Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı sorunlar bende de var canım
acil gitmem gerek gülercim görüşürüz sonra by

kullan bakalım işe yararsa bizde deneriz.. kaç para kız o... çok paraysa alamam ben fakirem bu ara..

canım yaaa kızların çoğu gördü.senin içinde buraya koyem azzz sonra.efeyi uyutayım.park yatağı var ayrı odada canım.aynı odada değiliz artık.daha iyi oluyo,sesten falan uyanmıyo.

ben demiştim çidoşum beni reddetmez diye.mucuuuk :))

benim cildimde çok kurudu yaaaa.ayyy ağlıyo bu oğlan gidiyom.

sedacım tinypicten resim yüklemeye çalışıyorum ama çok yüklü resimler olmucak sanki yaaa.işyerinde küçültüyodum.bu bilgisayarımda yapamıyorum onu.biraz bekliyim bakalım yüklerrse göndericem inşallah.

yok olmuyo çok yavaş ilerliyo,akşama ancak yükler.ben resim boyutunu daha küçük çekmeye çalışayım.yada başka makinayla çekilmişler var eski ama dur onlara bakiiim.

kullan bakalım işe yararsa bizde deneriz.. kaç para kız o... çok paraysa alamam ben fakirem bu ara..

yok kıs 10 lira
pahalı diil garnierın ürünleri

bir kitaptan bahsetmişsiniz.elinize geçtimi,nasıl birşey,değer mi yani kızlar.

bizde tam bilmiyoz öznurcum
sedadan duydum bende hemen istedim
ücreti yok sadece 5 lira kargo veriyosun normal piyasa değeri 25 liraymış kitabın
gelince ben sölerim güzel veya diil diye alırsın ona göre

maşallah
aman yarabbimmmmmm

ya öznur biz oğlanları kenimize benzetemedik bi sevalinki aynı anne
senin oğlanda sankim sana benziyo
ilk bakışta göz kısmı felan andırıyo seni

önce birine kaydol sonra diğerine olmaya çalış belki kabul eder
sedanın eşi ikisinide istemiş sanırım

Kız benim eşim yanlış bakmış ikisi de sadece kargo ücretine zannetmiş ama bir tanesini seçiyormuşsun ya hamileliğini ya da bebeğimi seçeceksin sadece kargo ücretine ama eşim ikisini de sipariş vermiş artık birinin ücretini ödicez napalım. Bence iyi fırsat sadece 5 tl ye bir kitap sahibi oluyorsunuz aslında manyak kocam bana sormadı söylemedi ben ayrı üye olurdum, eşimde ayrı girerdi nete ayrı hesaplardan iki kitaba sahip olurduk. Gerçi adresler aynı olurdu ama eşimin işyerine gelirdi benimde eve olurdu yanii ama neyse artık olan oldu benden habersiz iş yapınca böyle oluyor işte..

eşin birini istediye sende diğerni iste olmaz mı

Canım bende aynı şeyi düşündüm ama iş işten geçti eşim bana dün akşam söylediğinde siparişi vermişti bile ki bende o anda ikisinin de ücretsiz geleceğni sanıyordum bi baktım bugün gazete ilanında bir tanesi diyor eşime de dedim ama farkettimde napalım olsun hediyem olsun dedi. Bende sen bana sorsaydın beraber baksaydık sen ayrı ben ayrı sipariş ederdik dedim.. Neyse artık olan oldu..

ay sıntı yaptım klavyem yazmdı..çıktım...
sımdı de bakamadım gecmıse..
ama kelebekcım..maşallah çok tatlı oglun varr...
kızlar kıtaplar gelıyor anladım sıze...
bende gordum gazetede dun ama ben aramadım..heryer kıtap doldu...onlarda ısımı goruyor...
gulerr avatarın çok hareketlı maşallah...
fasullyacım senın emzırme ıznın kaç ay..ne guzel gıdıp gelıyorsıun...evın yakınmı ış yerıne..

neyse canım sağlık olsun artık

1 yaşına kadar emzirme iznim var canım
ev yakın Allahtan 10 dk arabayla hemen gidip gelebiliyorum
uzak olsa çıkamazdım

sennasılsın canım
toplamışsındır kandini baya
minik prens nasıl uyku düzeni falan vardır inşallah yormaz fazla seni
abimiz kıskanıyomu hiç hissettiriyomu

kız seda resmi senin için koyduk baktınmı bakmadınmı belli değil bişi dememişsin.şimdi de silemiyorum iyi mi.

kız seda resmi senin için koyduk baktınmı bakmadınmı belli değil bişi dememişsin.şimdi de silemiyorum iyi mi.

gördüm gördüm cnm sonunda. Çok tatlı Maşallah gözleri de süper. Allah bağışlasın canım. Güle güle büyüt...

Valla kızlar daha kitaplar elime ulaşmadı iki gün oldu bugün gelir diyordum ama yok daha gelmedi. Ben de bakıcam bakalım nasıl bir kitap ama alın bence birşey kaybetmeyeceksiniz ki 5 tl kargo parasına bebeğimi alırsınız siz diğeri hamilelik.Tabii benim eşim ikisi de ücretsz sanmış sipariş vermiş ben birinin ücretini ödicem artık ama kızdım tabii eşime de bana sormadna yanlış sipariş vermişsin diye ben demedim bile ona. Artık gelince görcem nasıl birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…