Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nutenimmm canımm benimmm neeeeeeeeeeee nasıl yanii ayyyy süper yaaa inanamıyorumm ayy nurtişim göbişinde bebiş varrr benimm damatttt hemdee ayyyyyy canım benim Rabimmmm sağlıcakla kucağına lamayıı nasipp etsinn bebişine hayırlı bir ömür versinn ayy canım ya hala inanamıyorumm hiç beklemiyordun hemde çokk mubarek günde geldii inşallah sıkı sıkı tutunurr babasını utandırır tereddüt ettiği içinn çok moralim bozuktu ağlıyordum kafamı dağatıyım diye girdimm gördümm ağlamaya devam tabi bu sefer sevinçten :teytey: :teytey: :teytey: nurtişimin halayınıı çekiyommm süperr bişeyyy

nurteeeeen inan senin bu ay hamile kalacağın içime doğuyordu,hep aklımda bu aralar senden hamile haberi almak vardı inan bana.ama burada öyle bişey yazmaya çekindim ya olmazsa diye.sen hiç ümidim yok diyordun ümitlendirip sonra boşa çıkmasın diye ama hep aklımdaydı yaaa hep inanıyordum ve şimdi hiç şaşkın değilim.nekadar sevindiğimi anlatamam canım ve bukadar içime doğmuş olmasına inanamıyorum,bu ay kendimden de çok ümitliyim daha ortada fol yok yumurta yok ama olacak diyorum.düşünce gücüyle getirecem hehe.canımcım in-şal-lah 9 ay sonra sağlıklı bir bebiş haberlerinle de burayı coşturacağız.artık darısı bizlerin başına.sırayla geleceğiz peşinden sen hiç merak etme bizi.ayy ben napsam şimdi mutluluktan sırıtıp duruyorum kıs bilgisayarın başında.bugün de neşem yerine geldi oh bi pazartesi böyle kurtardık :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

olcay dı demı...nasılsın canım...
ben ev ahalısı kalkmadan bakındım...babam annemde bende ...eşim 10 gundur başka melmekette de...yenı iş buldu...tasınıyoruz yakında...o zamana kadar annemler bende..
birde yeni bebiş gelse güzel olcek...
allah hepımıze nasıp eder inşallah..

dilekcim öznur ben.listeye bakarsak sıra sende hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bugünlerde,herhangi bir belirti varmı sende.

ozi cıgım...ben çıkmak zorundayım...çay demlemelıyım...
buyur kahvaltıya gel... cokacimcoook
yimek yiyelim

dilekcim öznur ben.listeye bakarsak sıra sende hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bugünlerde,herhangi bir belirti varmı sende.

canım her ay belırtılerın hepsını yasıyorum ben...düşünmeye başladıgımızdan beri...
yanı yıne gogusler davul gıbı...kasıklar batıyor kaydirigubbakcemile3
sen naıslsın...sende varmı belırtı..
öznurcugum..çok afedersın..olcay dedim san ben ya... kafamçokkarıştı

öznur
ben çıktım...
bızde hayat bekler amaaaaaaaa kahvaltı beklemez...ailecek kurt gıbı aç uyanırız... :icecream:

canım sağol iyiyim sen nasılsın taşınmak zor iş ben çanakkalede okudum çok severim çanakkaleyi
nurtenim canım benim çok sevindim ahh kıyamam ben sana yavrum ay ne yazacağımı bilemedim allah dokuz ay sonra yeğenimiz mi olacak ay ne güzel bitanem çok dikkat et kendine yorma kendini bitanem şoktayım kız ay canım benim yaaaaa:1hug::1hug:

kız nurten işe demi gelmedin bacım nirdesin gel bi öpeyim kız seni ay nasıl sevindim ya süper bişey duaların için sağol bitanemmmmmmmmm

dilekcim ben henüz çalışma günlerindeyim kaydirigubbakcemile3 belirti olması mümkün değil canım daha.10 ocağa çoooooooook var.

kadrişimmm, bi dra gittt salıda olsa git bakalım ayyy Allahımm hayırlara vesile olsunnn
ha birde satını 22 ocak yazıyorum ok mi?

hamİleyİm kıslarrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
şenliğe bak yaaaaaaaaa dün nete giremedim izmitteydikkkk kadrişim mesaj atmışşş valla milletin içinde eşime nurten hamileymiş diye bağırdımmm :roflol:kuzenler diyoki nurten kimmm hayddaaa açıkla açıklayabilirsennn dedim çok yakın bi arkadaşımmmm nasıl sevindim anlatamam kuzummmmm anacımmm bu liste dk 1 gol 1 uğur getirdiii sana.... Rabbim Listemizdeki diğer arkadaşlarımıza da en kısa sürede nasip etsinnnnnnnnnnn
a.s.a.s.
hemen gidip kan testi yaptırrr beklemeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jadilemir -- 29 ARALIK
Jcnnsnyrt -- 4 OCAK
Jselected_79 -- 9 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jminnosum -- ?
J
J
J
J
Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:

kaç gündür midem bulanıyodu
göğüs ağrımda çoktu ama ben konduramamıştım
hiç ihtimal bile vermiyodum
dünden beri mide ağrısıyla kıvranınca korktum
hala daha karnın çok ağrıyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyevrum bunlar çok güzelll şeylerrrr bulansın bulansınnnn delikafadulden
benimde hala karnım ağrıyoooo ama ne güzelll bebeişin ben burdayım annecim diyooomafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenayy valla canım benim Allah tamamına erdirsinnn, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn..
Rabbim herkeseee nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…