- Konu Sahibi EU3
-
- #22.361
sedacım ne kitabıymış bu ? kampanyalımıymış?
Ooooooo maşallah seda canan sizlerde burdasınız yakaldım sizi
Ooooooo maşallah seda canan sizlerde burdasınız yakaldım sizi
canom hayırlı olsun tedavinin sonunda gelecek melein yeterki kafan rahat olsun bitanem başka işlerle ilgilen kafanı dağıt takmamak unutmaya çalışmak en güzeli gülerde öyle yapmıştı inşallah gelecek bi tatlı melek daha ağlaya ağlaya söylersin bize artık kıyamam sana bennnnnnnnnn
gülerim kuşum işleri yapıyorum vallahi amanın ben hiç yorulmak bilmezdim ne çabuk yorulur oldum bugün kızım çok kasıyo canım çok yanıyo artık oda çıkmak istiyo kıyamammmmmmmm perşembe akşamüzeri kontrole gideceğim sezeryan gününü alacağım hakkımızda hayırlısı olsun ama bugünlerde uyku falan haram oldu çok zorlanıyorum artık doğurmak istiyorum bennnnnn maşallah cemre hayatım olsun bu uykusuz geceleri fazla uyuduğun günlere say kuşummmmmmm şikayet yok ona göre gelirim oraya aman benim kocamda hep karnımı seviyo bi öpüyo kızını sorma ısırmaya falan kalkıyo sanırım senin kaderinle kaderimiz aynı olacak ama unutma babalar kızlarına felaket düşkündürler kızlarda babalarına tabi
kudret kız hamile olmamana sevindim yüreğim ağzımda okudum oğlun biraz büyüsün şekerim ötekini büyütücem derken oğlun heba olur biraz daha geçmesi daha mantıklı tatlım ama tabiki kardeş şarttttttt mutlaka olmalı
çıkmam gerekiyo kızçem ağlıyo..
aslında moralim çok bozuk.. geçen hafta kocişle epey şiddetli bi kavga ettik.. bana bi ara sana hastanede kızmı emziriyon diye baktım dedi..
1hafta bu sözüne çok üzüldüm.. akşamda bu üzütümü söyledim.. o da, ben öyle demek istemedim deyip kıvırdı..
bide dün pazardı ya.. cemreyi seviyordu.. ben seni çok özliycem dedi.. kociş bu hafta 3-4günlüğüne iş için antalyaya gidecek..
peki beni özlüycenmi dedim.. "hayır seni niye özleyimki dedi.." tabi bende şimdi buna üzülüyom..
kızlar yaa... benmi abartıyom.. yoksa kociş beni artı sevmiyomu acaba..bu ara hep soğuk zaten..
ne doğumgünümü nede sevgililer gününü kutladı.. bırak bişey almayı, kutlu olsun bilem demedi..bu adam beni artık sevmiyo:2:
eveet yaa buluştuk sonunda kimseyi yakalayamıyorum ki.. Canım valla bende sen öyle yazınca heyecan yaptım deidm birde hamile oluyor mu ama haklısın zamansız olurdu çok. Bir de ağlama pozları yapınca kesin hamile dedim çok fenasın yaa. Bende ders çalıştım geldimm. çarşamba ovulasyonlara başlıcam bakalım ne zaman yumurtlucam ara kanama gelince yine karıştı. Ama yumurtlama akıntısı gelmesi illa yumurtlayacağın anlamına gelmiyormuş öyle okumuştum bir ara o yüzden geçen ay yumurtlama oldu mu bilmiyorum. Senin şu an istemediğim bebiş bize gelsin barii...
Gelelim bana korkuyla testi yaptım ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeee değilim sonuç negatif ohhh rahatladım biraz :92:
HUUUUU NEREYE GİTTİN GÜLERR ŞAKA YAPTIM HAMİLEYİMMMMMMMM KIZZZ GİTME ŞOKTAYIM BANA AKIL VER BİRAZ
olcaycım canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu son haftalar çok zor geçiyo biran önce doğurmak istiyosun ama doğurduktan sonra daha çok yoruluyosun tabi böyle yorgunluk dostlar başına hele bi doğur hayırlısıyla ilk zamanlar başını kaşıyıcak zamanın olmıycak valla ben ilk aylar banyodan bile köpüklü çıktığım günler oluyoduçok gülüyorum şimdi o tedirgin bi telaş bitkin birazda şaşkın acemi hallerime hele ilk çocuk olunca daha bi yoruluyosun ama inan herşeye değer yavrunun bir gülüşü bir mutluluğu için herşeye değer az kaldı seninde doğum hikayeni ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcın olsun ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN
BU ARADA BİR GÜN HAMİLE OLMADIĞIMA BU KADAR ÇOK SEVİNECEĞİM AKLIMA BİLE GELMEZDİ KIRK TAKLALAR ATIYODUM ŞİMDİ KORKUYORUM BEN MARTTA İŞE BAŞLIYCAM DAHA ÇOK ERKEN OĞLUMLA İLGİLENMEM LAZIM ONA BU HAKSIZLIĞI YAPAMAM Bİ KAÇ SENE SONRA İNŞALLAH KARDEŞ YAPICAM TABİ HATTA KARDEŞLERDE OLABİLİR DURUMA GÖRE BEN HEP 3 ÇOCUK HAYAL EDERDİM AMA DOĞURMAK MESELE DEĞİL BAKMAK ONLARA İYİ BİR GELECEK HAZIRLAMAK MESELE ZAMAN NE GÖZTERİR BELLİ OLMAZ HEPİMİZ İÇİN EN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
kız kudret halen yüreğim ağzımda biliyonmu...
sabahın köründe geldim seni merak ettiğimden.. allah seni ne etmeye emi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?