- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #21.781
canım benim inşallah beraber hamile kalırız bence sende sakın erteleme başla bir an önce zaman çabuk geçiyor yaşta öyle dediğin tarihte başla çalışmalara inşallah olur ama olmazsa hemen aşılama tüp falan olayına geç ertelenecek bişey değil bu iş emin ol
kızlar dün kontole gittim bebişim 22+4 çıktı önden gidiyor yani gelişimi çok güzel bi kulaklarını gördüm kıpır kıpır dedi doktor ama ben renkli olduğu halde parça parça görünce bişey anlamadım bacağı ayrı gösteriye kolu kafayı ayrı ben bütün olmadan anlayamıyorum bol bol tekmeliyo zaten hayırlısı bakalım bu günleri gördüğüme inanamıyorum allah isteyen herkese yaşatsın biran önce
çiğdemim yakaladım seni kuşum nasılsın bencede biraz önce doktora git yavrum erteleme bebeğin gelince daha mutlu olacaksın emin ol karamsarlığın gidecek ben senin hemen kalacağını düşünüyorum ne demiştim ben sana beyinden sonra en çabuk öğrenen rahimmiş bir kere hamile kalması yeterliymiş ona göre çok oyalanmada gel daha çok konuşacak şeylerimiz olacak bu arada senin iş yeri kapanmamışmıydı başka yere mi geçtin ne yaptın
İnşallahh canım kısa zamanda müjdeler alırız. Yok ertelemicem kesinlikle. 25 aralık gibi yumurtlama zamanım oluyor o zaman başlıcam Allah izin verirse. Dr son temmuzda gittiğimiz sorunun yok 3 ay kendiniz deneyin demişti ama biz erteledik şimdi iki ay denicez son ay yine klomen alırım dra gidip belki. Sonra olmazsa hala direk aşılamaya geçicem. İnşallah gerek kalmaz da kendiliğinden gelir ama hayırlısı artık.. Öyle hemen ilk ilişkide hamile kalanlara öyle özeniyorum ki.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur güzelim birbirimize güzel haberler verir doğuma kadarda yoldaş oluruz birbirimize Allah yardımcımız olsun..
haklısın çiğdemim bu cimcime çok çıtır reglin düzene girdimi canım aslında sende bi sorun yok bence sadece ikiz olup birinin gelişmemesinden kaynaklanan bi sorun var her seferinde ikiz olacak diye bişey yok içini ferah tut bence bu arada bi an önce git hadi ben sizden daha heyecenlıyım bu arada cananlada dün görüştüm gayet iyi allah inşallah hepiniz birlikte kalacaksınız allah büyük beni biliyosunuz artık olmaz diyodum ama cimcime geldi bide önden gidiyo sıpa bide vitamini içmiyorum demir japınıda aklıma geldikçe ama çok meyve yiyorum aynı zamanda yoğurt süt onlardan alıyorum vitaminimi zaten çok şükür birde kuruyemişden midem bulanmasaydı iyi olacaktı ama yapacak bişey yok cimcimem habire tekmeliyo maşallah
çiğdemcim seni yeniden burda görmek çok güzel nasıl sevindim anlatamam inşallah en kısa zamanda tekrar hamile olursun hep dua ediyorum burdaki bütün arkadaşlarımada tabi
sedacım.ınşallah gelır bu gece regl..
anlattıklarından anladıgım olmsı gerekıyor adetın..
sen kendını sıkma..rahat ol..olursun bu akşam ınşallah..
ben gıttım doktora..nst ye bagladı..hersey normal..bebek 1,870gr. 42 cm.
agrılar ıcın sola yatıcakmışım..saga yatınca böbrekde baskı oluyor..sıvı tam atılamıyor..ondan agrı oluyor karında dedı..
ınşallh agrılar gecer benım de..
ıste boyle..haber verdım kuzum bak..
sende kendıne ıyı bak..
sedacım.ınşallah gelır bu gece regl..
anlattıklarından anladıgım olmsı gerekıyor adetın..
sen kendını sıkma..rahat ol..olursun bu akşam ınşallah..
ben gıttım doktora..nst ye bagladı..hersey normal..bebek 1,870gr. 42 cm.
agrılar ıcın sola yatıcakmışım..saga yatınca böbrekde baskı oluyor..sıvı tam atılamıyor..ondan agrı oluyor karında dedı..
ınşallh agrılar gecer benım de..
ıste boyle..haber verdım kuzum bak..
sende kendıne ıyı bak..
çok sağol canım benim allah hepimizin evlatlarını hayırlı ve sağlklı eylesin..olcaycım bu ne güzel bir haber.demek cemre hanım süpriz yaptı.çok da iyi yaptı.
gülercim hadi gözünaydın.allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.neler hissettiğini
çok iyi biliyorum.allah bebişine uzun,güzel bir hayat versin sizi hiç ayırmasın.
meleğini bizim yerimizede kokla.
amanınnn maşallahhh Gülerim gözün aydın Rabbim sağlıklı uzun ömür versin cemreciğimize
olcayımm maşallah kız ne zaman 20 haftalık oldun zaman ne çabuk geçiyor Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebiş kız galiba isim ne düşünüyorsun canım
dilekçim darısı seninde başına canım
:teytey: :teytey: AYYY CEMREMİZ SONUNDA GELDİ MAŞALLAH :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ACELECİ KIZ GÜLERCİM CANIM BENİM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI Bİ EVLAT OLUR İNŞALLAH ÇOK ŞÜKÜR SAĞLICAKLA KAVUŞTUN MİS KOKULUNA DOYA DOYA KOKLA ÖP BİZİM YERİMİZEDE ŞİMDİ MUTLULUKTAN HAVALARA UÇUYOSUNUZDUR ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU RABBİM HERKESE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞINI YUVASINI BOŞ BIRAKMASIN AYYY NASIL SEVİNDİM ANLATAMAM 5 YILLIK ÖZLEMİNİZ SONA ERDİ ÇOK ŞÜKÜR KEŞKE YANINDA OLSAYDIM CANIM BENİM YA ÇOK ÖPÜYORUM SENİDE CEMREYİDE
gülercim en kısa zamanda doğum hikayen ve cemrenin fotoğraflarını bekliyoruz ayyy nurtenin efesinin fotoğraflarınıda gördüm maşallah çok tatlı tosuncuk allah bağışlasın
Ay çok güzel haberr bende yarın olacak diye bildiğimden numarasını özelden yazmıştı ama bugün arayacaktım yoğundum şimdide arkadaştan geldik dedim uyumuştır belki sabahta erkenden doğuma gitcek mesaj atayım şimdi ama önce buraya bakıyım bişiler yazmış mı dedim bi baktım doğurmuş yaa bekleyememiş salıyı demekki . Allah analı babalo büyütsün ailesine ve ümmetine hayırlı bir evlat olsun Cemrecik. Bende şimdi mesaj atıcam uyuyorsa bile uyanınca olur ay çok sevindim valla yaa.. Ne kadar mutludur nasılda içine çekiyordur kokusunu uyuyamıyordur onu izlemekten.. :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Gülerciğim
Allah analı babalı büyütsü Bahtı güzel olsun yavrucağın...
Mis gibi kokusunu doldur içine...
Bu günlerin tadını çıkar...
gulercım..kızın suprız yaptı demek..allah analı babalı buyutsun..ömürlu olsun bebegın.allah acılarını gostermesın canım benım...
benımde 2 gun once anneannemın vefat haberı geldı..enson 1 hafta once aramıstım..hasta dıyordu dayım..son gece ruyamda gordum..ruyamın etkısıyle sabah 6 da uyandım..dolandım kı saat geçsındde ararım..sonra aradım kı..o sabaha karsı yatagında vefat etmıs..dayım kahvaltıya kaldıramamıs..annem 20 gun once gıttı gordu..ben goremedım ..5.aya kadar 3 kez tekrarlayan kanamalar yolculugumu engelledı..
benı buyuttu..annemden öte..hastalandı gıdemedım..vefat ettı gıdemedım....
ve ıçımde bu uzuntuyle hergunum aglamakla gecıyor bu gunlerde.."dilek olsaydı benı bakardı "demış..bakmazmıydım anneannecıgım..koynumda yatardın..çocukken benım yattıgım gıbı senın koynunda..
mekanın cennet olsun ..
valla olcayım öyle zaman çok çabuk geçiyor geçen sen bu zamanlar full yazışıyorduk bilgecim bana ovulasyon testleri almamda yardımcı olmuştu bugün şükürler olsun çoğunuz bebişleri kucağında lohusa hatun
canım senle hamileliğimiz beraber gitsin çok isterdim ama benim durumlar karışık benim önce prof bulup çapada çalışan tabi muayene olmam lazım hem biz hop deyip çocuk yapamayız artık önce genetik tarama yapılması lazımmış onun sonuçları 2-3 ayda çıkıyormuş benim bebek işi zor canım yani açıkçası henüz doktor ve hastahane moduna giremedim hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?