- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.501
buarada avartarını nerden buldun
bayılıyorum hıyarlı babaya..
bide pelinle boğaça...
pelin taammı
boğaçta peliiiiiiiin diyoya kopuyom.. bide boğaçta 1litrelik süt kutusu bide pipet takmış.. anca ona o yeter
ee bide pelin+boğaç denince aklıma ilk gelen espiri şu..
boğaç tahtada konuşanları yazmaktadır..
boğaç derki.. sınıfta konuşanları öğretmen dövüyo.. pelinle konuşanları ben
canım bende canım ben bılecık te okudum...sağol canım.. Eskişehir'de oturuyorum cnm ben merkezde kar yağmıştı zaten ama akşamına buz tutmuş çok buz yapar buralar ayazı çok olur.
Sedacım çok geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmış eşin allah korumuş
güler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim
Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorumAma yarın işe başlıyorum ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum
he valla başladım ben..güler sana da çok güldüm kız.muzu iyi ezememişsin demekki,ipliklerini daha iyi ez bundan sonra cicim.sen nezaman ek gıdaya başladınki hem.erken olmadımı bakiiiim,çocuğa sütünü veriyon dimi aman bak havalar kötü bağışıklığı için çok önemli anne sütü bol bol verin kızlar.kendinize iyi bakınki sütü olsun bol bol.ben sürekli rezene çayı demliyorum,tahin yiyorum,helva yiyorum.sizde yapın olar mı.hadi öptüm sizi şekerler.
kıyamammm.. özlenir tabi o fıstıklar özlenmezmi hiççgüler kız bende aynı senin gibi korkmuştum kurtmu diye sonradan aklıma geldi muz yedirdiğim
Ben bu gece hem sevinçli hemde hüzünlüyüm birazdan annem gelicek seviniyorumAma yarın işe başlıyorum ve oğlumdan ayrı kalıcam :84:artık günboyu birlikte olamıycam nasıl alışıcam bilemiyorum neyseki araya haftasonu giriyo diye biraz teselli ediyorum kendimi 1 hazirana kadarda süt izni kullanıcam nurtencim seni şimdi daha iyi anlıyorum
evettt harika bi sahne...evet güler bende bayılıyorum onlara ve o sözüne resmen kopuyorum. Bir de öğrencileri Pelin boğaç arakarına alıyorlar göbekleriyle birbirlerine paslıyorlar ya yaa kopuyordum o sahneye.. Yeniden yayınlanıyor pazar akşamı yeni çocuklarda katılacak artık.
kızlar çok fena hastayım..:2:
yapraklarım dökülüyo inan
hapşuruk+öksürük+ateş herbişeyim var.. kızçeme geçmesin diye maske takıyom, ellerimi devamlı kolanyalıyom.. gerçi annenin giribi bebişe geçmiyomuş.. ama babasınınki geçiyomuş..drdedi..
hep kocişin yüzünden o bulaştırdı bana.. oklava:
antalyada ne naneler yediyse artuuk :) gelir gelmez hasta oldu herüf
ay canım gecmıs olsun eylule..bızım oglan bıle yenı attı sarılıgı..bıraz sarı halennnaa kızlar çıkmadan olcayın selamını yazayım..
size çok selamı var.. ev çok kalabalık olduğundan gelip doğum hikayesini yazma fırsatı olmamış..
bide eylülcük sarılık olmuş.. çok geçmiş olsun fıstıkımıza..
oleyyy...hadı ınşallah olsun bu ay bebişin kuşummmmm...Bu arada kızlarr bugün ovulasyonda çift çizgiyi gördüm hemde en koyusundan yani yumurtlamam olacak zaten salı günü akıntım gelmişti ama çizgileri görmeden inanmıcaktım. Tutmasa bile biliyorum ki yumurtlamam da sorun yok ama bu ara kanamalr neden oluyor anlamadım normalde ara kanama olunca normal reglimi de olurdum ancak iki aydır ara kanamadan sonra regli olacağım günlerde yumurtlamam oluyor onun 2 hafta sonrasında regli oluyorum heralde ara kanamadan sonra vücudum yeniden yumurta üretiyor bilemiyorum bu akşam çalışma var yanii. Dua edin bana da olur mu.. Artık bayrağı Cananla ben devralalım..
a
guler sanada gecmıs olsun kuzummmm
oleyyy...hadı ınşallah olsun bu ay bebişin kuşummmmm...
valla canım bu ayda tehlikeye girdi. Şans yokki bende. Perşembe en son oldu ilişkimiz. Cumartesi günü de olacaktı hatta çift çizgi de çıktı ama eşimde çk ağrılar oldu. Pazar günü de dr yok hastanelerde. Bugün işe gitti sancıları atmış taş düşürüyormuş. Yarın özele gidicez. Yanii artık tutarsa..
kızlar yarın test günüm, yumurta toplama işlemine göre salı-çarşamba adet günümdü...ama olmadımmmmm...bazen çok şiddeli kasık,bacak ağrım giriyor...ama sonra bişeyim kalmıyor...bugün sabah bir kalktım boğaz ağrısı ile ne etcem bilmiyorum.....hepinizi çok öpüyorum.yarın buraya hamileyim diye haykırıcam inşallah
kızlar yarın test günüm, yumurta toplama işlemine göre salı-çarşamba adet günümdü...ama olmadımmmmm...bazen çok şiddeli kasık,bacak ağrım giriyor...ama sonra bişeyim kalmıyor...bugün sabah bir kalktım boğaz ağrısı ile ne etcem bilmiyorum.....hepinizi çok öpüyorum.yarın buraya hamileyim diye haykırıcam inşallah
Canımm İnşallahhh.. Heyecanla bekliyoruz güzel haberler vereceksim ve buraya kocaman hamileyimm yazacaksın bizde senin halayını çekicez bir güzeel. Ama kendine dikkat et canımm aman hasta olma.benimde sol tarafımda ara ara giren ağrı var başka bişi yok gerçş olasılık az ovulayonda çift çizgiyi gördük ama eşim rahatsızlanınca kaldı ik gün öncesinde ilişki olmuştu zor ihtimal ama Allah'tan ümit kesilmez bekliyorum..
Dilekçiim sağol canım. Maalesef kırılacak taş çünkü büyükmüş yarın ıvb çekilecek sonra da kırılma için gün verilir herhalde. Sınav zamanı iyi olmadı sürekli doktordayız. Neyse eşim iyi olsunda bir şekilde dersleri de hallediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?