Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse canum
ben kurt gibim açımmmmmmm
bi aç karnımı doyurup geliyim

işinin yakın olması çok iyi yaa.ozaman devam edersin işine.10 dk.da evdesin işte.

canım benim tedirgin olmana hgiç gerek yok o mide bulantılarının olması halsizlik felan bebişinin ne kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor yavaş azalır ama 14. haftadan sonra ama inşallah bebişin hep ben burdayım sinyalleri versin benim hala günde 3-4 kez mide bulantısı nöbeti geçiriyorum ama bebeklerimizin sağlıkları iyi olsunda herşeye razıyım benn

iyi olmaya çalışıyorum canım sabah işyerinde kalorifer bozulmuş 11 e kadar yanmadı
şimdide karnımın içi acıyor resmen yaa ölüyorum ayaklarım dan üsüttüm galibamafoldumben

ay dikkat et canım ya
sabah bizimde kapılar geç açıldı
15 dakika soğukta ayazda bekledik ya
şimdide karnım ağrıyo benimde

bizim iş yerinde veriyorlar canım, hatta ben yıllık iznimi, ve süt izinlerimide birleştireceğim ..

ay bi onun pıt pıt atan kalbini duysam
birazcık rahatlıcamda
daha ayın 11 ine çok varrr,
inşallah o zamana duyarım da sonraya ertelemezler

canım ben ne kadar dikkat etsemde işte kalorifer yanmayınca donuyosun ayağımda bot var kalın çorap ama yinede korumaya fayda etmedi offf nasıl ağrım var anlatamam

aman kudret annecim de gelmiş
hoşgeldin canuumm

güzel anneler size bişi sorucam ya
bebeğin kalp atışı başlayınca anne dahada yoğun hissedermiş mide bulantılarını diyolar doğru mu

ay bi onun pıt pıt atan kalbini duysam
birazcık rahatlıcamda
daha ayın 11 ine çok varrr,
inşallah o zamana duyarım da sonraya ertelemezler
duyarsın inşallah canım içini ferah tut bence bu sefer tedirgin olmanı gerektirecek bişey olmayacak gibime geliyor içime öyle doğuyor bebeğin sağlıklı olucak inşallahh..

kıs o kadar homili gırtlak yiyom ki
şimdiden pantolon sıkmaya başladı beni
inceciktim şimdi belimin kalınlaştığpını hissediyorum
ben şimdiden böle yaparsan doğuma mini bi fil kadar olurum heralde :roflol:

duyarsın inşallah canım içini ferah tut bence bu sefer tedirgin olmanı gerektirecek bişey olmayacak gibime geliyor içime öyle doğuyor bebeğin sağlıklı olucak inşallahh..

amin canım inşallah ya
inşalah burdaki bütün arkadaşlarımızın sevincini paylaşıcaz sırayla

Nurtencim ben zaten kese gözüktü 6. haftadan sonra mide bulantılarım başladı
dediğin gibi 8. haftadan sonra ne midem bişey alıyordu ne ağzımın tadı vardı
aman Allahım onasıl birşey ya dedim bu 9 ay nasıl çekilirmi bir daha çocuk bile
yapmak istemiyor halsizlik mide bulantısı ama insan 24 saat kusarmı yediğim hiç birşeyin
tadı yok hiç bir şekilde geçmiyordu su bile içemedim ben ya kilo verdim şimdi de hala aynı kilodayım
ama şöyleki dr 3 ay birşey yemesen bile doğru dürüst bebek sende alacağını alıyor kendini zorlama demişti, süt içtim 3 ay sürekli her gün e tabi şimdi tiksinerek içiyorum oda zorla bol bol ceviz ye
midende problem olursa soda iç dr önermişti çok iyi geliyor bol bol c vitamini al portakal mandaline
hergün meyve yemeye dikkat et mutlaka..

sağol canım benim
benim yediğim meyveyi başkası yese yeşerirdi heralde
o kadar çok meyve yerim ki ben anlatamam
evde 2 kişiyiz haftalık tüm meyvelerden 3 er kilo muhakkak alınır
dün bide duşa girmiştim bi çıktım ki kocişim bi meyve salatası yapmış bana
bide süslemiş en şık restoranda yapılanlar sönük kalır yanında
bi şımardım ki sorma yaaaaa kaydirigubbakcemile3

çiğdoşum nerdesin bugün sen hayatım ya
özledimmm
gülercim sende hiç gelmiyosun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…