- Konu Sahibi EU3
-
- #22.241
sedacım ya bu aralar cildimle bozdum kafayı
yüzümde acayip lekelenme oldu delircem
önerebileceğin bi ürün var mı
ben vich ye baktım netten fiyat aldım
bugün birde alışveriş merkezine gidicem ordaki kozmetikcilerden bakmaya
garnier yada vichy almayı düşünüyorum hiç kullandınız mı kıslar aklı verim
yaş ilerliyo artık zamanı geldi bu kremlerin offff
yüzüm harita gibi delircem
sedacığım ovulasyon testinin yanında bence bal çörek otunuda yapsan faydası olur en azından klomensiz yumurtaların gelişir seninde gelecek meleğin sen sonrakilere anlatacaksın şöyle yaptım diye
Bu arada yavaş yavaş herkes bebek sormaya başladı 3 senemiz bitince tabi buçuğa doğru gidiyoruz. Bugün annemi aradım o da yengemdeymiş. Hastaneye gitmişti geceye emar vermişler o da yengeme gitmiş bari gece dayım arabayla götürsün diye. Yengemin karşı komşusu da ordaymış soruyor arkdan bebek yok mu diye birde üstterki komşusu da annemi görünce sormuş bebek yok mu diye. Teyze mi ararım sorar, arkadaşımı ararım sorar. Bıktım valla. Hiç kimse düşünmüyor acaba oluyor mu, acaba b,r rahatsızlığımı var, tedavi mi görüyor soruyoruz ama üzüyor muyuz diye. Anlamıyorum bu insanları. Çok şükür şu ana kadar birşeyim çıkmadı. iki ay denedik sonra erteledik zaten olmuyo diyemem ama yine de canım sıkılıyor. İnşallah şu ovulaasyonlardan sonuç alırım. Bu arada ovulasyo yaparken bir yandan da gün aşırı deneriz diyorum net çıktığında iki gün ard arda olur dedim. Doğru mu düşünüyorum yoksa silik çizgi çıkmaya başlayınca mı başlamalı..
selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cmtsi gittik dr a kalp atışlarını duyduk şükürler olsunn, şimdilik tek dedi ama bazen 9 haftada tam gözüküyormuş gelişimi çok güzel maşallah yumurtlama zamanına göre hesaplıyoz tam gidiyo regl me bakılırsa geri gözüküyor çünkü 2 hafta sonra kontrole çağardı sevinçliyim yani. Darısı sedama kadriyeye nilüme canana bide yengeme inşalllah pikosu var onun 2 ciyi istiyorlar ama büyünüş kistleri Allah şifa versin.
sedacım ecrinde bu zamanlar pek bişey yoktu ama bu yaramaz galiba biraz başım dönüyo cuma işe gelemedim bütün gün yattım kokulara da çok hassasım çok fazla alıyorum halsizim o kadar sende hasta olmuşun sevindim hemen şimdi ovul.testi şifariş ver anca 2-3 günde geliyoo başla yapmaya hayırlısı ile gelsin meleğin canımm
anam kızlar bu ek gıdalara geçişleri netten mi takip ediyonuz kitap mı okuyorsunuz
cıgdemcıgım maşallah bebişine...selam kızlar nasılsınız
biz iyiyiz cmtsi gittik dr a kalp atışlarını duyduk şükürler olsunn, şimdilik tek dedi ama bazen 9 haftada tam gözüküyormuş gelişimi çok güzel maşallah yumurtlama zamanına göre hesaplıyoz tam gidiyo regl me bakılırsa geri gözüküyor çünkü 2 hafta sonra kontrole çağardı sevinçliyim yani. Darısı sedama kadriyeye nilüme canana bide yengeme inşalllah pikosu var onun 2 ciyi istiyorlar ama büyünüş kistleri Allah şifa versin.
sedacım ecrinde bu zamanlar pek bişey yoktu ama bu yaramaz galiba biraz başım dönüyo cuma işe gelemedim bütün gün yattım kokulara da çok hassasım çok fazla alıyorum halsizim o kadar sende hasta olmuşun sevindim hemen şimdi ovul.testi şifariş ver anca 2-3 günde geliyoo başla yapmaya hayırlısı ile gelsin meleğin canımm
anam kızlar bu ek gıdalara geçişleri netten mi takip ediyonuz kitap mı okuyorsunuz
bu arada burdan ilan edeyim.çidoşumun bebek kız olursa oğluma almak istiyom.talibi benim ona göre kimse sulanmasın heee.çidoşumun evet diyeceğini de biliyorum zaten.
nurtiş anladım espiri olduğunu aslında ama yine şaşkın kaldım.etler dolmalar ooooh.
burası nasıl bilmem valla.merkez değilki.evdeyim ben hep.pencereden bakıyom
ben efeye elma suyuyla başlamaya karar verdim ama nedense zor geliyor ek gıdaya geçmek yaaaa.
böyle iyiydi valla.dr.lar ilk 6 ay sadece anne sütü diyolar ya bende rahatım,5. ayda başlarım diyorum.acele etmiyorum.
canım valla yatamıyorum yaa öyle zamanı yok valla kalk eşi uğurla az bi yat sonra yiner kalk evişi yemek derken bu son senem zaten dondurmak istemedim dersler var. İdare ediyoruz işte. Canım valla ben hiç öyle ürünler bilmiyorum cildim kuru olduğu halde nemlendirici bile kullanmıyorum gece kremi almıştım onu bile birkaç kere kullandım öyle duruyor ama çillerim dışında lekem yok onlarda çok belirgin değil. Ancak bende de yavaş yavaş kazayağı denilen çizgiler çıkmaya başladı göz kenarlarımda onlara sinir oluyırum bende yavaşça belirginleşiyorlar onun için birşeyler alıcam. Sen kozmetiklere git seni ynlendirirler zaten canım aa vichy için çok iyi diyorlar.
AYYY BEN DİĞER SAYFALARI GÖREMİYORUM YAZINCA GÖRDÜM ŞİMDİ
ÖZNURCUM KOCAMAN BİR MAŞALLAH EFEYE DİŞLERİ ÇIKMIŞ MERT ABİSİ AMA DAHA ÇIKARMADI BABASIYLA BENDE ERKEN ÇIKARMIŞIZ BENİM OĞLUM KİME ÇEKTİ ANLAMADIM
SEDACIM CANIM SÖYLENENLERE CANINI SIKMA BOŞVER GİTSİN KAFAN RAHAT OLSUN HAYIRLISIYLA HAMİLE KALIRSIN BİLİYORUM İNSANIN ELİNDE DEĞİL AMA DUYMAMAYA ÇALIŞ BENDE 3. YILIMDA HAMİLE KALDIM İNŞALLAH SENDE OLURSUN
NURTEN KIZ EFEDE KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH AYNI BABASINA BENZİYOR BENİM OĞLANDA BABASININ KOPYASI BİZ KOCALARIMIZI ONLARIN BİZİ SEVDİĞİNDEN DAHA ÇOK SEVMİŞİZ DESENE ÖYLE DİYOLAR AZICIK BENDEN BİŞEY YOK AH AHHHHHHH :84:
OLCAY CANIM ALLAH SANADA KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR
GÜLERCİM GEÇEN UNUTTUM CEMRENİN YENİ RESİMLERİNİ MERAK EDİYORUZ ANNESİ GÖSTERDE BAKAYIM GELİNİME İYİ BAKIYOMUSUN
BU ARADA DİLEK SEVAL KADRİYE NİLÜFER CANAN NERELERDESİNİZ TOPİĞE UĞRADIĞINIZ YOK VALLA :113:
kızla beişlerinizle aynı odada mı yatıyorsunuz ayrı mı? birde nasıl uyutuyorsunuz?uyutma problemim var yaaaa.sadece memede uyuyor.
Kızlaarrr Günaydınlaarr nasılsınız.. Ben çok iyiyim ve bugün çok mutlu hissediyorum kendimi.. Dün eşim bana güzel bir sürpriz yaptı. Sabiha Paktuna Keskin'in hamilelik ve Bebeğim klitaplarını sipariş etmiş. Bu kadın doktorum da çıkıyor bebek bakımı ve özellikle bebek iletişimi konusunda güzel şeyler anlatıyor. Gazetede dün ilan vardı bu iki kitap sadece kargo ücretine elinize geliyor. Biri hamilelik dönemi biri de doğumdan sonra bebek bakımı ile ilgili. Benimde dikkatimi çekti ama bebek yok daha diye düşünedim eşim akşam ben sipariş verdim dedi çok sevindim kitapları almasına değil sadece artık gerçekten çocuk istediğini gördüğüm için sevindim İnşallah bebeğimde gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?