Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsunnn nurten işemi başladın amanın ne çabuk kızz ben gerçi zaman kavramımı yitirdim ama kk yada bir haller olmuş ben beğenmedim tarih yok galiba yada ben görmüyom

amanın bilgecim maşallah hande ye koca kız olmuş ama yaramaz kız olmuş yemek yemiyomuş nasılsın canım hoşgeldin kk ya ayrıca çok iyi yapmışsın işten ayrılmakla evlat herşeyden önemli bencede

nurtencim canım hoşgeldin işe başlaman efe için kötü olmuş ama mecburen çalışmak lazım ben ücretsiz izne ayrıldım martta başlıycam bende canım sütün içinde ayva önerebilirim sana ben denedim ayva reçeli yedim bol bol süt yapıyo ama senin sütün çok erken azalmış strestende olabilir işe başladın ya efeden ayrı kalıcan diyede olabilir çocuk ne kadar çok emerse o kadar çok süt olur şimdi işe başlayınca dahada azalır birlikte olduğunuz zaman bol bol emzirmeye bak benim aralık birde 6 ayı bitiyo halen emiyo ek gıdaya tam anlamıyla geçmedik mamayı zaten ağzına bile almıyo sende fazla üzme kendini sağlığı yerinde olsun bişey olmaz

çiğdem ve bilge sizlerde hoşgeldiniz sizleri burda görmek çok güzel canım bilge sen uzun zamandır gelmiyodun maşallah handde çok tatlı olmuş büyümüş aynı dert bendede var devamlı emmek istiyo ek gıdaya tam geçemedim bende

evet canım efemin bu ay sonunda 3 ayı bitiyo teyzesi
çok zor ama alışıcaz onun iyiliği için onu daha iyi şartlarda yaşatabilmek için çalışıcam. Şimdiden ona para koymam lazım kenara tabi birde ev krediside var 5 senemiz var bitmesine. Çiğdemcim bu arada kredi faizleri gene düştü biz tekrardan yeniden düzenleme yaptırıcaz sizinde vardı krediniz. hesaplattır karınız olursa yaptır sende

ne güzel bana yıllık iznimi bil vermediler

günaydın kızlar.nurtencim demek işe başladın.benimde 6 aralıkta bitiyor iznim,ücretsiz izin aldım yılbaşına kadar ama uzatmak istiyorum.
çok zor olmalı bebeği bırakmak.benim canımda hiç istemiyorum,allah kolaylık versin canım ya.
şu an kayınvalidemdeyim,bayramdan sonra bırakmadı bizi.işe başlamak hakketen çok zor olacak ya.

Merhaba kızlar. Site değişmiş eski mesajları göremiyorum daha yüleniyormuş felan neyse Nurtenciğim neden azaldı sütn stres mi oldun ne oldu ki acaba ana Kudret'in dediği gibi ayva iyi geliyormuş komposto yap reçel yap tüket canım. Birde rezene çayı felanda iç. Artık kesilirse de yapacak birşey yok moralini bozma hayatım. İnşallah tekrar bollaşır. Demek işe de başladın ne çabuk geçti zaman ya. Ben doktorumu değiştiriyorum bu arada kızlar. Benim doktor hakkında pek iyi şeyler duymuyorum arkadaşın akrabasının down sendromu riski çıkmış ense kalınlığı ölçülmüi felan ama dr bişi yapmamış fakülteye göndermiş ama sonuçların oan gelmesi lazım değilmi tekrardan. Sonuçta dr o kişi. Bir de ben bayrandan önce o kadar aradım hem eşim hem ben acil dedik ama bağlamıyorlar yoğum diyorlar smear testini sorcaktım cepten arıyım diyom mesai saatinde cebi açmaz diyorlar ya peki ben nasıl ulaşcam bu adama dimi zaten aradım açmadı da telini acil bir durumum olsa ortada kalcam yani. Hani hiç olmazsa numaramı alsalar biz aratalım deseler o da yok. Bende bir öncek dkyoruma dönüyorum o da bizim burdaki hastaneye geldi zaten hem riskli gebeliklerde ve infertilite de ihtisas yapmış ona gitcem artık..

git canım git sakın ihmal etme bir an önce başla içine sinmiyorsa doktor hemen değiştir canım

ben geldiiiiimmmm

öncelikle herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..

geçmişe hiç bakmadan hemen yazıyorum..

bu ara benim bilg. manyaklaştı kendiliğinden kapanıp duruyor.. yine kapanmadan bişiyler yazayım..
aslında dün denden beri kaç defa bilg. açtım tam msj yazıyorum yolluycam ya misafir geliyo yada bilg kapanıyo.. zaten kk da bi manyak olmuş geyik bölümünü bulana dek karnım ağrıdı...

ben ve kızçem iyiyiz allaha bin şükür sizler nasılsınız.. bugün tam 1aylık olduk vede ilk aşımızıda olduk..
boyumuz 57cm
kilomuz 4.410gr

sadece anne sütü içiyoruz.. su henüz vermedim..

haaa nar suyunu denedim.. gerçi hastaneye doğum kargaşasından narı alamadık ama eve gelince yani 4. günü 2çaykaşığı kadar içirdim.. işe yaradımı bilmem yaradı herhalde.. gazı yine oluyo ama öyle çok değil.. bide gaz ilacı aldık zinco diye bitkisel bişiy ondan veriyom gaz çıkaramadığında iyi geldi..

şuan bilg'a resim yüklemeye çalışıyorum eğer yüklerken bilg kapanmazsa buraya ve faceyede koyucam..

nurtencim bozada süt arttırıyomuş ben hergece 1bardak içiyorum artık böök geldi ama kociş dayıyor bozayı ağzıma..

bide sana bişiy sorcam kredi falan filan yazmışsın bizimde kredi ödememiz var daha 2 yıl ödiycez.. bizdede işe yararmı şu ayarlatma olayı.. ne yapmamız gerek..

gelelim benden haberlere...
çok ağlıyoruuuum.. bebişi her emzirdiğimde veya kucağıma aldığımda ağlıyorum
birisi hediye getirdiğinde(misafir gidince paketleri açıp, bebişin üzerine koyup bunları kızımmı giycek deyip) ağlıyorum..
1ay oldu ama ben halen inanamıyorum cemrenin benim kızım olduğuna.. o kadar çok göz yaşı döktümki şimdide o gözyaşları mutluluk gözyaşlarına dönüştü.. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın.. Rabbim tüm bebiş yolu gözleyenlere meleklerini göbüşlerine, sonrada kucaklarına yollasın Amiiiinnn.

inan hepinize dua etti doğuma giderken..
çidoşuma, kadriyeme, nilüferime,cananıma ,sedama,isime, bi nilüfer adında arkadaşım daha var, 2tanede tülin var, leylim, vintersun ve akrabalarımdan bebiş isteyen bikaç kişiye daha hep dualar ettim.. aslında halen ediyorum.. (pek dua ettiğimi de söylemek istemiyorum artık, kudreti kaçmasın diye..)

dilek ve olcayada hayırlı ve kolay doğumlar için

kudret, nurten, seval ve öznurada hayırlı ve sağlıklı bi şekilde evlatlarını büyütmeleri için hep dua ettim..

doğum hikayemi size yazmak nasip olmamıştı.. yazayım bariii.. biliyosunuz benim tüp olduüğu için sezeryan tarihi vermişleridi ama tarih marih dinlemedi kızçem, içerde canı sıklmış erkenden geli verdi..
doğumdan bi kaçgün önce kaynanam geldi beni beklemeye.. doğuracağım gün annem geldi.. hiç beklemezken iş çıkışı ablam geldi.. (bunlar hep başka ilden geldiler) neyse yemek yedik misafir geldi. misafirler 12de gitti. hatta gelenarkadaşların kocasıyla beni,m kociş kızçemle bizim artık ortak odamız olan odaya tvyi duvara kurdular felan neyse.. onlar gitti. ama benim sabahtan beri bi değişik ağrım var.. Cenab-ı mevlam bana malum etti.. "gülercim bu ağrılar farklı bebişin gelmesi yakındır diye hep bi his geçti içimden" büyüklerimden duymuştum ilk ağrımın geldiğini anlayınca gittim lavoboya suya 3defa söyledim. ağrım var diye.. (sular seller gibi doğuraymışım diye)
dedimya o gece misafir vardı diye.. ev kalabalık yani.. bende bi sıkıntı bi ağrı ne oturabiliyom ne yatabiliyom.. kimseyede bişey belli etmiyom.. arada koridora çıkıyom.. neymiş kocişlere bakıyom.. yalan ağrım var ben dolanıyom..
neyseki 12de gittiler.. annelere dedimki benim ağrım var.. kimse beni tınlamadı.. yatakları açtık yatıyoruz.. ablamızn odasıbna gitti. temiz çarşaf verdim.. kocişte yanımda, ablama dedimki.. abla benim ağrım, bak bişiy olursa ilk seni çağırıcaz haberin olsun.. ablam tamam tamam deyip beni salladı.. ciddiye almadı.. koşide yatarken dedim bakbende bi haller var ona göre.. öf pöf yapmıyorum ya kimse beni tınlamadı.. hatta kociş bile tamam tamam deyip salladılar beni..
gece 4-4.30 gibi suyum geldi. kocişi uyandırdım.. banyoya zor attım kendimi.. benden habire su geliyo.. ÇİDOŞUMUN dediği aklıma geldi. bi damacana su gelir demişti hakkentende öyle, hastaneye gidene dek devamlı geldi..
neyse.. banyodayız.. yerdeki paspasları kaldır dedim eşime o derece su geliyoki üstümü çıkarana dek gelenler yerdeki giderden aksın etraf batmasın dedim.. kocişte bir panik.. ilk defa onu bukadar korkmuş, panik halde ve çaresiz gördüm.. bembeyaz olmuş gözler yalvarırcasına bana "ne yapçaz şimdi, neyapmalıyım şimdi, napıcam ben şimdi bana bişey de napayım ben şimdi" ama omuzları düşmüştü kıyamadım.. ben gayet sakindim tamam ağrım vardı ama kocişin o hali beni cesaretli olmaya itmişti.. yanağından ve dudağından öptüm kocişi "korkma hayatım kızımız geliyo, bak gelen suyun rengi pembe, siyah olsaydı kötüydü, herşey yolunda yani.. sen ablamı uyandır oda anneleri uyandırsın.. sende tlf al gel.. buzdolabının üstünde hastanenin nosu ve dr un cebinin yazılı olduğu kağıt yapıştırdım onu al gel.. banada şofbeni açki bacaklarımı yıkayım dedim.."
macera böyle başladı.. baktımki suyun kesilmeye niyeti yok, banyodan çıkıp hasta bezi bağladım kendime.. bornozla çıkıp yatak odasında oturdum.. ama evdeki an sakin kişi bendim.. herkes bir panik.. anneler oturmuşlar koridora ağlıyorlar.. ablam saniyede bavulu kapının girişine koymuş, hasneye ekmek peynir felan koyuyordu. bi taraftanda içerlerini topluyordu.. çağırdım ablamı boşver onları annler yapsın sen fotoğraf makinemi çantama koy, şeçkinin kıyafetlerini ver, dolaptada benimkiler var hepsi hazır ver bana biz giyinelim.. ağrımda var ama belli etmiyorum.. bana sıtmada geldi titriyorm.. kocişin giysilerini haftalar öncesinden hazırlayıp kapının arkasına asmıştım. hatta kemer ve çorabını bile pantolonun cebine koymuştum.. o panikte bişey bulamaz beni kociş diye.. iyikide hazırlamışım.. gerçektende bulamazmış.. arabaya bindik gittik.. yoldada hiç of pof yapmadım.. hep dua okudum... hastaneye girdik ilk muaynem yapıldı, açılmam azmış, suyumda tamamen bitmiş.. sezeryan dendi.. zaten drumlada sezeryan diye konuşmştuk.. beni odama götürüp hazırladılar.. sezeryan için sedyeye yatırıp asansörle yukarı çıkardılar.. hep dular ettim taki bayılıncaya dek.. asansörde bi şaşırılmışlık vardı üzerimde, şimdi beni doğumamı götürüyorlar.. şimdi benim bebeğimmi olucak, karnımdakini kucağımamı vericekler diye bi yoğun duygulardaydım.. ağlamamaya çalışıyodum.. felaket üşüyo ve titriyordum.. korku heyecen hiçbişiy yoktu.. çok sakindim.. hatta drum bile aileler senden daha panik seni rahat gördüm dedi..
neyse işlem bitti. odaya geldim.. yatağıma yatıdılar bi ses duydum.. kızımın sesiydi.. birisi bana bebeğimi gösteriyordu.. hayal mayal bulanık bi görüntüyle götdüm kızımı daha tam ayılmamıştım..
ben sipinal aneztesi istemiştim bebeğimi ilkben duyayım diye.. gece yarısı gittiğimizden genel anestesi oldum ama kızım beni beklemiş hiç ağlamamış.. ben gelince ağlamaya başlamış.. yani çok şükürki rabbime kızımı duydum.. o bitaraftan ben bitaraftan başladık ağlamaya

allah bugünleri herkese nasip etsin..

misafir geldi ben çıkıyom yine gelirim..

oy oy oy maşallah minik cemreye ay çok sevindim bunları biliyodum konuştuk zaten ama okumak pek bi duygulandırdı beni kokla benim için koklaya koklaya tadını çıkara çıkara bbüyüt meleğini hakettin bunları saniyesini bile kaçırma meleğinin o senin bunu unutma allah bebeğini senden aırmasın canımbenim

Gülerciğim doğum hikayen çok maceralı geçmiş ama sonu güzel bitmiş. Allah yavrunu sana bağışlasın hayırlı bir evlat olsun bende hep o hayallere dalıyorum eve bebeğimle geleceğim anın. Doya doya kokla bebeğini.

Çiğdemciğim valla arıcam doktoru yarın iştr smear için 1.5 sene çnce aldırmıştım çünkü yine aldırmam lazım hem öbür doktorla yaşadıklarımı da anlatcam klomen maceramı felan. Cuma da gideyim diyrum muhtemel yumurtlama günüm o zaman ama erkende olmuş olabilir. Bir daha ki ayada yumurta takibine giderim. Yani bu doktordan ayrıldım artık. Hakkımızda hayırlısı inşallah güzel haberler veririz canım... Yılbaşı gecesi muhtemel yumurtlama günüm umarım uğurlu gelir. Yeni yılda bebeğimiz kucağımıza gelir bitanem...

sedacıgım canım ya..ılgınç bır doktormus ..
sen yıne eskı doktoruna don en dogrusu canım..sana yakınada gelmıs..hayırlısı olsun canım..

Son düzenleme:
canım bebegın buyumus..maşallah boyuna ve kılosuna..
su verme canım .anna sutunun % 90 ı su bılıyorsun zaten..
narı bende unutmayayım.hastaneye gotureyım...
zınco yu emırd bende kullandım...çok faydasını gormedım desem dogru olur..
hıç bır gaz ılacı faydalı olmamıstı bızde aslında...

bebegını benı ıçın kokla canım ..

canım boza cok sut yapıyor demıssın..gaz yapmazmı bbege merak ettım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…