Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevalcim doğru diyon iyice doldum valla.. birazda doğumun yaklaşmasının verdiği gerginlikten çok hassasım ama belli etmemeye çalışıyorum..

sedacım aynen valla.. benim kaynanatörüde kaynatam çok nazlandırıyo.. iş yapmaya pek alışık değil ya .. doğumda az hareket edecek diye ödü kopuyo.. bende dedim sen gelmezsen kadın tutucaz dedim.. ee tabi milletten utanmazsa gelmemzlik etsin bakalım.. halbuki annem de gelecek ama annemin geleceğini ona söylemedim.. sırf bakalım kaynanatör ne cvp verecek diye.. hem anneme güvenmesin canım..

sevalim oğluşun yarınmı gelecek.. şimdi sana bugün en uzun gündür..

a bişiy sorucam sana..

benim karnım ağrıyo.. özellikle dün ve dün gece felaketti. nerdeyse acile gidecektim.. karnımın tam ortası yani bebişin olduğu yer ağrıyo sanki.. normalmi acaba..

kasıklarımda ağrı pek yok arada saplıyo ama sık değil.. bide arada aşağıya sanki çıkıcakmış gibi baskı oluyo..

öznurcum aman dikkat et kendine eşin arabayı ağır ağır kullansın aman çukurlara dikkat..
inşlh drda güzel haberler alırsınız.. doğuma dair bişiylerde söylerdir büyük ihtimalle.. bizi haberdar et..

olcaycım sen nasılsın.. gerçi yoksun ama gelince okursun..
aklım hep sende.. dra nezaman gitçen.. cinsiyetimizi çok merak ediyorum..

gulercımm karın agrısı son aylarda oluo banada oluodu hatta oznurda söluoduu normal bıtanemm
oglum persembe ckıck kuzum keske yarın cıksa

bugun oznur dra gıdıcektı ay cabuk gelsınde haber versın oda ben ve nurten gıbı kontrle gıdıp dogururmus gercı bnmkıkontrle gıttgımde olmadı ama öle sayılır

msjı yanlış yazmışım değiştiremedimde..
hatta tickerimım tarihinide değiştirecektim olmadı.. bu bakımda bazı şeyler değişmiş galiba..

evet cnm 8 gun olduuu sabrettım 2 gun daha sabredebılırım heraldee ama cok özledımm yaaa

cnm bende tıckerımı degıstıremıorumm bakımda deyıp duruoo edıtte gıtmıss bence hıc olmamısssyaa

demek karın ağrısı normal.. bilmem anlatabildimmi böyle sanki bebek ağrıyormuş gibi, bebeğin olduğu yer ağrıyo.. taa karnımın alt bölgesi sanki..

ben daha hangi ağrının ne olduğunu bile bilmiyorum..

arada aşağıya şidetli ağrı vuruyo kasıklarla birlikte.. adet sancısının az şiddetlisi.. aynı anda aşağıya baskıda oluyo.. bu yalancı sancı galiba..

ben bide gerçek sancıyla yalancıyı ayırt edemezmişim.. amanın.. :kedi:

54 Sakarya
ama aslında
44 malatya..
hatta 10gün önce gelirse benim kızçe 34 bile olabilir..
anaaaa benim bir sürü tarihim var.. hangisinde doğcak kızçem acaba..

cnm bende senın gıbıydım dogum sancıı nasıl olur bılmıodum herke adet sancısı gıbı falan dıolardı ama ben adet olurken ancım olmazdıkı bu yuzden az kaldı evde doguruodum aman dıkkat ett asagıya baskı hııserdesn sıddetlı ve 5 dakıkada bı gelıosaaa hemen dra :)

bunu öğrendiğim iyi oldu..
benim adet sancılarım çok fena ağrılı olur özelliklede üşüttüysem..

net kopuyo sinir olduum ((

bnm doguma dair hıc bı bılgım yoktu cnmm mesela ben ıstıfrada ettım evde oda dogum habercısıymıs haberın olsn tabı herkeste oluck dıe bı kaıde yokk olursa yanıı

arada mide bulantım oluyo.. hatta bazen yediklerim ağzıma geliyo..
kesin karıştırırm ben gerçek belirtileri.. :kedi:

gerçi herkes o sancıyı mutlaka karıştırmazsın çok felaket bi ağrı diyolar.. inşlh bende işaret veya su felan gelirde kesin anlarım gerçek belirtileri.. nasılsa sezeryan olcak.. önceden su gelmesin bebiş kuruya kalmasın diye dua ederdim..

evet cnm sancı felaket bişi ıns sancın gelmeden dogurrsn nasılsa sezeryan olck senınkı benm bıde suyum gelmıtıı aboooo

bilmiyom be canım nasıl olcak.. allah nasıl yazdıysa artık..
herkes kız bebekler 10gün 20gün önce gelir diyo.. allah ne yazdıysa..
kafamda o ana dair hiç bişey yok sadece belirtileri anlayamama korkum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…