Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topiğimize bakın yaaa nasılda az uğranır olmuş artık.
bebekliler ben de dahil fazla uğrayamıyoruz.benimki çok yaramaz zaten
hiçbi iş bile yapamıyorum,kendime bakamıyorum.nezaman normal hayatımıza döneceğiz
çok merak ediyorum.

sedacım inşallah senide en kısa zamanda hamişler kervanına takılmış görürüz.
hakkında hayırlısı canım.ama bebkle ilgilenmek çok zormuş hakketen,en uygun zamanda gelir
inşallah bebişin.çidoşum seninde aynı şekilde inşallah canım.diğer kızlardan haberimiz yok
hamiş olsalar haberlerini alırdık herhalde,inşallah en kısa zamanda onlardan da haberleri alırız.
hepinizi özledim,sohbetlerimizi.en kısa zamanda normal hayatımıza döner dönmez yine devam inşallah.

evet artık bebekler hiç fırsat vermıyor anladıgım kadarıyla..
allah kolaylık versın...

selam kızlarrrr
ben geldimmmm Handeden fırsat buldukca size yazıcam bana darılmayın çünkü hiç durmuyo çok yaramaz bebişi olanlar hak verecekler bana face bile giremiyorum
hepiniz iyisiniz galiba sizleri çok özledim yaaaaa
kısaca neler yapıyoruz anlatayım handecik 5,5 aylık oldu ben henüz iş başı yapmadım ücretsiz izin istedim çarşamba günü vermediler işten çık dediler bende çıkıcam hande 2 yaşına gelene kadar evde olmayı düşünüyorum gündüz uykumuz sıfır akşam geç uyuyo halen gaz problemimiz devam ediyor
ek mamaya geçtik ancak almak istemiyor, biberonu kesinlikle red ediyor sadece emmek istiyor
zor bir dönemden geçiyoruz galiba yoğurt meyve ve muhallebi veriyorum ancak yerken tüm üstümüz başımız batıyor yutmak istemiyor ağzını kilitliyor bekletiyor çok yaramaz oldu anlıycanız dişlerimiz kaşınıyor ağzımızda pamukcuk vardı halen geçmedi oda zorlaştırıyor herşeyi
sizlerde nevar ne yok....

bilgeciğim hoşgeldin canım nasılsın nurten seval güler doğurdu sıra dilekte ve sonra bende bebeğini allah bağışlasın canım bencede çalışma en çok anneye ihtiyaç oldukları dönem biz onlara kavuşmak için azmı çaba verdik allah onları korusun bebeğin gaz problemi geçer yakında ama yemeyen bebek zor ama alışacak muhakkak bu günleri gördük ya çok şükür buna

olcaycım canım senin hamile olduğunu duydum çok sevindim seval yada kadriye sölemişti
Allah tamaına erdirsin
azcık handeye sebze çorbası yapıcam irmikle birazdan tekrar yazarım

amin canım çok sağol geldi sıpa nasıl geldi bi bilsem ama hiç beklenmedik zamanda geldi çokta iyi geldi çok şükür allah isteyen herkese tez vakitte versin

bir aydır istanbuldaydım anacuma gittim
efecimde bende çok iyiyiz çok şükür sizler nasılsınız bakemm

güleriiimm canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
çok sevindim ya

öznurcum canım msn de de yazmışsın yeni gürdüm hyatım
biz iyiyiz siz nasılsınız

Canım hoşgeldin özlettin kendini bende face de mesaj yazdım annenlerde olduğunu tahmin ettim nasıl geçti tatil ohh şimdi çok rahat etmişsindir bende annemlerdeyken çok rahattım kadir merte çok iyi baktılar sağolsunlar gerçi efe de 2;5 aylık oldu maşallah efeyi öp benim için

slm mıllett nabersnzzzz özledım hepınızı cokkkk bılgecım hosgeldn aramıza tekrarr :)

Nasılsınız kızlar... Nurten annene gitişsin oh ne güzel sevmişlerdir torunlarını. Bende annemdeyim bu bayram burdayız cumartesi döneceğiz. Biraz gezicez, biraz ziyaretler yapcaz burda bi dayımlar var onlarda memelekete gittiler büyük dayımın oğlu evleniyor biz gidemedik anneme izin yok bayramın 3. günü çalışcak onu yalnız bırakmayalım dedik 2. günü kardeşim gitcek. Bize de değişiklik oldu. Ay bende sinir oldum kızlar ya doktoruma ulaşamıyorum hastaneyi arıyorum yoğunmuş bağlamıyorlar cepten arıyom açmıyor. Sorcam smear içinherhangi birgün olsa olur mu diye ona gre bayram dönüşüne randevu alcam geç yumurtluyom zaten yumurtlamama da baksın diye yumurtlama zamanına getirmek istiyorum smear testini acelem ondan ama ulaşabilsem.. Nysee artık bakcaz. Aralık'a az kaldı tam yılbaşı akşamı yumurtlama günüm belki yeniyıl hediyesi olarak gelir bebişim... Hepinize iyi bayramlar bebişlerinizi çok öpün benim içim. En anlamlı bayram olacak sizin için...

hoşbuldum kudretcim
sorma çok rahattım anacumun yanındaaaa ama mecburen döndüm geri :)

nerelerdesiniz kuzular kimseden ses çıkmıyo ben yarın iş başı yapıyorum ya offffff
oğluşumu bırkıp işe nasıl gitcem ben yaaaaaaa
süt pompası aldım 2 gündür sağıp süt kutularına koyuyorum ben işe gidince oğlum anne sütünden mahrum kalmasın diye

kıslar sütüm azaldı yaaaaaa kafayı yicem dün geceden beri bugüne hazırlık sağıyorum 100 cc bile çıkmadı ne yapıcam yaaaaa

ah ahhhhhh
oğluşum olmadan gün geçmiyooooo
efemi özledim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…