Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seda kız biz sezeryan olmayız inşallah baksana bağırsaklar dışarı çıkıyomuş
amanııın

kızlarr napıonuzz bakıymmm aman valla ben o kadar rahatımkı alahıma bın sukur bugun daha rahatım oturup kalkabılıorum onceden batıo dıkıslerım bugun pek bı rahattım sukur rabbıme

nıe kımseler ugramıo yaa ben sımdı rahaımmm persembeden snra bende pek gıremıcemmm aman oglum gelsınde artıkk gırmemeye razıyım valla cok özledım onuu,kokusunu mafoldumben

seda kız biz sezeryan olmayız inşallah baksana bağırsaklar dışarı çıkıyomuş
amanııın

Ay valla bilmiyorum ben normal isterim elbette ama minyonum diye bebeğimi riske atmaktan korkuyorum. Ama hiç görmedim ben yahu bağırsakları dıları çıkardıklarını o kadar video izledim acaba oraları kırpıyorlarmı ki.. Artık hayırlısı canım ya bak Nurten nasıl yaptı iyileşti bile nerdeyse hayırlısı ne ise öyle olsun..

nıe kımseler ugramıo yaa ben sımdı rahaımmm persembeden snra bende pek gıremıcemmm aman oglum gelsınde artıkk gırmemeye razıyım valla cok özledım onuu,kokusunu mafoldumben

canım bebeğin gelsinde biz seni burada görmemeye razıyız bak az kalmış doya doya koklayacaksın bebişini tatlımm...

klebekımmm kızz nerelerdesın dogurdunmu yoksaa ama dogursa msj atardı bırımıze dımıı

he valla bende öznuru çok merak ediyorum.. sıra onda aklımızda onda dualarımızda onunla..
Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.. Amiiinn

herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun opuyorumnanaktan

arefe günü ve öncesi msj yazamadım.. sizinkileri okudum ama ben msj gönderemedim.. sitede bakım var dedi hep.. sonrada kaynanamların köyüne gittik anca geldik işte....

çok geçmiş olsun kuşuuum

evet son dediğine bende katılıyorum.. Rabbim herkese tüm isteyenlere bugünleri yaşatsın.. bebiş hasreti çekmek çok zor..

a.s. İyi bayramlaaaaaaaarrrrrrr hanımlaaaaaaaarrrrrrrrrrr
sanada iyi bayramlar..
aramıza hoşgeldin..

ya bu güler nerlerdeeee
kaynanatöründe sıkıntıdan ve sinirden geberiyo

kızlarr napıonuzz bakıymmm aman valla ben o kadar rahatımkı alahıma bın sukur bugun daha rahatım oturup kalkabılıorum onceden batıo dıkıslerım bugun pek bı rahattım sukur rabbıme
çok geçmiş olsun bitanem.. gözün aydınmı denir yoksa.. iyi olmana sevindim..
bişiy sorcam.. çok affedersin.. alttaki dikiş yerleri küçük WC yapınca yanma veya acıma yapıyomu.. poponun üzerine oturabiliyonmu..

özurcum bu bayram bende annemlere gidemedim.. arefe gününden itibaren hep kaynanamlardaydım..
erken doğum ihtimalim olduğundan araba yolculuğundan korktuk..
5yıldan sonra anca tüple gelince bebiş, biraz tedirgin oluyoz.. aman bebişe bişiy olmasın, zamanında gelsin diye..

b,dahaki bayramda kurbanda da 40ım çıkmamaış olacak.. hiç bilmiyorum nlcak.. neyse kızçem sağlıcakla zamanında bi doğsun inşlh da.. gerisi kolay.. annem ve kaynanamdan hep dua istedim zamanında doğsun diye dua edin bana diye..

yani bu bayram çok tuhaf geçti.. çok garipti.. kendi tarafımdaN TEK BİR KİŞİYİ BİLE GÖRMEDİM YANİ..

bu arada 55 Samsundayım bugün.. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

şu tickerimi değiştirsemmi napam.. drum 10gün önce sezeryan yapçaz dedi.. yani 45 günüm kaldı sayılır.. tabi kızçem yaramazlık yapmazsa..

dur bi bakiiim 45 plaka neresiymiş..
45 Manisaymıııııııııışşşş kaydirigubbakcemile2

kociş toplantı amaçlı çok gitti manisaya ben hiç gidemedim.. bekardım ozamanlar ailem göndermeişti beni..

kocişle aynı iş yerinde çalışıyoduk tanıştığımızda.. Vesteldeydik.. vestelinde merkezi manisa da..
yani ikimizinde beyaz eşya geçmişi var.. orda kandırdı koıciş beni şakkıdı

bu arada annem geçen gittiğimde bi dünya eşya gönderdi.. arabaları yok hazır biz gitmişken aldık geldik..

kaynantörümde sadece 1 battaniye almış.. başka bişiy yok..
beşik felan aldık, kaça aldığımızı sordu ama hiç parasını ben veririm demedi..
az kırıldım yani..

kırılmamın asıl sebebi.. millettte "bebiş için çok hecvesli görünüyorlar.. " banada evleneli beri yapmadıkları baskı , ağlatmadıkları gün olmadı.. şimdi hani o torun meraklısı insanlar.. insan 8 ayda bi çift patik olsun almazmı yaaaa...
beni ağlattılar onca.. hani bebek diye.. klava:

kendi annem aldıkları sayesinde benim hiç alış veriş yapmama gerek kalmadı.. bir bebeğe ne alızımsa fazlasıyla almış annem ve ablam.. şampuanına emziğine varıncaya dek..
battaniyeler, kıyafetler, o yelekler bi dünya.. en az 15 yelak 5-6 hırka örmüş.. ne zaman giydircem onları bilmiyorum.. daha neler nler.. diyorumya hiç bişiy almama gerek kalmadı.. bence hevesli annane böyle olur.. hemde kimseye hiç bişiy demiyo.. yeterki kızım sağlıcakla kurtulsun diyo..

kaynanatör gibi.. yeterki bebek olsun yüzünü görelim demiyo.. dr sezeryan dedi. hastaneye beni bakmaya gelcen dedimde, ben gelemem, oram ağrıyo buram ağrıyo dedi..
çok kızdım..
bide ben tek gelinim..
yani kocişim 1kız 1erkek..
oğlundan tek ve ilk torun ya...

offf yani çok sinir geçti bu bayram..

gulerımm cok dolmusun sen yavrummm boswer kaynananıı sen kendını uzme cnm stresden uzak durrr
dıkıslerımı sormusun yanma cok hafıf oluoduu ılk baslardaa ama yok denecek kadar az popomus ustunede ouramıodum takı bugun ekadar sımdı rahatımm sukurr hıc bı sorunum yokk oglum dısındaa oda yanımda oldugu zmn hıc bı derdımmm kalmıck ınsss

selam kızlar.merak etmeyin doğurmadım daha.
yarın kontrolum var bakalım öğrenecez son durumları.
neyse maç izliyoruz azar işittim ben kaçıyorum.

Gülerciğim bozma moralini canım yaa.. O da onların düşüncelerinin ne olduğunu gösteriyor.Madem o kadar torun diye yanıp tutuşuyordu neden bişi yapmamış insanın canı gider yaa.. Annenin yolladıklarından da mı utanmıyor. Bir de ben bakamam ne demek sen onun torununu veriyorsun kucağına. Amaan söyle söyle bitmez sen sağlkla al bebeğini kucağına gerisini boşver. Annenin aldıklarını da özellikle göster annem bunları yapmış diye. Gerçi benim kaynanadan da hayır yok. ihtiyaçlarına yardım eder alır ondan şüphem yok ama yanımda kalamaz bakamaz. Kendine zor yetiyo herşeyini kayınpederim ve eve gelen kadın yapıyo nazlandırmaya da alıştırmış kendini tamam çok sağlıklıda değil ama abartıyor da. Bayramda gittik. Annem aramış onları bayram için. İşte söz dönmüş annemin emekliliğine kaynanam emekli olmayın sıkılırsınız demiş annemde bende torun bakarım demiş. Kapyınca teli diyo babana dedim alla alla Seda'nın annesi böyle dedi torunu İstanbul'a mı götürecek acaba diye dedim diyo bana. Yanii annen Eskişehir'e gelmesin demeye getiriyor üstü kapalı. Ama ardından da ben ancak severim bakamam demeyi de ihmal etmiyor, Seda mezun olunca çalış ekmeğini eline al da diyor ama bebeğe kim bakcak hiç düşünmüyor. Hem bakamam diyor hem anneme laf diyor. Bende kırıldım ama yine de birşey demedim. Tak tak nereye kadar boşverrrr...

selam kızlar.merak etmeyin doğurmadım daha.
yarın kontrolum var bakalım öğrenecez son durumları.
neyse maç izliyoruz azar işittim ben kaçıyorum.

Hadi hayırlısı canım. Durumun nasıl sancı felan yokluyor mu arada. Haberdar edersin bizi canım. Hayırlısıyla gelsin seninde bebiş.

gunaydınnn kızlarrrrr

Günaydın canım nasılsın az kaldı kavuşacaksın bebeğine İnşallah. Ben hastayım yaaa bayramdan önce grip oldum ilaç aldım dün iyiydim biraz daha ama akşam yine öksürük tuttu burunlarım hep tıkalı halim yok. Geçer gibi oluyor yine başlıyor. Daha kahvaltı etmedim edeyim de ilaç alcam yatcam tüm gün iş güç yapcak mecalim yok.

iim sekercım sen nasılsınn evet az kaldıı yaa sukur rabbımee
aman dıkkat et cnm hastalık beter bısı yaaa tam baslamadan dedıgın gıbı ılac al kessın onunu daha fazla yayılmadann gecmıs olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…