiniz.bugün nstye girecektin daha girmedinmi acep.
kız nurteni beklerken sen doğurma sakın bak daha yarın kontrole gidecen
ondan sonra karar verirsin doğurmaya.bende yarın 4 ten sonra gidecem dr.a
ama şimdi annemdeyim yarın kocişle kavuşacaz ya hasret gideririz artıkın size nezaman yazarım bilemeeeeeem.

hoşbulduuuumm opuyorumnanaktan

ama topiği boş bulduum.. :çok üzgünüm:
bugün kimsecikler yazmamış...

nurten dra gittiydi neldu acep.. öznurda 42ten sonra dr a gitçekmiş.. bu arada gözünaydın canımcım.. kocişine kavuştun.. olumunekankayizsmile

olcaycım bitanem sen nasılsın.. cinsiyetimiz belli oldumu.. bidaha sana msjda atamadım.. köydeyken kocişle konuşurken ktrum bitti.

sedacım sen neler yapıyon kuşum.. döndünmü eve..

kııızzz sevall ntsye gircekmişsin galiba.. hadi hayırlısı olsun..
benimde canım nts çekti bende girmek istiyom..

kızlar yaaa
benim arada karnımın altından şiddetli ağrı vuruyo.. çatı ağrısı değil bu başka bişiy.. normalmi acep.. çok fena bi sancı oluyo.. böyle adet sancısı gibi sankide daha bi etkili olanından.. bu hafta dr kontrlüm var dra söyleyim bakalım ne diycek..
gerçi yeni bi dr agidicem.. benim drum özel sebeblerden doları drluktan istifa etmiş..

anaaa bugün zonguldağa gelmişim.. gelmişken odun kömür felan alam bari.. kışa kızçem üşümesin..

bu arada
dün resmi tatil olduğundan kociş evdeydi.. park yatak felan bakmaya diye çıktık..
hem park yatak aldık.. hemde benim evimin bi odası ben evleneli beri boş.. oraya koltuk takımı aldık.. aslında ben almak istemedim.. hem taksitleri ağır gelecek diye hemde "benim gönlüme yatan bi takım olmadan almam" dediğim halde kocişin ısrarıyla bi grup aldık..
beğendim aslında ama gönlümdekiler başkaydı tabi onlarda çok pahalılar.. aslında olsun varsın kaç senedir bi odan boş varsın yine boş dursun dedim. "olmaz" dedi kociş..
sonuçta aldık işte.. haftaya getirmelerini istedik..evde değişiklik yapmadık daha..

park yatakta haftaya gelicek yani hepsi birden.. nasıl ödiycez hiç bilmem..
kociş gayet rahat valla.. öderiz diyo.. ben çok sıkıntı yapıyom.. klimanın taksidi, tüpün kredi ödemesi + bide kira var..
Allah yardımcımız olsun..

Gülerciğim hoşgeldin bitanem. Ben döndüm tabii 10 gün oldu döneli. Evdeyim ders çalışmam lazım bir dersim kaldı ya ama hiç başlamadım daha ve sınav haftasonu.. Bende artık bu saatten sonra konu çalışamam soru bankasından tekra yapcam napıyım artık evinde işi bitmiyor ki anacım.. Canım dr gittiğinde söylersin sancını o birşey der muhakkak ama normaldir de olabilir yani.. İyi halletmişsin park yatak olayını koltuk takımı da iyi olmuş bence boş duracağına alınmış alınmıştır kocişin öderiz diyorsa ödersiniz demekki güveniyor. Halledersiniz canımm.. seninde iki ay bişiyin kaldı haydi hayırlısı güzelim. Öznur evine geçecekti ama gelemedi kocişiyle hasret gidercekti ooo... Ama girer kontrolle ilgili bilgi verir sanırsam. Bende çocuk olayını şubata attım cnm. sınava denk gelecekti yoksa ve son senem tehlikeye girmesini istemedim zaten minyonu zor geçer belki yatmam gerekir belki erken doğum olur çocuk olunca zaten zor bebeğe bakcak kimse yok nasıl ders çalışırım şubatta tekrar başlarız didim kalırsam da hemen daha birkaç aylık olurum zorlanmam derslere de erken başlıcam çalışmaya zaten hemen de tutmuyor ki.. Ya annenim işyerinden arkadaşının kızı daha yeni evlendi 2 ay anca oldu hamileymiş kız yaaa biz o kadar kafa yoruyoz yok yumurtlama günü, yok bilmem nesi elalem hemencik hamiş kalıyoo.. Allah bize de nasip eder İnşallah..

anamm kımsecıkler gelmemıss kızlarr ben neler yasadım neler dun nsteye gıttım dr tehlıkelı bulduu o gece yatıs verdı o gece hastanede kladımm 6 kere nsteye baglandım akcıger gelıstırıcı ıgne oldum erken dogum olur dıee 3 tup serum yedım bu sabahata semıha sakıre gıttık sma fehmı bey yoktu malesef mehmet beye gıttık onuda hıcc begenmedımm yaaaaaaa cok agresıftı azarladı bılee yıne ıcıme sınmedı yanıı baska dr arayısıdnayımmm anlıyacgnzz nurten dogrudumu aceppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…