Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldiiiim... iyiyiz çok şükür..
evet bi süre gelemedim.. ablama üzüldüm aklım hep ondaydı..
ablamı tanıdınız artık çok bahsetmiştim size.. hani benim başım dönerken son zamanlarımda hep camlarımı silmeye gelmişti, hemde iş yapmayı hiç sevmezken..
neyse
ablam dul benim.. çalışıyo.. bugünedek biriktirdiği parayla kendine araba aldı.. geçen hafta pazar günü komşu köye babamla birlikte benzin almaya giderken.. aşırı hızdan arabayı mıcıra kaydırmış takla atmış.. çok şükür babam ve ablam iyiler ama araba hurda.. babamda benim doğumdan önce kalbine stent taktılar.. ama çok şükür ikisindede bişiy yok ablamın sadece burnu biraz zede almış ama çok şükür kırık bilem yok.. dikiş atmışlar sadece okadar.. verilmiş sadakaları varmı.. allah korumuş..
ablam diyo.. arabamı ben alın teriyle aldım.. kaça mal olursa olsun yaptırcam.. şimdi araba tamirde..

öyle yani...
hergün aradım onu bişiy varmı diye..

annemde sıkıldım biraz.. annemde kalp hastası.. kazayı başkasından duyunca.. ee sağ olsun millette abartmaya bayılır.. anneminde tansiyon felan çıkıyo.. kalpte zaten vukattlı.. hemen hastaneye kaldırıyorlar.. şimdi herkes gayet iyi ama epey hareketli bi hafta geçti..

çok şükür allah korumuş

kudretçim kolay gelsin canımın içi.. çok yoğunsun.. allah derslerinde vede evde kolaylıklar nasip etsin..
nurtişim çok geçmiş olsun kuşum.. şimdi nasılsınız son durumunuz nedir
sedoşum kısmet böyleymiş.. zaten sizdede geçen ay vukaat çoktu.. gelecek maçlara bakıcaz artık.. sanada iyi ders çalışmalar.. sınav yakınmı..
sevalim bidenem ahmet faruğun fotolarına bayıldım maşlh..
öznurcum kuşum he valla benimkiside daha dönmüyo hareketlenme var ama icraat yok.. ek gıdalara başladım.. sabah yarım yumurta sırısıyla biraz peyniri ezip veriyorum. aralardada meyve püresi öğlendede havuç ve patates püresi.. dr içine pirinçte koyabilirsin dedi ama bilmemki yutabilirlermi..

canancım pıt pıtları duymuşsun gözünaydın bitanem.. allah hayırlısıyla tekmelediğinide duymayı nasip etsin.. inan senle o günleri yeniden yaşıyorum.. çok heyecanlı zamanlar.. sen şimdiden onu özlemeye başlamışsındır.. yeniden görmek için için gidiyo dimi...

canancım bu siteden kendini takip edebilirsin.. hangi haftada bebişinde ne gibi değişikler oluyo öğrenebilirsin.. uzman tvdende video olarak seyredebiliyon..

kız nurten adetin gelince bi kadın doğuma çık bence...
gecen ay 10gün buay 15gün adetim geçince cemreyi dra götürdüğümde bende kendi drma çıktım.. kistim olmuş.. emzirdiğim için yumurta çatlayamamış over kisti oluşmuş.. bence sende bi muayne ol..

kudretçim bebek arabası almışsınız.. güle güle kullanın.. sorması ayıptır kaça aldınız.. ben daha almadım..
önümüz yaz.. acaba şimdi yazlık pusetlerden alsam.. kışa girerken öteki arabalardan alsam..
bebek arabaları çok pahalı yaaaa... 400e bilem var dediydi adam... şimdilik yazlık puse alsam olurmuki acep.. şimdi onların yatabilenleri çıkamış galiba bulursam öyle alcam..

Gülerciğim çok geçmiş olsun hayatım. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Babana, kardeşine birşey olmamış ya olan arabaya olsun boşver. Komşular da ne densiz yaa herşeyi abartmaya bayılırlar valla azı insanlar birinin başına birşey gelsinde bize de laf çıksın diye bakıyorlar karşısındakileri düşünen yok sinir oluyorum böyle insanlara.

Benim sınavlar yarın ve öbür gün var canım. Tekrarları felan yapıyorum çok stresliyim. Gece uyumak istiyorum uyuyamıyorum son senem zaten sürekli plan program bıktım valla geçsin de bir hafta ara vericem dinlenicem sonra hızla finaller çalışacağım zamanımız az. Öyle yanii..

kız seda sınavın saat kaçta.. o satte sana dua göndereyim.. allah yardımcın olsun.. 2sınav arka arkaya demek.. ben inanıyorum hayırlısıyla geçicen inşlh.. sınavlar bi bitsin derin derin uyursun canım.. şimdi stresten uyuyamıyondur.. Allah kolaylıklar versin.. sınavlarını sular seller gibi geç inşlh.. AMİİİİİN

kız öznuuuurrrr
bu princi nasıl koycam püreye... önce pirinci haşlayıp sonra havuç ve patatesimi aynı kapta haşlayıp ezicem.. nasıl yapçem..
sen nasıl yapıyon, anlat bakem..

çok sağolun valla ya ucuz atlatmışlar..

selam kızlarrr nasılsınız geçmişi az okudumm neler olmuş neler
olccayyy canımm Allah hayırlı sağlıklı ömür versinn güzel prensesinle sana ve eşine inşalahh güle güle büyüt bebişini
canannn hayırlı olsun canımmm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla canımm
sedacım hasta olmuşun aramayınca sen a
tahmin ettim hayırlı olsun hakkında canım aslında belirtilerin çokta benziyordu ama hayırlısı sınavlarını da atlat inşallah gelicek bebişin ben inanıyorum kız olursa da adını nazlı koy çok nazlandı çünkü
gülerrr çok geçmişş olsunnn ablana ve babana Allah korumuş valla mıcır kazaları çok feci oluyor çünkü şükürler olsun canımm
nurten sana ve efeciğide çok geçmiş olsunnn canımm neyse bitiyor kış hastalık sezonu kapanacak inşallah
kudretttt işe başlamışsın anam ne zor dur ilk gün bırakıp gitmek mertciği evde ama onlar için tüm mücadele
öznurrr, dilekk sizler nasılsınızz bakimm özlemişim burayı yaaa

beni sorarsanız evdeyim arada işe gidiyorum 2 haftada 1 gün falan öyle işte
bebiş büyüyo inşallah 14+5 bugün 2li test yaptırdık 2 hafta önce şükürler olsun iyi çıktı
ben çok karışığım kızlar ya çok istiyorum bu bebeği ama garip bir endişe ve onu yani hamileliğimi yok sayma isteği var hamile değilmişim gibi davransam 9 ay sonra hoppp o doğsa süpriz olsa istiyom sanki
usg de görünce çok heyecanlanıyorum ağlıyorum yataktan kalkınca dr da başlıyo daha endişe 2 haftadır dr a gitmedikya şuan tam paranoyak oldum 16 nisanda tekrar randevumuz var o güne kadar kalpten gitmezsem iyi bende sevinç ve heyecandan çok endişe var anlayacağınız

pier cardin indirim vardı burda yeni çıkan modeli hemde çok uygun fiyata aldık 210 tl sıkı pazarlık ettik valla

hoşgeldin canım çok özledik seniiii ne güzel aramızdasın tekrar :13:

başladım canım gerçekten çok zor ama ilk haftalara göre biraz alıştık şimdi

canım maşallah diyelim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah hiç endişelenme bu allahın sana bi mükafatı çektiğin sıkıntılardan sonra sevincini yaşama bak bebeğinide üzme annesi hep mutlu ol inşallah

nurtencım efecıge cok gecmıs olsunnnn
kudrettt ısın zor valla caliş yavrym caliş:)
canan cok seındım cnmmm rabbımm kucagına aldıgn gunlerıde gostersın ınsallahh

valla canım çalış çalış hiç bitmiyoki hayırlısıyla şu okul bitsin artık okumalık hiçbişey istemiyorum Devlet memuru oldum halen okul peşinde dolaşıyorum birde üstüne eşimde bu gün bana okulu bitirde birlikte yüksek lisans yapalım diyo beni bekliyomuş anammmmmmmmm yandım ben :18::18::18:

banada pier cardin veya kraft al diyorlar.. diğerleri 2günde dağılır elinde kalır diyorlar.. onlarda burda çook pahalı..
sen iyi fiyata almışsın doğrusu.. gülegüle kullan.. sağlıcakla mutlu mutlu binsin damadım..

çidoşum bidenem içini karatma sakın.. bak o melek senden güç alıyo.. sen güçlü olki oda sana daha bi sıkısıkı sarılsın.. seni anlıyorum.. yaşadıkların hiç kolay değildi. şimdi elinde olmadan onların etkisindesin ama bu farklı bi hamilelik vede farklı bi bebek.. bak hembu bebiş çok güçlü annesi.. cinsiyetini çok merak ediyorum.. isim düşünüyonuzmu..

sedoşun sınavı nasıl geçti acep..

yüksek yüksek okullaraaaa kudreti yollamasınlar
açık öğretimden okumaya kudrete yeter desinlerrrrr

Sağolasın bitanem duaların için.. Sınavım öğleen sonra saat 14.30 da başladı 17.10 da bitiyordu ama erken bitti sınavım 16.30 da evdeydim. İki dersin soruları kolaydı ama iki ders idare ederdi. Onlardan da birine en başta çalışmıştım ve unutmuşum sorulardan tekrar ettiğim kadarıyla girdim yine de iyi sayılır. Finalde o derslere ağırlık vericem. Yarında aynı saatte olacak 3 dersten gireceğim yarın. Şimdi birşeyler yiyeyim az dinleneyim başlıcam onlarında tekrarlarına. Sorma aynen uyuyamıyorum gece 2 de yattım gram uyku yoktu sabahta erkenden kalktım yarını da atlatsam bir hafta mola sonra final var ancak mayıs sonu rahatlıcaam..

canım evet regli oldum hayırlısı artık zaten seninle konuştuktan sonra ovulasyonlara devam ettim ben iyice silikleşti artık görünmez olmuştu anladım regli olacağımı. Öbür maçlara bakcez artıkın.. Canımm böyle yapma hem kendine hem bebeğine eziyet etme hamileliğinin tadını çıkar bugünler gelmeyecek bir daha. Sana telefonda da söyledim her hamilelik kendine özgüfür o tamamen ayrı bir bebek yaşadığun herşeyi bir kenara koy ve bu hamileliğini güzelce yaşa. İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına testlerinde iyi çıkmış doktorunda iyi.. Bir daha endile korku yok tamam mııı..

valla h,ç merak etmiyorum ama bu hamileliğim çok farklı ilkinden ecrinim melek kızım hiç üzmedi anneyi bu yaramaz işimden etti beni kendimi çok halsiz ve hasta hissettim şükür daha iyiyim cinsiyete gelince kız olsa ayy 2 kızkardeş olucaklardı diycem erkek olsa bir kız bir erkek olcaklardı diycem şuan hiç ne hazırlık yapıyom ne hamileliğimi konuşuyom kimseyle hazırlık zamanı gelince o dolabın kapağını nasıl açıcam onuda bilmiyom kapattığım günden beri açmadığım gibi kapağın tozunu bile almadım :18:

çiğdemcim hoşgeldin canımcım, çok seviniyorum bi bebişin olacağına.
bu sefer herşey çok güzel olacak çoooook.hamileliğinin tadını çıkar, mutlu ol,
sonra geri gelmiyo bu günler canım benim.

güler kız sana ne diyim ben ne diyimmmmmmm. pirinci de sebzelerle birlikte koyacan kız hepsi birlikte az suyla pişecek ama suyu aşırı az koyup yakma sakın. sonra hepsini birden ezeceksin çatalla, püre haline gelecek.tabiki pirinçler erimiyor,çatalla biraz parçalanıyor okadar ama merak etme bebiş yutuyor onları, hadi kolay gelsin. ben kereviz,havuç,az patates ve bir çay kaşığı pirinç atıyorum çok güzel afiyetle yiyor oğlum.

cnm gulerım gecmıs olsunnnn kız cıgdem unutmusun sen benjıııı
bebek arabası bız kraft aldıkk uc tekerlıklı olanlardan ınnaılmaz rahat ve cok gusel 300 ytleye aldık bızdee tavsıye dederım 3 tekerlıklerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…