Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnşallahh canım kısa zamanda müjdeler alırız. Yok ertelemicem kesinlikle. 25 aralık gibi yumurtlama zamanım oluyor o zaman başlıcam Allah izin verirse. Dr son temmuzda gittiğimiz sorunun yok 3 ay kendiniz deneyin demişti ama biz erteledik şimdi iki ay denicez son ay yine klomen alırım dra gidip belki. Sonra olmazsa hala direk aşılamaya geçicem. İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir ama hayırlısı artık.. Öyle hemen ilk ilişkide hamile kalanlara öyle özeniyorum ki.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur güzelim birbirimize güzel haberler verir doğuma kadarda yoldaş oluruz birbirimize Allah yardımcımız olsun..

kızlar dün kontole gittim bebişim 22+4 çıktı önden gidiyor yani gelişimi çok güzel bi kulaklarını gördüm kıpır kıpır dedi doktor ama ben renkli olduğu halde parça parça görünce bişey anlamadım bacağı ayrı gösteriye kolu kafayı ayrı ben bütün olmadan anlayamıyorum bol bol tekmeliyo zaten hayırlısı bakalım bu günleri gördüğüme inanamıyorum allah isteyen herkese yaşatsın biran önce

canım ne güzel daha dün gibi hamileyim dediğin gün ne kadar oldun Maşallahh... İnşallah sağlıkla da kucağına alırsın canım..

canım ya maşallah sana önden gidiyo demek çıtır kızımız dediğin doğru ya bir dr bulamadım çıldırıcam ya tuhah bir akıntım da var yine enfeksiyon mu var anlamadım ki acil doktora gitmem lazım yanii canım bizim iş kapandı patronlar iş hanlanları var bayrampaşa da orada bir büro ya geldiler şirkette kağıt üzerinde duruyo adres burayı gösterdiler benide çağardılar işte düzen kurana kadar ara ara gel diye ama her cuma soruyorum haftaya geliyim mi diye gel gel diyorlar bende geliyorum bakalım hayırlsısı ssk ve maaş çalışıyo bereket versin ne diyimm banada iyi geliyoo valla eskisi gibi yoğun iş te yok ama işte iç içe burası pc im çok ortada nete her istediğimde giremiyorum çalışıyom imajı veriyom eskiden kalma işlerim var dı onları yapıyorum bende sakin sakin işte böyle canımm

inşallah canım olcaya yetişemedik ama sen ben nilüm canan kadrişim hep birlikte sayarız inşallah bu sefer en kıdemliniz olarak ben size yol gösteririm bu topikte bir mucize oldu çoğumuz aynı anda hamile kaldık Rabbim büyük ol der kalamayanlar ve yine bende tekrar birlikte hamile kalırız inşallah

haklısın çiğdemim bu cimcime çok çıtır reglin düzene girdimi canım aslında sende bi sorun yok bence sadece ikiz olup birinin gelişmemesinden kaynaklanan bi sorun var her seferinde ikiz olacak diye bişey yok içini ferah tut bence bu arada bi an önce git hadi ben sizden daha heyecenlıyım bu arada cananlada dün görüştüm gayet iyi allah inşallah hepiniz birlikte kalacaksınız allah büyük beni biliyosunuz artık olmaz diyodum ama cimcime geldi bide önden gidiyo sıpa bide vitamini içmiyorum demir japınıda aklıma geldikçe ama çok meyve yiyorum aynı zamanda yoğurt süt onlardan alıyorum vitaminimi zaten çok şükür birde kuruyemişden midem bulanmasaydı iyi olacaktı ama yapacak bişey yok cimcimem habire tekmeliyo maşallah

ayy maşallah olcayım ne güzel bir his dimi minnacık bişey kıpır kıpır içinde olcay Allah senin bebişine sağlıklı uzun ömür versin Ecrin doğduğunda 24 haftalıktıya kurban olduğum Allahım minnacıktı ama herşeyi tamamdı o eller surat memişleri bile vardı kızımın pembe pembe seninkide şimdi o boyda bir bilebilsen görebilsen karnındaki mucizeyi sev onu hep okşa karnını olurmu benim içinde sev
canım maşallah ben 40 dan sonra hemen hasta oldum 1 ay sonrada tekrar hasta oldum gayet düzenli hatta önceden ben 35-40 günde oluyordum şimdi 25-30 günde oluyorum işte şu akıntımı halletsek Allah başka elem keder vermezse aralık gibi bırakıcaz korunmayı gerisi nasip artık

kızlar topikimiz bayağı bi sohbetsiz kaldı.biz bebişler gelince yoğunlaştık.işyerinde olsam bütün gün internetteydim ama şimdi zor açıyorum.çidoşum topiğe bayağı bi dönmüşsün çok sevindim.sedayla birlikte ikinizin hamiş haberlerini alırız inşallah.

kızlar güler hiç gelmemiş acaba nasıllar merak ediyorum canım benim ya şimdi özlemini gideriyodur başından ayrılamıyodur

çiğdemcim seni yeniden burda görmek çok güzel nasıl sevindim anlatamam inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursun hep dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlarımada tabi

olcay canım ya senin adınada sevindim kızın maşallah çok iyiymiş sağlıkla gelsin yavrucak sedacım canım sende strese girme bencede hemen çalışmalara başla hayırlısıyla güzel haberini alalım inşallah sen çiğdem nilüfer kadriye canan peşpeşe hamile kalırsınız

Bu arada nurten de annesinden dönmedi galiba hiç uğramamış topiğe seval ve öznur sizide oğlanlar yorduğundan fazla uğramıyosunuz değilmi ama zaman çok çabuk geçiyo kızlar bende ücretsiz izne ayrıldım oğlumu bırakamadım 6 ay ücretsiz izin aldım 18 martta iznim bitiyo raporlarıda düştüler tabi 5 ay oluyo izin

bende gıremedım kaç gundur..bıraz rahatsızlandım...
halsızlık var bende ...
hele bırkaçgundur kolumu kaldıramıyorum..boğazım sısmız azcık.sanırım ondan halsızlıgım..
karnım agrıyor bırde su aralar sıksık..
bugun emır ı kresten almaya zor gıttım..yolda ıkı buklum yururdum...mıllet dogurcam sandı ..korkmus gozlerle baktılar gecerken..bende çaktırmamak ıçın ınsanların yanından gecerken daha dik yurumeye çalıstım..ama çok zorlandım..kreste bıraz dınlendım...gectı yarım saattın ıçınde..
ve bugun saat 4 e randevu aldım doktordan..
özel hastaneden devam edıcem artık kontrollrıme..nasıp olursa dogumumuda o hastahanede yapıcam..
bakalım bu kramplar ıçın ne ılaç verıcek doktorum...
kendınıze ıyı bakın...

Kudretçiğim sağol canım umarım bekletmeden gelir daha da aralıka var aralık sonu gibi düşünüyoruz ama bana zaman geçmiyor şimdi bayram felan var annemlere gitcez kasıda zaten olamıcak..

Dilekçiğim sende dikkat et kendine bol bol dinlen mecbur olmadıkça bir iş yapma hatta oğlunu alabilecek biri varsa o alsın kreşten.. Gelince haber vermemişsin ne dedi doktor haberdar et bizi güzelim..

Öznurcuğum senin bebiş nasıl çok yoruyor mu uykusu gazı ne alemde kız çok merak ediyorum senin bebeğide bir resmini koysan sonra silersin yaa...

Güler'den de haber yok yarın bi arayayım olmazsa mesaj atmıştım doğum yaptığında ama ona da cevap vermedi merak ettim bende...

Benim bugün regli olmam lazımdı ama bu saate kadar gelen giden yok.. Birde ben 35 günde bir oluyorum da illa bugün olmam lazım bir gün bile geçikince sorun oluyor normal zaman 21-35 gün aası kabul ediliyor çünkü ve bunu geçtimi ya prolaktinim yükselmiş oluyor ya da hormonlardan başka birinde bi sorun çıkıyor umarım gelir gece felan.. 2008 den beri prolaktinde sorun yoktu yine yükseldi diye korkuyorum yoksa ilaç kullanıp düşürmem lazım ve bu arada hamile kalamam...

sedacım.ınşallah gelır bu gece regl..
anlattıklarından anladıgım olmsı gerekıyor adetın..
sen kendını sıkma..rahat ol..olursun bu akşam ınşallah..
ben gıttım doktora..nst ye bagladı..hersey normal..bebek 1,870gr. 42 cm.
agrılar ıcın sola yatıcakmışım..saga yatınca böbrekde baskı oluyor..sıvı tam atılamıyor..ondan agrı oluyor karında dedı..
ınşallh agrılar gecer benım de..
ıste boyle..haber verdım kuzum bak..
sende kendıne ıyı bak..

Son düzenleme:
çiğdemcim seni yeniden burda görmek çok güzel nasıl sevindim anlatamam inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursun hep dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlarımada tabi

canım Allah razı olsun eksik olmayın hepiniz

dilekçim aman geçmiş olsun sık dişini az kalmış sağlıkla gelsin bebişin

Canım sabah geldi reglim yani gecikmiş oldu ama ilaçsız geldi ya ona da şükür ama içime kurt düştü tabii yine de takmamaya çalışıyorum herşey olacağına varıyor eninde sonunda.. Bayramda İstanbul'a gitcem geldğimde dr a gidip smear aldırmam lazım 1.5 seneyi geçti çünkü o arada yumurtlama günümde geçmemiş olacak 21. günü yumurtlama oluyor çünkü o arada yumurtlarıma da baktırırım aralıkta düşünüyoruz ama en azından kafamda sorun olmaz birşey varsa da ilaç kullanırım eğer yumurtlamam olmuyorsa aralık reglimde hormon yaptırırım bakarız ne var. Ama bu ay yumurtlamam oldu eminim çok beli ağrıdı o gün ve akıntımda geldi. Birde bişi sorcm ya smear için illa belli bir gün var mı mesela reglini şu günü gibi yoksa herhangi bir zamanda yapılabiliyor mu ben yaptırdım ilk muayenede ama o zaman regli değildim gecikmişti o zana yapmıştı doktor.. Sana da Maşallah canım bebeğin kocaman olmuş.. Evet sola yat canım ben de duymuştum.. Heralde kilolu olacak senin bebiş Maşallahhh... Dikkat et kuşum sende kendine.. Hayırlısı ile kucağına al İnşallah..

ben geldiiiiiiiiimmmm,,,

öncelikle hepinize güzel dualarınız için çok telşekkür ederim...
olcaycım kızlara haber verdiğin için allah razı olun senden.. allah sanada kolay doğumlar nasip eylesin..

çok sağol canım benim allah hepimizin evlatlarını hayırlı ve sağlklı eylesin..
kokluyorum zaten.. (daha hiç öpmedim.. nebileyim sanki mikrop geçicekte bişey olacakmış gibi geliyo.. ama babasına öpmeme konusunda engel olamıyorum..)

çok sağol kuşum.., Allah sanada tekrar yaşatsın inşlh.. inan sen hep aklımdaydın.. olcayıma bile söyledim.. tüm kızlra dua ettim ama en çok sana dua ettim..

çok sağol canuımcım.. evet yaa 5 yıllık özlem bitii çok şükür.. Rabbim herkese nasip etsin..

gülercim en kısa zamanda doğum hikayen ve cemrenin fotoğraflarını bekliyoruz ayyy nurtenin efesinin fotoğraflarınıda gördüm maşallah çok tatlı tosuncuk allah bağışlasın

Gülerciğim
Allah analı babalı büyütsü Bahtı güzel olsun yavrucağın...

Mis gibi kokusunu doldur içine...
Bu günlerin tadını çıkar...

cemre ağlıyo diğer lerine cvp yazamadım.. biara gelip tekrar cvplıycam..
resimde koyucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…