Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))

fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep

canancım günaydın
doktor sana ayın kaçı demiştiki canım
bi kan testi yaptır emin olamıyosan
biliyorum çok zor negatif sonuç bunu geçen 4 senede o kadar iyi biliyorum ki
ama ümidini yitirmemen gerek eğer negatifse ki inşallah değildir
inşallah bebeişin seninle saklambaç oynuyodur gamyoncuiremsu

cananuuuuum
göğüslerinde acı içten gelen bi sızı var mı hayatım

kızlar dün gece yatmadan dayanamayıp test yaptım, amma negatif çıktı :))

fakkat ben kendimi hamile gibi hissediyorum:CüvCüv: psikolojikmi acep

günaydın canancım,tek test mi yaptın istersen bir tane daha yap.negatifte hata olma ihtimali var ama pozitifte yok.yine negatifse ondan sonra artık adet tarihini beklersin.hakkında hayırlısı canım.

nurtişim o göğüsteki acı nezaman başlıyor.adet tarihinden kaç gün önce hissetmeye başladın yani.

öznurcum günaydın
benim 2 gün kala başladı
şimdi çok feci dokunamıyorum bile
ama ilk gebeliğimdeki gibi çok sızlamadı bu sefer
hafif hafif öle arada bir geldi
dokununca öle az bi ağrıyodu
son 2 aydır adet zamanım yaklaştığında da aynısı oluyo diye ben heralde adet olcam diyodum hatta :ecrin_bebek:

yani adet çok yaklaşınca ancak belirtileri bekleyelim dimi,daha önceden kendimi çok dinlemeyeyim.

öznurcum kişidem kişiye ve gebelikten gebeliğe bile fark ediyo
benim ilkinde 1 hafta önceden acayip sancılarım vardı
kasığımda midemde
şimdi adet günüme 1 gün kala başladı midem
2 gün sürdü geçti
öbürü daha farklıydı

nurtencim aradn çok uzun zaman geçmedi ama ben ilkinde belirtilerin nezaman başladığını unuttum ama şöyleki hamile olduğuma emindim yani öyle değişik hissetmiştimki kendimi resmen içimemi doğmuştu bilmiyorum kesinlikle emindim.hiç bir mide bulantım olmamıştı bir gün bile,karnım ağrımamıştı ama ben hamileyim diyordum.tek değişiklik göğüslerim birazcık acıyordu ve de yumurta akı gibi akıntım oluyordu.ama bunlar nezaman başlamıştı hiç hatırlamıyorum ve normalde bunlar insanın ilgisini çekmez yani benim hiçbir belirtim yoktu bu durumda.

cananuuuuum
göğüslerinde acı içten gelen bi sızı var mı hayatım

cnm şuan çok acimıyor, 1-2 gün önceside çok acıyordu..şimdi sadece kaşınıyor..
bende sana şeyi sorcaktım, benim göbeğimin alyında çizgi oluşmuş, o yüzden hamileyim herhalde dedim..ben ona çok dikkat ederim, ilk deha böyle bişi gördüm kendimde,,, sende de varmı hafif çizgi ?

cnm bendede, beyaz kokusuz bir akıntı var, baya hissediyorum aktığını..sanki adet oluyomuş gibi yani...

canancım idrar testleri bazen yanıltabiliyor canım sen testi tekrarla 2 kez daha yap bence.ondan sonra beklemeye geç.

aman şu körolasıca çift çigiyi görmek için 2,5 senedir yapmadığım halt kalmadı...ovulasyon testlerinde görebildim kendini sadece..kaydirigubbakcemile bi göreyim bak neler yapacam ben o iki çıbığa :mymeka:

canancım bir problem varmı sende yada eşinde yoksa herşey normalken mi uğraştın sen böyle.

Vallaha Öyle heyecan basıyorkı, hıÇ ÇalıŞasım falan yok..kızlar napsamkı bı akıl verın bana...

canancım bir problem varmı sende yada eşinde yoksa herşey normalken mi uğraştın sen böyle.

CNM BEN 1,5 SENE BOŞUNA UĞRAŞMIŞIM, GEÇEN SENE 18 ARALIKTA ÇEKİLDİĞİM RAHİM FİLMİNDE TÜPLERİMİN TIKALI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM..DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI..TÜP BEBEK TEN BAŞKA ÇAREN YOK DEDİLER...2009 OCAK AYINDA BEN AMELİYAT OLDUM, ÇİKOLATA KİSTİNDEN DOLAYI TIKANMIŞ TÜPLERİM, ÇOK ŞÜKÜR TEMİZLENDİ..2009 MAYIS TA 1. AŞILAMAMI YAPTIRDIM OLMADI, NASİP DEĞİLMİŞ DEDİK..BİRAZ BEKLEYEYİM DEDİM, YİNE SABREDEMEDİM YENİ YILA BEBEĞİMİN HABERİ İLE GİRMEK İSTİYOM DEDİM,KASIM AYINDA BİR RAHİM FİLMİ DAHA ÇEKİLDİM, ŞÜKÜRKİ HERHANGİ BİR SORUN YOK, AÇIK ÇIKTI TÜPLERİM...DOKTORUMUNDA TEŞVİKİYLE YENİ Bİ AŞILAMA DAHA YAPTIM İŞTEE...

cananım ozaman sen bekleme bugün idrar testini tekrarla,tabi çişini biraz tutmuş ol.pozitif çıkarsa ne alaaa,negatif çıkarsa kesinleştirmek için yakın bir sağlık kurumuna git bilmiyorum varmı o imkanın,bir kan testi yaptır ve kesin sonucu al.

geçmiş olsun canım artık bir sorun kalmadığına göre olacaktır zaten en yakın zamanda.sen stres yapma yeterki aklından atabil bu düşünceyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…