- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.621
canım naptınnn yaptınmı test....merak ettımmmm....gebelıkte sabah ıdrarıyla daha net cıkıyor sanırım.ama gebelık varsa gunun her saati çıkar ıkıncı cızgı...
hadı ınşallah hamılesındır canım...
sedacım canım hayırlısı olsun onlar gelecekleri zamanı çok iyi biliyolar.bak bu topik uğurlu hem.en kısa zamanda gelecek senin meleğin de.
bu arada kızlar amma kaynatmışsınız seval bi geldin pir mi geldin.kuzm çizelgem doğru benim,fasulyeminkide doğruuuu.ben daha et suyu falan başlamadım başlıyımmı artık.sadece patates havuç kereviz falan püre yapıyorum.muz elma veriyorum.çok az da portakal suyuna başladım 2 gündür.bide 1 haftadır kahvaltı veriyorum.yoğurt da veriyorum okadar.başka neler vermem gerekiyo kızlar?
bu arada bizimki dönmüyo,yüzüstü yatınca da ağlıyo yaaaaa.
slm şekerler nasılsınız bakalım
İyiyiz bebeğim ya. Sen nasılsın? Geçen de taciz ettim seni mesajla direkt :)) Bıktı herkes benden bu yüzden
günaydın kızlar
ben test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
çok uykusuz ve yorgunum efem hastalandı aniden
gece boğazı birden bire şişti tıkandı nefesi kesildi apar topar hastaneye koştuk
çok şükür hafif soğuk algınlığındenşişmiş bronşit felan yok
akşam hafif sesi hırıltılıydı bende pekmez vermiştim
yatırmıştım gece 2 gibi tıkandı. Apat topar hastaneye gittik
iyne yaptılar serin hava iyi geldi
aklınızda bulunsun kızlar boğazı şişip tıkanan çocuğun üstünü iyi giydirip souk havaya çıkarın hastanede de soğuk buhar veriyolar
doktor tıkanıtsa eğer aç buzluğu ordan nefes çektir dedi
hastane dönüşü rahattık çok şükür
yastığını yüksek yaptım iyice burun akıntısı genize kaçmasın diye rahat uyudu
sabah bırakıp işe geldim ama aklım onda dakka başı aryorum kayınvaldemi
Ben regli oldum kızlar bu akşam. Bekliyordum zaten dedim ya ovuşasyonda pozitifi gördüğümde değerlendiremedik eşimin rahatsızlığı nedeniyle. Kısmet artık önümüzdeki maçlara bakcezbelim kopuyo ama ya sınav haftası hiç iyi olmadı ama yarın felan geçer fazla sürmüyor ağrım iyiki sınav gününe denk gelmedi.
günaydın kızlar
ben test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım
çok uykusuz ve yorgunum efem hastalandı aniden
gece boğazı birden bire şişti tıkandı nefesi kesildi apar topar hastaneye koştuk
çok şükür hafif soğuk algınlığındenşişmiş bronşit felan yok
akşam hafif sesi hırıltılıydı bende pekmez vermiştim
yatırmıştım gece 2 gibi tıkandı. Apat topar hastaneye gittik
iyne yaptılar serin hava iyi geldi
aklınızda bulunsun kızlar boğazı şişip tıkanan çocuğun üstünü iyi giydirip souk havaya çıkarın hastanede de soğuk buhar veriyolar
doktor tıkanıtsa eğer aç buzluğu ordan nefes çektir dedi
hastane dönüşü rahattık çok şükür
yastığını yüksek yaptım iyice burun akıntısı genize kaçmasın diye rahat uyudu
sabah bırakıp işe geldim ama aklım onda dakka başı aryorum kayınvaldemi
canancım naber duydunmu kalp atışlarını hastane gidicektin naaptın
hadi ilk fotosunu koyda görelim minik mercimek tanesini
kısssssssss öznur naber canım benim
seda kıs ben bu yıl dondurdum okulu ders çalışma derdim yok
sondu bu yıl ama dondurdum napiim bıktım yaaaa
Nurtencim canım benim çok geçmiş olsun efe paşamız hasta olmuş neyseki atlatmış çok şükür
bende işe başladımya iş yerinde net yok bizim adalet uyap sistemi bi öğlen arası var ondada ben eve geliyorum zaten bende ders çalışıyorum hiç fırsatım yok işe yetiş eve yetiş hep bi telaş içindeyim ev iş eş çocuk okul paramparçayım başımı kaşımaya fırsatım yok hayırlısıyla hafta sonu şu sınav iyi geçsinde bari emeklerim boşa gitmesin
canancım bende merak ettim ne oldu hayırlısıyla kalp atışlarını ne zaman duyacaksınız ayy arada hamilelik günlerimi çok özlüyorum ne güzel günlerdi
sedacım galiba adet olmuşsun canım hayırlısı herşeyde bi hayır var üzme kendini ben inanıyorum hamile olacağına zaten çalışma için bi fırsatınız olmadı inşallah sınavdan sonra hemen hamile olursun
öznurcum senide çok özledik nerelerdesin bi gittin artık gelmedin efe nasıl öp onu benim için
sevalcim merak etme yakında oğlun haraketlenince görürsün hele bi emekleme başlasında şimdiden tadını çıkarın
bu arada bende güleri çok merak ettim hiç uğramamış olcayda yeni anne tabi oda gelemiyo çiğdem kadriye nilüfer gelmiyolar bilge unuttu bizi offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?