Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canancım çok sevindim hayırlısıyla inşallah hamile olursun sana sedaya kadriyeye nilüfere burdaki bütün arkadaşlarıma hep dua ediyorum zaten senin için bol bol dua edicem inşallah tüp bebek tedavin olumlu sonuçlanır meleğini kollarına alırsın allah yardımcın olsun

çok sağolun kızlar..Allah bütün isteyen kardeşlerimizin kucaklarını doldursun inşallah..

kızlar akıntım vardı süt kesiği gibi, sanırım soğuk algınlığı için kullandığım antibiyotik tetiklemiş bunu.gecen cuma dr ya gitmiştim, smear aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkar dediler,o günün akşamına da tüp bebek merkezinden aradılar regl olunca gelin tüp tedavisine başlayacağız diye...bugünde gittim smear sonucumu almaya, mikrop varmış 1 haftalık ilaç tedavisi gerekli dedi doktor:44: 1-2 güne kadar regl olucam, o nedenle ilçlarıda almadım...muhtemelen önümüzdeki aya kalldı tedavi..regl bitince kullanayım ilaçlarıda, temizlensin bari, dimi?

Kızlar benim ara kanamam yeni yeni bitti. Hala biraz kahverengi akıntı geliyor. Biraz önce lavaboya girdim hep akıntıyı da kontrol ediyorum o kahverengi akıntının içinde yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntıda gelmiş belli olmuyordu akıntıdan dolayı. Acaba yumurtlayacak mıyım bilmiyorum ama kanama da daha yeni geçti belki bir hafta içinde yumurtlama olur erken başlıcam ovulasyon testlerini yapmaya yarın başlıyorum iyi ki almışım yoksa kafam çok karışacaktı çizgiler yavaştan çıkmaya başlayınca da çalışmalara başlıcam bakalım hayırlısı..

kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..
hayırlısı olsun ınşallah..ınşallah bebegını kollarına alırsn hemenn
tedavını de ol canım...
antıbıotık tedavısını tüp bebek merkezınede danıs ıstersen..belkı onlarda bır ıdrar testı falan yapar..belkı geçmıstır bıle mıkrop vs....
canım çızgıler cıkmaya baslayınca haber ver..
yumurtlamalarını kaçırma kuşumm..:86:

canım çızgıler cıkmaya baslayınca haber ver..
yumurtlamalarını kaçırma kuşumm..:86:

haber veririm cnm ama o akıntının devamı gelmedi. Ben pazartesi felan başlıcam. Tabii yumurtlamam olursa. Olmazsa reglimi olunca doktora gidicem.. Hayırlsı bakalım..

Kızlar şimdi geldi Sabiha Paktuna'nın kitabı. Ama tke kitap geldi. Eşim ikisini sipariş etmişti ama kampanya olduğu için tekini göndermişler öbürünü saymamışlar. Bebeğim kitabı geldi. Daha iyi oldu bunun gelmesi hamilelikle ilgili ne araştıracağım ki doktorlar yapılması gerekenleri zaten söylüyor yememiz gerekenleri de biliyorum. Ama bu benim adıma geldi eşimin adına diğer kitabı da alabiliriz.

canommmmmmmmmmm hakkında hayırlısı bitanem inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin hiç üzülme rahat ol canım benim az kaldı heyecan basıyo artık cuma kontrolüm var bakaım hayırlısı

slm kızlar ya çok korkuyorum 1 şubatta adet olmam lazımdı ama halen olmadım normal zamanda olurum diye yumurtlama tarihlerinden sonra korunmadımda eşime tlf açtım gelirken test alıcak içim rahat olsun diye yapıcam bakalım size haber veririm

hayırlısı olsun ınşallah..ınşallah bebegını kollarına alırsn hemenn
sağol cnm inşallah, Allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun...

sedacım ne kitabıymış bu ? kampanyalımıymış?

canommmmmmmmmmm hakkında hayırlısı bitanem inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin hiç üzülme rahat ol canım benim az kaldı heyecan basıyo artık cuma kontrolüm var bakaım hayırlısı

olcimmm Allah razı olsun bitanem.inşallah umutla bekliyorum bende minik yavrumu...sen de ki heyecan da apayrıdır şimdi, Allah'ım bana da yaşatsın o duyguları inşallah.. sanada hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam.

oy oy oyy bebiş mi geliyor kudret...hiç korkma bence canım, Allah nasip ettiyse hayırlısı öyledir demekki...haberini bekliyruz..rabbim gönlüne göre versin..amin.

gece 12yle 4 arası ne uyuduysam o.. bidaha uyku felan yok.. 2saatte bir uyanıyoz.. 4te kalkınca 1saat kızçeyle ilgilenmem sürüyo.. emzir altını yaptıysa değiştir tekrar emzir uyt felan 5.bucuk oluyo zaten 6da eşime kalkmam gerekiyo. kocişe kahvaltı derken cemre babasının sesine tekrar uyanıyo aydeee tekrar emzir uyut.. saat 8 oluyo.. sonrada yatarsam 1saat yatıyom misafir gelecekse mutfağa giriyom kahvaltı akşam yemeği misafire hazırlık sonra içerden bir ıngaaaa sesi.. yani bende tempo yüksek popomu yere sadece kızçemi emzirirken vede uyuyturken koyuyorum.. sütüm var allaha çok şükür ama galiba sütüme gitmesi gereken enerjiyi gün içinde kullandığımdan kızçem tombik değil ama çok şükür çok hareketli.. Allah sanada böyle tatlı bişiy nasip etsin inşlh.. amin

yok anam nırde...unuttum dızılerı ben..
oglanları uyutmaya calısıyorum ben o saatlerde..sonrad kafayı vurup yatıyorum..gece 4 den sonra uyumuyorum cunku...
senın uykular nasıl..bebek uyuyormu canım...
bende uyku felan yok.. zombiler gibi dolaşıyom etrafta..
gündüzleri 2satte bir emzirmeye alıştırdığımdan saati gelince başlıyo mıkırdanmaya.. bide odada beni göremezse ıngaaaa..

sen nasılsın.. uyuyabiliyonmu.. emirde var.. nasıl yapıyon uyku olyını.. senin benden daha fazla enerjiye ihtiyacın var..

kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..

kızlar bugün iğnelerime başladım hayırlısıyla...öptüm hepinizi.

hayırlısı olsun bitanem..... çooooook sevindim..
bak heyecan yaptım şimdi.. demek iğnelere başladın.. ne verdiler adıne iğnenin.. kaç cc yapıyon..
lucriynde vuruyonmu.. karnından yapıyon dimi..
lucryni ben sabah 5cc yapıyodum gonal-f de akşamları yapıyodum..
sana tavsiyem hep aynı saatte yap.. o dakika geldimi işi gücü bırak iğneni yap..
lucrin karında şişlik yapıyo sakın korkma.. gaz sancısı gibi ağrında olablir lucrin yapıyo hepsini..
dr ne zaman gitcen yumoş ölçümüne.. bak bana haber ver kaç mm oldular... ben çatlarım meraktan..
dualarım seninle..

cananda heyecanlı dakikalar başlamış
herşey çok güzel olucak içime doğdu

kız kudret nldu sonuç...
yaptınmı testi..:18:

sonucu sormaya korkuyom:18:

olcayyyyyyyy
sesimi duyyy

nasılsın....

son kontrlemi gitcen... çok heyecanlandım şimdi..

ağrın sızın varmı.. bak ev işi felan yapmayı bıraktın dimi.. gelirim yanına
gebertirim valla.. yatıp dinleniyon.. vede uyuyabilirsen bol bol uyku stoğu yap.. ilerleyen günlerde çok lazım olacak...

çıkmam gerekiyo kızçem ağlıyo..

aslında moralim çok bozuk.. geçen hafta kocişle epey şiddetli bi kavga ettik.. bana bi ara sana hastanede kızmı emziriyon diye baktım dedi..
1hafta bu sözüne çok üzüldüm.. akşamda bu üzütümü söyledim.. o da, ben öyle demek istemedim deyip kıvırdı..

bide dün pazardı ya.. cemreyi seviyordu.. ben seni çok özliycem dedi.. kociş bu hafta 3-4günlüğüne iş için antalyaya gidecek..
peki beni özlüycenmi dedim.. "hayır seni niye özleyimki dedi.." tabi bende şimdi buna üzülüyom..

kızlar yaa... benmi abartıyom.. yoksa kociş beni artı sevmiyomu acaba.. bu ara hep soğuk zaten..
ne doğumgünümü nede sevgililer gününü kutladı.. bırak bişey almayı, kutlu olsun bilem demedi.. bu adam beni artık sevmiyo:2:

gülercim üzülem canım doğumun ilk ayları olur böyle şeyler bende pek bi alıngandım depresyona girecektim nerdeyse nurtende öyleydi hatırlasana kocişlerde sıpaları görünce tabi papucumuzu dama atıyolar aslında bizde ihmal ediyoruz onları üzülme canım geçer

Gelelim bana korkuyla testi yaptım ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeee değilim sonuç negatif ohhh rahatladım biraz :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…