Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olcayım.. çok geçmiş olsun fistığım..
şimdi nasılsınız...

d,lekçim sanada geçmiş olsun canım:2:
benimde burnum öyle bi damlıyoduki.. silmeye yetiştiremedim.. iki burun deliğimede selpağı tampon yaptım, bebeişede geçmesin diye maske taktım.. :2:
en kötüsüde tam kızçem uyuyo ben hapşuuu...:2:
zaten zar zor uyyo.. tam tekrar dalı ben öhü öhü.. haydeee tekrar uyanıyo..

çok geçmiş olsunkuşum.. girip çok zor.. bide ilaçta adam gibi kulanamıyoz.. o dahada berbat

canancım,, olcaycım
artık sizlere yeni bi ticker yapmak gerek.. şimdi çıkmam gerekiyo ama söz ilk fırsatta size alengirli bi ticker yapıcam söz..
çok çok öptüm kendinize ve bebeiklerinize ii bakın

kuzum güzel annem çok teşekkür ederim, çok şükür olumlu sonucu aldık, rabbim devamını göstersin sağlıkla inşallah...

canım benim, tekrar tebrik ederim, çok güzel kızın maşaallah, rabbim nazarlardan korusun...hayatı boyunca hayırlı insanlarla karşılaşsın hep, bahtı güzel, hayırlı evlat olsun inşallah..çok öptüm seni.

sağol gülerim benim, evet jele devam ediyorum, folic ve corasprin alıyorum..başka bişi yok..boğazım ağrıyo, bide bugün öksürük başladı...karnımı tutup öksürmeye çalışıyorum ama, Allah korusun meleğimi inşallah..bide ıhlamur içiyorum, zararı olmaz demi?

çok geçmiş olsun.. benimde daha günaşırı testlerimi yaparken gribe tutulmuştum.. öksürmekten korkuyodum bebişe bişiy olcak diye.. öksürürken karnımı tutuyodum..

sakın merak etme öksürüğün bebişe bi tehlikesi yok.. ıhlamur içmekle çok iyi yapıyon.. bol bol portakal felan ye.. meyvesuyundan ziyade meyvenin kendisinide yersen bebişe daha fazla vitamin gider.. malum meyva sularında katkı maddesi çok..
ıhlamur en iyisi.. içine limonda sık.. iç sıcak sıcak.. içini yumuşatsın..

çok geçmiş olsun fıstığım..

haaa unutmadan bi ara tarnsfer ve test yapma maceranı gelip yaz.. öldüm meraktan.. ilk test yapmaya gittiğinizde ne hissetiniz.. kocişin ne yaptı.. sen ne hissettin.. ağladınmı.. tansfer anı da anlat.. çatlıycam meraktan

nurtenden haber alanınız varmı...
facedede yok kaç zamandır.. hasta felan olmasın.. ktrda yok aryım sorayım.. biriniz bi msj atarmısınız.. çok merak ediyorum kendisini.. bi ara ankarada çok kar vardı.. hasta felan olmadı inşlh.. efecik ve kendisi iyidir inşlh.. çok merak ediyorum nurteni..

sedoşum ben inanıyorum.. günün birinde ovulasyonda değil.. test çubuklarında görücen çift çizgiyi.. az kaldı..

İnşallah canım. Ovulasyonda çizgileri görünce çok heyecanlandım dedim keşke gebelik testinde de görsem sanki hayal gibi geliyor bana hiç olamayacakmış hep başkalarının çocuğunu sevecekmişim gibi oysa ki bir sorunum yok ama olmadığı sürece böyle süşünücem sanırım benim için hamile olmak çok acayip bir olay. Bu ay içimde farklı bir umut var ama kendimi kaptırmıyorum zaten hergün ders çalışmaktayım.. Hayırlısı olsun ne diyeyim..

cananımmm yenı gordum cnm cok sevındımmm allahım tamamına erdırsın ınsalah kucagına aldgn gunlerıde gorursunnnn bu topiimiz cok berektlı bızım maşallahhhhhh kız guler tut elımdennn bende cekeyım halayyyyy cok severımm

canım gecmıs olsun..sen cemre yı nasıl uyutuyorsun....ben sallamıyorum...çok zor uyuyor....

sevalcim sağol bitanem, Allah'ım tez zamanda kadriye,nilüfer ve seda nın haberini almayı nasip etsin bize.amin.

kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay canım benim çok sevindim yaaaaaa
kusuruma bakma canım anca gelebildim geç oldu tebriğim
canım rabbim hayırlı evlat nasip etsin
hayırlısıyla sağlığıyla sıhatiyle kucağına almayı nasip etsin
darısı inşallah yakın zamanda sedaya kadriyeye nilüfere inşallah
ne gaharika dimi kızlar yaaa
sırayla hepimize yaşatıyo rabbim bu mutluluğu

canancım canım allahım mutluluğunu daim etsin yüzün hiç solmasın canım
eşinide seni de çok tebrik ediyorum

darısı yakın zamanda başına inşallah hayatım
dur bende geldim halaya haydeeeeeeeee

amin canım benim

sağol cnm, inşallah biran önce geçer bu öksürük..bende karnımı tutup öksürüyorum bişi olmasın diye..

transfer günü duşumu aldım çıktım,10,30 da burda olun demişlerdi..biraz sıvı al dedilerdi..ben elimde şişe sürekli su içiyorum tabi..ben bi gittim bütün transfer olucaklar gitmişler, en sona biz kalmışız, neyseki bekliyorlardı onlarda :)saat 11.00 oldu bizi alan yok ben patlıcam, hemen koştum tuvalete,tutamadım daha fazla...ee tekrardan abdest tazeledim orda artık..saat 11.30 oldu ben yine fenalık geçiriyorum, wc ye gitmem lazım,tam bu sırada çağırdılar bizi..hemen giyinme odasına aldılar, geceliklerimizi giydik bekliyoruz,7 kişiyiz toplam..hemen bi hemşire buldum kapıdan dedim ben çok sıkışığım lavoboya gitsem olurmu diye sordum, yok dedi bekle hemen seni alıcam dedi önce Allah razı olsun..yattım masaya, karnıma dokyunamıyorum, bırak onu haraket edemiyorum..bir an önce olsun bitsin derdim yani...transfer anını falan pek hissetmedim muayene gibi bişiydi zaten, rahminin çok güzel bi yerine bıraktık embriyonu dediler..çok şükür dedim orda..hemen işlemi bitirince altıma bir hasta bezi koydular, bi ucuyla kapatıp genital bölgeyi, biz çıkıyoruz şimdi sen rahat bi şekilde wc ye gitmişin gibi tuvaletini yap dediler ayyy dünyalar benim oldu sanki, orda rahatladım..sonra yüz üstü sedyeye aldılar..3 saat dinlendikten sonra yolladılar eve...

test gününe gelincede, zaten evde test yapmıştım biliyorsun...olumlu olduğunu düşünüyorduk ama, garanti edemiyorduk..kan sonucunu görmeden içimiz rahat etmiyordu..kanımı verdim, sonucu almak için döndüğümüzde baktım benimle aynı gün transferi olanlardan 2 si oturuyor, meğer sonuçlarını öğrenmişler pozitifmiş, bi biz kalmışız..bize seslendiler, oturduk heyecanla bekliyoruz dicekleri şey için..tebrik ederiz gebesiniz dediler ÇOK ŞÜKÜR DEDİM ORDA..eşimle hastaneden çıkınca leyla gibiydik, yağmur başlamıştı, berekettir yağmur dedik, bebeğimiz bereketiyle ben geliyorum dedi bize... transferim cuma günü olmuştu, sonucuda cuma günü aldık..zaten akabinde bi telefon trafiğidir gitti gün boyunca, bizim aile biraz kalabalıktır, herkes haber bekliyor bizden..rabbime çok şükür olumlu haberi verebildik.. rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..

CANIM BENİM TEKRARA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH
ÇOK GARİP VE GÜZEL Bİ DUYGU DİMİ
BEN ŞİMDİ Bİ KENDİME BAKIYORUM Bİ EFEYE
YA BU ÇOCUK GERÇEKTEN BENDEN Mİ ÇIKTI DİYORUM :))))
İNSANIN İNANASI GELMİYO
ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN MİNİK PRENSESEDE SANADA
MAŞALLAH KİLOSU ÇOK GÜZEL
BENİM EFEMİ GEÇEBİLEM OLMADI HADİ KISLAR CANLANIN
BENİM OĞLUŞUM 3860 GR 52 CM DOĞMUŞTU

HADİ İNŞALLAH HAYIRLISI SEDACIM
CANIM İÇİME DOĞUYO ÇOK YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ SENİNDE

DİMİ AMAN O İLK 1 HAFTA ÇOK FECİYDİ BENİMDE
ABLAM VARDI YANIMDA EŞİMLE ESPRİLER YAPIYOLARDI BEN YALVARIYODUM NOLUR GÜLDÜRMEYİN ÇOK ACIYO DİYE
GECE EMZİRMEYE KALKINCA DOĞRULAMIYODUM YATAKTA EŞİM KALDIRIYODU HER SEFERİNDE YAZIK YA BENİ YATIR KALDIR GECE UYKUSU HARAP OLMUŞTU ONUNDA
AMA O MELEKLER HERŞEYE DEĞER YAAAA
HELE Bİ BAKIŞLARI GÜLÜŞLERİ BENİM OLLUM İNNİİİİ DİYO O BİLE HERŞEYE DEĞER

KUDRET BENİM SIPA MAŞALLAH HİÇ KİLO KAYBETMEDİ
DOĞUMDAN SONRA HEMEN EMDİ MAŞALLLAH 3860 DOĞDU 2 GÜNLÜKKEN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİK 4 KİLO GELDİ KİLOSU

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM YALANCI BAHARA KAPILDIM BENDE DÜN TEMİZLİK AŞKIM KABARDI HALILARI FELAN ATTIM BALKONLARA ŞİFAYI KAPMIŞIM ÇOK ESİYODU EN ÜST KAT B,RDE BENİM MAHVETTİ BUGÜN BENİ

ALLAHIN İZNİYLE BİŞİ OLMAZ CANIM KORKMA
BEN 2 AYLIKKEN KARNIMIN ÜSTÜNE ÇOK KÖTÜ DÜŞTÜM ÇOK ŞÜKÜR BİŞİDE OLMAMIŞTI RABBİM KORUDU AMA İLKİNDE ÜSTÜNE TİTREDİM AMA KISMET BÖYLEYMİŞ Kİ OLMADI DÜŞTÜ

CANIM BENİM KUSURA BAKMAYIN BU SIRA FECİ YOĞUNUM HİÇ VAKİT BULUP GİREMEDİM BURAYA
2 HAFTADIR HERGÜN BİYERLERDEYİM
2-3 GÜN ARAYLA SEMİNERLER VAR ONLARA GİTTİM
İŞLERDE BURDA OLMAYINCA BİRİKTİ BURDAYKENDE ONLARI YETİŞTİRCEM DİYE UĞRAŞTIMN GİREMEDİM BURAYA
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ CANIM
MERAK ETTİRDİM ÖZÜR DİLERİM

ay ne güzel ya
heycanı bile ayrı güzel dimi kısss
canım yaa
allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Kıslar perşembe günü efemin 6 ay kontrolü vardı
çok şükür çok iyi dedi doktor maşallah yavrum kendi ayındakilere göre baya önde gelişimi dedi ama pek işini biliyo yaaaa
beni görünce nazlanıyo hemen sabah babaneye hiç bişi yokmuş beni görünce mızırdanıyo hep kucağımda uyumak istiyo özlüyo yavrum akşama kadar heralde

nurtişim, Allah razı olsun bitanem...çok şükür rabbim bu günleride gösterdi, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir hayırlısıyla, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına..

ayy canımm çok duygulandım gözlerim doldu valla.Bir an gözümün önüne geldi o halin, o mutluluğun..onun karnında olduğunu bilmek ne güzel bir duygudur kimbilir ki bu yazdıklarından bile geçiyor insana duygusu. Aman nazarım değmesinn gerçi nazarım değmez kimseye ama nazarlığımı koyayım benn Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah..

HADİ İNŞALLAH HAYIRLISI SEDACIM
CANIM İÇİME DOĞUYO ÇOK YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ SENİNDE

İnşallah canımm.. Senin de buradaki diğer kızlar gibi temiz kalpli olduğunu biliyorum içine doğanı Allah'ta nasip etmiştir İnşallah. Beklemedeyim işte bir gün çok ağrım oluyor hissettiriyor kendini bir gün hiçbirşey olmuyor. Umutlandırmak istemiyorum artık kendimi. Dün yetenek sizsiniz vardı biiliyosundur Srf ve Sefa diye yarışmacılar kaldı. Eşimde Aref kazanır diyordu ama Sefa'nın kazanmasını istiyordu Aref olursa erkek, kız olacaksa Sefa olsun demiş ve Sefa olunca kız olacak bebeğimiz dedi bende olsunda ne olursa olsun önemli değil dedim..

Maşallah Efe'ye.. resimlerinden belli zaten yaşından da büyük ve iyi gösteriyor iyi beslendiği bakıldığı belli.. Allah nazarlardan saklasın..

amin canım

saol hayatım o senin temizliğin ve güzelliğin emin ol.
Allah yakın zamanda gönlüne göre veriri inşallah

efem küçük adam oldu teyzesi
yapı olarak babamıza çekmişiz biraz
Allah sana daha tatlı güzel bebekler nasip etsin inşallah
belkide şimdi hamilesindir ay ne süper olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…