- Konu Sahibi EU3
-
- #22.341
Canım hayırlı olsun. İnşallah gelir bebeğin.. Psikolojini yüksek tut ve olacağına inan. Biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Yakında senden de haberler gelecek İnşallah...
canancım çok sevindim hayırlısıyla inşallah hamile olursun sana sedaya kadriyeye nilüfere burdaki bütün arkadaşlarıma hep dua ediyorum zaten senin için bol bol dua edicem inşallah tüp bebek tedavin olumlu sonuçlanır meleğini kollarına alırsın allah yardımcın olsun
hayırlısı olsun ınşallah..ınşallah bebegını kollarına alırsn hemennkızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..
tedavını de ol canım...çok sağolun kızlar..Allah bütün isteyen kardeşlerimizin kucaklarını doldursun inşallah..
kızlar akıntım vardı süt kesiği gibi, sanırım soğuk algınlığı için kullandığım antibiyotik tetiklemiş bunu.gecen cuma dr ya gitmiştim, smear aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkar dediler,o günün akşamına da tüp bebek merkezinden aradılar regl olunca gelin tüp tedavisine başlayacağız diye...bugünde gittim smear sonucumu almaya, mikrop varmış 1 haftalık ilaç tedavisi gerekli dedi doktor:44: 1-2 güne kadar regl olucam, o nedenle ilçlarıda almadım...muhtemelen önümüzdeki aya kalldı tedavi..regl bitince kullanayım ilaçlarıda, temizlensin bari, dimi?
canım çızgıler cıkmaya baslayınca haber ver..Kızlar benim ara kanamam yeni yeni bitti. Hala biraz kahverengi akıntı geliyor. Biraz önce lavaboya girdim hep akıntıyı da kontrol ediyorum o kahverengi akıntının içinde yumurtlama akıntısı gibi uzayan akıntıda gelmiş belli olmuyordu akıntıdan dolayı. Acaba yumurtlayacak mıyım bilmiyorum ama kanama da daha yeni geçti belki bir hafta içinde yumurtlama olur erken başlıcam ovulasyon testlerini yapmaya yarın başlıyorum iyi ki almışım yoksa kafam çok karışacaktı çizgiler yavaştan çıkmaya başlayınca da çalışmalara başlıcam bakalım hayırlısı..
canım çızgıler cıkmaya baslayınca haber ver..
yumurtlamalarını kaçırma kuşumm..:86:
sağol cnm inşallah, Allah isteyen herkesin kucaklarını doldursun...hayırlısı olsun ınşallah..ınşallah bebegını kollarına alırsn hemenn
Kızlar şimdi geldi Sabiha Paktuna'nın kitabı. Ama tke kitap geldi. Eşim ikisini sipariş etmişti ama kampanya olduğu için tekini göndermişler öbürünü saymamışlar. Bebeğim kitabı geldi. Daha iyi oldu bunun gelmesi hamilelikle ilgili ne araştıracağım ki doktorlar yapılması gerekenleri zaten söylüyor yememiz gerekenleri de biliyorum. Ama bu benim adıma geldi eşimin adına diğer kitabı da alabiliriz.
canommmmmmmmmmm hakkında hayırlısı bitanem inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin hiç üzülme rahat ol canım benim az kaldı heyecan basıyo artık cuma kontrolüm var bakaım hayırlısı
slm kızlar ya çok korkuyorum 1 şubatta adet olmam lazımdı ama halen olmadım normal zamanda olurum diye yumurtlama tarihlerinden sonra korunmadımda eşime tlf açtım gelirken test alıcak içim rahat olsun diye yapıcam bakalım size haber veririm
gece 12yle 4 arası ne uyuduysam o.. bidaha uyku felan yok.. 2saatte bir uyanıyoz.. 4te kalkınca 1saat kızçeyle ilgilenmem sürüyo.. emzir altını yaptıysa değiştir tekrar emzir uyt felan 5.bucuk oluyo zaten 6da eşime kalkmam gerekiyo. kocişe kahvaltı derken cemre babasının sesine tekrar uyanıyo aydeee tekrar emzir uyut.. saat 8 oluyo.. sonrada yatarsam 1saat yatıyom misafir gelecekse mutfağa giriyom kahvaltı akşam yemeği misafire hazırlık sonra içerden bir ıngaaaa sesi.. yani bende tempo yüksek popomu yere sadece kızçemi emzirirken vede uyuyturken koyuyorum.. sütüm var allaha çok şükür ama galiba sütüme gitmesi gereken enerjiyi gün içinde kullandığımdan kızçem tombik değil ama çok şükür çok hareketli.. Allah sanada böyle tatlı bişiy nasip etsin inşlh.. aminahh canım aahh. Ben ovulasyonlara başlayamadan dün ara kanamam geldi hemi de nasıl ama kafama takmıyorum geçen ay ara kanama geldiğinden sonra 3 hafta kadar zaman geçip yumurtlama akıntım gelmişti şimdide gelecek inanıyorum olacak yumurtlamam Allah'ın izniyle. Kanama olduğu için yapmadım. Bi 10 gün sonra başlıcam zaten akıntı geldikten sonra da bir hafta içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Ben erken başlıcam ama testleri yapmaya. Canım valla Allah söyletti galiba ama inanır mısın bizimde dilimize hep kız diye geliyor hiç erkeği düşünmüyoruz. Olsunda kız erkek önemli değil. Ay muhteşem yüzyıldaki Hürrem'in bebeği ne şekerdi ya bittim. O bebek gerçekten yeni doğmuş bebekmiş bölüm başına 500 tl alıyormuş. Nasılda gülüyordu yaa... Hayatım demek sen 1.5 aydan sonra emzirmedim aslında en iyisi ona şimdi uyku lazım uykuyla besleniyor çocuklar ayırca alıştırdıkça uyku düzeni bir türlü oturmuyor küçükken alışmazsa kalkmamaya sonra hiç uyumaz hep mama ister. 4 ten sonra kalkıyomuşsun ama olsun uyuyorsun ya.. Sütün bol geliyor mu. Bir de yatağınıza alıyor musunuz hiç.
bende uyku felan yok.. zombiler gibi dolaşıyom etrafta..yok anam nırde...unuttum dızılerı ben..
oglanları uyutmaya calısıyorum ben o saatlerde..sonrad kafayı vurup yatıyorum..gece 4 den sonra uyumuyorum cunku...
senın uykular nasıl..bebek uyuyormu canım...
kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah, dualarınızı eksik etmeyin.. gülerim bu konuda senden destek alıcam bol bol..öptüm hepinizi..
kızlar bugün iğnelerime başladım hayırlısıyla...öptüm hepinizi.
slm kızlar ya çok korkuyorum 1 şubatta adet olmam lazımdı ama halen olmadım normal zamanda olurum diye yumurtlama tarihlerinden sonra korunmadımda eşime tlf açtım gelirken test alıcak içim rahat olsun diye yapıcam bakalım size haber veririm
canommmmmmmmmmm hakkında hayırlısı bitanem inşallah en kısa zamanda gelecek meleğin hiç üzülme rahat ol canım benim az kaldı heyecan basıyo artık cuma kontrolüm var bakaım hayırlısı
Kızlarrr toplanın bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?