Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..

nekadar manyak bi kızmış o yahu.... çok kızdım valla..
hem sana karşı olan anlayışsızlığına.. kocişinin paracıklarına acımayışına(bu arada kürke HAYIR. başka mantomu kalmamış dünyada) sonradan görme bişiy anlaşılan..
bide anneciğini evdemi bırakmış... çuk çuk çuk.. bi güzel dövesim geldi onu valla..
benimde annem şehir dışında.. valla annem geldiğinde şaşırıyorum ne yapayım ne yedireyim diye.. mevsim yazsa parka felan götürürüm hep gezdiriyorum milletin yaptığına bak.. kadıncaz yoldan gelmiş onu evde bırakıp gezsmelere çıkmış kızımız... allah insanı hayırsız evlattan korusun..
tabi böyle hayırsız karıdanda.. acıdım kocişine.. evde kimbilir neler yapıyodur adamcağıza..

bu arada inşlh buay gelir yılbaşı hediyen için dualrım sana yoğun olacak.. sende çalışmaları sıkı tut haaa... evden fındık cevizi eksik etme.. kociş tv seyrederken veriver kucağına atıştırsın.. keçi boynuzuda çok etkili... bizzat denendi tavsiye olunur.. kaynatıp suyuynu içircen kocişe..
detaylı yazarım istersen..

bilgeyi biliyon..
hamile kaldığında sabah test yapar yapmaz sabahın köründe hepimize msj atmıştı.. "kalkın uyanın ben hamileyim.. uyuyonuz hepiniz" diye.. çok hoşuma gitmişti onun bu heyecanı.. hemen pc başına koşmuştum msjı alınca..
inşlh senin msjını okumayıda nasip eder allah amiiiiinnn

kısmet bu işler bacım. pozatif enerji gönder evrene.. sakın umutsuzum deme.. "Allah büyük, o vereceği zamanı bilir" de..

ya Güler sorma valla. Söyldiğine göre dedesinde kalma şöyle evler böyle yerler varmış, çok giymiş çok etmiş diyor ama sözde. Söyledikleriyle yaptıkları hiç birbirini tutmuyor beni de bu sinirlendiriyor. Ben ne söylüyorsam öyle davranırım başka göstermeye çalışmam kendimi ama bu kız öyle değil. Daha bir hafta önce bendeydi ya dedi durumumuz bu ara iyi değil rondom bozuldu set alcaktık dedi ama indirim olmasına rağmen alamadık taksitlerimiz var dedi felan. Ama tam bir hafta sonra avm ye gittik kürk aldı hanımefendi bu ne şimdi dedim içimden. Eltisiyle görüşnüyor, kaynanası ameliyat oldu baktı, yemek bilmiyor hep çağırdı yemeğe ama 9 ayda kaynanayı da sepetledi. Şimdi eşinin kuzeninin nişanı varmış onu da bahane ederek aldı işte. Maksat hava atmak hepte der eltim hava atıyor diye. Bir de durumumuz iyi diyor ama ne çeyiz ne kıyafet ne birşey. Yalan söylüyor gibi geldi bana. İş mahkemesi var ordan para gelir diye güvendi sanıırm. Annesi de bu kız evlenince kocasına dava açtı boşanmak için ne zamandor ayrılarmış daha önce niye açmamış şimdi de kızında ya bende çok yadırgadım aynen senin dediğin gibi ben annem gelince neler yaparım çıksamda onu da alır gezdiririm akşama kadar yaaa dolaştık kadın evde tek başına. Ama lafa gelince annemi çok özlüyorum diyor. Çocuğum olunca annem gelir kalır bizde diyor. Kendi kendine planlar yapıyor aman çocupum eşime onun tarafına benzemesin bize benzesin bizde herkes güzel diyor ya insan eşi için böyle der mi kendine matah güzel değil ki. 38 yaşında ne yemek biliyor ne kendini geliştirip öğrenmek istiyor aman uzar gider işte. Bende koyuyorum mesafemi yavaş yavaş içi dışı bir oan insan istiyorum hayatımda. Yalnsız riyasız çok çektim çünkü bunlardan.

Hayatım iyi dileklerin için sağol merak etme sabahın köründe de öğrensem atarım mesaj uyandırırım hepinizi. Kısmet hayırlısı artık. Bol dua edin aklınıza geldikçe olur mu... senin bebik nasıl nele yapıyorsunuz bakalım nasıl gidiyor günler çok yoruyor mu..

dilekçim valla emire olan yaklaşımınıza hayranım..
bu söylediklerini bi kenara not alıp bizde 2. bebişlerde böyle davranalım.. çok takdir ettim düşüncelerinizi.. bencede en doğrusu bu..
bişeyde netten ben okumuştum.. emire "o senin kardeşin, ediz şimdi dünya hakkında hiçbişiy bilmiyo, ona herşeyi öğrenmesi konusunda sen yardımcı olucan.. sen onun ağbisisin" deyip buna benzer sorumluluk vermek lazımmış..

canım ..okuyorum işte kıtaplardan falan..yoksa benımd bırsey bıldıgım yok...
hersey onlar ıçın vallahı..kendımızden gecmısız onu farkettım..

soyledıgınde çok mantıklı..bend oyle soyleyeyım canım..sorumluluk alınca daha sevebılyomus kardesını..

sedacıgım..aman canım..inşalah yakınlarda glemek ıstemz yıne sana..
yemek yapmayıda bılmıyor..38 yasına kadar hep çlısmısmı canım..

maşallah bebegıne canım...artık buyudugu ıçın ultrasondada butun olarak gorunmez canım...ayrı ayrı gosterır doktorun....
amınnn canım allah bır avazda kurtarsın hepımızı....

nurtencım....benden 2 tane çocuk...
allah olmayanlara versın...
kız bebek dıye 3.yaparsam..oda erke olunca naparım ben 3 oglanla...posamı çıkarırlar...
2 tane çocuk bır eve yeter..1 çocukta yeter 1 eve..
allah onlara ömür versın...
sen yap tabı efeye kardes...kardes sevgısi baskadır..

canım ben işin şakasındayım Rabbim elimizdekilere sağlık sıhathayırlı ömürler versin. şimödiki tek dileğim Sedaya Çiğdeme Kadriyeye Nilüfere Canana ve tüm bebek özlemi çekenlere nasip etsin inşallah.

ay canımm ne kadar büyümüş Maşallah.. Demek ultrasonda bütün olarak gözükmüyor olsun büyüyor yaa.. Oh alışverişlerde yapılıyor ne güzel yaa inşallah en kısa zamanda bende yaşarım bunları..

Amin canım
Ben geçen sene bu ayda hamile kalmıştım ve aşure gününde öğrenmiştim. Bana bu mübarek günler iyi geldi inşallah sende en yakın zamanda verirsin güzel haberini bize canım. Dua et bol bol

mşlh oğluşuna cnm.. dikat et bakalım son usgdeki kilosuylamı doğacak. usgde yanılma payı varmı.. bana en son 3.450g dedi doğduğunda 3.090gr dı..
10günü beklemeyebilir dikkatli ol.. sakın yorma kendini.. gerçi emir bey evde, onun peşinden fazla koşmamaya çalış. nasıl kardeş fikriyle arası nasıl.. hastaneye doğumdan sonra kardeşini ilk gördüğünde ilk kucağına alışında fotosunu çekin emirin... inşlh kıskanmaz..

küstüm ama bitek beni yazmamışsın:19:
.
benimkinde dedikleri kiloda doğdu gülerim yaaa
bana 3 gün önce 3730 demişlerdi
3 gün sonra 3860 doğdu efe 3 günde 130 gr almış yani

canım benim ya olurmu öyle şey
ben unutmam hiç seni bi dalgınlığa gelmiş özür dilerim :71:

canım ..okuyorum işte kıtaplardan falan..yoksa benımd bırsey bıldıgım yok...
hersey onlar ıçın vallahı..kendımızden gecmısız onu farkettım..

soyledıgınde çok mantıklı..bend oyle soyleyeyım canım..sorumluluk alınca daha sevebılyomus kardesını..

sedacıgım..aman canım..inşalah yakınlarda glemek ıstemz yıne sana..
yemek yapmayıda bılmıyor..38 yasına kadar hep çlısmısmı canım..

ya dilek evet insangerçektende kendinden geçiyo
ben işe gelirken pek süslü püslü olurdum sürüp sürüştütürdüm
şimdi vedalaşırken oğlumu öpüp koklayamam diye hiçbişi sürmüyom
önceden olsa mümkn mü :))))
şaka biyana da Allahın kadınlara verdiği en büyük hediye bence bebek.
herşey biryana oluyo. anneden babadan kocandan herkesten önce ve üstün oluyomuş evlat
Rabbim herkese yaşatsın inşallah

Son düzenleme:
kıslar dün benim efeye çok güldüm yaa
önceki gün kakasını yapmadı
benim kayınvalde de dün sabah sordu burda yapmamıştı evde kakasını yaptımı diye
bende yok yapmadı bugün yapar dedim
oda bi telaşa düştü vah tüh
niye yapmadı. kabız etti mama falanda filen
bende dedimki dün öğlen emzirmeye gittiğimde
anne bu çocuk büyüyo artık habire emdiğini çıkarmaz merak etme kabız olsa zorlanır katı kaka felan yapar gayet neşeli çocuk öyle sıkıntısı olsa belli eder dedim.
hani ben bişi bilmiyom ya onun gözünde öyle
bana yok bebeği kabız etmişin falan dedi bende ses çıkarmadım he dedim geçtim.
akşam eve gittim ah nurtennn
bu senin oğlun bizi bugün mahvetti felan diyo
aman dedim nooldu
bu bir kaka yaptı ama sırtından bacaklarından dışarı çıktı dedi
aman birde evi koku sardı felan dedi
bende başladım gülmeye
bak tasalanmıştın çocukta anladı sizmisiniz kaka isteyen al sana kaka demiş işte dedim :52:
ama çok güldüm yaaaaaa
çocuk hasta olur diye korkudan sadece ılık suyla silmişler bende akşam bi güzel yıkadım heryerini :60:

birde ben geçen akşam 4 ayı bitince yavaş yavaş 1-2 dk kadar destekli oturtmaya başlıcam dedim
oda bana yok daha çocuk 7 ay demeden oturtulmazda ama yapmada bisürü laf saydı.
bende anne ben saatlerce demiyorum alışması için 1-2 dk destekli diyorum demiştim.
dünde durmuş
aman nurten ben markette çok tatlı bebek koltuğu gördüm maaşı alınca ondan alcam dedi
bende dedim e anne hani 7 aydan önce oturtulmazdı sen niye alıyon dedim.
bir kötü bozuldu ama bişi diyemedi.

sanki ben bişi bilmiyorum sanki o çocuğun annesi diilimde dış kapının mandalıyım gibi davranıyo :59:
efemde biliyo ama ben eve gidince kimseye yüz vermiyo benle oynuyo sadece oda sokulup duruyo yanımıza banada baksın diye ama bizimki dönmüyo bile ona :9:

nurten..sacımızı supurge ettık onlara vallahı...
emır 4 yasında.ama gerıye bakıyorum...aman az uyudu..az yedı...hapsurdu..aşı ateş yaptı..karnı açtır.meyvesını yemedı vs..vs...
hayatım da 4 yıl hızlıca akmıs gıtmıs..sadece tasalanarak...
ikinc bebekte nasıp olursa saldım cayıra ,mevlam kayıra..
yapımda telaşe var yapamayabılırım..becerebılırsem salıcam gıtsın..

kayınvalıdende çok alemmış...
benım kayınvaldemde aynıydı..ilk torun..nerdeyse alıp emzırecektı...
:53:
ben bırsey bılmıyorum sankı...
cahıl işte...
şimdı takdır edıyor.emır çok guzel yetıştı..çok ılgılendın dıyor..
umarım ıkıncıye karısmaz...:57:

ıyı yapmıs efe.."al san kaka "demıs...
ıyı olmus...

Dileçiğim valla bilmiyorum dün yine ayıp olmasım şimdi aramadı demesin diye aradım hem bakem gelcek mi dr çıkışı diye dr bana çok yakında. Ona göre bende işimi bileyim diye o da bilmem gelmem heralde dedi belli olmaz dedi ama annesi hala onda biraz kalacakmış hamilelik şüphesi var kanda yumurtladı dye çıkarsa birde gebelik testi yaptıracaktı gebe çıkarsa annesi kalacak heralde yanında öyle düşüncesi var sanırım. Aam aramadı bu saate kadar bende aramadım. Canım çalışmış işte ondan öğrenmemiş temizlik biliyor da yemek bilmiyor ama evlenmeden önce bir sene oturemuş evde şimide çalışmıyor zaten. İnsan yapmasa bile bi bakar annem nasıl yapıyor diye dimi aman neyse.. Canım valla çok güzel konuşuyorsunuz oğlunuzla kardeşi hakkında çok güzel şeyler. araştırmak okumak ne kadar önemli. Eminim ki Emir çok sevecek kardeşini.. Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider.

Nurtenciğim demek bu sıralarda öğrenmiştim hamile olduğunu. Ben hamile kalırsam ocak ortası öğrenicem. Daha var yanii 1 ay kadar. Ancak reglim bitti yumurtlamam da geç oluyor. Nasip kısmet artık. Ohh Efe de çok iyi yapmış konuşamıyor ama iyi cevap veriyor yani başka taraflardann.. Artık aman kabız mı oldu demez. Bir de biş sorcam şu ana kucakları var ya onlarda oturur pozisyonda olmuyorlar mı belleri için iyi mi.. Gerçi ben onlardan almıcam oto koltuğu alıcam her yere arabayla gideriz çünkü elde taşımak zor olyor ev içinde ana dizi alırım daha uzun süreli kullanılır daha büyük diye düşünüyorum yanlış mıyım..

sal gitsin kıs dilek dicem ama salınmaz ki yaa
ah ah ana yüreği dermişim :60:
sen evdesin de karışmış kayınvalden ben evde olsam bu kadar sık görüşemeyiz fazlada karışamaz ama akşamları efe onlarda olduğundan mecbur gidip dinliyorum çenesini :52:
aman genede sağolsunlar ya görümcemden de ondan da Allah razı olsun
bakmasalar bakmazlardı.
kayınvaldem benim mevlütte sen mi bakcan diye sorana
onlar kimseden destek almadan evlerini arabalarını aldılar. ayakta durmaya çalışıyolar sırt sırta verdiler. ben maddi destek olamadım bakmazmıyım hiç çocuklarına bakıcam elbet felan demiş.
çok da güzel bakıyolkar sağolsunlar ama fazla pimpirikliyiz malesef
öksürse vah tük sen haste etmişsin bebeği diyo
sanki akşama kadar benim yanımda çocuk :60: gülermisin ağlarmısın işte

sedacım canım nasıl kadınmış o
bende mezun olduğum seneden beri hep çalışıyorum ama evimin işinide yemeğimide gayet güzel yaparım bence içinden gelmiyodur istese öğrenirdi.
benim annem sabah hamuru yoğururdu komşuya gidiyom diye giderdi mahsusu yapsınlar öğrensinler diye ablamla bana
bizde bakardık akşama yicek yok hamur hazır hemen börekti göslemeydi yapardık öyle öğrendim ben hamur açmayı. şimdi baklavayı bile sölemesi ayıp süper yapıyorum :56:
yemekte aynı şekilde yapın karışmıyom akşama baban aç gelir der çekilirdi annem
sen takılma fazla canım boşver onu kendini bilmez insan çok malesef.
haydi önümüzdeki aya inşallah güzel haberini alırız canım
:49: göbüşlü sedaaaa göbüşlü sedaaaaa * 40
40 kere söliyelim belkim olur :49:

kıslar dün benim efeye çok güldüm yaa
önceki gün kakasını yapmadı
benim kayınvalde de dün sabah sordu burda yapmamıştı evde kakasını yaptımı diye
bende yok yapmadı bugün yapar dedim
oda bi telaşa düştü vah tüh
niye yapmadı. kabız etti mama falanda filen
bende dedimki dün öğlen emzirmeye gittiğimde
anne bu çocuk büyüyo artık habire emdiğini çıkarmaz merak etme kabız olsa zorlanır katı kaka felan yapar gayet neşeli çocuk öyle sıkıntısı olsa belli eder dedim.
hani ben bişi bilmiyom ya onun gözünde öyle
bana yok bebeği kabız etmişin falan dedi bende ses çıkarmadım he dedim geçtim.
akşam eve gittim ah nurtennn
bu senin oğlun bizi bugün mahvetti felan diyo
aman dedim nooldu
bu bir kaka yaptı ama sırtından bacaklarından dışarı çıktı dedi
aman birde evi koku sardı felan dedi
bende başladım gülmeye
bak tasalanmıştın çocukta anladı sizmisiniz kaka isteyen al sana kaka demiş işte dedim :52:
ama çok güldüm yaaaaaa
çocuk hasta olur diye korkudan sadece ılık suyla silmişler bende akşam bi güzel yıkadım heryerini :60:

birde ben geçen akşam 4 ayı bitince yavaş yavaş 1-2 dk kadar destekli oturtmaya başlıcam dedim
oda bana yok daha çocuk 7 ay demeden oturtulmazda ama yapmada bisürü laf saydı.
bende anne ben saatlerce demiyorum alışması için 1-2 dk destekli diyorum demiştim.
dünde durmuş
aman nurten ben markette çok tatlı bebek koltuğu gördüm maaşı alınca ondan alcam dedi
bende dedim e anne hani 7 aydan önce oturtulmazdı sen niye alıyon dedim.
bir kötü bozuldu ama bişi diyemedi.

sanki ben bişi bilmiyorum sanki o çocuğun annesi diilimde dış kapının mandalıyım gibi davranıyo :59:
efemde biliyo ama ben eve gidince kimseye yüz vermiyo benle oynuyo sadece oda sokulup duruyo yanımıza banada baksın diye ama bizimki dönmüyo bile ona :9:
ay nurten bayıldım gülmekten iyi yapmış sıpa sen misin kaka yapmadı kabız oldu diyen zaten anne sütüde alıyor kolay kolay kabız olmaz ben 31 aralıkta işten ayrılıyorum 15 gün senelik izne sayacak patron yerime zaten birini aldığımız için ben kabul etmezler diye dememiştim onlar teklif ettiler bunca yılın hatrı var yani olsun o kadar ondan sonrada raporumu getireceğim doğum izni bittikten sonrada onlar çıkış gösterecekler sskdan işsizlik maaşımı alabileceğim yani şafak 14 14 iş günü sonra bebeğimle karnımdada olsa daha çok ilgileneceğim allahım sen çok büyüksün

nurten..sacımızı supurge ettık onlara vallahı...
emır 4 yasında.ama gerıye bakıyorum...aman az uyudu..az yedı...hapsurdu..aşı ateş yaptı..karnı açtır.meyvesını yemedı vs..vs...
hayatım da 4 yıl hızlıca akmıs gıtmıs..sadece tasalanarak...
ikinc bebekte nasıp olursa saldım cayıra ,mevlam kayıra..
yapımda telaşe var yapamayabılırım..becerebılırsem salıcam gıtsın..

kayınvalıdende çok alemmış...
benım kayınvaldemde aynıydı..ilk torun..nerdeyse alıp emzırecektı...
:53:
ben bırsey bılmıyorum sankı...
cahıl işte...
şimdı takdır edıyor.emır çok guzel yetıştı..çok ılgılendın dıyor..
umarım ıkıncıye karısmaz...:57:

ıyı yapmıs efe.."al san kaka "demıs...
ıyı olmus...

ah bende kaynanadan çok çekecem gibi duruyor benimde ilk torun ve pek meraklılar gelir artık aylarca kalırallah bana sabır versin artık

ay nurten bayıldım gülmekten iyi yapmış sıpa sen misin kaka yapmadı kabız oldu diyen zaten anne sütüde alıyor kolay kolay kabız olmaz ben 31 aralıkta işten ayrılıyorum 15 gün senelik izne sayacak patron yerime zaten birini aldığımız için ben kabul etmezler diye dememiştim onlar teklif ettiler bunca yılın hatrı var yani olsun o kadar ondan sonrada raporumu getireceğim doğum izni bittikten sonrada onlar çıkış gösterecekler sskdan işsizlik maaşımı alabileceğim yani şafak 14 14 iş günü sonra bebeğimle karnımdada olsa daha çok ilgileneceğim allahım sen çok büyüksün

ohh ne güzel olcaycım iyi bir dinlen
hamileleiğin son ayı ve doğumdan sonreki 2 ay baya yorucu geçiyo sen şimdiden uyumaya başla :52:
ilgilen tabi bebeğinle ne güzel keşke bende hep yanında olabilsem
ama şartlar bunu gerektiriyo herşey onun için sonuçta

kız olcay mşlh kızçene...
karnına krem sürüyon dimi... sen kaç kilo aldın.. mşlh riskli haftaları atlatmışsın.. hayırlısıyla 32yide gördünmüydü hiç korkma.. bide 36yı inşlh.. zaten 38de de doğum.. bi bakmışsın kızçen kollarında.. sonrada kendini 7/24 emzirirken vede alt alırken buluyon.. zaman çabuk geçiyo..
ama en güzel zaman senin zamanların.. hamişliğinin tadını çıkar...

senin kaynanatörde pekbi atak çıkmış canım.. şimdiden alıyor cicişleri desene... bırak alsın.. sakın alma deme..

yatak konusuna karar verdinmi.. park yatakmı karyolamı alıcan.. kocişin ne diyo.. birlikte hiç baktınızmı..
canım ya çok çabuk geçiyor zaman ve aşırı tekmeler yiorum hep uyanık hanfendi bugünlerde ama ben tekmelere alışmışım olmayınca acaba bişey mi oldu diyorum park yatak mı karyolamı karar veremiyorum şu 1 ocak gelsinde nasipse hepsinle ilgileneceğim yavaş yavaş bakalım bebişim iyi olsunda hiç bişeyde gözüm yok yanımdada yatırırım çok özenmeyecem nazar olmasın diyorum ama olmuyor nasip bakalım alıyo kız neler nler şoklardayım taçlar bandanalar doğumda takmak için bebeğe uyku setleri bebişe kıyafetler şaşırıyorum doğumda herşeye karışıp beni üzmesinde zaten kış vakti ne yapacam hiç bi fikrim yok o kadar kalabalıkla birde hepsi yatılı olacak mecburen hayırlısı bakalım allah yardımcım olsun

ah bende kaynanadan çok çekecem gibi duruyor benimde ilk torun ve pek meraklılar gelir artık aylarca kalırallah bana sabır versin artık

ay canım yaa
Allah sabır versin
bizimklerde ilk zamanlarda çok demeye çalıştılar beni gelin kalın desin diye gözlediler ama 2 sokak ötede oturuyolar zaten hergün akşama kadar geldiler birde gece kalmanın alemi ney
gecede her çocuk sesinde dalardı odama kalsaydı bende hiç kalın demedim istemiyodum Allah biliyo ya
çekilirmi sabaha kadar neden ağlatıyon bebeği diyerek içeriye dalan biri

ohh ne güzel olcaycım iyi bir dinlen
hamileleiğin son ayı ve doğumdan sonreki 2 ay baya yorucu geçiyo sen şimdiden uyumaya başla :52:
ilgilen tabi bebeğinle ne güzel keşke bende hep yanında olabilsem
ama şartlar bunu gerektiriyo herşey onun için sonuçta

canım sağlıklı olsunda yanında olmasanda olur bak iyide bakıyolarmış ben gurbette olduğum için öyle bi şansım yok bakıcıyada ben güvenemiyorum o yüzden kendim bakmam en hayırlısı

canım ya çok çabuk geçiyor zaman ve aşırı tekmeler yiorum hep uyanık hanfendi bugünlerde ama ben tekmelere alışmışım olmayınca acaba bişey mi oldu diyorum park yatak mı karyolamı karar veremiyorum şu 1 ocak gelsinde nasipse hepsinle ilgileneceğim yavaş yavaş bakalım bebişim iyi olsunda hiç bişeyde gözüm yok yanımdada yatırırım çok özenmeyecem nazar olmasın diyorum ama olmuyor nasip bakalım alıyo kız neler nler şoklardayım taçlar bandanalar doğumda takmak için bebeğe uyku setleri bebişe kıyafetler şaşırıyorum doğumda herşeye karışıp beni üzmesinde zaten kış vakti ne yapacam hiç bi fikrim yok o kadar kalabalıkla birde hepsi yatılı olacak mecburen hayırlısı bakalım allah yardımcım olsun

ohhh
alsın kıs elleme bidaha böle bulamazsın almışken aldır herşeyi
benim kayınvalde de uyku seti beşik bisürü kıyafet felan aldı halada gördüğünü alıyo
gelenler yapsın artık olcay boşver
o zaman bebek sürekli ilgi istiyo insankendini unutuyo zaten
birde onlarla ilgilenmen zor olur
benim 1 hafta ablam vardı yemeğimden temizliğime kadar annemle ablam yaptı
sonrada ben iyice iyleştim kendim yaptım
zaten ben sezeryan acılarımı bile unuttun efeyle uğraşmaktan bi yatarken birde yataktan kalkarken zor oluyodu
ay birde gülmek ayyy mahvoluyodum ablamla eşim kafa kafaya verip espiriler yapıyolardı
yalvarıyodum ne olur canım çok yanıyo yapmayın diye artık :52:

ah nurtenim çekilmez tabiki kim çeker bide benim kaynanam pek iş yapmaz annemi çıldırtır artık ama eşime dedim 1 hafta durup gidecekler o kadar uzun çekemem diye yazık sesini çıkaramıyo oda alacakmış bebeğe dedim istemiyorum bide odasını alsında benden çıkmasın çıldırmam lazım o zaman yaza anneme gidip 1 ay kalacağım diyorum kadın ona bile bozuluyo düşün işte kafayı yedi benle eltimden yüz bulamıyo benle bozacak kafayı allah büyük bakalım bakacaz bi çaresine

ohhh
alsın kıs elleme bidaha böle bulamazsın almışken aldır herşeyi
benim kayınvalde de uyku seti beşik bisürü kıyafet felan aldı halada gördüğünü alıyo
gelenler yapsın artık olcay boşver
o zaman bebek sürekli ilgi istiyo insankendini unutuyo zaten
birde onlarla ilgilenmen zor olur
benim 1 hafta ablam vardı yemeğimden temizliğime kadar annemle ablam yaptı
sonrada ben iyice iyleştim kendim yaptım
zaten ben sezeryan acılarımı bile unuttun efeyle uğraşmaktan bi yatarken birde yataktan kalkarken zor oluyodu
ay birde gülmek ayyy mahvoluyodum ablamla eşim kafa kafaya verip espiriler yapıyolardı
yalvarıyodum ne olur canım çok yanıyo yapmayın diye artık :52:

benimde annem ablam kaynanam görümcem hepsi gelecek kaynanamlara siz sonra gelin dedim kudurdular benim o halimi görmek istiyomuş görümcem sanki ne görecekse bazen psikolojim kötü oluyo eşime diyorum ben neler çekiyorum benim bebeğim hiç kimseye elletmem beni deli etmesinler tamam diyo eşim yazık o da görüyo ayaklarım çok şişiyo sabah erkenden kalk işe gel sonuçta bebeğim için fedakarlık yapıyorum aman ne bileyim işte benimkilerde bi garip bebek olunca gelin kıymete bindi bilezik falan alacakmış ondan önce bişey yoktu ama napacan işte eşimin annesi mecbur saygı göstereceksin

ah nurtenim çekilmez tabiki kim çeker bide benim kaynanam pek iş yapmaz annemi çıldırtır artık ama eşime dedim 1 hafta durup gidecekler o kadar uzun çekemem diye yazık sesini çıkaramıyo oda alacakmış bebeğe dedim istemiyorum bide odasını alsında benden çıkmasın çıldırmam lazım o zaman yaza anneme gidip 1 ay kalacağım diyorum kadın ona bile bozuluyo düşün işte kafayı yedi benle eltimden yüz bulamıyo benle bozacak kafayı allah büyük bakalım bakacaz bi çaresine

yazık kıs eşinede ne yapsınoda annesi ama bazen hakkaten çekilmiyo yaaa
sonuna kadar haklısın. git kal annende bence bende 1 ay kaldıminsan kafasını dinliyo süper oluyo
eşinle anlaştıktan sonra kayınvalden ne karışıyomuş canım
benimkide sölendi durdu ama takmadım

benimde annem ablam kaynanam görümcem hepsi gelecek kaynanamlara siz sonra gelin dedim kudurdular benim o halimi görmek istiyomuş görümcem sanki ne görecekse bazen psikolojim kötü oluyo eşime diyorum ben neler çekiyorum benim bebeğim hiç kimseye elletmem beni deli etmesinler tamam diyo eşim yazık o da görüyo ayaklarım çok şişiyo sabah erkenden kalk işe gel sonuçta bebeğim için fedakarlık yapıyorum aman ne bileyim işte benimkilerde bi garip bebek olunca gelin kıymete bindi bilezik falan alacakmış ondan önce bişey yoktu ama napacan işte eşimin annesi mecbur saygı göstereceksin

malesef canım katlanmak zorunda oluyo insan
hani evlenirken diyolar ya
onlar anlaşcak onlar evlencek biz karışmayız ikisi anlaşsın diyolar ama hepsi hikaye bence
ama eşlarimiz için laflarına sözlerina katlanmak zorunda kalıyoruz.
evlenirken hepsiyle evleniyo gelin malesef.
ben hiç takmıyorum artık he diyom geçiyo napiim bizde yaşlanıcaz bende kaynana olcam diyip avutuyorum kendimi :9:

demekki sadece benimki değil anneme gitmemi gözü götürmüyo kadının ne işine gelmişse yalnız doğumdan kaç gün önce gelecek pek merak ediyorum eşime dedim 2 gün varken gelsinler bakalım ne zaman gelecekannem burda olacak zaten ay allah bana yardım etsin şimdiden stress oluyorum

Son düzenleme:
Back
X