dilekcim öznur ben.listeye bakarsak sıra sende hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bugünlerde,herhangi bir belirti varmı sende.
dilekcim öznur ben.listeye bakarsak sıra sende hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız bugünlerde,herhangi bir belirti varmı sende.
olcay dı demı...nasılsın canım...
ben ev ahalısı kalkmadan bakındım...babam annemde bende ...eşim 10 gundur başka melmekette de...yenı iş buldu...tasınıyoruz yakında...o zamana kadar annemler bende..
birde yeni bebiş gelse güzel olcek...
allah hepımıze nasıp eder inşallah..
canım her ay belırtılerın hepsını yasıyorum ben...düşünmeye başladıgımızdan beri...
yanı yıne gogusler davul gıbı...kasıklar batıyor kaydirigubbakcemile3
sen naıslsın...sende varmı belırtı..
öznurcugum..çok afedersın..olcay dedim san ben ya... kafamçokkarıştı
kadrişimmm, bi dra gittt salıda olsa git bakalım ayyy Allahımm hayırlara vesile olsunnnya ben ne yenı tarıhımı nede sat ımı bılıyorum salı günündne beni gelmedı desem yaln olmaz camaşırıma gecmiyor bile peceteye aczık geliyor okadr salı gunune randevu aldık doktordan bız pazrtesıye almk istedık ama doktor yokmuş
aff böleolmasıda zormuş yaa neoldugunu anlamıyor insan
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hamİleyİm kıslarrrrrrr
alkisalkisalkisalkisalkisalkisyevrum bunlar çok güzelll şeylerrrr bulansın bulansınnnn delikafaduldenkaç gündür midem bulanıyodu
göğüs ağrımda çoktu ama ben konduramamıştım
hiç ihtimal bile vermiyodum
dünden beri mide ağrısıyla kıvranınca korktum
hala daha karnın çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?