- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
- #21.981
..
nekadar manyak bi kızmış o yahu.... çok kızdım valla..
hem sana karşı olan anlayışsızlığına.. kocişinin paracıklarına acımayışına(bu arada kürke HAYIR. başka mantomu kalmamış dünyada) sonradan görme bişiy anlaşılan..
bide anneciğini evdemi bırakmış... çuk çuk çuk.. bi güzel dövesim geldi onu valla..
benimde annem şehir dışında.. valla annem geldiğinde şaşırıyorum ne yapayım ne yedireyim diye.. mevsim yazsa parka felan götürürüm hep gezdiriyorum milletin yaptığına bak.. kadıncaz yoldan gelmiş onu evde bırakıp gezsmelere çıkmış kızımız... allah insanı hayırsız evlattan korusun..
tabi böyle hayırsız karıdanda.. acıdım kocişine.. evde kimbilir neler yapıyodur adamcağıza..
bu arada inşlh buay gelir yılbaşı hediyen için dualrım sana yoğun olacak.. sende çalışmaları sıkı tut haaa... evden fındık cevizi eksik etme.. kociş tv seyrederken veriver kucağına atıştırsın.. keçi boynuzuda çok etkili... bizzat denendi tavsiye olunur.. kaynatıp suyuynu içircen kocişe..
detaylı yazarım istersen..
bilgeyi biliyon..
hamile kaldığında sabah test yapar yapmaz sabahın köründe hepimize msj atmıştı.. "kalkın uyanın ben hamileyim.. uyuyonuz hepiniz" diye.. çok hoşuma gitmişti onun bu heyecanı.. hemen pc başına koşmuştum msjı alınca..
inşlh senin msjını okumayıda nasip eder allah amiiiiinnn
kısmet bu işler bacım. pozatif enerji gönder evrene.. sakın umutsuzum deme.. "Allah büyük, o vereceği zamanı bilir" de..
ya Güler sorma valla. Söyldiğine göre dedesinde kalma şöyle evler böyle yerler varmış, çok giymiş çok etmiş diyor ama sözde. Söyledikleriyle yaptıkları hiç birbirini tutmuyor beni de bu sinirlendiriyor. Ben ne söylüyorsam öyle davranırım başka göstermeye çalışmam kendimi ama bu kız öyle değil. Daha bir hafta önce bendeydi ya dedi durumumuz bu ara iyi değil rondom bozuldu set alcaktık dedi ama indirim olmasına rağmen alamadık taksitlerimiz var dedi felan. Ama tam bir hafta sonra avm ye gittik kürk aldı hanımefendi bu ne şimdi dedim içimden. Eltisiyle görüşnüyor, kaynanası ameliyat oldu baktı, yemek bilmiyor hep çağırdı yemeğe ama 9 ayda kaynanayı da sepetledi. Şimdi eşinin kuzeninin nişanı varmış onu da bahane ederek aldı işte. Maksat hava atmak hepte der eltim hava atıyor diye. Bir de durumumuz iyi diyor ama ne çeyiz ne kıyafet ne birşey. Yalan söylüyor gibi geldi bana. İş mahkemesi var ordan para gelir diye güvendi sanıırm. Annesi de bu kız evlenince kocasına dava açtı boşanmak için ne zamandor ayrılarmış daha önce niye açmamış şimdi de kızında ya bende çok yadırgadım aynen senin dediğin gibi ben annem gelince neler yaparım çıksamda onu da alır gezdiririm akşama kadar yaaa dolaştık kadın evde tek başına. Ama lafa gelince annemi çok özlüyorum diyor. Çocuğum olunca annem gelir kalır bizde diyor. Kendi kendine planlar yapıyor aman çocupum eşime onun tarafına benzemesin bize benzesin bizde herkes güzel diyor ya insan eşi için böyle der mi kendine matah güzel değil ki. 38 yaşında ne yemek biliyor ne kendini geliştirip öğrenmek istiyor aman uzar gider işte. Bende koyuyorum mesafemi yavaş yavaş içi dışı bir oan insan istiyorum hayatımda. Yalnsız riyasız çok çektim çünkü bunlardan.
Hayatım iyi dileklerin için sağol merak etme sabahın köründe de öğrensem atarım mesaj uyandırırım hepinizi. Kısmet hayırlısı artık. Bol dua edin aklınıza geldikçe olur mu... senin bebik nasıl nele yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor günler çok yoruyor mu..