kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))
fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep
kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))
fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep
öznurcum günaydın
benim 2 gün kala başladı
şimdi çok feci dokunamıyorum bile
ama ilk gebeliğimdeki gibi çok sızlamadı bu sefer
hafif hafif öle arada bir geldi
dokununca öle az bi ağrıyodu
son 2 aydır adet zamanım yaklaştığında da aynısı oluyo diye ben heralde adet olcam diyodum hatta :ecrin_bebek:
cananuuuuum
göğüslerinde acı içten gelen bi sızı var mı hayatım
nurtencim aradn çok uzun zaman geçmedi ama ben ilkinde belirtilerin nezaman başladığını unuttum ama şöyleki hamile olduğuma emindim yani öyle değişik hissetmiştimki kendimi resmen içimemi doğmuştu bilmiyorum kesinlikle emindim.hiç bir mide bulantım olmamıştı bir gün bile,karnım ağrımamıştı ama ben hamileyim diyordum.tek değişiklik göğüslerim birazcık acıyordu ve de yumurta akı gibi akıntım oluyordu.ama bunlar nezaman başlamıştı hiç hatırlamıyorum ve normalde bunlar insanın ilgisini çekmez yani benim hiçbir belirtim yoktu bu durumda.
öznur sen daha önce gebelik yaşadın mı kuzum?
evet kuzum bir düşüğüm oldu,kimyasal gebelik.çok fazla tatmadım o duyguyu yani.
canancım bir problem varmı sende yada eşinde yoksa herşey normalken mi uğraştın sen böyle.
CNM BEN 1,5 SENE BOŞUNA UĞRAŞMIŞIM, GEÇEN SENE 18 ARALIKTA ÇEKİLDİĞİM RAHİM FİLMİNDE TÜPLERİMİN TIKALI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM..DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI..TÜP BEBEK TEN BAŞKA ÇAREN YOK DEDİLER...2009 OCAK AYINDA BEN AMELİYAT OLDUM, ÇİKOLATA KİSTİNDEN DOLAYI TIKANMIŞ TÜPLERİM, ÇOK ŞÜKÜR TEMİZLENDİ..2009 MAYIS TA 1. AŞILAMAMI YAPTIRDIM OLMADI, NASİP DEĞİLMİŞ DEDİK..BİRAZ BEKLEYEYİM DEDİM, YİNE SABREDEMEDİM YENİ YILA BEBEĞİMİN HABERİ İLE GİRMEK İSTİYOM DEDİM,KASIM AYINDA BİR RAHİM FİLMİ DAHA ÇEKİLDİM, ŞÜKÜRKİ HERHANGİ BİR SORUN YOK, AÇIK ÇIKTI TÜPLERİM...DOKTORUMUNDA TEŞVİKİYLE YENİ Bİ AŞILAMA DAHA YAPTIM İŞTEE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?