- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #22.641
kudretçim bebek arabası almışsınız.. Güle güle kullanın.. Sorması ayıptır kaça aldınız.. Ben daha almadım..
önümüz yaz.. Acaba şimdi yazlık pusetlerden alsam.. Kışa girerken öteki arabalardan alsam..
Bebek arabaları çok pahalı yaaaa... 400e bilem var dediydi adam... şimdilik yazlık puse alsam olurmuki acep.. şimdi onların yatabilenleri çıkamış galiba bulursam öyle alcam..
kudretçim kolay gelsin canımın içi.. çok yoğunsun.. Allah derslerinde vede evde kolaylıklar nasip etsin..
Nurtişim çok geçmiş olsun kuşum.. şimdi nasılsınız son durumunuz nedir
sedoşum kısmet böyleymiş.. Zaten sizdede geçen ay vukaat çoktu.. Gelecek maçlara bakıcaz artık.. Sanada iyi ders çalışmalar.. Sınav yakınmı..
Sevalim bidenem ahmet faruğun fotolarına bayıldım maşlh..
öznurcum kuşum he valla benimkiside daha dönmüyo hareketlenme var ama icraat yok.. Ek gıdalara başladım.. Sabah yarım yumurta sırısıyla biraz peyniri ezip veriyorum. Aralardada meyve püresi öğlendede havuç ve patates püresi.. Dr içine pirinçte koyabilirsin dedi ama bilmemki yutabilirlermi..
Canım çok sağol gerçekten çok yoğunum banada dua et sınavlarım iyi geçsin ne olurrrrrrr bu gün ki sınavım süper geçti 3 derstende 80 üzeri bekliyorum çok şükür yarına dualarını bekliyorum :18:
Canancım pıt pıtları duymuşsun gözünaydın bitanem.. Allah hayırlısıyla tekmelediğinide duymayı nasip etsin.. Inan senle o günleri yeniden yaşıyorum.. çok heyecanlı zamanlar.. Sen şimdiden onu özlemeye başlamışsındır.. Yeniden görmek için için gidiyo dimi...
selam kızlarrr nasılsınız geçmişi az okudumm neler olmuş neler
olccayyy canımm allah hayırlı sağlıklı ömür versinn güzel prensesinle sana ve eşine inşalahh güle güle büyüt bebişini
canannn hayırlı olsun canımmm rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla canımm
sedacım hasta olmuşun aramayınca sen a
tahmin ettim hayırlı olsun hakkında canım aslında belirtilerin çokta benziyordu ama hayırlısı sınavlarını da atlat inşallah gelicek bebişin ben inanıyorum kız olursa da adını nazlı koy çok nazlandı çünkü
gülerrr çok geçmişş olsunnn ablana ve babana allah korumuş valla mıcır kazaları çok feci oluyor çünkü şükürler olsun canımm
nurten sana ve efeciğide çok geçmiş olsunnn canımm neyse bitiyor kış hastalık sezonu kapanacak inşallah
kudretttt işe başlamışsın anam ne zor dur ilk gün bırakıp gitmek mertciği evde ama onlar için tüm mücadele
öznurrr, dilekk sizler nasılsınızz bakimm özlemişim burayı yaaa
beni sorarsanız evdeyim arada işe gidiyorum 2 haftada 1 gün falan öyle işte
bebiş büyüyo inşallah 14+5 bugün 2li test yaptırdık 2 hafta önce şükürler olsun iyi çıktı
ben çok karışığım kızlar ya çok istiyorum bu bebeği ama garip bir endişe ve onu yani hamileliğimi yok sayma isteği var hamile değilmişim gibi davransam 9 ay sonra hoppp o doğsa süpriz olsa istiyom sanki
usg de görünce çok heyecanlanıyorum ağlıyorum yataktan kalkınca dr da başlıyo daha endişe 2 haftadır dr a gitmedikya şuan tam paranoyak oldum 16 nisanda tekrar randevumuz var o güne kadar kalpten gitmezsem iyi bende sevinç ve heyecandan çok endişe var anlayacağınız
nurtencım efecıge cok gecmıs olsunnnn
kudrettt ısın zor valla caliş yavrym caliş:)
canan cok seındım cnmmm rabbımm kucagına aldıgn gunlerıde gostersın ınsallahh
valla canım çalış çalış hiç bitmiyoki hayırlısıyla şu okul bitsin artık okumalık hiçbişey istemiyorumDevlet memuru oldum halen okul peşinde dolaşıyorum birde üstüne eşimde bu gün bana okulu bitirde birlikte yüksek lisans yapalım diyo beni bekliyomuş anammmmmmmmm yandım ben :18::18::18:
kız seda sınavın saat kaçta.. o satte sana dua göndereyim.. allah yardımcın olsun.. 2sınav arka arkaya demek.. ben inanıyorum hayırlısıyla geçicen inşlh.. sınavlar bi bitsin derin derin uyursun canım.. şimdi stresten uyuyamıyondur.. Allah kolaylıklar versin.. sınavlarını sular seller gibi geç inşlh.. AMİİİİİN
kız öznuuuurrrr
bu princi nasıl koycam püreye... önce pirinci haşlayıp sonra havuç ve patatesimi aynı kapta haşlayıp ezicem.. nasıl yapçem..
sen nasıl yapıyon, anlat bakem..
beni sorarsanız evdeyim arada işe gidiyorum 2 haftada 1 gün falan öyle işte
bebiş büyüyo inşallah 14+5 bugün 2li test yaptırdık 2 hafta önce şükürler olsun iyi çıktı
ben çok karışığım kızlar ya çok istiyorum bu bebeği ama garip bir endişe ve onu yani hamileliğimi yok sayma isteği var hamile değilmişim gibi davransam 9 ay sonra hoppp o doğsa süpriz olsa istiyom sanki
usg de görünce çok heyecanlanıyorum ağlıyorum yataktan kalkınca dr da başlıyo daha endişe 2 haftadır dr a gitmedikya şuan tam paranoyak oldum 16 nisanda tekrar randevumuz var o güne kadar kalpten gitmezsem iyi bende sevinç ve heyecandan çok endişe var anlayacağınız
çidoşum bidenem içini karatma sakın.. bak o melek senden güç alıyo.. sen güçlü olki oda sana daha bi sıkısıkı sarılsın.. seni anlıyorum.. yaşadıkların hiç kolay değildi. şimdi elinde olmadan onların etkisindesin ama bu farklı bi hamilelik vede farklı bi bebek.. bak hembu bebiş çok güçlü annesi..cinsiyetini çok merak ediyorum.. isim düşünüyonuzmu..
sedoşun sınavı nasıl geçti acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?