- 25 Nisan 2009
- 34.336
- 39.804
- 1.123
- Konu Sahibi EU3
- #21.961
ay seda...bence onunla cıkmadan 2 kere düşünme..4 kere düşün..sevindim cnm iyi olmasına küçük Ediz'in. Boyu kilosu da gayet iyiymiş zaten daha da kilo alır son zamanlarda daha çok alıyorlarmış. Canım valla benim reglimin dün olması lazımdı ama bugün oldum geçen ayda öyle olmuştu artık 36 günde oluyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Bakalım artık umarım tutar ama bugün çok yoruldum arkadaş geldi dedim ya bizim doktoru beğenmedi neler etti diye kan vercekti bugün dr çağırmıştı yumurtlama oluyormu diye hastanede bize yakın eşi de şehir dışında görevde annesi geldi şehir dışından yanına annesi evde gelmez bize dedim ama geldi kahvaltı ettik, alışveriş merkezine gidecekmiş beraber gidelim dedi iyi deidm bende kayınvalideye yılbaşı hediyesi bakcaktım. Aman gittik akşama kadar dolaşttık mağzalara giriyor herşeye istasnasız bakıyor hiç giymeyeceği almayacağı şeylere bile bakıyor tek tek inceliyor. Ama ben ölüyorum ağrımdan regliin ilk günü mahvoldum. Hadi kırılmasın diye sesimi de çıkarmadım ama ayaklarıma kara sular indi. Eşimi aradım dedim gel artık yoksa ben bayılcam. Kız da eşinin ailesiyle görüşmüyor küsmüşlerdi. Şimdi eşinin kuzeninin nişanı varmış bir nişan için 400 tl ye kürk manto aldı ki sırf bu ara durumarı iyi değil diye bayramda annesine bile gidememişti taksitleri vardı sözde de hava atcak ya orada. Özellikle benimle gitti eşini aradı alcam diye eşi de bişi diyemedi taksitle ayırttı eşi alacak yazık günah dedim içimden birde çocukları olmazsa bu ay diğer aya tüp bebek yapcaklar o da masraf. Yaşı da var. Onu bırak annesi gelmiş şehir dışındna yanına o akşama kadar annesini yalnız bıraktı evde dışarda gezdi ben olsam hayatta bırakamam hep yanında değilki sonuçta neyse eşim aldı onuda eve bıraktık yemeğe gidecektik ısrar etsek bizle yemeğe de gelcekti. Düşün yanii.. Ay açlık şekerim düştü heralde acayip yedim eve geldim şimdi dinleniyorum. Öyle yanii kızda anlamadı halimden ya yuh dedim bir daha onunla çıkarken 2 kere düşüncem..
maşallah ya...ben sıkılırım tek tek ıncelemekten..yanlız olsam neyse..takılırım bakarım..ama yanımda bırı varsa kısa keserım alısverısımı..magaza bakınmamı...
gercekten bencıllık...
kürk mantoda almıs..gule gule gıysın :)
allah yardım etsın..bence ayırttıgı mantoyu almayacak canım..
çok paraymıs...
annesı de evde..gamsızmıs cok...
sedacıgım..ınşallah aralık ayı hayırlı olur senın ıçın...saglıkla gelır bebegın..