Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşlh böyle yarazmı bi oğluşun olur..

veya böyle bi kızın....

boş ver beklerse beklesin.. coşmuşum ben burda... banene

kıızzz haleen inanamıyorum... şimdi senin içinde böyle bişiy var

alllah sağlıcakla bi 9ay ardından sağlıcak vede kolaycık bi doğum...nasip ateinde ona böyleee süt içirebilesin..

amin canım inşallah
sizlerede yaşatsın bu mutluluğu rabbim

süt içen bebiş çıkmamış tekrar yolldınm bende..

tatlım kusura bakmazsan ben gideyim.. kociş kornaya basmaktan deli oldu.. komşular nluyo böyle toplanmadan çıkmalıyım...

nereye gidiyoz biliyonmu... eşimin kankisine bebek görmeye.. ona çok şeker kız giydsileri aldım bi görsen bayılırsın... keşke bi fotosunu çekseydim giydsinin... eminim sende bayılırdın..
ama malesef şimdi vaktim yok..

çok çok öpüyorum fıstığım....Şeniz tekrar tekrar tebrik ederim.. hem seni hem eşini... eşinede iyi dileklerimizi vede salamlarımız ilet..

enişteme söyle akşama nbi kutlama yameğine götürsün seni.. yerimsenibeneee artık çiçek böcekte alsın yaniii.... bidemet gül mü alı artık bilemem :dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım sağol
Allah razı olsun
hadi bende evimi topliim akşam oldu nerdeyse
öptüm canım

kaydirigubbakcemile2 nurtenim.........kaydirigubbakcemile2 çok sevindim kuzummm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....hadi kızlar yaaa, hepimiz sırayla hamiş haberlerimizi duyuralım...amanınnnnn çok güzel bi haber yaaaaa

canancım Allah razı olsun hayatım
inşallah 3 gün sonra senin güzel haberini alıcaz kuşum

kıslar hamileleik belirtileri kesinlikle pisikolojik
midem bulanıyodu 1 haftadır ama ben kansızlık deyip geçiştiriyodum,
ama şimdi çift çizgiyi gördüm tuvaletten şıkamıyom
çok afedersiniz böööö böööööööö sürekli öldüüüm

:sm_
hamİleyİm kıslarrrrrrr

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey::teytey::1hug:hihoyyythihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nurtenim yaaa çooook sevindim gerçekten Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kız gerçekten çok sevindim darısı diğer kızlara burda bayramlar artsın inşallah çok tebrik ediyorum canım...

esram canım allah razı olsun
Allahım senin bebeişinede sağlıklı ömürler versin inşallah topiğimizin güzel anneleri siziiiiiiii göbüşün büyümeye başlamıştır artık seninde dimi yaaaaaaaa

Evet canım büyümeye başladı dün dr a gittik kontrole cinsiyetini de öğrenecektik göstermedi bizim sıpa yarın tekrar gidecez bakalım bu sefer gösterecek mi canım adetin kaç gün geçmişti kaç haftalık acaba bizim minik yeğen gamyoncuiremsu

adetim 1 gün geçti daha
nette hesaplattım 4 hafta 2 günlük çıkıyo
ben mide ağrılarımden şüphelendim
geçen seferde öle olmuştu bana çünkü

QUOTE=nur1111;10697702]Hadİ ama kızlar nerdesİnİz[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaa
anladımdı..heryerım agrıyor deyınce... a.s.
hayırlı olsun...
yenı anne nur...
çokk sevındım...
hadı darısı tüm isteyenlere

amın canım...
doktora ne zaman gıdeceksın. :hulya:

nur ben çıktım canım ...
ve kızlar yıne gorusuruz...

hamİleyİm kıslarrrrrrr

canım benim çok tebrik ederim ayyy çok sevindim her gün buraya mutlu haber alırmıyım diye giriyordum :teytey::teytey::teytey:
yazmıyorum diye sakın kızmayın bana :kedi:
listemizde ne kadar güzel olmuş öyle çok renkli resimlerle de şeker birşey olmuş
bende 20 gün gecikmeyle bu gün adet oldum hepiniz aklımda ve dualarımdasınız hepinizi seviyorum....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…