Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yazdım ama okumamışsın sanırım regli oldum ben dün akşam. Bekliyordum zaten ovulasyon günlerini eşimin rahatsızlığından değerlendirememiştik. Artık bir daha ki aylara kaldı umut napalım hayırlısı olsun..

sedacım canım hayırlısı olsun onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyolar.bak bu topik uğurlu hem.en kısa zamanda gelecek senin meleğin de.

bu arada kızlar amma kaynatmışsınız seval bi geldin pir mi geldin.kuzm çizelgem doğru benim,fasulyeminkide doğruuuu.ben daha et suyu falan başlamadım başlıyımmı artık.sadece patates havuç kereviz falan püre yapıyorum.muz elma veriyorum.çok az da portakal suyuna başladım 2 gündür.bide 1 haftadır kahvaltı veriyorum.yoğurt da veriyorum okadar.başka neler vermem gerekiyo kızlar?

bu arada bizimki dönmüyo,yüzüstü yatınca da ağlıyo yaaaaa.

öyle hayatım bende öyle diyorum artık hayırlısı ne zamansa o zaman olsun belirti felan da aramıcam söz verdim kendime fos çıkıyo çünkü hem regli belirtileri ile benzediği için yanıltıyor insanı..

Canım 6 aylık oldu bebeğin artık kahvaltıya geçmen iyi olmuş. Sebze çorbası muhallebi felan da verebilirsin. Burada var öyle başlıklar çok güzel menüler paylaşıyorlar oradan da yardım alabilirsin. Seninki kaç kilo şimdi iyimiymiş kilosu ne diyor doktor çocuğun doktoru da sana tavsiyeler verir bu konuda. Bka Nurten kivi de veriyormuş çok iyi geliyormuş bence de portakaldan bile daha yararlı bir günlük c vitaminini 1 tanecik kivi karşılıyor sen günde ikiye bölerek sabah akşam verebilirsin..

Başlığı görünce ben bu konuyu şöyle birşey sandım ya:
Bugün 4 tane test yaptım 2 si pozitif 2 si negatif napıcam ben şimdi kızlaaar

günaydın kızlar
ben test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
çok uykusuz ve yorgunum efem hastalandı aniden
gece boğazı birden bire şişti tıkandı nefesi kesildi apar topar hastaneye koştuk
çok şükür hafif soğuk algınlığındenşişmiş bronşit felan yok
akşam hafif sesi hırıltılıydı bende pekmez vermiştim
yatırmıştım gece 2 gibi tıkandı. Apat topar hastaneye gittik
iyne yaptılar serin hava iyi geldi
aklınızda bulunsun kızlar boğazı şişip tıkanan çocuğun üstünü iyi giydirip souk havaya çıkarın hastanede de soğuk buhar veriyolar
doktor tıkanıtsa eğer aç buzluğu ordan nefes çektir dedi
hastane dönüşü rahattık çok şükür
yastığını yüksek yaptım iyice burun akıntısı genize kaçmasın diye rahat uyudu
sabah bırakıp işe geldim ama aklım onda dakka başı aryorum kayınvaldemi

çok geçmiş olsun canım yaa.. Bu havalarda berbat zaten. Gerçi pek dışarı çıkardıpun yoktur ama yine de enfeksiyon bu bulaşıyor işte. Eğer tıkanması varsa astım tarzı birşeyi de olabilir. Allah korusun ama olsa doktorlar şüphelenirdi yine de bu konuyu aklında tut canım takip et. rken dönemde belirtiler verebiliyor. Benim eşimde var o zamanlar hiçbir dr anlamamış soğuk algınlığı deyip gönderiyorlarmış ama sürekli burnu felan akarmış. Sonradan anlaşılmış o da Ankara'da. Ama geç kalınmış tabi kronikleşmiş iğneler yemiş aylarca. Alerjisi de Yalova civarında bulunan bir bitkiya aitmiş oraya gidince ilaçlarla gideriz şimdi yaşını alınca yine azdı İstanbul'da da yaptı bayramda ve ilaçları yaramadı döndük başka ilaç yazdı doktor. Aynısı kardeşinde de var ama temkinli olduklarından erken önlem alınmış geçmiş onda. Merak etmem kaynananda iyi bakıyordu iyileşir bronşit değilmiş ya..

Bende ders çalışıyorum kızlar ama dün çok kötüydüm ve bir gün öncesi kanamam başladığı akşamda. Çok ağrılarım oldu dün de halsizdim. Bşr konu çalışmadım soru baktım sadece bugün iyiyim çok şükür iki günüm kaldı 2 de konum var tekrarlar da yapıyorum sorulardan felan işte öyle birşeyler yapıcam artık bitse de bir hafta mola versem diyorum. sonraki haftada İstanbul'a anneme gidicem. Hadi kaçtım ben drsler beni bekler yemekte koyucam daha..

geçmiş olsun canım, hakkında hayırlısı, yılmadan umutla yola devam...

nurtencim çok geçmiş olsun cnm yaa, gelmiş geçmiş olsun..o boğaz enfeksiyonundan bende çok çektim vallaha, elimde bi pekmez şişesi..öyle dolaşıyodum evin içinde, çok şükür artık daha iyiyim, tez zamanda sizide bıraksın gitsin hastalık...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun canlarım benim

kızlar eskiden çok şaşırırdım ben netten arkadaşım diyenlere
ya netten ne kadar arkadaşlık olur ki derdim ama şimdi çok iyi anlıyorum
şimdi öyle düşündüğüm için kendimden utanıyorun inanın
insan tanımadığı sadece yazarak hiç görmediği birisiyle ne konuşur ne paylaşır ne kadar sevebilir derdim. Şimdi burda herşeyimizi paylaşıyoruz. yanyana olamasakda yanımızdakilerden yakın olabiliyoruz. Ay duygulandım beh

çok seviyorum ben sizi beeeeeeeeee

efemde çok iyi çok şükür dün biraz nazlıydık mızmızdık ama gün geçtikçe düzeliyo

sedacım doktor çok iyi muayene etti ciğerlerine falan baktı. Ayrıca ilk kez oldu ve hemen fark ettiğimizde hastaneye gittik boğazı şişmiş birde balgamı vardı oda olunca tıkanmış. Çok şükür önemli bişi yok o an panikledim ilk olunca. Saol düşündüğün için hayatım

canancım naber duydunmu kalp atışlarını hastane gidicektin naaptın
hadi ilk fotosunu koyda görelim minik mercimek tanesini

kısssssssss öznur naber canım benim

seda kıs ben bu yıl dondurdum okulu ders çalışma derdim yok
sondu bu yıl ama dondurdum napiim bıktım yaaaa

kızlar gülerle kudretten haberi olan var mııııı
hiç sesi çıkmıyo
çiğdoşum nasıl acaba vını yapılmamış daha anlaşılan
sevalde gelmemiş kaç gündür
dileği iyi anlıyorum 2 çocuk birden yoruyodur onu

kıslar bugün 7 ayımız dolduuuuuuuuuu
ay ne çabuk büyüdüler yaaaaaa maşallah
daha dün sıkıntılarımızı paylaşıyoduk burda

Nurtencim canım benim çok geçmiş olsun efe paşamız hasta olmuş neyseki atlatmış çok şükür

bende işe başladımya iş yerinde net yok bizim adalet uyap sistemi bi öğlen arası var ondada ben eve geliyorum zaten bende ders çalışıyorum hiç fırsatım yok işe yetiş eve yetiş hep bi telaş içindeyim ev iş eş çocuk okul paramparçayım başımı kaşımaya fırsatım yok hayırlısıyla hafta sonu şu sınav iyi geçsinde bari emeklerim boşa gitmesin

canancım bende merak ettim ne oldu hayırlısıyla kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız ayy arada hamilelik günlerimi çok özlüyorum ne güzel günlerdi

sedacım galiba adet olmuşsun canım hayırlısı herşeyde bi hayır var üzme kendini ben inanıyorum hamile olacağına zaten çalışma için bi fırsatınız olmadı inşallah sınavdan sonra hemen hamile olursun

öznurcum senide çok özledik nerelerdesin bi gittin artık gelmedin efe nasıl öp onu benim için

sevalcim merak etme yakında oğlun haraketlenince görürsün hele bi emekleme başlasında şimdiden tadını çıkarın

bu arada bende güleri çok merak ettim hiç uğramamış olcayda yeni anne tabi oda gelemiyo çiğdem kadriye nilüfer gelmiyolar bilge unuttu bizi offf offff

canlarım salı günü gittim randevuma, beklerken doktora sordum, kalp atışlarını görürmüyüz diye baktı dosyama erken daha, keseyi görücez şimdi sadece dedi..muayene ederkende gülümsedi bak sen şanslısın, kalp etışlarıda var dedi, bana da bi gösterdiki aman yarabbimmm, fasülye gibim bişiii...kalbide oynuyo pıt pıt rabbim sağlıkla devamını göstersin inşallah..öyle yani kızlarrr..12 nisan da yeni randevum, o zaman ne görcem bakem

nurtencım efecıge cok gecmıs olsunnnn
kudrettt ısın zor valla caliş yavrym caliş:)
canan cok seındım cnmmm rabbımm kucagına aldıgn gunlerıde gostersın ınsallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…