Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilek kuşum işine karışmak istemem ama edize 1-2 kaşık zeytinyağı içirmeyi denedinmi.. gerçi çok küçük.. sende tecrübeli anne olarak benden daha bilgilisin gerçi..

dilek kuşum işine karışmak istemem ama edize 1-2 kaşık zeytinyağı içirmeyi denedinmi.. gerçi çok küçük.. sende tecrübeli anne olarak benden daha bilgilisin gerçi..

kuşum verdım 20 -25 gun..işe yaramadı :26:
canım sende çok uyanmöıssın...ne zaman duzene gırdınız pekı...
bız ıdare ederız..ama bırde gecenın bır yarısı kakası gelmesse guzell uyuycaz...:2:

hatırlıyorum..altın gelırse al ıçerı

heheheheh...

canım sen hurrem dızısını seyredıyorsun sanırım...avatarından bellı..

canım benim sağol bende biran önce koklamak istiyorum bebeğimi sabırsızlanıyorum kasılmalarım oluyor bu ara oda beni zorluyo

ah canom dualarım seninle bitanem işin yoksa gel bi gün bana bak evde oturuyom boş boş telefonlaşalım

canım ben annemin bi kaçgün kala gelmesini istiyorum ki doğumdan sonra daha fazla kalabilsin o yüzden bekletiyorum iş çok yapmıyorum günlük rutin şeyler

gülerim hazırladım çantamı biliyo hepsini kocam herşey hazır bebeişimizi bekliyoruz zaten hastane eve çok yakın bişey unutsak bile gelir alırız dualarınızı eksik etmeyin sağ salim alayım bebeğimi kucağıma canom sedacaığım dualarımda varsınız allah tez zamanda bu duyguyu size de yaşatacak çok öptüm kızlar

canımişin hep hareketlı mı..yoksa oturuyormusun...
isim ne koyucaksın bebişine...

sedşşşşş..napıyon..yumurtlama baslamıs mıdr acepppp

sedşşşşş..napıyon..yumurtlama baslamıs mıdr acepppp

canım daha başlamadığını sanmyorum testlere de başlamadım henüz zaten ara kanama geçeli 1 hafta oldu daha. Perşembe ya da cuma günü başlıcam ovulasyon testlerine akıntıyı da sürekli takip ediyorum. Henüz yumurtlama akıntısı yok bakalım bu ay yumurtlama olacak mı bir fikrim yok beklemedeyim yani ama bu aralar bebekten çok dersleri düşünüyorum iyi de oluyor aslında uzaklaşıyorum biraz.

ismimiz eylül nil kızlar ben unutmuşum size söylemeyi yok ya iş falan yapmıyorum öyle işte toz alma falan oda hareket oluyo iyi oluyo oksa bugün 1 de uyanmışımmmmmmmm

ismimiz eylül nil kızlar ben unutmuşum size söylemeyi yok ya iş falan yapmıyorum öyle işte toz alma falan oda hareket oluyo iyi oluyo oksa bugün 1 de uyanmışımmmmmmmm

Güzel isimmiş canım ama sadece Eylül olsa daha güzel olurdu sanki ismin ikisinde de L harfi varya boğuyor sanki daha doğrusu söylenişi seslenişi kolay olmaz gibime geldi tabi bu benim fikrim. Annemde biz eylül ayında evlendiğimiz için hep kızınız olursa Eylül koyun der ama eşim pek sıcak bakmadı heralde biz Yağmur koyucaz erkek olursa da Rüzgar.. İyi yapmışsın canım ohh sefaan olsun şimdi yat valla sonra mumla ararsın boşver işi gücüü.. Benim dersler olmasa bende uyurum valla..

tamam canım sen kendını derslere yogunlaştır.

çok guzel ısım bulmussun canım....

hatırlıyorum..altın gelırse al ıçerı

heheheheh...

canım sen hurrem dızısını seyredıyorsun sanırım...avatarından bellı..
seyrediyom valla...
gerçi kocişle dizi sırasında hep kavga ediyoz. o saatte onun başka seyrettiği var.. ben arada showu açıyom diye köpürüyo.. dizi bitenek dek kavga ediyoz

kız sedoş ne bu böyle yağmurlar rüzgarlar.. bi afan tufan esmiş gidiyo
şaka şaka güzel isim valla severim onları.. bizde hep deniz koymak istemiştik ama bizim tüp transfer işleri tam cemreler düşerkene denk geldiğinden "eğer sonuç olumlu olursa emreyle cemre koyucam edmiştim" sonra emre gitti cemre kaldı..

olcayım kuşum bidenem
eylül nil ayrı ayrı çok güzel.. bende sedoşa katılıyorum.. eğer çift isim olucaksa nilin yanına başka bişey düşünseniz..
yoksa eylül tekbaşınada çok harika bi isim.. nil'de yinede siz daha iyi bilirsinizçç kocişle ikinizin kararı..

ayyy çok merak ediyom kızçeni
cemreye evcilik arkadaşı geliyo ne güzel
hadi bian evvel gelsin bak.. görmek istiyom onu...

kız canannnnn nirdesin... nasıl gidiyo.. iğnelerle aran nasıl.. yapabiliyomusun..
kaç paraya mal olucak konuştunuzmu hiç..
biz kredi çekmiştik
yıllığına.. halende ödüyoz.. çok şükür geldi kızımız.. ben inanıyorum seinkiside gelicek.. ceörenin kulağına fısıldayım ben.. uzaklardaki kardeşini çağırsın.. o da gelsinde beraber oynarlar burda..

çidooooşşş
nirdesiiiinnnn....
nasılsın... bulantıların nasıl....

kızlar eylül nil ismi kesin zaten birlikte söylemeye gerek yok isteyen eylül isteyen nil der ayrı ayrı birleşik değil zaten bu arada 03,03,2011 de sezeryana gireceğim bugün 40 +0çıktı kızım o yüzden artık alacak doktor zaten bende iyice zorlanmaya başladım dua edin bana kızlar öpüyorum hepinizi

a canım kılosu nasıl bebışının..baya once gıdıyor gelısımı demekkı...
ayyy az kalmıs..hadı hayırlısıyla al bebişini kucagına canım.....

a canım kılosu nasıl bebışının..baya once gıdıyor gelısımı demekkı...
ayyy az kalmıs..hadı hayırlısıyla al bebişini kucagına canım.....

canım kgsuna bakamadık ki doktor bi ölü doğum varmış ona yetişecekti ama boyutlar 40+0gözüküyodu çok şükür sancım tutmazsa perşembe alacak 38+5te almış olcak inşallah günler çabuk geçer artık geçmiyor

valla sorma biraz doğa anadan takıldık ama rüzgar aklımda vardı zaten kız da öyle bir anda aklıma geldi aslında benim istediğim erkek ismi Eymen ama eşim istemiyor. Siz iyi düşünmüşsünüz cemreye denk gelmesi ve isminin cemre olması güzel olmuş. Bizim daha çook değişr isim düşünceleri hele bir bebek gelsinde..

kuzum haklısın..aa doguncada gunler su gıbı gecıyor...tadını çok çok cıkar hamılelıgın..son gunlerr....
bebek gelınce yogun gecer gunlerın artıkk....

gulerrrr..nırdesınn.....
hurrem dogurmus dızıde haa...
paparazıde gordum dü...
guler senın kızçen nasıll...

sedoşşşş
çızgıler ne zaman çıkar kuşum...
ben unuttum yumurtlamanı

canım hadi hayırlısı İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Belki de o zamana kadar kendi gelir. Baya varmış zamanın yine de. Bu arada gidecekmisin kontrole. Aye ne heyecan yaa.. Zaman da çok çabuk geçiyor yaa daha dün hamileyim haberini verdiğin sanki. Darısı benim ve bebiş isteyen tüm arkadaşlarımın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…