- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.281
ya kızlar bişiy diycem...
adet düzensizliği yaşıyorum.. önceden 28günde bir oluyodum..
doğumdan sonra geçen ay adet oldum.. buay beklediğim tarihten 8gün geçti.. test aldım tabiki tek çizgi çıktı(kızçemden fırsat bulup adamı göremiyomki.. benim kociş cemreden önce uyuyo)
1haftadır müthiş ağrımvar adet sancısı gibi çok fena karnım dökülüyo.. sinirlerim gergin.. dokunsalar balon gibi patlayıp fiiiuuuvv diye havalar ucuçaam
doğum sonrası oluyomu böyle acep..
hayatım sen bebeğine Çidoşun kızını al da önce bir yüzünü göster kız. Daha bir fotosunu görmedik yahuu.. O kadr şuraya bir koy dedik paylaşmadın aşkolsun herkescikler kaç tane fotolar paylaştı facebooklarda.. Bir resmi yok mu diğer kızlar görmüştür belki ama ben görmedim valla merak ediyorum kız... Nasıl çok büyüdü mü. Sen bu zamana kadar nerede yatırdın meme de uyuyor da sonra yatağının yanında beşik mi var yoksa park yatak mı bir de yatağa yanına alıp uyutoyor musun geceleri. Bence 4.5 aylıktan başla Öznurcum yavaşça ek gıdaya...
selam kızlar nasılsınız ben iyi sayılırım halsizlik bide hafif bulantılar var o ka
kudretim kız ben 2009 ekimde başladım bebeğe niyetlenince folike sadece doğumdan sonra 2 ay içmedimm 2 yıldır fulll folik içiyommadalya vercek folikçiler bana
öznurrr verdimmm gitti kızımı inşallah bu erkek olursa kız yapana kadar doğuracam zaten her sene aynı tarihte hamileyimkızı bulana kadar devam
dilekçim sağol canımm Allah seninde evlatlarına sağlıklı ömür versin canımm
nurten kızz anam hadi siz oğlanları babaya benzettiniz ee ben, mavi gözlü açık kumralım tüyüm yoktur kaşımı bile kalemle çiziyom var görünsün diye kaş aldırmam düşün yani ecrinn amanınn aynı babasıydı ufacık suratında bir kaşları vardı 1 parmak kalınlığında saçlar kapkara yani gören hayatta demezdi bu çocuk senin mi karakız dı meleğim ne sevmişizz be adamlarıı
benim cildimde çok kurudu yaaaa.ayyy ağlıyo bu oğlan gidiyom.sülümanı emzirdim geldim az önce
gayet iyi teyzesi
teyzelerime selam söle annecim dedi
ay bu cilt lekeleriyle bende bozdum
hiç doğrudürüst fondoten kullanmayan ben sabah fondotensiz kapatıcısız evden çıkamaz oldum
şimdi garnier a başladım bakalım fayda görürsem sölerim sanada
kullan bakalım işe yararsa bizde deneriz.. kaç para kız o... çok paraysa alamam ben fakirem bu ara..
bir kitaptan bahsetmişsiniz.elinize geçtimi,nasıl birşey,değer mi yani kızlar.
önce birine kaydol sonra diğerine olmaya çalış belki kabul eder
sedanın eşi ikisinide istemiş sanırım
eşin birini istediye sende diğerni iste olmaz mı
Canım bende aynı şeyi düşündüm ama iş işten geçti eşim bana dün akşam söylediğinde siparişi vermişti bile ki bende o anda ikisinin de ücretsiz geleceğni sanıyordum bi baktım bugün gazete ilanında bir tanesi diyor eşime de dedim ama farkettimde napalım olsun hediyem olsun dedi. Bende sen bana sorsaydın beraber baksaydık sen ayrı ben ayrı sipariş ederdik dedim.. Neyse artık olan oldu..
ay sıntı yaptım klavyem yazmdı..çıktım...
sımdı de bakamadım gecmıse..
ama kelebekcım..maşallah çok tatlı oglun varr...
kızlar kıtaplar gelıyor anladım sıze...
bende gordum gazetede dun ama ben aramadım..heryer kıtap doldu...onlarda ısımı goruyor...
gulerr avatarın çok hareketlı maşallah...
fasullyacım senın emzırme ıznın kaç ay..ne guzel gıdıp gelıyorsıun...evın yakınmı ış yerıne..
kız seda resmi senin için koyduk baktınmı bakmadınmı belli değil bişi dememişsin.şimdi de silemiyorum iyi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?