Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam kadrişim çekeriim
benimde ev havaya uçuyo toplamam lazım
daha kahvaltılıkları masadan topalmadım size yazıcam diye :)
çok yorma kendiniii sakın yorucu iş yapma ağır asla kaldırma hiç bir yere uzanmaaklava:

adetim 1 gün geçti daha
nette hesaplattım 4 hafta 2 günlük çıkıyo
ben mide ağrılarımden şüphelendim
geçen seferde öle olmuştu bana çünkü
kuşummm başta pabnik yapma kan değerin düşük çıkabilir kese gözükmeyebilir ilk haftalarda kalp atışı duymayabilirsin bileee ama sakın panik olma sakin ol ben kesemi 6. haftada gördüm 8+4 de bebişin kalp atışını duyduk geç olabiliyor yanii geç döllenme bile olabilir sakın sakin olmayı ihmal etme dua et Rabbim bebeğime sağlık ver diyeee
hepimiz duacıyızz

canım arkadaşımmm listeye senide ekliycemm sen yinede arada haber verrr
e inşallahh bebiş haberini ocakta verirsinn bizeeeea.s.

çok mutluluk verici yaaa çok.yeni listemizde artık bir hamiş arkadaşımızın ismi yazıyor,boş liste değil bu öyleeee,uğurlu bir listemiz var arkidişleeer

canım hadi sıra sendeee yarından sonra 30 da burdan müjdeli haberlerini sende verirsin inşallahhh dualarımız seninleee:1rolleyes:

nurten gelse de konuşsak azcık yaaaa,duygu ve düşüncelerini alsak sevgili arkadaşımızın.hadi kıs geç kalmaa,bi test yaptırmaya gittin yattın kaldınmı hastanede hadi bakem.

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jadilemir -- 29 ARALIK
Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jminnosum -- ?
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:

canancım, öznurcum günaydınnnnnnn
ayy geçmişi anca bitirdimmm nasılsın ne güzel bir pazartesiii ya hava yağmurlu ama bereket yağmuru olsunn bizeee

Haaa kızlarrrr size bir haber vereyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
KIZIM geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

çok yorma kendiniii sakın yorucu iş yapma ağır asla kaldırma hiç bir yere uzanmaaklava:

bilgecim dediklerinde haklsıın ama biz kadınlar bu dediklerini yapmadan duramıyoruzki işte.ben daha çalışmalarımız esnasında bile ya tutmazsa diye fazla iş güç yapmamaya dikkat edeyim diyorum ama hepde çalışma zamanlarında iş güç buluyor beni,misafir oluyor alışverişe çıkmış oluyorum.dün bütün gün dışardaydım hep yürüdüm misafirim vardı onu alışveriş merkezine götürdüm falan.sonrada kafama takılıyo ben hep ayaktaydım yoruldum gezdim acaba şimdi tutmaz mı diye.ama bilmiyorum bir etkisi varmıdır.

bilgecim rus takvimine göre kız gözüküyodu dimi inansakmı bu takvime acep kaydirigubbakcemile3 ne
kız annesi olmak çok güzel yaaaa

canancım, öznurcum günaydınnnnnnn
ayy geçmişi anca bitirdimmm nasılsın ne güzel bir pazartesiii ya hava yağmurlu ama bereket yağmuru olsunn bizeee

günaydın fıstığım, burda yağmıyor..bende bayılırım yağmura, keşke burdada yağsa...

yuppiii,,, bende istiyom o cimcimelerdenn...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni...

bilgecim rus takvimine göre kız gözüküyodu dimi inansakmı bu takvime acep kaydirigubbakcemile3 ne

ayy kızlar merak ettim, bende baksammıki, ya tutarsa aşılamam...akannehir

evet canım rus takvimine göre kız cıkmıştı opuyorumnanaktan
Allah sanada nasip etsin canımmm

Saol kuşum aminnnnnnnnnnn
Canancım inşallah tutmuştur canım arkadaşımmm
Rabbim sanada nasip etsin kız evlatttt inşallahhhhhhhhhhhhha.s.

yevrularım işlerim yoğun ara ara yazabiliyorum haberiniz olsunnn
minnoşum ne durumdasın sat verebilcenmi ekliyeyim senide güzel listemizeeee

ben çin takvimine bakmıştım tanıdıklarımınkine çoğu tutmadı ama rus takvimine göre tuttu bilmiyorum artık.allahın takdiri tabiki ama rus takvimi kan değişimine göre falan diyor ya sanki daha bi bilimsel geldi bana.

uklacığım ne güzel canım kızın mı geliyo bitanem hadi bakalım pembe ciciler alınsın ay canım kıyamam hayırlısıyla gelsinde kızmışş erkekmiş boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…