Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimi kıs çiğdem
valla çok sevmmişizzz
ben hele durup durup seyrederdim eşimi
ne bekıyon ya derdi
bebeğim babasına benzesin diyodum :)
şimdide al işte benzedi diyo :)

kız benimki geçen dr dan çıktık kalp atışını duyunca bak bana dedi bakıyom yoldu hemde yürüyoz ne oldu diyom bak bak diyo sonra söyledi bak ki bebek bana benzesinn yürüü gittt dedim buda bana benziycek sarıçiko olcak bana bak diyo bu çocukta bana benzemezse sevginden şüphe ederim adama bak yahuuu

ay bu erkeklerrr
benimkide aynı babası diyenlere
tabiki benim oğlum diyo :)

kitabın piyasa değeri 25 tl bu sitede sadece kargo ücreti ödeyerek kitaba sahp oluyosun canım

banada ay bu çocuk aynı baba ne kadarçok seviyomuşsun eşini diyolar
eşimde hemen atlıyo
sevcek tabi benim gibi adam sevilmezmi
bulmuş ben gibisini kaçırırmı elbet sevcek diyo
deli herüf

ayyy sanki anasının evinden getirmiş nerden onun oğlu zaten bu erkeler böyle övünmeye gelince benim oğlum kızıncada der senin oğlun şunu yaptı diyee
kız aklıma bir şeytanlık geldi her 2 kitabı almanın yolunu buldum galiba birni ben birini eşim alıyooo

önce birine kaydol sonra diğerine olmaya çalış belki kabul eder
sedanın eşi ikisinide istemiş sanırım

valla süpersin haaaa
bencedeen garanti yol bu
eşin hamileyim kitabına kaydoluyomuş

çiğdemcim be eve gidiyorum emzirmeye
gelince görüşürüz burda olursan
öptüm canım

ayyy kızz nurten ne güldümm he hakketten öyle oldu hamileyimi eşimin işyerine istedim orda bide açarlarsa akşam beni tefe koyup çalarr ayyyy çok komikkkk

ayyy kızz nurten ne güldümm he hakketten öyle oldu hamileyimi eşimin işyerine istedim orda bide açarlarsa akşam beni tefe koyup çalarr ayyyy çok komikkkk

ama aşkım bak ben hamileyim üzme beniiiiii
hem bebeğimiz için gerekli dersin

gülerim sana bişi sorcam ya
farmerama diye çiftlik oyunu var onu oynuyomusun
ben bu ara da ona taktım güzel bi oyun tavsiye ederim :)
benim bi komşum var bahçede adı gülerkk
acaba senmisin diye düşündümde

ahaaa avatarım olmuşş yaşasın gülerim bak bunu beğendim sağol canım benimm
güle güle kullan şikerim

ahanda bunlarda benden..
buara bende çok fena taktım kafayı.. benimde çillerim var. bu yaşıma dek hiç umurumda değillerdi.. ama şimdi aynaya bakınca direk onları görüyom.. aslında fazla değiller ama gelde bana anlat..
ablamdada vardı çil fazıl kullandı geçti.. ben hiç bi halt kullanmadım.. acaba bende ondanmı denesemmiki.. bide çilfazılı bulutlu havalarda kullanmak gerekiyomuş. güneş görürüse 2kat fazla çıkıyomuş..
şu kaz ayakları bendede coştu.. ihtiyarlıyom anacım.. gerçi ben hepinizden kart bi gacıyam akannehir

amanda aman efemizin dişlerimi çıkmış.. hayırlı olsun kelebeem.. valla bende hergün kızçemin ağzına bakıyom varmı bi hareket diye:86:

güler hatuuun nasılsın :82:
iyiyim sultanım.. sen nasılsın.. sülüman napiii.. içimiyomu elma sularını

gülerim sana bişi sorcam ya
farmerama diye çiftlik oyunu var onu oynuyomusun
ben bu ara da ona taktım güzel bi oyun tavsiye ederim :)
benim bi komşum var bahçede adı gülerkk
acaba senmisin diye düşündümde

geçen sene ona benzer bi oyuna takmıştım farmville diye çiftlik oyunu..
ama bu yıl kızçemden fırsat bulamıyom..

ya kızlar bişiy diycem...
adet düzensizliği yaşıyorum.. önceden 28günde bir oluyodum..
doğumdan sonra geçen ay adet oldum.. buay beklediğim tarihten 8gün geçti.. test aldım tabiki tek çizgi çıktı(kızçemden fırsat bulup adamı göremiyomki.. benim kociş cemreden önce uyuyo)

1haftadır müthiş ağrımvar adet sancısı gibi çok fena karnım dökülüyo.. sinirlerim gergin.. dokunsalar balon gibi patlayıp fiiiuuuvv diye havalar ucuçaam

doğum sonrası oluyomu böyle acep..

sülümanı emzirdim geldim az önce
gayet iyi teyzesi
teyzelerime selam söle annecim dedi

ay bu cilt lekeleriyle bende bozdum
hiç doğrudürüst fondoten kullanmayan ben sabah fondotensiz kapatıcısız evden çıkamaz oldum
şimdi garnier a başladım bakalım fayda görürsem sölerim sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…