çok yorma kendiniii sakın yorucu iş yapma ağır asla kaldırma hiç bir yere uzanmaatamam kadrişim çekeriim
benimde ev havaya uçuyo toplamam lazım
daha kahvaltılıkları masadan topalmadım size yazıcam diye :)
kuşummm başta pabnik yapma kan değerin düşük çıkabilir kese gözükmeyebilir ilk haftalarda kalp atışı duymayabilirsin bileee ama sakın panik olma sakin ol ben kesemi 6. haftada gördüm 8+4 de bebişin kalp atışını duyduk geç olabiliyor yanii geç döllenme bile olabilir sakın sakin olmayı ihmal etme dua et Rabbim bebeğime sağlık ver diyeeeadetim 1 gün geçti daha
nette hesaplattım 4 hafta 2 günlük çıkıyo
ben mide ağrılarımden şüphelendim
geçen seferde öle olmuştu bana çünkü
canım benim çok tebrik ederim ayyy çok sevindim her gün buraya mutlu haber alırmıyım diye giriyordum :teytey::teytey::teytey:
yazmıyorum diye sakın kızmayın bana :kedi:
listemizde ne kadar güzel olmuş öyle çok renkli resimlerle de şeker birşey olmuş
bende 20 gün gecikmeyle bu gün adet oldum hepiniz aklımda ve dualarımdasınız hepinizi seviyorum....................
MELEKLERİNİ BEKLEYENLER LİSTESİ....
''RABBİM BANADA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZ Kİ SEN DUALARI İŞİTENSİN"
-"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."
Jadilemir -- 29 ARALIK
Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jminnosum -- ?
J
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)
Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERİMİZ GELİYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
olcay dı demı...nasılsın canım...
ben ev ahalısı kalkmadan bakındım...babam annemde bende ...eşim 10 gundur başka melmekette de...yenı iş buldu...tasınıyoruz yakında...o zamana kadar annemler bende..
birde yeni bebiş gelse güzel olcek...
allah hepımıze nasıp eder inşallah..
çok yorma kendiniii sakın yorucu iş yapma ağır asla kaldırma hiç bir yere uzanmaaklava:
Haaa kızlarrrr size bir haber vereyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
KIZIM geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
canancım, öznurcum günaydınnnnnnn
ayy geçmişi anca bitirdimmm nasılsın ne güzel bir pazartesiii ya hava yağmurlu ama bereket yağmuru olsunn bizeee
Haaa kızlarrrr size bir haber vereyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allah nasip ederse ve %90 luk doğruluk payıylaaaa
KIZIM geliyorrrrrrrrr:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3
bilgecim rus takvimine göre kız gözüküyodu dimi inansakmı bu takvime acep kaydirigubbakcemile3 ne
kız annesi olmak çok güzel yaaaa
bilgecim rus takvimine göre kız gözüküyodu dimi inansakmı bu takvime acep kaydirigubbakcemile3 ne
kız annesi olmak çok güzel yaaaa
Saol kuşum aminnnnnnnnnnngünaydın fıstığım, burda yağmıyor..bende bayılırım yağmura, keşke burdada yağsa...
yuppiii,,, bende istiyom o cimcimelerdenn...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızçeni...
ayy kızlar merak ettim, bende baksammıki, ya tutarsa aşılamam...akannehir
evet canım rus takvimine göre kız cıkmıştı opuyorumnanaktan
Allah sanada nasip etsin canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?