- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.341
ben geldim nasılsınız bakalımmm, ankaradaydım kızlar benimde moralim bozuldu tatil pekte iyi sayılmaz gülerim benim kontrol 1 ay sonra yani daha çok var bende burda tıp merkezine gideyim cuma ama bakalı kısmet işte
sevalciğim geçmiş olsun canım tez zamanda bebeğine kavuş bitanem
fasulyem fındık burunlum napıyo ay çok tatlı maşallah
sedacığım sen nasılsın nasıl gidiyor canım
mşlh efeciğeselam kızlar.ezeli izliyoruz iki arada bi derede yazıyorum.annem burda,kaynım burda.yarın kayınvalidem geliyo.bi oğluşum gelmiyo.dr.herşey normal dedi.40 hafta bitmesini bekleyecez dedi normal istediğim için.tabi bebek gelebilirde bu arada.inşallah gelir yaaa,40 ı tamamlamasını beklemek zor olacak sabırsızlanıyorum.herhangi bir ağrım şikayetim olmadığı için alttan muayene etmiyim şimdi seni rahatsız etmiyim dedi.ctsiye bebek gelmezse kontrole gidecem tekrar.sezeryanı ancak doğum esnasında bir problem çıkarsa tercih edeceğiz.şu an herşey normal.35oo gr. olmuş bebiş.
ben geldim nasılsınız bakalımmm, ankaradaydım kızlar benimde moralim bozuldu tatil pekte iyi sayılmaz gülerim benim kontrol 1 ay sonra yani daha çok var bende burda tıp merkezine gideyim cuma ama bakalı kısmet işte
sevalciğim geçmiş olsun canım tez zamanda bebeğine kavuş bitanem
fasulyem fındık burunlum napıyo ay çok tatlı maşallah
sedacığım sen nasılsın nasıl gidiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?