- Konu Sahibi EU3
-
- #23.101
İnşallah canım bende istiyorum tabi ama hep bir engel çıkıyor belki de kaderim de yoktur bebek sahibi olmak diyorum artık..
herkes hastacık olmuş yaaaa,çok geçmiş olsun kızlar size.benim de bir başım ağrıyor çok fena.kayınvalide ve efe uyuyolar.ben uyuyamadım kalktım size bakınayım dedim.zaman geçmiyor burada ya.yaz gelsin anneme gidecem direk.doyasıya gezecem valla.çalışan hanımlar kıskanmasın ama şimdi.çalışmak inanın daha güzeldi.ben de bir an önce düzenimi kurup çalışmak istiyorum zaten kızlar.sedoş sen de inşallah bi bebiş tutup sonra işine dön canım benden sana tavsiye.ha tabi bebişini 9 ay falan büyüt ama yani.o evreye kadar yanında olmak gerekiyor.sonrası artık önemli değil o kadar bence.
kıslar gelmeye başlamışınız bakıyorum da ehhh ben de gelirim madem artıkkız nurtiş seni niye beğenmeyeyeim ama maksat daha dolu bir topik dimi ama.
eski neşemizi bulalım istiyorum.2.bebeklere de başlamak lazım artık,ne duruyonus bakiim.ben burdan bi kurtulayım düşünüyorum inşallah kızlar.ya işe başlayacam ya çocuk yapacam bakalım ne olacak kısmetimiz.
gülerim çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..bende 2 gündür rahatsızım boğazım ağrıyor.salgınmı var ne..havalarda güzel ama.. kızada bulaşmıştır herhalde,yakında oda başlar öhü öhü demeye..zaten cılız bişey
ya kızlar 4 ayımız yeni bitti.şuan 6 kilo kızım, 3 kilo doğmuştu 4-5 gün içinde 2.700 düştüydü yavrucak..bana zayıfmış gibi geliyor, sağlık ocağındaki dr normal dedi ama içim hiç rahat diil..boyu 64 cm, uzun diyemi bana zayıf geliyor acep
nurten maşaallah kız. çalışıyorken bu zamana kadar emzirebildiğin için tebrik ediyorum vallaha seni..darısı benim başıma..
öznur sana da maşallah arkadaşım 2. bebişi bile düşünmeye başlamışsın:) Allah sağlık versin...
sedacım evet biraz ağrılı oldu ama şükür atlattım..biraz iz kaldı nedeselatifecik şimdiden konuşmaya başladı diyebilirim aslında, baya bi agulaşıyoruz :)agucuk bugucuk bişiler diyo yani:) darısı en yakın zamanda senin başına inşallah...
,ayyyyyyyyyyyy kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
kocam doğum doktoru değil
kocam veteriner hekim
inekcikleri doğurtuyor
kızlar ben giremiyorum pek
çünkü ben 1 aydır kpss ye çalışmaya başladım
önlisans mezunuyum
ve yüksek okuldan mezun olalı 12 yıl olmuş
tarih coğraf ya vatandaşlık benim çok zayıf
matematik daha iyi
geçmiş olsun güler
şimdi na sılsinı z
öptümmmmmmmm
yine gelirim
canancım kızçenin kilosu gayet iyi boyu uzun gidiyo mşlh.. mankenmi olcak ne..
bide senin yazdıklarını okurken gözlerim manyak oluyo.. kıııızzz başka renk yap şu yazı fonunuuuuuuu.. okuyamıyorum ihtiyarım ben
kız öznur senin konyada canın sıkılıyo galiba. alışamadın sanırsam
insan yeri, ortamı sevemeyince çok zor.. bide kaynanatör faktörü var galiba.. amanın allah kolaylıklar versin..
sedoşum bidenem zaman çok çabuk geçiyo haketten de.. ben inanıyorum senin bebişinde gelicek sadece az zamanı var.. aman sağlıcakla gelsinde varsın az geç gelsin.. rabbşim sabredenleri en güzel hediyelerle mükafatlandırır.. sen duanı et.. bak bizlerinde hep dualrındasın. yer gök dua.. burdaki bebişlerin hepsi dualı bebiş.. seninkide dularla gelicak, o da dualı bebiş olucak.. bence daha şimdididen çok şanlı senin minişin..
kız diloş bu kpss başvuruları nezaman vede nereye başvurucaz.. bende çoğu şeyi unuttum ders çalışmak lazım..
bu arada hayırlısı olsun inşlh yüksek yüksek puanlar alırsın..
kıız nurtiş bişey sorucam gündüzleri sensiz nasıl uyuyo efe.. ayakta sallayarakmı..
benimki meme emerken uyuya kalıyo.. herkes öyle alıştırma dedi baştan. ama 5buçuk yıldan sonra gelmiş kızçem onun kollarımda uyuması beni çok mutlu ediyo. hiç kucağımdan bırakmak istemiyorum. daaa artık kocaman oldu kendi kendine uyumasını öğrenmesi gerek.. sütten kesilince mecbur uyuyacak başka çaresi yok.. gerçi bi süre daha emsin diyorum. arada meme vermeden pışpışlıyorum ama yok nerdeee basıyo yaygarayı.. özellilklede gece.. uyanıyo illa meme emcek te uyuyacak.. çok ağlıyo geceleri apartman ayağa kalkıyo.. bende millet rahatsız olmasın diye hemen dayıyorum memeyi.. arada beraber uyuya kalıyoz.. unuttuk kocişi zaten
kızçemle beraber uyumak çok güzel.. rabbim herkese nasip etsin bu günleri..
canancım kızçenin kilosu gayet iyi boyu uzun gidiyo mşlh.. mankenmi olcak ne..
bide senin yazdıklarını okurken gözlerim manyak oluyo.. kıııızzz başka renk yap şu yazı fonunuuuuuuu.. okuyamıyorum ihtiyarım ben
kız öznur senin konyada canın sıkılıyo galiba. alışamadın sanırsam
insan yeri, ortamı sevemeyince çok zor.. bide kaynanatör faktörü var galiba.. amanın allah kolaylıklar versin..
sedoşum bidenem zaman çok çabuk geçiyo haketten de.. ben inanıyorum senin bebişinde gelicek sadece az zamanı var.. aman sağlıcakla gelsinde varsın az geç gelsin.. rabbşim sabredenleri en güzel hediyelerle mükafatlandırır.. sen duanı et.. bak bizlerinde hep dualrındasın. yer gök dua.. burdaki bebişlerin hepsi dualı bebiş.. seninkide dularla gelicak, o da dualı bebiş olucak.. bence daha şimdididen çok şanlı senin minişin..
kız diloş bu kpss başvuruları nezaman vede nereye başvurucaz.. bende çoğu şeyi unuttum ders çalışmak lazım..
bu arada hayırlısı olsun inşlh yüksek yüksek puanlar alırsın..
kıız nurtiş bişey sorucam gündüzleri sensiz nasıl uyuyo efe.. ayakta sallayarakmı..
benimki meme emerken uyuya kalıyo.. herkes öyle alıştırma dedi baştan. ama 5buçuk yıldan sonra gelmiş kızçem onun kollarımda uyuması beni çok mutlu ediyo. hiç kucağımdan bırakmak istemiyorum. daaa artık kocaman oldu kendi kendine uyumasını öğrenmesi gerek.. sütten kesilince mecbur uyuyacak başka çaresi yok.. gerçi bi süre daha emsin diyorum. arada meme vermeden pışpışlıyorum ama yok nerdeee basıyo yaygarayı.. özellilklede gece.. uyanıyo illa meme emcek te uyuyacak.. çok ağlıyo geceleri apartman ayağa kalkıyo.. bende millet rahatsız olmasın diye hemen dayıyorum memeyi.. arada beraber uyuya kalıyoz.. unuttuk kocişi zaten
kızçemle beraber uyumak çok güzel.. rabbim herkese nasip etsin bu günleri..
diloşum lise mezunuyum temmuzdamı formları yatırıcam.. bide başvuru nerden yapılıyo, yüksek okuldan felanmı form alınıyo.. daha önce ilgilenmediğim için hiç bilmiyorum bu konuları..
liseden mezun olalı çok oldu 96 mezunuyum.. üff amma çok olmuş..
bende liseden nasıl mezun oldum hep çalıştım. evlendikten 1yıl sonra bebiş düşündük tedaviler felan derken iş yerinden sürekli izin almam sorun oldu.. adam bana zırt pırt izin vermeye bıktı ee yumurta takibine sık gitmek gerekiyodu.. adam beni koydu kapının önüne ama ben çıkmışım gibi gösterdi hiç bi parada alamadım patron kocişin patronuydu aman laf olmasın diye ne kociş bişey diye bildi nede ben.. kocişla aynı iş yerinde çalışıyoduk ozamanlar zaten orda tanışıp evlendik.. ah ah ne çabuk geçiyo zaman ağustos 2005te evlenmiştim bak geçmişe gittim geldim bian..
kızlar benim oğlan vınn ı hepten bozdu,internetim yoktu 10 gündür falan.şimdi de komşudan şifresini aldım öyle giriyorum artık valla.
kız nurten ne ilkyardımıymış bu,işyerinde mi.hadi hayırlı olsun.
sen efeye hergün yoğurt mu mayalıyosun ya doğru mu anladım.ben artık 1 lt. birden mayalıyorum.1 hafta yediyorum.
anladım fasülyecim.çok güzel bişey ama ya.herkesin bilmesi gerek aslında.acil durumlarda ne yapacağımızı şaşırıp kalıyoruz.
ben evde oturmaktan bıktım artık.ne güzel çalışıyosun bişeyler yapıyosun.darısı başıma inşallaaaaah.
nurtencim ilk yardım kartın hayırlı olsun canm..
aslında hepimizin acil müdahaleleri bilmesinde yarar var..
yaklaşık 1ay önce üst kat komşumun eşi kalp krizi geçirdi ve öldü. Allah rahmet eylesin. kendisi gençti de.. en fazla 45-50 arasıdır.. 2kızı vardı biri 20diğeri ise 11yaşında.. akşam saat 9:30 da bi çığlık bi feryat tabi bütün komşular koşuştuk..(aprtmanımızda komşuluk çok iyi) neyse ben cemreyi yatırıp gidene dek vakit geçti tabi.. komşuların anlatmasına göre.. adam tuvaletten çıkınca düşüyo. eşi çok panik ve telaşlı bi insandır o başlıyo çığlık feryat (tabi kolay değil) büyük kızı annesini sakileştirmeye çalışıyo bir yandan da ilk müdahaleyi o yapıyo.. suni teneffüz kalp masajı felan.. bide hiç bilmiyodum kalp krizi geçiren kişiyi sağ omuzunun üstüne yatırmak gerekiyomuş.. kalp daha rahat çalışsın diye.. yeşim ilk müdahaleyi yaparken bile nabız felan yokmuş. adam gitmiş..
derken karşı komşusu yetişiyo(ibrahim ağbi öğretmen) oda suni teneffüz felan yapıyo ama nabız yok.. 112yi arıyolar felan çok fena.. gerisi malum..
yani insanın neyle karşılaşacağı hiç belli olmuyo.. sadece böyle durumlarda değil.. çocuklara ev kazası sırasında bile neler yapmamaız gerektiğini bilmek gerek.. boğazına bişey kaçınca ne yapılır çamaşır suyu felan içince neyapılır gibi hep bilmekte fayda var..
tabi allah korun allah insanı zor duruma düşürmesin.. daRD bırKmasın..
inşlh harfleri doğru bastım.. şuanda kucağımda çırpınıp ağlayan klavyeyi parmaklayan bi böcek var daaa
allah rahmet eylesin komşuna canımnurtencim ilk yardım kartın hayırlı olsun canm..
aslında hepimizin acil müdahaleleri bilmesinde yarar var..
yaklaşık 1ay önce üst kat komşumun eşi kalp krizi geçirdi ve öldü. Allah rahmet eylesin. kendisi gençti de.. en fazla 45-50 arasıdır.. 2kızı vardı biri 20diğeri ise 11yaşında.. akşam saat 9:30 da bi çığlık bi feryat tabi bütün komşular koşuştuk..(aprtmanımızda komşuluk çok iyi) neyse ben cemreyi yatırıp gidene dek vakit geçti tabi.. komşuların anlatmasına göre.. adam tuvaletten çıkınca düşüyo. eşi çok panik ve telaşlı bi insandır o başlıyo çığlık feryat (tabi kolay değil) büyük kızı annesini sakileştirmeye çalışıyo bir yandan da ilk müdahaleyi o yapıyo.. suni teneffüz kalp masajı felan.. bide hiç bilmiyodum kalp krizi geçiren kişiyi sağ omuzunun üstüne yatırmak gerekiyomuş.. kalp daha rahat çalışsın diye.. yeşim ilk müdahaleyi yaparken bile nabız felan yokmuş. adam gitmiş..
derken karşı komşusu yetişiyo(ibrahim ağbi öğretmen) oda suni teneffüz felan yapıyo ama nabız yok.. 112yi arıyolar felan çok fena.. gerisi malum..
yani insanın neyle karşılaşacağı hiç belli olmuyo.. sadece böyle durumlarda değil.. çocuklara ev kazası sırasında bile neler yapmamaız gerektiğini bilmek gerek.. boğazına bişey kaçınca ne yapılır çamaşır suyu felan içince neyapılır gibi hep bilmekte fayda var..
tabi allah korun allah insanı zor duruma düşürmesin.. daRD bırKmasın..
inşlh harfleri doğru bastım.. şuanda kucağımda çırpınıp ağlayan klavyeyi parmaklayan bi böcek var daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?