- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.541
canommmmmmmmmm çok sevindim bitanem allah tamamına erdirsin ay yavrum benim kıyamam sana sizde çiğdoşla yaparsınız gebelik takibini sedaDA gelir yakında aranıza oh süper olur kızı uyutabilirsem birazdan gelip yaşadıklarımı anlatacağım kızlarrrr
kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım
cananın bebişi olucakmışşş...
çooook sevinçliyimeşime bilem söyledim.. inan oda çok sevindi.. Allah tamamına erdirsin dedi.. tüp serüvenin zorluğunu bildiğimiz için bol bol dinlensin dedi.. progestoron hapı içiyon dimi...
haydiyin halayaaaaaaaa
yupiiii
bebik halayı varrr.. kudretim dur tutayım elinden.. hopaaa
ayyyyyyyyyyyyyyy
ben tahmın etmıstım..hatta yazmıstım...adet agrıları olup olup gecınce hamılelık kesınn...
sağol gülerim benim, evet jele devam ediyorum, folic ve corasprin alıyorum..başka bişi yok..boğazım ağrıyo, bide bugün öksürük başladı...karnımı tutup öksürmeye çalışıyorum ama, Allah korusun meleğimi inşallah..bide ıhlamur içiyorum, zararı olmaz demi?
sedoşum ben inanıyorum.. günün birinde ovulasyonda değil.. test çubuklarında görücen çift çizgiyi.. az kaldı..
d,lekçim sanada geçmiş olsun canım:2:
benimde burnum öyle bi damlıyoduki.. silmeye yetiştiremedim.. iki burun deliğimede selpağı tampon yaptım, bebeişede geçmesin diye maske taktım.. :2:
en kötüsüde tam kızçem uyuyo ben hapşuuu...:2:
zaten zar zor uyyo.. tam tekrar dalı ben öhü öhü.. haydeee tekrar uyanıyo..
çok geçmiş olsunkuşum.. girip çok zor.. bide ilaçta adam gibi kulanamıyoz.. o dahada berbat
cananımmm yenı gordum cnm cok sevındımmm allahım tamamına erdırsın ınsalah kucagına aldgn gunlerıde gorursunnnn bu topiimiz cok berektlı bızım maşallahhhhhh kız guler tut elımdennn bende cekeyım halayyyyy cok severımm
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy kızz şimdi yazdım gönderdimmm ben yazana kadar sen girmiş yazmışsınn.. Aklım sendeydi valla... Dedim ders çalışana kadar o da gelir heralde.. çok sevindim canımm.. Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun eşininde seninde gözünüz aydın biliyorduk zaten tutacağınıı.. Hadii şimdi halay zamanıııı
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh allah analı babalı büyütsün çok güzel ya ben zaten olacağından emindim darısı seda nilüfer kadriyenin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıylacanancım bundan sonra kendine herzamankinden daha dikkat etmen lazım artık tecrübeli anneler olarak sana bilgi verebiliriz
Ay durun oynamak geldi içimden ohhhhhhhhhCanacımın halayınıda çekelim kızlar hadi piste
çok geçmiş olsun.. benimde daha günaşırı testlerimi yaparken gribe tutulmuştum.. öksürmekten korkuyodum bebişe bişiy olcak diye.. öksürürken karnımı tutuyodum..
sakın merak etme öksürüğün bebişe bi tehlikesi yok.. ıhlamur içmekle çok iyi yapıyon.. bol bol portakal felan ye.. meyvesuyundan ziyade meyvenin kendisinide yersen bebişe daha fazla vitamin gider.. malum meyva sularında katkı maddesi çok..
ıhlamur en iyisi.. içine limonda sık.. iç sıcak sıcak.. içini yumuşatsın..
çok geçmiş olsun fıstığım..
haaa unutmadan bi ara tarnsfer ve test yapma maceranı gelip yaz.. öldüm meraktan.. ilk test yapmaya gittiğinizde ne hissetiniz.. kocişin ne yaptı.. sen ne hissettin.. ağladınmı.. tansfer anı da anlat.. çatlıycam meraktan
kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım
Bu arada kızlar ovulasyonda çift çizgiyği gördüğümden beri yarın bir hafta olacak. Sol tarafımda acayip şeyler oluyor hissediyorum ama çok erken olduğu içinde bir yorum yapamıyorum. Ara ara rahatsız edici sancı giriyor ama kısa sürüyor ancak sürekli hassas durumda. Birde böyle kalp atışı gibi sesler oluyor pıt pıt diye hani nasıl mide guruldırken yada sinrim yaparken bir hareket olur öyle hareket oluyor ama daha çok atmalar oluyor. Akşamda yine ağrımın olduğu soldaki göğsüme çok kısa sancı girip geçiyor ama çok kısa. Bu ay sağdan yumurtladım ben hep yumurtlama döneminde o tarafta ağrım vardı ama bu ağrılar hassasiyet solda oluyor kendini hep hissettiriyor bakalım hayırlısı..
canım tekrar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün meleğini çok geçmiş olsun ikinizede kilosu gayet iyi maşallah sarılıktan zayıfladı diye korkma bebekler doğumdan sonra kilosu düşermiş zaten şişlikler inince gerçek kilosu çıkıyo benim oğlanda 3680 gr doğmuştu topuk kanı için götürdük 3500 gr geldi hemşire bebekler doğduktan sonra şişlikleri gidince gerçek kilosu ortaya çıkıyo meraklanma canım ya bu arada sezeryan hakikaten çok zor ağrılar insanı mahvediyo çocukla fazla ilgilenemiyosun hele ben kafamı kaldırmakta çok zorlanıyodum boynum başım çok ağrıyodu
d,lekçim sanada geçmiş olsun canım:2:
benimde burnum öyle bi damlıyoduki.. silmeye yetiştiremedim.. iki burun deliğimede selpağı tampon yaptım, bebeişede geçmesin diye maske taktım.. :2:
en kötüsüde tam kızçem uyuyo ben hapşuuu...:2:
zaten zar zor uyyo.. tam tekrar dalı ben öhü öhü.. haydeee tekrar uyanıyo..
çok geçmiş olsunkuşum.. girip çok zor.. bide ilaçta adam gibi kulanamıyoz.. o dahada berbat
kuzum güzel annem çok teşekkür ederim, çok şükür olumlu sonucu aldık, rabbim devamını göstersin sağlıkla inşallah...
canım benim, tekrar tebrik ederim, çok güzel kızın maşaallah, rabbim nazarlardan korusun...hayatı boyunca hayırlı insanlarla karşılaşsın hep, bahtı güzel, hayırlı evlat olsun inşallah..çok öptüm seni.
sağol gülerim benim, evet jele devam ediyorum, folic ve corasprin alıyorum..başka bişi yok..boğazım ağrıyo, bide bugün öksürük başladı...karnımı tutup öksürmeye çalışıyorum ama, Allah korusun meleğimi inşallah..bide ıhlamur içiyorum, zararı olmaz demi?
nurtenden haber alanınız varmı...
facedede yok kaç zamandır.. hasta felan olmasın.. ktrda yok aryım sorayım.. biriniz bi msj atarmısınız.. çok merak ediyorum kendisini.. bi ara ankarada çok kar vardı.. hasta felan olmadı inşlh.. efecik ve kendisi iyidir inşlh.. çok merak ediyorum nurteni..
sağol cnm, inşallah biran önce geçer bu öksürük..bende karnımı tutup öksürüyorum bişi olmasın diye..
Transfer günü duşumu aldım çıktım,10,30 da burda olun demişlerdi..biraz sıvı al dedilerdi..ben elimde şişe sürekli su içiyorum tabi..ben bi gittim bütün transfer olucaklar gitmişler, en sona biz kalmışız, neyseki bekliyorlardı onlarda :)saat 11.00 oldu bizi alan yok ben patlıcam, hemen koştum tuvalete,tutamadım daha fazla...ee tekrardan abdest tazeledim orda artık..saat 11.30 oldu ben yine fenalık geçiriyorum, wc ye gitmem lazım,tam bu sırada çağırdılar bizi..hemen giyinme odasına aldılar, geceliklerimizi giydik bekliyoruz,7 kişiyiz toplam..hemen bi hemşire buldum kapıdan dedim ben çok sıkışığım lavoboya gitsem olurmu diye sordum, yok dedi bekle hemen seni alıcam dedi önce allah razı olsun..yattım masaya, karnıma dokyunamıyorum, bırak onu haraket edemiyorum..bir an önce olsun bitsin derdim yani...transfer anını falan pek hissetmedim muayene gibi bişiydi zaten, rahminin çok güzel bi yerine bıraktık embriyonu dediler..çok şükür dedim orda..hemen işlemi bitirince altıma bir hasta bezi koydular, bi ucuyla kapatıp genital bölgeyi, biz çıkıyoruz şimdi sen rahat bi şekilde wc ye gitmişin gibi tuvaletini yap dediler ayyy dünyalar benim oldu sanki, orda rahatladım..sonra yüz üstü sedyeye aldılar..3 saat dinlendikten sonra yolladılar eve...
Test gününe gelincede, zaten evde test yapmıştım biliyorsun...olumlu olduğunu düşünüyorduk ama, garanti edemiyorduk..kan sonucunu görmeden içimiz rahat etmiyordu..kanımı verdim, sonucu almak için döndüğümüzde baktım benimle aynı gün transferi olanlardan 2 si oturuyor, meğer sonuçlarını öğrenmişler pozitifmiş, bi biz kalmışız..bize seslendiler, oturduk heyecanla bekliyoruz dicekleri şey için..tebrik ederiz gebesiniz dedilerçok şükür dedim orda..eşimle hastaneden çıkınca leyla gibiydik, yağmur başlamıştı, berekettir yağmur dedik, bebeğimiz bereketiyle ben geliyorum dedi bize... Transferim cuma günü olmuştu, sonucuda cuma günü aldık..zaten akabinde bi telefon trafiğidir gitti gün boyunca, bizim aile biraz kalabalıktır, herkes haber bekliyor bizden..rabbime çok şükür olumlu haberi verebildik.. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..
sağol cnm, inşallah biran önce geçer bu öksürük..bende karnımı tutup öksürüyorum bişi olmasın diye..
transfer günü duşumu aldım çıktım,10,30 da burda olun demişlerdi..biraz sıvı al dedilerdi..ben elimde şişe sürekli su içiyorum tabi..ben bi gittim bütün transfer olucaklar gitmişler, en sona biz kalmışız, neyseki bekliyorlardı onlarda :)saat 11.00 oldu bizi alan yok ben patlıcam, hemen koştum tuvalete,tutamadım daha fazla...ee tekrardan abdest tazeledim orda artık..saat 11.30 oldu ben yine fenalık geçiriyorum, wc ye gitmem lazım,tam bu sırada çağırdılar bizi..hemen giyinme odasına aldılar, geceliklerimizi giydik bekliyoruz,7 kişiyiz toplam..hemen bi hemşire buldum kapıdan dedim ben çok sıkışığım lavoboya gitsem olurmu diye sordum, yok dedi bekle hemen seni alıcam dedi önce Allah razı olsun..yattım masaya, karnıma dokyunamıyorum, bırak onu haraket edemiyorum..bir an önce olsun bitsin derdim yani...transfer anını falan pek hissetmedim muayene gibi bişiydi zaten, rahminin çok güzel bi yerine bıraktık embriyonu dediler..çok şükür dedim orda..hemen işlemi bitirince altıma bir hasta bezi koydular, bi ucuyla kapatıp genital bölgeyi, biz çıkıyoruz şimdi sen rahat bi şekilde wc ye gitmişin gibi tuvaletini yap dediler ayyy dünyalar benim oldu sanki, orda rahatladım..sonra yüz üstü sedyeye aldılar..3 saat dinlendikten sonra yolladılar eve...
test gününe gelincede, zaten evde test yapmıştım biliyorsun...olumlu olduğunu düşünüyorduk ama, garanti edemiyorduk..kan sonucunu görmeden içimiz rahat etmiyordu..kanımı verdim, sonucu almak için döndüğümüzde baktım benimle aynı gün transferi olanlardan 2 si oturuyor, meğer sonuçlarını öğrenmişler pozitifmiş, bi biz kalmışız..bize seslendiler, oturduk heyecanla bekliyoruz dicekleri şey için..tebrik ederiz gebesiniz dedilerÇOK ŞÜKÜR DEDİM ORDA..eşimle hastaneden çıkınca leyla gibiydik, yağmur başlamıştı, berekettir yağmur dedik, bebeğimiz bereketiyle ben geliyorum dedi bize... transferim cuma günü olmuştu, sonucuda cuma günü aldık..zaten akabinde bi telefon trafiğidir gitti gün boyunca, bizim aile biraz kalabalıktır, herkes haber bekliyor bizden..rabbime çok şükür olumlu haberi verebildik.. rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayıda nasip eder inşallah..
HADİ İNŞALLAH HAYIRLISI SEDACIM
CANIM İÇİME DOĞUYO ÇOK YAKIN ZAMANDA İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ SENİNDE
nurtişim, Allah razı olsun bitanem...çok şükür rabbim bu günleride gösterdi, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım günleride gösterir hayırlısıyla, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına..
İnşallah canımm.. Senin de buradaki diğer kızlar gibi temiz kalpli olduğunu biliyorum içine doğanı Allah'ta nasip etmiştir İnşallah. Beklemedeyim işte bir gün çok ağrım oluyor hissettiriyor kendini bir gün hiçbirşey olmuyor. Umutlandırmak istemiyorum artık kendimi. Dün yetenek sizsiniz vardı biiliyosundur Srf ve Sefa diye yarışmacılar kaldı. Eşimde Aref kazanır diyordu ama Sefa'nın kazanmasını istiyordu Aref olursa erkek, kız olacaksa Sefa olsun demiş ve Sefa olunca kız olacak bebeğimiz dedi bende olsunda ne olursa olsun önemli değil dedim..
Maşallah Efe'ye.. resimlerinden belli zaten yaşından da büyük ve iyi gösteriyor iyi beslendiği bakıldığı belli.. Allah nazarlardan saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?