nurtencim istanula dönemedik malesef aynen devam bu yılda.
efecik çok yaramaz değil allaha şükür idare ediyoruz.tek şikayetim gece çok uyanması idi.3 gündür dilimi ısırayım 1 kere uyanıyor acaba böyle devam eder mi yoksa geçici bir durum mu bilemiyorum.seval ne işine başladı kız ben bilmiyordum.ben de otur otur köreldim işe dönebilecek miyim bakalım.gerçi otur dediğim ne oturması, evde daha çok yoruluyorum.kendimi dışarı atmak istiyorum artık valla.
senin efe neler yapıyo başka anlat bakem biraz.
diğer kızlar sizler de gelin hadi topiği toparlayalım artık eskisi gibi olsun.sedoşumla birlikte belki bizler de bi daha bebek yaparız he :) hep beraber yine buradan paylaşırız.sakın inanmayın daha düşünmüyorum heee.yaza olabilir amma
efecik çok yaramaz değil allaha şükür idare ediyoruz.tek şikayetim gece çok uyanması idi.3 gündür dilimi ısırayım 1 kere uyanıyor acaba böyle devam eder mi yoksa geçici bir durum mu bilemiyorum.seval ne işine başladı kız ben bilmiyordum.ben de otur otur köreldim işe dönebilecek miyim bakalım.gerçi otur dediğim ne oturması, evde daha çok yoruluyorum.kendimi dışarı atmak istiyorum artık valla.
diğer kızlar sizler de gelin hadi topiği toparlayalım artık eskisi gibi olsun.sedoşumla birlikte belki bizler de bi daha bebek yaparız he :) hep beraber yine buradan paylaşırız.sakın inanmayın daha düşünmüyorum heee.yaza olabilir amma
meraba kızlar naber nasılsınız görüşmeyeli
ben kendimi unuttum yetişemiyorum hiçbişeye ya
işyeri feci sitresli akşama kadar koştur akşam efeyi al eve git yemek hazırla topla at mutfağa, efeyle oyna gönlünü yap ( tüm yorgunluğum geçiyo onunla ) sonra uyut, hop mutfağa makinayı boşalt geri doldur ( doldurmak neysede boşaltmak ölüm geliyo ) :)
bi bakıyorum saat 11-12 olmuş. Hiç kendima bakamaz oldum :) İnanırmısınız ojemi bile sabah işte sürüyorum . Anca abdest için çıkarıyorum ne zaman denk gelirse. :)
eeee sizler napıyonuzz çok özledim valla bundan sonra daha sık uğramaya çalışcam işyerinde biraz yoğunluğum geçiyo bu aydan sonra.
Efem her kelimeyi söylemeye başladı kızlar ben ne dersemtakraralıyo ama babasınada banadababa diyo
anne demiyo delircem ya nası öğrencek anneyi bu çocuk babaa diye pişimden koşuyo
bi canı yanınca yada nazlanınce enneeee diyo o kadar
yaza Allah kısmet ederse sünnet düşünüyoruz erkenm diyo herkez ama bence tam zamanı. sizce nasıl kızlar ya sünnet için beklemek mantıklı gelmiyo bana.
neyse şimdilik kaçtım kızlar artık hergün burdayım inşallah eski sağlığına kavuşsun topiğimiz :)
Kızlar topik haraketlenmeye başlamış bakıyorum.inşallah bundan sonra bende girebilirim..ben yine ev taşıdım kucağımda çocukla.internetim gecen hafta bağlandı...allah inşallah kendi evimizi nasip eder.taşınmak çok zor.ben doğumdan beri sürekli sağlık sorunları yaşıyorum kızlar bi düzelemedim.en son zona hastalığı yaşadım, ağrısı kalmadı çok şükür sadece izleri var şimdi..rabbim beterinden korusun.kızımla birbirimize iyice alıştık artık. 3.5 aylık oldu latife kızım.rabbim seda,kadriye ve nilüfer arkadaşımız başta bütün isteyen herkese evlat nasip etsin.
ay canımm bu ne yoğunluk böyle. Ben şikayet ediyordum halime şükredeyim o zaman ya. Valla çok yoğun değilim ama çalışıyorum eve gidiyrorum haftasonundan yemek yapsam bile ancak iki günlük sonra taze isteniyor. Yemek yapmadığım günlerde ütü falan yapıuorum zaten bazen haftasonu yetişmiyor eşimde ilgi istiyor evde iş varmış dinlemiyor gezelim çıkalım diyor. Ne güzel efecik baya dillenmiş yakında anne de der meraklanma. Ne çabuk geçiyor zaman yaa daha hamilelik zamanlarınız dün gibi. Bence de yaptır sünnetini canım ne kadar erken o kadar iyi. Ben hemen doğunca 40 günü çıksın yaptırcam.. evet gelin artık yaa nerdee eski günlerimiz...Çoşsun topik yinee..
uyku düzeni artık başlar canım yavaş yavaş aman inşallah eskiye dönmez böyle gider canım. Sen işe dönmedin mi izin hakkın falanda bitmiştir eski işyerine girsen alırlar mı tekrar yoksa başka iş mi bakarsın. Ama bence bu kadar zamandan sonra efeyi bırakıp çalışamazsın canım. Ahh siz kaç bebek yaparsınız ben yapana kadar kızım yaa..
ya bu konuya cevap ver kısmı tam çalışmıyor.başlık bölümü açılıyor asıl yazacağım yer açılmıyr sinir oldum.zaten acelem var kızlar.karşı komşu çağırdı geç kaldım ama sizi ihmal etmiyim dedim.daha sonra inşallah sohbetlerimizi koyulturuz dimi.
nurtiş kız ben emzirmeyi 15 ay bitince bıraktım, sen hem çalışıyosun hem hala sütün mü var maşallah sana.
sedacım ben konyadayım eşimin işi nedeniyle.eski işimden gitsem bekliyolar valla.ama istanbula dönermiyiz dönsek de aynı yere mi döneriz valla belli değil.ben çalışmamanın tadını çıkaracam ama düştük gurbet illere çıkaramıyorum işte.
şimdilik bukadar sohbet edebilecem.öptüm canlarım.mucuk.
Kızlar topik haraketlenmeye başlamış bakıyorum.inşallah bundan sonra bende girebilirim..ben yine ev taşıdım kucağımda çocukla.internetim gecen hafta bağlandı...allah inşallah kendi evimizi nasip eder.taşınmak çok zor.ben doğumdan beri sürekli sağlık sorunları yaşıyorum kızlar bi düzelemedim.en son zona hastalığı yaşadım, ağrısı kalmadı çok şükür sadece izleri var şimdi..rabbim beterinden korusun.kızımla birbirimize iyice alıştık artık. 3.5 aylık oldu latife kızım.rabbim seda,kadriye ve nilüfer arkadaşımız başta bütün isteyen herkese evlat nasip etsin.
cananım çok geçmiş olsun canım.emziriyosun dimi latifeciği,nasıl sana zorluk çıkarıyor mu uslu bir bebek mi anlat azıcık.
gülercim hoşgeldin canım,bundan sonra burdayız ona göre.kampanyama evet diyenler gelsin dedim bak gelmişsin ama evet dememişsin.
hadi bakalım canlanın kızlar biraz daha hareket bekliyoruz.
nurten kız nerdesin bi geldin gittin yine.işyerinde internetin var bütün iş mi yapıyon girsene kk ya. kızdırma bak beni atlar gelirim yanına,çok uzak değilim ona göre.
benim oğluş uyuyor kızlar.banyo yaptırdım daha doğrusu oynadık suda.küvetini dolduruyorum çıkmıyo sudan.tam 40 dk.suda oynadı hasta etmiyim diye korktum ama
o kadar eğleniyodu ki çıkartmaya kıyamadım.sonra da yorgunluktan uyuyuverdi.banyo sonrası uyku çok rahat oluyor zaten.
burda kar hala kalkmadı,eriyor yavaş yavaş.bu hafta hava daha ılık olacak herhalde kar da yağmayacak çok şükür.kardan dışarı çıkamıyorum hiç.sıkıldım burdan artık ya.
dua edin de yine istanbul ya da yakınında biyerlere gidelim valla kızlar unutmayın bana dua etmeyi tımam mı.
men de daha gitmedimm ama uyku bastırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?