- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.381
dilek kuşum işine karışmak istemem ama edize 1-2 kaşık zeytinyağı içirmeyi denedinmi.. gerçi çok küçük.. sende tecrübeli anne olarak benden daha bilgilisin gerçi..
aa bide dilekçim inanmazsın dediğin şeylere öyle bi inanırımki.. inan ilk başlarda gözümü kapattığımda ağlayan bi cemre görüyodum hep :):84:
gece saat başı kalkmak olurmu yat kalk yapmaktan manyak oluyodum.. gündüzde yatmam imkansız gelen giden çok.. gerçi halen misafirsiz günüm geçmiyo ama ilk günler hep acemi annelik+yorgunluk bide üstüne misafir hiç çekilmiyodu..
hatta kocişe sökücem ben bu kapı zilini diyodum
kocişte.. "kapının merceğinden bak altın getirenlere kapıyı aç diğerlerine açma diyodu :)))
canım benim sağol bende biran önce koklamak istiyorum bebeğimi sabırsızlanıyorum kasılmalarım oluyor bu ara oda beni zorluyoolcaycım canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu son haftalar çok zor geçiyo biran önce doğurmak istiyosun ama doğurduktan sonra daha çok yoruluyosun tabi böyle yorgunluk dostlar başına hele bi doğur hayırlısıyla ilk zamanlar başını kaşıyıcak zamanın olmıycak valla ben ilk aylar banyodan bile köpüklü çıktığım günler oluyoduçok gülüyorum şimdi o tedirgin bi telaş bitkin birazda şaşkın acemi hallerime hele ilk çocuk olunca daha bi yoruluyosun ama inan herşeye değer yavrunun bir gülüşü bir mutluluğu için herşeye değer az kaldı seninde doğum hikayeni ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcın olsun ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN
BU ARADA BİR GÜN HAMİLE OLMADIĞIMA BU KADAR ÇOK SEVİNECEĞİM AKLIMA BİLE GELMEZDİ KIRK TAKLALAR ATIYODUM ŞİMDİ KORKUYORUM BEN MARTTA İŞE BAŞLIYCAM DAHA ÇOK ERKEN OĞLUMLA İLGİLENMEM LAZIM ONA BU HAKSIZLIĞI YAPAMAM Bİ KAÇ SENE SONRA İNŞALLAH KARDEŞ YAPICAM TABİ HATTA KARDEŞLERDE OLABİLİR DURUMA GÖRE BEN HEP 3 ÇOCUK HAYAL EDERDİM AMA DOĞURMAK MESELE DEĞİL BAKMAK ONLARA İYİ BİR GELECEK HAZIRLAMAK MESELE ZAMAN NE GÖZTERİR BELLİ OLMAZ HEPİMİZ İÇİN EN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
ah canom dualarım seninle bitanem işin yoksa gel bi gün bana bak evde oturuyom boş boş telefonlaşalımay ne güldüm kudret alemsin kızz...
gülerim Allah kolaylık versin cnm, şuanki her anınınız değerli, zaman çok çabuk geçiyor. hemencik büyüyolar, sen keyfini çıkarmaya bak....
puregon vuruyorum akşamları 200cc , perşembe ve cuma sabahı orgrlutron 0,25 diye bi iğne vurmaya başlıcam sabahları..cuma yine gitcez kontrole...Hakkımızda hayırlısı
olcim Allah razı olsun ağzından bal damlıyor..
canım ben annemin bi kaçgün kala gelmesini istiyorum ki doğumdan sonra daha fazla kalabilsin o yüzden bekletiyorum iş çok yapmıyorum günlük rutin şeylerCanımm İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ama artık evişi felan yapma güzelim yaa yorma kendini ne kaldı şurada gelmedi mi sizinkiler. Boşver sen dinlenmene bak yaa kızlr ne diyor uykuyu özledik diyorlar doğuma yakın bol bol uyu dinlen lazım olacak. Ne güzel yaaa eşin karını seviyormuş ne özlemle bekliyorsunuzdur. Allah'ın izniyle az kaldı artık sabret..
olcayyyy çantan hazır dimi... bak kolay biyere koy canım... cemre bak günlerin nerdeyse 15gün kalmış.. biliyon cemre 15gün önce geldi.. sezeryen tarihini bilem beklemedi.. bak cep tlfdan şarjını eksik etme.. olur gündüz kızçen gelmek ister tedbirli ol.. yanında biri varmı.. kayhana tembihliyon dimi hastaneye gitmeden önce çantayı al felan diye..
foto makinesini unutma sakın resim bekliyoz senden..
sakın korkma allah herşeyi ayarlar.. inan allah yardım ediyo telaş yapma sakın.. suyun bile gelse hemen bebiş gelmiyo 6saat daha içerde kalabiliyorlarmış.. sakın korkma, sakin ol.. her ne işaret gelirse gelsin ılık bi duş alıp öyle git hastaneye..
hep aklımdasın.. dularım seninle.. allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin.. bebişin ve senin iyi olduğunuz haberini bekliyoz heyecanla..
canım benim sağol bende biran önce koklamak istiyorum bebeğimi sabırsızlanıyorum kasılmalarım oluyor bu ara oda beni zorluyo
ah canom dualarım seninle bitanem işin yoksa gel bi gün bana bak evde oturuyom boş boş telefonlaşalım
canım ben annemin bi kaçgün kala gelmesini istiyorum ki doğumdan sonra daha fazla kalabilsin o yüzden bekletiyorum iş çok yapmıyorum günlük rutin şeyler
gülerim hazırladım çantamı biliyo hepsini kocam herşey hazır bebeişimizi bekliyoruz zaten hastane eve çok yakın bişey unutsak bile gelir alırız dualarınızı eksik etmeyin sağ salim alayım bebeğimi kucağıma canom sedacaığım dualarımda varsınız allah tez zamanda bu duyguyu size de yaşatacak çok öptüm kızlar
sedşşşşş..napıyon..yumurtlama baslamıs mıdr acepppp
ismimiz eylül nil kızlar ben unutmuşum size söylemeyi yok ya iş falan yapmıyorum öyle işte toz alma falan oda hareket oluyo iyi oluyo oksa bugün 1 de uyanmışımmmmmmmm
tamam canım sen kendını derslere yogunlaştır.canım daha başlamadığını sanmyorum testlere de başlamadım henüz zaten ara kanama geçeli 1 hafta oldu daha. Perşembe ya da cuma günü başlıcam ovulasyon testlerine akıntıyı da sürekli takip ediyorum. Henüz yumurtlama akıntısı yok bakalım bu ay yumurtlama olacak mı bir fikrim yok beklemedeyim yani ama bu aralar bebekten çok dersleri düşünüyorum iyi de oluyor aslında uzaklaşıyorum biraz.
çok guzel ısım bulmussun canım....ismimiz eylül nil kızlar ben unutmuşum size söylemeyi yok ya iş falan yapmıyorum öyle işte toz alma falan oda hareket oluyo iyi oluyo oksa bugün 1 de uyanmışımmmmmmmm
seyrediyom valla...hatırlıyorum..altın gelırse al ıçerı
heheheheh...
canım sen hurrem dızısını seyredıyorsun sanırım...avatarından bellı..
Güzel isimmiş canım ama sadece Eylül olsa daha güzel olurdu sanki ismin ikisinde de L harfi varya boğuyor sanki daha doğrusu söylenişi seslenişi kolay olmaz gibime geldi tabi bu benim fikrim. Annemde biz eylül ayında evlendiğimiz için hep kızınız olursa Eylül koyun der ama eşim pek sıcak bakmadı heralde biz Yağmur koyucaz erkek olursa da Rüzgar.. İyi yapmışsın canım ohh sefaan olsun şimdi yat valla sonra mumla ararsın boşver işi gücüü.. Benim dersler olmasa bende uyurum valla..
kızlar eylül nil ismi kesin zaten birlikte söylemeye gerek yok isteyen eylül isteyen nil der ayrı ayrı birleşik değil zaten bu arada 03,03,2011 de sezeryana gireceğim bugün 40 +0çıktı kızım o yüzden artık alacak doktor zaten bende iyice zorlanmaya başladım dua edin bana kızlar öpüyorum hepinizi
a canım kılosu nasıl bebışının..baya once gıdıyor gelısımı demekkı...
ayyy az kalmıs..hadı hayırlısıyla al bebişini kucagına canım.....
s
kız sedoş ne bu böyle yağmurlar rüzgarlar.. bi afan tufan esmiş gidiyo
şaka şaka güzel isim valla severim onları.. bizde hep deniz koymak istemiştik ama bizim tüp transfer işleri tam cemreler düşerkene denk geldiğinden "eğer sonuç olumlu olursa emreyle cemre koyucam edmiştim" sonra emre gitti cemre kaldı..
canım kgsuna bakamadık ki doktor bi ölü doğum varmış ona yetişecekti ama boyutlar 40+0gözüküyodu çok şükür sancım tutmazsa perşembe alacak 38+5te almış olcak inşallah günler çabuk geçer artık geçmiyor
valla sorma biraz doğa anadan takıldık ama rüzgar aklımda vardı zaten kız da öyle bir anda aklıma geldi aslında benim istediğim erkek ismi Eymen ama eşim istemiyor. Siz iyi düşünmüşsünüz cemreye denk gelmesi ve isminin cemre olması güzel olmuş. Bizim daha çook değişr isim düşünceleri hele bir bebek gelsinde..
kızlar eylül nil ismi kesin zaten birlikte söylemeye gerek yok isteyen eylül isteyen nil der ayrı ayrı birleşik değil zaten bu arada 03,03,2011 de sezeryana gireceğim bugün 40 +0çıktı kızım o yüzden artık alacak doktor zaten bende iyice zorlanmaya başladım dua edin bana kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?