Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tesekkur ederım..inşallah sorunsuz geçer hamılelıgım...allah ısteyen herkese nasıp etsın inşallah...
saolasın canım...

canım çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah
sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim

tesekkur ederım canım...insallah arkası gelır hamıle haberlerının...topık hamıle topıgı olur ozaman.. alkisalkisalkis

anaaaa maşallah maşallah topike yarım gün girmedim hamiş var kızlar artık hergün öğlen sonra giricem biriniz hamile olun diyee canımm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn yeni eve yeni bebekk ne güsellll

tesekkur ederım croscucugummm...allah ısteyen herkese nasıp etsın...paylasmak çok guzel...paylasım sız varsanız guzel zaten...

TEBRİKLER, ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNN DİLEKCİM
tesekkur ederım canancıgım... opuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim yaaaaa
çok sevindim
ay hadi kıslar ne mübarek aymış bu böyle
inşallah sırayla herkesin halayını çekicez
ohhhhhhhhhhhhh
oynamayalıda baya olmuştu haaaaaa
nur cugum ınşallah arkası gelsın hamıle haberlerının...hayde bre beklıyoruz bebişlerinizi...

kızlar oglen pc kıtlendı...bır türlü giremedım ...noluyorsa anlayamadım...
opuyorumnanaktan

kısalr
ben geldimmmmm
ay çok yoğunum ancagirebildim
kan sonucumu aldım geldim hemen size sölim dedim
1121 çıktı hcbg
15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor

Canım gözün aydın inş kalp atışlarını da duyarsın sağlıkla kucağına alman dileğiyle

bend edoktora gittim egldım arkadaşlar. bı umıt acaba gebelık varmı dıye duusnmekten kendımı alamadım ama yok dedı doktor adet egcıkmem ıcın yıne bı yıgın hormon testı yapılcak dosyamız ege unıversıtesındeya elımzde tahlıl bişi yok.
yarın sabhtan doktorun bukundugu hastaneye gıdıcem orda yaptırttcak tahlılleri.
yınede betahcg ye bakılcak herıhtimale karşı.
buay adet gormedım desme yalan olmaz artıkdoktor o kanama adet değildir diyor kı olede
zaten bencede yanı adet değil cunku avuçiçikadar kanamam olmadı.
bakalım artık.
haa doktor dediki ;yumurta ceperi kalınmiş yumurtlama oluyomuş ama yumurtalar dışarı çıkamıyomuşbi adı varmış onun insilün bilmem nesiymiş.
tedavısı bait dedi bilaç verıcez o ilaç hem senı zayıflatacak hemde adetlerın duzene giricek dedi.
sanırım golkofen mı ne şeker hapı varya bılıyomuusn onu vercek galıba tabı once şu tahlılleri yaptırmk laızm aslında o tahlıller onceden yapıldı ama elımzde olmadıgı için yenıdne yapılcak bıde rahıl filmini istedı onuda götürücem yarına.
eşim bı umıt dıyor umıtleniyor yınede belkide çıkar kan testınde dıyor.
doktor eşime demişki aslında bışı oluşmuş orda ama içi boş demiş.
belkı olck bısı rahım kendnı hazırlıyor bilemiyorum artık
aşılaamdn sonra gıtmıcem doktora kafamı dınlıycem dedım ama yapamadım yaaa

canım ınşallah en kısa zamanda hamıle haberını alırız kadrıyecıgım...
:hulya:

kadriyecim geçmiş olsun.bak görürsün adetin düzene girsin sen ilk ay hamile kalacaksın.dr.unda bayağı ilgilenmiş bak ne güzel bir sürü şey öğrenmişsin.içini ferah tut canım bu topikteki herkes en kısa zamanda mutlu sona ulaşacak bak örnekleri gelmeye başladı zaten yerimseniben

kıslar günaydın.naparsınız bugün nasılsınız.eee yeniyıla girmemize kaldı 1 gün.napıyosunuz yılbaşında anlatın bakiim biraz.

canım benim hadi hayırlısı.. iyi yapmışsın doktora gitmekle..böyle küsmek olmaz, şifamızı arayacağız, Allahın emri bu..inşallah yakında alıcaksın kucağına bebeğini..Allah yardımcın olsun...

kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))

fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep

canım benim çok geçmiş olsun
burda mutluluğu en çok hakedenlerden biri de sensin canım
en kısa sürede sağlığına kavuşup güzel haberini vericeksin bize inşallah canım
kadın olmak çok zor malesef
her yönden çok zor. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…