kız benimki geçen dr dan çıktık kalp atışını duyunca bak bana dedi bakıyom yoldu hemde yürüyoz ne oldu diyom bak bak diyo sonra söyledi bak ki bebek bana benzesinn yürüü gittt dedim buda bana benziycek sarıçiko olcak bana bak diyo bu çocukta bana benzemezse sevginden şüphe ederim adama bak yahuuu
ayyy sanki anasının evinden getirmiş nerden onun oğlu zaten bu erkeler böyle övünmeye gelince benim oğlum kızıncada der senin oğlun şunu yaptı diyee
kız aklıma bir şeytanlık geldi her 2 kitabı almanın yolunu buldum galiba birni ben birini eşim alıyooo
ayyy kızz nurten ne güldümm he hakketten öyle olduhamileyimi eşimin işyerine istedim orda bide açarlarsa akşam beni tefe koyup çalarr ayyyy çok komikkkk
güle güle kullan şikerimahaaa avatarım olmuşş yaşasın gülerim bak bunu beğendim sağol canım benimm
sedacım ya bu aralar cildimle bozdum kafayı
yüzümde acayip lekelenme oldu delircem
önerebileceğin bi ürün var mı
ben vich ye baktım netten fiyat aldım
bugün birde alışveriş merkezine gidicem ordaki kozmetikcilerden bakmaya
garnier yada vichy almayı düşünüyorum hiç kullandınız mı kıslar aklı verim
yaş ilerliyo artık zamanı geldi bu kremlerin offff
yüzüm harita gibi delircem
canım valla yatamıyorum yaa öyle zamanı yok valla kalk eşi uğurla az bi yat sonra yiner kalk evişi yemek derken bu son senem zaten dondurmak istemedim dersler var. İdare ediyoruz işte. Canım valla ben hiç öyle ürünler bilmiyorum cildim kuru olduğu halde nemlendirici bile kullanmıyorum gece kremi almıştım onu bile birkaç kere kullandım öyle duruyor ama çillerim dışında lekem yok onlarda çok belirgin değil. Ancak bende de yavaş yavaş kazayağı denilen çizgiler çıkmaya başladı göz kenarlarımda onlara sinir oluyırum bende yavaşça belirginleşiyorlar onun için birşeyler alıcam. Sen kozmetiklere git seni ynlendirirler zaten canım aa vichy için çok iyi diyorlar.
amanda aman efemizin dişlerimi çıkmış.. hayırlı olsun kelebeem.. valla bende hergün kızçemin ağzına bakıyom varmı bi hareket diye:86:kızlar ben geldiiim.
neler konuşmuşsunuz öyle bi baktım.efe beyden rahat yok bana,yine mızmızlanıyo bak yaaaa.
dişlerimiz çıktı kızlar babasınında erken çıkmış ona çekti bizimki.ek gıdalara başlamışsınız bakıyorum.ben daha başlamadım.4 ay 1 haftalık olduk.3 hafta sonra başlamayı düşünüyorum ama nasıl yapcaz bende bilmiyorum yaaaa.havuç suyunu robot olmadan nasıl elde edebilirz.haşlayıp püremi yapacaz ya da.ayyy çok ağlıyo,ben yine gelirim.
iyiyim sultanım.. sen nasılsın.. sülüman napiii.. içimiyomu elma sularınıgüler hatuuun nasılsın :82:
gülerim sana bişi sorcam ya
farmerama diye çiftlik oyunu var onu oynuyomusun
ben bu ara da ona taktım güzel bi oyun tavsiye ederim :)
benim bi komşum var bahçede adı gülerkk
acaba senmisin diye düşündümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?