- Konu Sahibi EU3
-
- #21.801
Canım sabah geldi reglim yani gecikmiş oldu ama ilaçsız geldi ya ona da şükür ama içime kurt düştü tabii yine de takmamaya çalışıyorum herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Bayramda İstanbul'a gitcem geldğimde dr a gidip smear aldırmam lazım 1.5 seneyi geçti çünkü o arada yumurtlama günümde geçmemiş olacak 21. günü yumurtlama oluyor çünkü o arada yumurtlarıma da baktırırım aralıkta düşünüyoruz ama en azından kafamda sorun olmaz birşey varsa da ilaç kullanırım eğer yumurtlamam olmuyorsa aralık reglimde hormon yaptırırım bakarız ne var. Ama bu ay yumurtlamam oldu eminim çok beli ağrıdı o gün ve akıntımda geldi. Birde bişi sorcm ya smear için illa belli bir gün var mı mesela reglini şu günü gibi yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliyor mu ben yaptırdım ilk muayenede ama o zaman regli değildim gecikmişti o zana yapmıştı doktor.. Sana da Maşallah canım bebeğin kocaman olmuş.. Evet sola yat canım ben de duymuştum.. Heralde kilolu olacak senin bebiş Maşallahhh... Dikkat et kuşum sende kendine.. Hayırlısı ile kucağına al İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?