Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında kızları buraya toplamak için hamileyim yazacaktım ama neyse sonra gerçekten olursa kimsecikler inanmaz bana

HUUUUU NEREYE GİTTİN GÜLERR ŞAKA YAPTIM HAMİLEYİMMMMMMMM KIZZZ GİTME ŞOKTAYIM BANA AKIL VER BİRAZ

Körün istediği bir göz allah vermiş iki göz

çekmediğim dertler çile kalmadı feryatsız gündüzüm gecem olmadıııııııııııııı

Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
len bana teselli verecek kimse yokmu şu koca topikte alooooooo :26:

canom hayırlı olsun tedavinin sonunda gelecek melein yeterki kafan rahat olsun bitanem başka işlerle ilgilen kafanı dağıt takmamak unutmaya çalışmak en güzeli gülerde öyle yapmıştı inşallah gelecek bi tatlı melek daha ağlaya ağlaya söylersin bize artık kıyamam sana bennnnnnnnnn

gülerim kuşum işleri yapıyorum vallahi amanın ben hiç yorulmak bilmezdim ne çabuk yorulur oldum bugün kızım çok kasıyo canım çok yanıyo artık oda çıkmak istiyo kıyamammmmmmmm perşembe akşamüzeri kontrole gideceğim sezeryan gününü alacağım hakkımızda hayırlısı olsun ama bugünlerde uyku falan haram oldu çok zorlanıyorum artık doğurmak istiyorum bennnnnn maşallah cemre hayatım olsun bu uykusuz geceleri fazla uyuduğun günlere say kuşummmmmmm şikayet yok ona göre gelirim oraya aman benim kocamda hep karnımı seviyo bi öpüyo kızını sorma ısırmaya falan kalkıyo sanırım senin kaderinle kaderimiz aynı olacak ama unutma babalar kızlarına felaket düşkündürler kızlarda babalarına tabi
kudret kız hamile olmamana sevindim yüreğim ağzımda okudum oğlun biraz büyüsün şekerim ötekini büyütücem derken oğlun heba olur biraz daha geçmesi daha mantıklı tatlım ama tabiki kardeş şarttttttt mutlaka olmalı

olcaycım canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bu son haftalar çok zor geçiyo biran önce doğurmak istiyosun ama doğurduktan sonra daha çok yoruluyosun tabi böyle yorgunluk dostlar başına hele bi doğur hayırlısıyla ilk zamanlar başını kaşıyıcak zamanın olmıycak valla ben ilk aylar banyodan bile köpüklü çıktığım günler oluyodu çok gülüyorum şimdi o tedirgin bi telaş bitkin birazda şaşkın acemi hallerime hele ilk çocuk olunca daha bi yoruluyosun ama inan herşeye değer yavrunun bir gülüşü bir mutluluğu için herşeye değer az kaldı seninde doğum hikayeni ve fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcın olsun ALLAH İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN

BU ARADA BİR GÜN HAMİLE OLMADIĞIMA BU KADAR ÇOK SEVİNECEĞİM AKLIMA BİLE GELMEZDİ KIRK TAKLALAR ATIYODUM ŞİMDİ KORKUYORUM BEN MARTTA İŞE BAŞLIYCAM DAHA ÇOK ERKEN OĞLUMLA İLGİLENMEM LAZIM ONA BU HAKSIZLIĞI YAPAMAM Bİ KAÇ SENE SONRA İNŞALLAH KARDEŞ YAPICAM TABİ HATTA KARDEŞLERDE OLABİLİR DURUMA GÖRE BEN HEP 3 ÇOCUK HAYAL EDERDİM AMA DOĞURMAK MESELE DEĞİL BAKMAK ONLARA İYİ BİR GELECEK HAZIRLAMAK MESELE ZAMAN NE GÖZTERİR BELLİ OLMAZ HEPİMİZ İÇİN EN HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH

ay ne güldüm kudret alemsin kızz...

gülerim Allah kolaylık versin cnm, şuanki her anınınız değerli, zaman çok çabuk geçiyor. hemencik büyüyolar, sen keyfini çıkarmaya bak....
puregon vuruyorum akşamları 200cc , perşembe ve cuma sabahı orgrlutron 0,25 diye bi iğne vurmaya başlıcam sabahları..cuma yine gitcez kontrole...Hakkımızda hayırlısı

olcim Allah razı olsun ağzından bal damlıyor..

sedacım ne kitabıymış bu ? kampanyalımıymış?

canım hamilelik ve bebeğim kitabı. Sabiha Paktuna var. Onun kitaplarından. Gazetede ilan görmüştük eşimle kampanya varmış hamilelik ya da bebeğim kitaplarından biri sadece kargo parasına geliyor. Eşim sürpriz yapmış almış ama o ikisi de ücretsiz sanmış sipariş vermiş hadi birinin parasını veririz dedik ama bir tane geldi. O da bebeğim kitabı. Gayet güzel. Posta gazetesinden vardı ilan ama internette aratırsan da çıkar. Bence sen birini al kocanda kendi adına öbürünü alsın ikisi de gelsin sadece kargo parasına. Bu arada çok sevindim tedaviye başlamana inşallah gelecek bebişin canımm. Hayırlısı olsun İnşallah gelişmeleri de yaz olur mı merakta bırakma bizi..

Ooooooo maşallah seda canan sizlerde burdasınız yakaldım sizi

eveet yaa buluştuk sonunda kimseyi yakalayamıyorum ki.. Canım valla bende sen öyle yazınca heyecan yaptım deidm birde hamile oluyor mu ama haklısın zamansız olurdu çok. Bir de ağlama pozları yapınca kesin hamile dedim çok fenasın yaa. Bende ders çalıştım geldimm. Çarşamba ovulasyonlara başlıcam bakalım ne zaman yumurtlucam ara kanama gelince yine karıştı. Ama yumurtlama akıntısı gelmesi illa yumurtlayacağın anlamına gelmiyormuş öyle okumuştum bir ara o yüzden geçen ay yumurtlama oldu mu bilmiyorum. Senin şu an istemediğim bebiş bize gelsin barii...

Ooooooo maşallah seda canan sizlerde burdasınız yakaldım sizi

eveet yaa buluştuk sonunda kimseyi yakalayamıyorum ki.. Canım valla bende sen öyle yazınca heyecan yaptım deidm birde hamile oluyor mu ama haklısın zamansız olurdu çok. Bir de ağlama pozları yapınca kesin hamile dedim çok fenasın yaa. Bende ders çalıştım geldimm. Çarşamba ovulasyonlara başlıcam bakalım ne zaman yumurtlucam ara kanama gelince yine karıştı. Ama yumurtlama akıntısı gelmesi illa yumurtlayacağın anlamına gelmiyormuş öyle okumuştum bir ara o yüzden geçen ay yumurtlama oldu mu bilmiyorum. Senin şu an istemediğim bebiş bize gelsin barii...

Canımm İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ama artık evişi felan yapma güzelim yaa yorma kendini ne kaldı şurada gelmedi mi sizinkiler. Boşver sen dinlenmene bak yaa kızlr ne diyor uykuyu özledik diyorlar doğuma yakın bol bol uyu dinlen lazım olacak. Ne güzel yaaa eşin karını seviyormuş ne özlemle bekliyorsunuzdur. Allah'ın izniyle az kaldı artık sabret..

Canım açıkçası kocan biraz abartmış sen anne oldun artık biraz özel günlere özen göstermesi gerekir dimi. Sen kızının annesisin. Ama erkeklerde maalesef bizim gibi detaycı düşünemiyorlar. O da bunalmıştır belki. Belki artık birbirinizi tanıyorsunuz diye senin alınacağını düşünmemiştir. Bence iş seyahatinde döndükten sonra beraber başbaşa bir yemeğe çıkın vakit geçirin kısa zamanda olsa. Bebeğini az bir zaman bırakacağın kimse yok mu. Sağarsın stünü bırakırsın bir saatte olsa oturun konuşun. Seni şimdi eşten çok anne olarak görüyor bu çok doğal zamanla oturacaktır herşey merak etme..

inşallah canım bende öyle diyorum zaten isteyenlere önce gitsin bakalım hayırlısıyla senide hamileler kervanında görmek istiyoruz canancım kadriye nilüfer hepinize inşallah Ama meraklandınız değilmi bende rahatladım çok şükür negatif çıkınca aslında yaparken heyecanlanmadım desem yalan olur hamileliğimi öğrendiğim anlar gözümün önüne geldi çok duygulandım birden Keşke sizi biraz daha meraklandırsaydım en azından kızlar topiğe toplanırdı güzel olurdu valla

Gelelim bana korkuyla testi yaptım ve hamileeeeeeeeeeeeeeeeee değilim sonuç negatif ohhh rahatladım biraz :92:

HUUUUU NEREYE GİTTİN GÜLERR ŞAKA YAPTIM HAMİLEYİMMMMMMMM KIZZZ GİTME ŞOKTAYIM BANA AKIL VER BİRAZ

allah seni ne etmeye delü kız.. ödümü kopardın.. amanın dedim bi junior daha gelyo kudrete :18:..
ikisi birden senin için zor olur.. yaşları yakın çocuk olunca, büyük olanın huyu suyu değişirmiş.. çişini söyleyenler.. kardeşime bez bağlıyonuz banada bağlayın demeye başlıyomuş..

aslında benimde hep hayalim 4çoktu.. 2erkek 2sikız.. zaten cemreyi 31de doğurdum.. şimdi 32oldum.. 2.cisinide 40ta yaparım herhalde diğerlerini nezaman yapçem heç bilmem

demek banyodan köpüklü çıkıyon.. ben hiç giremiyom bile
kociş evdeyken gece yapabilirsem yapıyom, o da çocuk uyurken, hemen apar topar..
ben yemek ve bulaşık yıkaYAMIYOM.. TAM 2TABAK YIKIYOM INGAAA.. 10kerede zor bitiriyom 2bulaşığı..
ama evet onların bi gülüşü yetiyo tüm yorgunluk gidiyo.. allah herkese nasip etsin..

olcayyyy çantan hazır dimi... bak kolay biyere koy canım... cemre bak günlerin nerdeyse 15gün kalmış.. biliyon cemre 15gün önce geldi.. sezeryen tarihini bilem beklemedi.. bak cep tlfdan şarjını eksik etme.. olur gündüz kızçen gelmek ister tedbirli ol.. yanında biri varmı.. kayhana tembihliyon dimi hastaneye gitmeden önce çantayı al felan diye..
foto makinesini unutma sakın resim bekliyoz senden..
sakın korkma allah herşeyi ayarlar.. inan allah yardım ediyo telaş yapma sakın.. suyun bile gelse hemen bebiş gelmiyo 6saat daha içerde kalabiliyorlarmış.. sakın korkma, sakin ol.. her ne işaret gelirse gelsin ılık bi duş alıp öyle git hastaneye..

hep aklımdasın.. dularım seninle.. allah kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin.. bebişin ve senin iyi olduğunuz haberini bekliyoz heyecanla..

kız kudret halen yüreğim ağzımda biliyonmu...
sabahın köründe geldim seni merak ettiğimden.. allah seni ne etmeye emi..

kız kudret halen yüreğim ağzımda biliyonmu...
sabahın köründe geldim seni merak ettiğimden.. allah seni ne etmeye emi..

kız kudret...
ben senı bu topıkte yenı dogurtuyodum daha...
sıcak su,neşter,havlu,...
ıkındırıyordum senııı...
yenıden hamıle kalırsan yınedogurtuırumm kuşumm.....

gulerrrrrrrrrrrrrrrrrr....
ınanmıycan ama akşamları 9 da yatıyorum emır ve edız le...
çunku gecelerı ben ayaktayım...
bu gec 24:00 de uyandım...ve 06:00 da uyudum..
ınanmazsın...
06:30 da edız uyandı..
emdı.....uyudu...
07:00 de emır klktı...
bende kalktım mecbur..edızde uyumadı zatennnn....
3,5-4 satt uyumusum bugunn...
yanı sallana sallana gezıyorum...oglene dogru basım agrımaya baslıyor ama...oglenden sonrad kırgınlık oluyor vucudumda..sakı grıp olcam gıbı...
çok yorgunum kuzumm...
her gun boyle olmuyor ama...
genelde 5-6 saat uyuyorum...o bana yetıyor..bazen 7 saatı bıle buluyor uykum...ama çok nadır....
eşim sabah emırle kalkarken "hiç uyumadın demii"dedı...
bende ""olsun bugun de boyle olsun ""dedım...
bende sastım kendıme nasıl boyle bır cumle kurdum...
ama oglen ustu baslar bende sinir..

guler aslında bebek geclerı sureklı ayakt dgıl...
uyuyor uyanıyor..ama ben o aralarda uyuyamıyorum heme..uykuya dalamıyorum...o zaman 3-4 saat uykuyla kala kalıyorum..

ama bebek emdıkten sonra hemen uyursam 5-6 saat uyuyorum gunde o zaman...
bırde bızım kaka problemı var bılıyorsun..kaka yapamıyor...
sabaha karsı 4-5 gıbı ıkınması tutuyor ama yapamıyor...
her gec 4-5 gıbı be yaptırıyorum kulak çubuguyla..anüs kaslrı çok sıkı oldugu ıçın kakayı ıkınsada yapamıyor...
ve o saatten sonra edız uykuya zor dalıyor...alt degıstır vs.ıyıce uyanıyor...sonra 1-2 saat bazen 3 saat uymumuyor..
yanı gunumuzgunumuze uymuyor..
ben yınede memnunum hayatımdan..allaha şükür...
çunku abısı emır..gecelerı 15 dakıkad bır uyanır emerdı...ınanmazsın ama gecelerı 100 kez kalkardım..yat kalk yat kalk... ..8 ay surdu boyle..gunduzde ayınydı..yarım saat uyudugunu bılmem... o yusden bu bebek daha ıyı...en azından 1-2 saat aralıksız uyuyabılıyor....

sen kaç saat uyuyorsun canım..uykuısu duzene gırdımı pekı...

uyku düzenimiz düzeliryor sanki.. 1-2 gecedir 5-6 saat uyanmadan uyudu tabi arada kalkıp bakıyorum. ama 1 veya 2kez.. gündüzleride 2 saatte bir emziriyorum, emzirdikten sonra hemen uyuyor. biz bu ara ağlayarak uyumaya başladık. uykuya direniyo, gözkapakları kapanıyo ama uyumak istemiyo ağlıyo.. kucağımda ağzına emzikle ağlaya ağlaya uyuyo.. tam uyudu yerine yatırıyorum gözleri açıyo tekrar kucağıma alıyorum daha kucağıma alırken uyuyo bu ara böyle.. kucakçı olduk yani..
bide memede emerken memeyi bırakıp agu yapıp gülüyoruz :) türük çıkarıp bişeyler söylüyoruz.. hertarafı yüzü gözü tükürüş oluyo :)) beşiğindeki oyuncaklarla konuşuyo tabi tükürük şowla :))
dişlerimizde kaşınmaya başladı.. eller hep ağızda.. bazen parmakları yetmiyo, yumruk yapıp hepsini azına tepmeye çalışıyo :) kollarımız hep ıslak :)
işte bunlar herşeye değer dedirtiyo..
allah herkese nasip etsin..
kadriyeme, cananıma, sedama,nilüme herkese nasip etsin böyle fıstıklar..

aa bide dilekçim inanmazsın dediğin şeylere öyle bi inanırımki.. inan ilk başlarda gözümü kapattığımda ağlayan bi cemre görüyodum hep :):84:

gece saat başı kalkmak olurmu yat kalk yapmaktan manyak oluyodum.. gündüzde yatmam imkansız gelen giden çok.. gerçi halen misafirsiz günüm geçmiyo ama ilk günler hep acemi annelik+yorgunluk bide üstüne misafir hiç çekilmiyodu..

hatta kocişe sökücem ben bu kapı zilini diyodum
kocişte.. "kapının merceğinden bak altın getirenlere kapıyı aç diğerlerine açma diyodu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…