cnm bende aynen bız yeken öle bı bakıokı ıım gıdıoo verıorum bende suyundan faalan azıcık kahvaltı verıorum bıskuvı yumurtanın sarısı peynır yogurt elma suyu hersey yıyoo corba verıorummm malaşşah suana kdr yemedıgı hıc bısı cıkmadı
canancım güzel annem hoşgeldin
bızde senınkını yıcezzzz canancımmm hele bı dogur sen :)
ya ben yogurt yapmayı eceremıorum gorumcem yapı saolsun :) ya eksı oluo ya tutmuooo
hoşbuldum kuzum, sizi okudum..çok hoşuma gitti, Allah'ım bana da göstersin o günleri inşallah...bu arada sendeki sabra hayran kaldım, kız nasıl hala test yapmadın sen?bu arada sen süt korur diye falan mı düşünmüştün?
yarın kontrolümüz var, ultrasonda görücez inşallah..kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum ama...bende sürekli bi tedirginlik var, buda sanırım gece rüyama yansıdı Allah korusun, tersi çıksın..rüyamda düşük oluyordu,kanama falançok ağlıyordum...Allahım göstermesin öyle bişey, sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...
cnm kotu dusunmeeee sakınnn ınss hayırlısıyla kucagına aldıgın gunlerıde goruceksnn
kız nurten bnde öle yapıom acaba mayasınımı fazla koyuyom tarıf et bakıyım hele bı bana ne kdr cam sıseye ne kdr koyuyon maya
size bişi itiraf edıymmı bn dogumdan snra hıc kontrle gıtmedımmm bıde normal dogum yaptım heee 40n cıkınca gel demıstı drum ama gıtmedımhıcc
bıde sprılamı taktırsam yoksa ıgneler varmıs onlardanmı yaptrsam yada hapmı kullansamkıı
ayy yok beceremıomm yıne denıcemmm bakalımm bu arada bugun dra gıttık ya dr kahvaltısınıı ıhlamur yada devam sutuyle yap dedı suyla yapıodum ben
valla canımm inşallah öyledir iki gün baya akıntım vardı ama bugün yok pek mesela az var. ovulasyonu dün de yaptım ama yinr çok silik eğer olsaydı ikiside koyu çıkmasa bile birinin biraz görünür çıkması gerekirdi diyorum gebeliği ovulasyonlarda tespit edenlerin ikisi de aynı koyulukta çıkmış çiğdem ile de konuşuyoruz onunda öyle çıkmış. o yüzden aslında pek umudum yok. Ovulasyonlar sabah idrarıyla yapılmıyor ama gebelik için değişiyor mu acaba ama Çiğdem akşam yapmış görmüş çizgileri. Bende şimdi 4 saat su içmicem tuvalete de gitmiyorum nprmal yumurtlamayı hesaplerken öyle yapılıyor gebeliği ölçmek içinde öyle yapayım dedim akşam yapıcam belki çıkar o zaman gebelik testi yapıcam bakalım inşallah vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?