güler kız aşağıda görüyom seni napıyosun.cemre nekadarlık oldu şimdi tam olarak.
valla artık saymayı bıraktım.. 40mız geçti.. sanırsam 45-46günlük felan olduk..
efe napıyo.. resmini koysana bi ara görelim..
evde değilsin.. evini özlemişsindir kimbilir. insan rahatta olsa kendi evini özlüyo.. başka biyere gidip dönünce daha kapıyı açar açmaz.. ohhh evim evim güzel evim derip hep.. insanın kendi evinin kokusu bile başkadır...
kuşummmmmmmmmmm
nar adım dolapta duuyor...bırde mekkeden hurma getımıstı umreye gıden akrabalar..onuda koydum..yalatacam...
inşallah saglıkla çıkarırım oglumuda..sonra nar ,hurma..tadına baktıracam tek tek...
az kaldı kuşum.....yolda yuurutmuyor..aşagılara baskı yapıyor...yavaşlamak zorunda kalıyorum...
bu cuma kontrolum var..
bakalım ne der doktorum...
ama benım doguracak gıbı bır hıssım yok kuşum...daha 15 gun dogmaz benım bebek..ıçıme öyle doguyor canım...
ablan narı cıkarmıs mıııııııııııııııııııııı
kız hiç aklına gelmemış mı"bır bıldıgı vardır guler ın,cıkarmayayım "dıye...olsun canım sen evde vermıssın kuzum...
gaz sancıları bebeklertde 2.haftadan sonra baslıyor...sen yedıklerine yıne de dikkat et kuzum...ayaklarını sıcak tut..hem bebegın hem kendının...
kızın çok guzel maşallah guler...

tombık tombık çıkmıs resımde...
kaç kılo dogduydu canım...
tamam kuşum kendim ayağımı sıkı giyiyom ama bebişinde ayaklarını sağlam giydireyim..
son zamanlar çok zor allah yardımcın olsun.. ben doğuma gideceğim gün bile ütü yapıp yerleştirdim hep.. üstelik misafirde geldi, ev kalabalık olmasına rahmen yine herşeyi ben yapmıştım..
neyse sen bari dikat et kendine.. bırak ev işlerini, bırak yapılmayan yapılmamış kalsın.. nasılsa millet gidince herşeyi yeniden biz topluycaz.. sen bari kendini kolla.. aşağı baskı vurduğunda yatark dinlenki bebiş vaktinde gelsin.. 1gün 1gün içerde kalmasının çok faydası var..
cemre mi.. 3.190gr 49cm doğdu.. şimdi 4.5kg 60cm ilk zamanlarda hızlı büyüyorlarmış.. bide bu ara renk değişimi yaşıyoz.. doğduğunda çok esmerdi, gözleride koyuydu, şimdi ise teni beyazlıyo vede gözleri renkli. bi ara griydi şimdi mavi gibi bişiy.. ten rengi ve gözrengini benden almış..
ama kan gurubu ve göz yapısı ve gamzeleri aynı baba.. hatta ilk doğduğunda aynı kocişti sanki fotokopi çekmiş gibiydi..
hatta bebişi ilk adam gibi görüdüğümde "ohh bee babasına benziyo, tüpler karışmamış

dedim"
Tamam canım eğer aşılama ve
tüp bebek aşamasına geçersem o zaman sana söylerim ve bilgi alırım ama İnşallah gerek kalmaz. Evet ya asansörde kalmış kadıncağız baya uğraştılar asansörcüde cevap vermedi. Neyse eşim ve eski yönetici hallettiler yeni yönetici de yoktu. Ama benim asansör fobim var olduktan sonra eşimle inerken hep dua okudum aman kalıcaz diye yani..
Bu arada ben iki gündür gezginciyim evde duramıyorum yukaru katımızı satın almışlar tadilat yapıyorlar muftak ve banyoyu kırıyorlarmış balyoz sesleri felan dün eski işyerime gittim arkadşları gördüm akşama kadar ordaydım eşim aldı bugünde eşimin işyerine geldim odasındayım netbookumdan giriyorm bende.Bugünü de burada geçireceğim artık yarın evde olurum pazara gitmem lazım evimin işleri kalıyor.
allah aratmadan çocuk sahibi olmayı nasip etsin canım
tadilatta gürültü hiç eksik olmuyo.. kırıp dökmeler, matkap sesleri.. sanki evin diğer odasını kırıp döküyolarmış gibi oluyo.. evden kaçmakla en iyisini yapıyon..
of işten çıkmak istiyoruuummmmmmmmmmmmmmmm
çık anacım...
sonra gel benim ev işlerine başla
kızçeden evin bütün işleri kalıyo.. kkya bile giremiyom.. ne kksı wcye bile tam giriyom ıngaaaaaaaaa alarmı çalıyo.. donlarımı bilem toplayamıyom adam gibi

kucağa almasamda odada birini istiyo..
aslıkna çıksam çıkarım ama banka kredisinden hariç elden borcumuz var onu ödemede çok zorlanırız.
hem efemin geleceği için ona daha güzel imkanlar sağlayabilmek için çalışmak zorundayım.
ama hiç anneden mahrum bırakmamaya çalışıyorum.
sabah 6 da uyanıp emzirip kollarımda birbirimizin kokusunu ala ala sarılıyoruz o uyumayı çok seviyo göğsüme yatıpta ondan mahrum kalamsın diye erkenden kalıyorum. Öğlen emzirmeye gidiyorum onunla konuşup ilgileniyorum. akşamda hiçbir iş yapmıyorum. gider gitmez yemek hazır oluyo bende efemi alıp onunla oyun oynuyorum. Yani mümkün olduğunca ilgileniyorum onunla.
Oda beni çok arıyomuş gündüzleri. bi görseniz var ya eve gider gitmez daha sesimi duyunca çırpınıp gülüyomuş yavrum. hemen kucağıma atılıyo şimdiden. Kimseye kendini öptürmüyo sevmiyo öpülmeyi ben öpücüğe boğuyorum bana kahkalar atıyo. yavrum benim ya biliyo annesini ama çok özlüyorum.
bazıları da beni korkutuyo
yok seni unutur. babannesine anne der, halasına anne der, seni aramaz, sana düşkün olmaz babaneye daha düşkün olur onu daha çok gördüğünden felan deyip duruyolar canım sıkılıyo millet öyle dedikce.
off o krediler.. bizdende buay fazla para kesmişler..
boşver milleti. hiç bebiş seni unuturmu.. ne saçma şey o öyle.. merak etme efenin öyle küçük göründüğüne bakma, zamane çocukları cin gibiler, herşeyi kaydeder..
hem anne kokusunu hangi çocuk unutur.. tamam başkalarını daha fazla görüyor olabilir ama kimse senin yerini tutamaz.. sen onun annesisin.. kendin diyon kimseye pas vermiyo ama ben öpücük manyağı yapıyom efemi diye..