- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.521
hahahhahahaahçok sağolun kızlar şimdi daha iyiyim.. size enson msj attığım gece dahada sıtmalandım +ateşimde 38.5lara çıkınca acile gittik bi dünya iğne verdiler.. şimdi daha iyiyim çok şükür..
kız seda çok geçmiş olsuuun kocişine... taş çok zor.. naptınız.. nasıl geçti operasyon.. eşin nasıl şimdi.. önce sağlık kuşum.. siz sağlıklı olunki gelecek bebişinize daha iyi bakın dimi
kız dilek misafirmi gelceeekk.. evde nevarsa vede daha doğrusu neyin yapması daha kolaysa onu yap.. senin küçük bebişin var hemde 2tane kimsecikler sana heeeç bişey diyemez.. bişeyler tabakta olsunda boşver.. edizin uyku saatinde neyi yetiştirebiliyosan onu yap.. benim çoğu poğacalar hep yanık çıktı misafirediyorum kusura bakmayın kızçemle ilgilenirken yakmışım..
hahahhahahaah
olsun yesınler yanık manıkk..
canım kaynanam yapıyormus ıkramlıkları
gelen mısafırler arkadasları
beraber gelcekler zatiiii
10 kısı rahat vardır
ben ve emır 4 gundur feciii grıp olduk
çok terlıyoruz ıkımızde
bugun burnumuzun akması yavasladı
şıpşıp damıyordu
gecelerı burun sılmekte uyumadım vallahıııı...
gulerımmmmmm...nassın kuşummm...
ikincı bebegı ne zaman yapcan...
kızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ayyy kızz şimdi yazdım gönderdimmm ben yazana kadar sen girmiş yazmışsınn.. Aklım sendeydi valla... Dedim ders çalışana kadar o da gelir heralde.. Çok sevindim canımm.. Allah sağlıkla kucağına amayı nasip etsin İnşallah. Hayırlı uğurlu olsun eşininde seninde gözünüz aydın biliyorduk zaten tutacağınıı.. Hadii şimdi halay zamanıııı
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh allah analı babalı büyütsün çok güzel ya ben zaten olacağından emindim darısı seda nilüfer kadriyenin ve tüm isteyenlerin başına hayırlısıylacanancım bundan sonra kendine herzamankinden daha dikkat etmen lazım artık tecrübeli anneler olarak sana bilgi verebiliriz
ay durun oynamak geldi içimden ohhhhhhhhhcanacımın halayınıda çekelim kızlar hadi piste
ayyy çok sağol cnm ya iyi dileklerin için, rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin inşallah...çok öpüyorum seni ve oğluşunu...
çok sağol sedacım, Allah razı olsun..darısı senin başına olsun artık..mübarek günde transferim oldu, yine mübarek günde sonucumu aldım, hayırlarla gelsin yavrum inşallah...rabbim devamını görmeyi nasip etsin...
kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım
ayyyyyyyyyyyyyyykızlarrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah analı babalı buyutsun hayırlı olsun..maşallah kızına kılosu boyu çok ıyı...kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım
ay hayırlısı..hadı bakalım..Bu arada kızlar ovulasyonda çift çizgiyği gördüğümden beri yarın bir hafta olacak. Sol tarafımda acayip şeyler oluyor hissediyorum ama çok erken olduğu içinde bir yorum yapamıyorum. Ara ara rahatsız edici sancı giriyor ama kısa sürüyor ancak sürekli hassas durumda. Birde böyle kalp atışı gibi sesler oluyor pıt pıt diye hani nasıl mide guruldırken yada sinrim yaparken bir hareket olur öyle hareket oluyor ama daha çok atmalar oluyor. Akşamda yine ağrımın olduğu soldaki göğsüme çok kısa sancı girip geçiyor ama çok kısa. Bu ay sağdan yumurtladım ben hep yumurtlama döneminde o tarafta ağrım vardı ama bu ağrılar hassasiyet solda oluyor kendini hep hissettiriyor bakalım hayırlısı..
kızlar doğum hikayemi ancak yazabiliyorum kusura bakmayın bebekleri olanlar anlıyodur perşembe günü sezeryan için gittik tabi ben 1 hafta önceden hep uykusuzdum ne olacak ne bitecek diye gün geldi çattı sabak duşumu alıp erkenden hastaneye gittik sonda falan derken bi baktım ameliyathanedeyim belden iğneyi vurdular sözde epudral ama ben uyudum sadece bebeğin çıktığı zaman doktor ne kadar güzel kızın bak dedi ay dedim ne kadar güzel kız doğurmuşum birde bebeğimi bana öptürdüler geri kalan hiçbişey yok bende film kopmuş neyse odaya geldim ama sezeryan çok zormuş ya o ağrılarla kızımı çok fazla emziremedim haliyle sütte gelmedi çok fazla sarılık olduk çok sükür ucuz atlattık hastanede falan yatmadık ama insanın kendi evladının hasta olması çok zormuş bi baktım ki meleğim o kadar güzel ki yada bana öyle geliyo ay çok güzel bişey kızlar sonra ben alerji oldum hap merhem hiç fayda etmedi iğne verdi bugün doktor bütün vücudum kabardıAllah neleğini bekleyen herkese en kıza zamanda bu duyguları yaşatsın eylül nil 3600gr 50 santim doğdu fakat sarılık tan 3200e düştü çok şükür şimdi iyiyizbende iyileşsem sorun kalmayacak hepinizi çok öpüyorum girmeye çalışacağım
gülerim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine kızçenin sana ihtiyacı var..hakkını helal et son konturunu de ben yedim..çok öptüm sizi...
Bu arada kızlar ovulasyonda çift çizgiyği gördüğümden beri yarın bir hafta olacak. Sol tarafımda acayip şeyler oluyor hissediyorum ama çok erken olduğu içinde bir yorum yapamıyorum. Ara ara rahatsız edici sancı giriyor ama kısa sürüyor ancak sürekli hassas durumda. Birde böyle kalp atışı gibi sesler oluyor pıt pıt diye hani nasıl mide guruldırken yada sinrim yaparken bir hareket olur öyle hareket oluyor ama daha çok atmalar oluyor. Akşamda yine ağrımın olduğu soldaki göğsüme çok kısa sancı girip geçiyor ama çok kısa. Bu ay sağdan yumurtladım ben hep yumurtlama döneminde o tarafta ağrım vardı ama bu ağrılar hassasiyet solda oluyor kendini hep hissettiriyor bakalım hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?