Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevindim cnm iyi olmasına küçük Ediz'in. Boyu kilosu da gayet iyiymiş zaten daha da kilo alır son zamanlarda daha çok alıyorlarmış. Canım valla benim reglimin dün olması lazımdı ama bugün oldum geçen ayda öyle olmuştu artık 36 günde oluyorum ama neden öyle oluyor anlamadım. Bakalım artık umarım tutar ama bugün çok yoruldum arkadaş geldi dedim ya bizim doktoru beğenmedi neler etti diye kan vercekti bugün dr çağırmıştı yumurtlama oluyormu diye hastanede bize yakın eşi de şehir dışında görevde annesi geldi şehir dışından yanına annesi evde gelmez bize dedim ama geldi kahvaltı ettik, alışveriş merkezine gidecekmiş beraber gidelim dedi iyi deidm bende kayınvalideye yılbaşı hediyesi bakcaktım. Aman gittik akşama kadar dolaşttık mağzalara giriyor herşeye istasnasız bakıyor hiç giymeyeceği almayacağı şeylere bile bakıyor tek tek inceliyor. Ama ben ölüyorum ağrımdan regliin ilk günü mahvoldum. Hadi kırılmasın diye sesimi de çıkarmadım ama ayaklarıma kara sular indi. Eşimi aradım dedim gel artık yoksa ben bayılcam. Kız da eşinin ailesiyle görüşmüyor küsmüşlerdi. Şimdi eşinin kuzeninin nişanı varmış bir nişan için 400 tl ye kürk manto aldı ki sırf bu ara durumarı iyi değil diye bayramda annesine bile gidememişti taksitleri vardı sözde de hava atcak ya orada. Özellikle benimle gitti eşini aradı alcam diye eşi de bişi diyemedi taksitle ayırttı eşi alacak yazık günah dedim içimden birde çocukları olmazsa bu ay diğer aya tüp bebek yapcaklar o da masraf. Yaşı da var. Onu bırak annesi gelmiş şehir dışındna yanına o akşama kadar annesini yalnız bıraktı evde dışarda gezdi ben olsam hayatta bırakamam hep yanında değilki sonuçta neyse eşim aldı onuda eve bıraktık yemeğe gidecektik ısrar etsek bizle yemeğe de gelcekti. Düşün yanii.. Ay açlık şekerim düştü heralde acayip yedim eve geldim şimdi dinleniyorum. Öyle yanii kızda anlamadı halimden ya yuh dedim bir daha onunla çıkarken 2 kere düşüncem..
ay seda...bence onunla cıkmadan 2 kere düşünme..4 kere düşün..
maşallah ya...ben sıkılırım tek tek ıncelemekten..yanlız olsam neyse..takılırım bakarım..ama yanımda bırı varsa kısa keserım alısverısımı..magaza bakınmamı...
gercekten bencıllık...
kürk mantoda almıs..gule gule gıysın :)
allah yardım etsın..bence ayırttıgı mantoyu almayacak canım..
çok paraymıs...
annesı de evde..gamsızmıs cok...
sedacıgım..ınşallah aralık ayı hayırlı olur senın ıçın...saglıkla gelır bebegın..:69:

ay seda...bence onunla cıkmadan 2 kere düşünme..4 kere düşün..
maşallah ya...ben sıkılırım tek tek ıncelemekten..yanlız olsam neyse..takılırım bakarım..ama yanımda bırı varsa kısa keserım alısverısımı..magaza bakınmamı...
gercekten bencıllık...
kürk mantoda almıs..gule gule gıysın :)
allah yardım etsın..bence ayırttıgı mantoyu almayacak canım..
çok paraymıs...
annesı de evde..gamsızmıs cok...
sedacıgım..ınşallah aralık ayı hayırlı olur senın ıçın...saglıkla gelır bebegın..:69:

ya bende sıkılırım tamam dolaşmayı severim normal bir durumda olsam öyle de olsa dolaşırım ama regliydim o da bunu biliyor hep dolaşırken belim, kasıklarım diye kıvrandım. O bence eşinin gitmesini fırsat bildi zaten kafasında varmış onu almak daha önce de bakmış ama eşi almadı heralde zaten diyor eşim benle gezmiyor ben oturayım sen gez diyormuş e hakta verdim valla. Şimdi nişanı bahane etti bende yanındayım eşi alma diyemez diye aradı bence. Kapora verdi zaten kesin alır. Eşi de ık mık etti ama al dedi napsın. Ya benim annem şehir dışından gelcek bırakıpta tüm gün gezebilirmiyim. İnşallah canım yaa.. Bakalım kafam da çok karıştı 36 güne çıktı ya günlerim. 2 ay deniyimde olmazsa birhormom aldırırım bakalım sorun var mı diye..

kızlar ne edersiniz.sedacım ve dilekcim sizin yazışmalarınızı okudum.pek de uğrayan olmamış topiğe.
dilekcim az kaldı doğumuna.bebişin doğum kilosuna ulaşmış maşallah.normal doğummu olacak senin.allah hayırlısıyla kurtarsın canım.
sedacım sende inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin.
ben işten ayrıldım kızlar.bebişimle ilgileneceğim bundan sonra.biraz büyüteyim başka bir iş
düşünüyorum.evde olunca internete pek girilmiyor.işyerinde nasıl olsa açıktı.oyüzden çok
fazla gelemiyorum ama aklım sizde valla.sevalde hiç uğramamış.
ben arada gelirim yine.

kızlar ne edersiniz.sedacım ve dilekcim sizin yazışmalarınızı okudum.pek de uğrayan olmamış topiğe.
dilekcim az kaldı doğumuna.bebişin doğum kilosuna ulaşmış maşallah.normal doğummu olacak senin.allah hayırlısıyla kurtarsın canım.
sedacım sende inşallah en kısa zamanda güzel haberler verirsin.
ben işten ayrıldım kızlar.bebişimle ilgileneceğim bundan sonra.biraz büyüteyim başka bir iş
düşünüyorum.evde olunca internete pek girilmiyor.işyerinde nasıl olsa açıktı.oyüzden çok
fazla gelemiyorum ama aklım sizde valla.sevalde hiç uğramamış.
ben arada gelirim yine.
ozı..
canım ınşallh normal dogum olacak..beklıyoruz o yuzden...
sende işten yrılmıssın..en guzelını yapmıssın..bbek bıraz buyuyunce yenı iş başvuruları yaparsın canım..bu aradada bebgınle olursun..kafan rahat olur en azından..bebegın nsıl ıyımı..buyudumu...

dilekcim canım maşallah kıs bitmiş nerdeyse günün
ay heycanlandım senin adına şimdi
birden doğumum aklıma geldi
Allah kolay doğumlar nasip etsin

sedacııım canım nasılsın
kıs görüşemez olduk yaaa özledim vala hepinizii

kebeleğğğm sana mail attım bak olar mı
açamadım ogün msn yii akşam çok geç saatte eve gittik
kusuruma bakma ne olur

olcay kısssss nerelerdesin sesin çıkmıyo hiç
nasıl gidiyo hamişlik

sevale neden hiç gelmiyon kk ya dedim
oda değişmiş ya 2 satte konuyu bulamıyombende sinir oluup açmıyom dedi :60:

sedacııım canım nasılsın

kusuruma bakma ne olur

nasıl gidiyo hamişlik

evet cnım az kaldı..sonuna dogru geldık ıyıce...
artık agrılard bsldı yavas yavas...:26:

sedacııım canım nasılsın

kusuruma bakma ne olur

nasıl gidiyo hamişlik

Bizde seni özledik canım ama zaten fazla da giren yok topiğe. Başka topiklere de bakıyorum fakat burası gibi olmuyor. Bir Dilek geliyor bu aralar o da doğuma kadar gelir ancak sonra o da gelemez. Ben hamile kalsam haberiniz olmıcak ya ama merak etmeyin ben hepinize tek tek telden mesaj atar yine de duyururum çatlarım yoksaaa :9:

sedacııım canım nasılsın

kusuruma bakma ne olur

nasıl gidiyo hamişlik

geldim şekerim dün doktora gittim kızım 1400gr mış ay ne kadar çabuk büyümüş kkıpır kıpırdı ama artık tam net görünmüyor kolu bacağı kafası falan öyle bütün olarak olmuyo herşey yolunda çok şükür babanneside pek bi alışveriş yapıyor gözlerim yaşarıyo allahım bu duyguları herkese yaşat çok güzel şeyler dilekçiğim allah bir avazda kurtarsın canım sedacım korkma gelecek meleğin

evet cnım az kaldı..sonuna dogru geldık ıyıce...
artık agrılard bsldı yavas yavas...:26:

Allah yardım etsi canım son zamanlar geçmek bilmiyo
ne güzel 2. yavrunu alıcaksın kucağına
hadi kızı bulana kadar tam gaz devam kızlarrrrrr :52: :52: :1:
efe 2-3 yaşa gelsinde Allah kısmet ederse 1 tane daha istiyorum ben yaa

Bizde seni özledik canım ama zaten fazla da giren yok topiğe. Başka topiklere de bakıyorum fakat burası gibi olmuyor. Bir Dilek geliyor bu aralar o da doğuma kadar gelir ancak sonra o da gelemez. Ben hamile kalsam haberiniz olmıcak ya ama merak etmeyin ben hepinize tek tek telden mesaj atar yine de duyururum çatlarım yoksaaa :9:

geldim anacım :69:
işyerinde işler çok birikmiş onlarla uğraşıyorum
şimdide yılbaşı var
kapanış işlemleri felan biraz yoğunum ondan uğrayamıyorum canım
yoksa işler azalınca hep burdayım

geldim şekerim dün doktora gittim kızım 1400gr mış ay ne kadar çabuk büyümüş kkıpır kıpırdı ama artık tam net görünmüyor kolu bacağı kafası falan öyle bütün olarak olmuyo herşey yolunda çok şükür babanneside pek bi alışveriş yapıyor gözlerim yaşarıyo allahım bu duyguları herkese yaşat çok güzel şeyler dilekçiğim allah bir avazda kurtarsın canım sedacım korkma gelecek meleğin

amanda maşallah nilimize yaaaa
güzel kızlarımız topiğimizin
Rabbim kolay doğum nasip etsin olcayım
benim doğumum çok zor oldu ondan her hamile gördüğümde ilk duam bu

merhaba arkadaşlar konuyla alakasız biliyorum ama ek gelir olarak çok uygun fiyatı oriflame ürünleri satıyorum. Gittigidiyor a girip merch2010 yazarsanız ürünlerimi bulabilirsiniz, incelerseniz sevinirim,çok güzel hediyelik parfümler var, teşekkürler

hoşgeldin arkadaşım
bakarım tabi neden bakmiim :7:

maşallah bebegıne canım...artık buyudugu ıçın ultrasondada butun olarak gorunmez canım...ayrı ayrı gosterır doktorun....
amınnn canım allah bır avazda kurtarsın hepımızı....

nurtencım....benden 2 tane çocuk...
allah olmayanlara versın...
kız bebek dıye 3.yaparsam..oda erke olunca naparım ben 3 oglanla...posamı çıkarırlar...
2 tane çocuk bır eve yeter..1 çocukta yeter 1 eve..
allah onlara ömür versın...
sen yap tabı efeye kardes...kardes sevgısi baskadır..

sedacıgım..bebegım olunca da ugrarım ınşallah ...
hele bır dogurayım...
senınde hamıle haberını alırız ınşallah..bakar bakar kontrol ederım en azından..yazamassamda..

ay canımm ne kadar büyümüş Maşallah.. Demek ultrasonda bütün olarak gözükmüyor olsun büyüyor yaa.. Oh alışverişlerde yapılıyor ne güzel yaa inşallah en kısa zamanda bende yaşarım bunları..

sedacıgım..bebegım olunca da ugrarım ınşallah ...
hele bır dogurayım...
senınde hamıle haberını alırız ınşallah..bakar bakar kontrol ederım en azından..yazamassamda..

sağol canım senin bebeğin doğsun hayırlısıyla gelemesen de olur. Çocuklarınız iyi olsun yeter ki.. Ama ben yazarım tabii. Gerçi umudum yok ama belli de olmaz yılbaşı hediyem gelir İnşallah...

canım tamam ...bu ay olmaz dıyorsun yanı...
bırdaha kı aya nasıpse olur ınşallah..
sen aralıkta baslıyacaktın calısmalara demii...
tesekkur ederım canım..kılo almadım ben pek..
suan 63 olmusum..9 kılo almısım sımdıye kadar..dun dktordaydım..doktor cıkısıda arkadaslara gıttık..onun 2 tane var..bırı 4,5 dıgerı 2,5 yasında..oynadılar.hıç yorulmadan :nazar:
canım ancak yazmak nasıp oldu..
bebek ıyı ddı..hersey normal dedı doktor..
3 kg bebek..49 cm. dedi..
2 hafta sonra cagıdı kontrole..:26:
sen nasılsın..

mşlh oğluşuna cnm.. dikat et bakalım son usgdeki kilosuylamı doğacak. usgde yanılma payı varmı.. bana en son 3.450g dedi doğduğunda 3.090gr dı..
10günü beklemeyebilir dikkatli ol.. sakın yorma kendini.. gerçi emir bey evde, onun peşinden fazla koşmamaya çalış. nasıl kardeş fikriyle arası nasıl.. hastaneye doğumdan sonra kardeşini ilk gördüğünde ilk kucağına alışında fotosunu çekin emirin... inşlh kıskanmaz..

ya bende sıkılırım tamam dolaşmayı severim normal bir durumda olsam öyle de olsa dolaşırım ama regliydim o da bunu biliyor hep dolaşırken belim, kasıklarım diye kıvrandım. O bence eşinin gitmesini fırsat bildi zaten kafasında varmış onu almak daha önce de bakmış ama eşi almadı heralde zaten diyor eşim benle gezmiyor ben oturayım sen gez diyormuş e hakta verdim valla. Şimdi nişanı bahane etti bende yanındayım eşi alma diyemez diye aradı bence. Kapora verdi zaten kesin alır. Eşi de ık mık etti ama al dedi napsın. Ya benim annem şehir dışından gelcek bırakıpta tüm gün gezebilirmiyim. İnşallah canım yaa.. Bakalım kafam da çok karıştı 36 güne çıktı ya günlerim. 2 ay deniyimde olmazsa birhormom aldırırım bakalım sorun var mı diye..
nekadar manyak bi kızmış o yahu.... çok kızdım valla..
hem sana karşı olan anlayışsızlığına.. kocişinin paracıklarına acımayışına(bu arada kürke HAYIR. başka mantomu kalmamış dünyada) sonradan görme bişiy anlaşılan..
bide anneciğini evdemi bırakmış... çuk çuk çuk.. bi güzel dövesim geldi onu valla..
benimde annem şehir dışında.. valla annem geldiğinde şaşırıyorum ne yapayım ne yedireyim diye.. mevsim yazsa parka felan götürürüm hep gezdiriyorum milletin yaptığına bak.. kadıncaz yoldan gelmiş onu evde bırakıp gezsmelere çıkmış kızımız... allah insanı hayırsız evlattan korusun..
tabi böyle hayırsız karıdanda.. acıdım kocişine.. evde kimbilir neler yapıyodur adamcağıza..

bu arada inşlh buay gelir yılbaşı hediyen için dualrım sana yoğun olacak.. sende çalışmaları sıkı tut haaa... evden fındık cevizi eksik etme.. kociş tv seyrederken veriver kucağına atıştırsın.. keçi boynuzuda çok etkili... bizzat denendi tavsiye olunur.. kaynatıp suyuynu içircen kocişe..
detaylı yazarım istersen..

sedacııım canım nasılsın

kusuruma bakma ne olur

nasıl gidiyo hamişlik

küstüm ama bitek beni yazmamışsın:19:

msjını bekliycez heyecanla..
bilgeyi biliyon..
hamile kaldığında sabah test yapar yapmaz sabahın köründe hepimize msj atmıştı.. "kalkın uyanın ben hamileyim.. uyuyonuz hepiniz" diye.. çok hoşuma gitmişti onun bu heyecanı.. hemen pc başına koşmuştum msjı alınca..
inşlh senin msjını okumayıda nasip eder allah amiiiiinnn

sağol canım senin bebeğin doğsun hayırlısıyla gelemesen de olur. Çocuklarınız iyi olsun yeter ki.. Ama ben yazarım tabii. Gerçi umudum yok ama belli de olmaz yılbaşı hediyem gelir İnşallah...

kısmet bu işler bacım. pozatif enerji gönder evrene.. sakın umutsuzum deme.. "Allah büyük, o vereceği zamanı bilir" de..

kız olcay mşlh kızçene...
karnına krem sürüyon dimi... sen kaç kilo aldın.. mşlh riskli haftaları atlatmışsın.. hayırlısıyla 32yide gördünmüydü hiç korkma.. bide 36yı inşlh.. zaten 38de de doğum.. bi bakmışsın kızçen kollarında.. sonrada kendini 7/24 emzirirken vede alt alırken buluyon.. zaman çabuk geçiyo..
ama en güzel zaman senin zamanların.. hamişliğinin tadını çıkar...

senin kaynanatörde pekbi atak çıkmış canım.. şimdiden alıyor cicişleri desene... bırak alsın.. sakın alma deme..

yatak konusuna karar verdinmi.. park yatakmı karyolamı alıcan.. kocişin ne diyo.. birlikte hiç baktınızmı..

mşlh oğluşuna cnm.. dikat et bakalım son usgdeki kilosuylamı doğacak. usgde yanılma payı varmı.. bana en son 3.450g dedi doğduğunda 3.090gr dı..
10günü beklemeyebilir dikkatli ol.. sakın yorma kendini.. gerçi emir bey evde, onun peşinden fazla koşmamaya çalış. nasıl kardeş fikriyle arası nasıl.. hastaneye doğumdan sonra kardeşini ilk gördüğünde ilk kucağına alışında fotosunu çekin emirin... inşlh kıskanmaz..

canım bakarım aynı kılodamı dogar..
bıraz farklı cıkar mutlaka..ama bakarım canım....
benım doguracak gıbı bır halım yok camnım yaa..
sankı aylar var dogumuma..bazen agrım oluyor..ama üşütunce oluyor..sıcvcak tutunca ayaklarımı gecıyor...
emır kıskanmıyor sımdılık..çok mutlu..gelsın ıstıyor sanırım..evde ugrasacak bır malzeme olur ona da..
meraklı bebeklere..onu farkettım...
kedılerı sevdıgı kadar bebeklerıde sevıyor..ama bızim olunca ve ben ılgılenınce ne yapar bende merak edıyorum...
hastaneye de gelınce bebek kesnlıkle kucagımda olmamalı..babamızı uyardım..emır hastaneye geloırkn arayacak benı...
bebek kendı yatagında olucak...
çunku ılk goruste annesının kucagında olmamsı çok onemlıymıs..anlatmıstım daha once...
odaya geldıgınde kollarım boş olacak...emırı kocaman kucaklamam ıçın...sonra krdesını o arasın bulsn yatgında..merak etsın ...
nasıp tabı..inşallah hersey ıyı olur...
hayırlısıyla bende bır dogursam...:81:

Son düzenleme:
dilekçim valla emire olan yaklaşımınıza hayranım..
bu söylediklerini bi kenara not alıp bizde 2. bebişlerde böyle davranalım.. çok takdir ettim düşüncelerinizi.. bencede en doğrusu bu..
bişeyde netten ben okumuştum.. emire "o senin kardeşin, ediz şimdi dünya hakkında hiçbişiy bilmiyo, ona herşeyi öğrenmesi konusunda sen yardımcı olucan.. sen onun ağbisisin" deyip buna benzer sorumluluk vermek lazımmış..

ayy bu avartara bayıldım.. oğluşları olan hatunlara hediyemdir.. kapiş yapasınlar burdan
aa54.gif

Son düzenleme:
Back
X