:roflol::roflol:herkese iyi akşamlr görüşemeyeli koca bı yıl oldu geçen seneden beri nasılsınz..
hhee yılın ilk iğrenç espirisi benden gelsin..
canım benim tedirgin olmana hgiç gerek yok o mide bulantılarının olması halsizlik felan bebişinin ne kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor yavaş azalır ama 14. haftadan sonra ama inşallah bebişin hep ben burdayım sinyalleri versin benim hala günde 3-4 kez mide bulantısı nöbeti geçiriyorum ama bebeklerimizin sağlıkları iyi olsunda herşeye razıyım benndilekcim naber nasıl gidiyo
ben hiç iyi değilim ya
bugün mide bulantısından ölebilirim
yorgunluk halsizlik
bide çok özür dilerim hafif karnımı bozmuşum
ölüyom karın ağrısındannnn
ayın 8 inde gitte banada haber ver kıs
hemen hemen aynı günlerimiiz seninle bende 11 inde gidicem
doktor geçen hafta p.tesi 15 gün sonra gel demişti
iyi olmaya çalışıyorum canım sabah işyerinde kalorifer bozulmuş 11 e kadar yanmadıbilgecüm naber
bizim iş yerinde veriyorlar canım, hatta ben yıllık iznimi, ve süt izinlerimide birleştireceğim ..hayır bu isin özel sektör için
işçi istediği halde işveren 16 haftalık izinden sonra 6 aya kadar üçretsiz izinde vermek zorunda
ama malesef buna Türkiyede uyan işveren pek yok.
düşünsene 4 ay doğum izni
6 ayda doğumdan sonra ücretsiz izin ühüüüüüüü
bunu vericek işverenle karşılaşmadım ben daha malesef
canım benim tedirgin olmana hgiç gerek yok o mide bulantılarının olması halsizlik felan bebişinin ne kadar sağlıklı olduğunu gösteriyor yavaş azalır ama 14. haftadan sonra ama inşallah bebişin hep ben burdayım sinyalleri versin benim hala günde 3-4 kez mide bulantısı nöbeti geçiriyorum ama bebeklerimizin sağlıkları iyi olsunda herşeye razıyım benn
duyarsın inşallah canım içini ferah tut bence bu sefer tedirgin olmanı gerektirecek bişey olmayacak gibime geliyor içime öyle doğuyor bebeğin sağlıklı olucak inşallahh..ay bi onun pıt pıt atan kalbini duysam
birazcık rahatlıcamda
daha ayın 11 ine çok varrr,
inşallah o zamana duyarım da sonraya ertelemezler
duyarsın inşallah canım içini ferah tut bence bu sefer tedirgin olmanı gerektirecek bişey olmayacak gibime geliyor içime öyle doğuyor bebeğin sağlıklı olucak inşallahh..
Nurtencim ben zaten kese gözüktü 6. haftadan sonra mide bulantılarım başladı
dediğin gibi 8. haftadan sonra ne midem bişey alıyordu ne ağzımın tadı vardı
aman Allahım onasıl birşey ya dedim bu 9 ay nasıl çekilirmi bir daha çocuk bile
yapmak istemiyor halsizlik mide bulantısı ama insan 24 saat kusarmı yediğim hiç birşeyin
tadı yok hiç bir şekilde geçmiyordu su bile içemedim ben ya kilo verdim şimdi de hala aynı kilodayım
ama şöyleki dr 3 ay birşey yemesen bile doğru dürüst bebek sende alacağını alıyor kendini zorlama demişti, süt içtim 3 ay sürekli her gün e tabi şimdi tiksinerek içiyorum oda zorla bol bol ceviz ye
midende problem olursa soda iç dr önermişti çok iyi geliyor bol bol c vitamini al portakal mandaline
hergün meyve yemeye dikkat et mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?