nilümm hatırım varmı okudunmu demin yazdığımı:1shok:
kısalr
ben geldimmmmm
ay çok yoğunum ancagirebildim
kan sonucumu aldım geldim hemen size sölim dedim
1121 çıktı hcbg
15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor
sonuç pozıtıf yazan bır kaagat verdıler elıme... :kedi:
kızlar merhaba dün pek yazamıyordum iş yerinde işler çok yoğundu malum yıl sonu
neyse öyle ara ara okurken abimden tel geldi saat 5 gibi felan, babamın ikiz kardeşi olan amcam
dün sabahtan vefat etmiş biz çok yakındık bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler bugün annemle abim memlekete gidiyor öğrendiğimde yıkılıdım resmen beni şirketten eve apar topar gönderdiler
şimdi evdeyim az sonra annemlerin yanına gideceğim dünkü ağlama krizlerim bitti bu gün biraz daha kendimi toparladım bebeğim için, babamda amcamda birbirlerine kavuştularmafoldumben
geçmişi yarım yamalak okudum
adilemir canım çok sevindim tebrik ediyorum canım seni
hoplayıp zıplayıp kutlamak isterdim ama bi tarafım çok acı çekiyor hala
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ...
Canancım hadi sıra sende inşallah 5 ocakda burdan güzel haberin için seviniyor olacağız inşallahhhh Rabbim dualarımızı kabul etsinnn
canancım 5 ocağa kadar bekletmeyeceksin bizi dimii.31 aralık cananın test tarihi bilgecim.
kısalr
ben geldimmmmm
ay çok yoğunum ancagirebildim
kan sonucumu aldım geldim hemen size sölim dedim
1121 çıktı hcbg
15 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi doktor
içtim canım ama o bardakla değil çünkü kaç zamandır yıkanmadı tozlanmışşş:kedi:
günaydın canlarım dünden beri çatlıyorum yazamadım diye öncelikle nurtencim canım güzel annecik hayırlı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: allahım tamamına erdirsin nasıl sevindim anlatamam okuduğum zaman ayyyyyy diye bağırdım sevinçten ne güzel bi haber inşallah diğer kızlarda müjdeli haberler verirler en kısa zamanda evde neti iptal ettik sınırsıza geçeceğiz iş yerindede saat 9 a kadar birde öğlen arası var şimdi birazdan kapanır diye geçmişi tam okuyamadan yazayım dedim hepinizi çok seviyorum
:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: oh be ne zamandır hamiş haberi alamamıştık ne güzel oldu yeni yıl hediyesi gibi :dance: :sm_cool::teytey::dance:
nurtenim gelmişsin
kız niye sesin çıkmıyoooooooo,hamişlik pek bi sakin yaptı seni heee
sonuç pozıtıf yazan bır kaagat verdıler elıme... :kedi:
biz bu ay sadece 2 kez çalıştık kızlar biliyomusunuz.oyüzden kendimi çok kötü hissediyorum.çok çalışınca sanki daha bi ümitli oluyo insan.ben hep çalışacağımızı umduğum için bu ay çok ümitliydim ama olmuşsa 1 kereden de olur diye kendimi avuturuyorum.sırayı bozmam inşallah.
hem bu topic hem yeni yıl uğurlu geldi kızlar.şimdi nurtişle sen eylül annesi olacaksınız bizde bu ay başarılı olursak hepimiz eylül annesi ayy ne güzell:dance::dance::dance:
kızlar merhaba dün pek yazamıyordum iş yerinde işler çok yoğundu malum yıl sonu
neyse öyle ara ara okurken abimden tel geldi saat 5 gibi felan, babamın ikiz kardeşi olan amcam
dün sabahtan vefat etmiş biz çok yakındık bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler bugün annemle abim memlekete gidiyor öğrendiğimde yıkılıdım resmen beni şirketten eve apar topar gönderdiler
şimdi evdeyim az sonra annemlerin yanına gideceğim dünkü ağlama krizlerim bitti bu gün biraz daha kendimi toparladım bebeğim için, babamda amcamda birbirlerine kavuştularmafoldumben
geçmişi yarım yamalak okudum
adilemir canım çok sevindim tebrik ediyorum canım seni
hoplayıp zıplayıp kutlamak isterdim ama bi tarafım çok acı çekiyor hala
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ...
kıslar canandan sonra kimin günü en yakındıııı
kıs benimki ne öpücükmüş
bi öptüm dilek hamile
karılara ceket atsam hamile kalcekler demekki :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?