Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nurtiiiiş günaydın sanadaaaa nasılsın bakalım bugün

ne yapalım canım kısmet böyleymiş, rahat olmana sevindim ama, inşallah dr a bi git bakalım, inşallah hayırlı zamanında gelsin melekin 2010 hamilesi olursun inşallahhha.s.

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
Jcnnsnyrt -- 4 ŞUBAT
J

J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:

olcayımmmm canım hoşgeldinnn balımmopuyorumnanaktan

isimcim bugün bi değişiklik felan varmı bişey hissediyormusun??

üşüyorum karnım ağrıyo belim sırtım ağrıyo midem bulanıyo sanki adetmi olacam ne
ama bilmiyorum işte belirtiler aynı olabiliyomuş bazen

gülerim sağlık olsun kız, kırmızıları gördüğümüzede şükredelim, vallaha onlarsız naparız..tüğp bebeğe başlıcakmışsın hayırlı olsun kuzum..inşallah bu vesileyle gelir mucizen :ecrin_bebek:

bilgecim benim yeni tarihim 1 şubat..

günaydın kıslaaar

günaydın kuzzuuu..

üşüyorum karnım ağrıyo belim sırtım ağrıyo midem bulanıyo sanki adetmi olacam ne

evet öyleymiş cnm, o yüzden hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım..bide biz çok kendimizi dinliyoruz...aslında biraz rahat bıraksak cuk, olcak ama lmaz:

canancım cuk olcak mı canım kaydirigubbakcemile3 hadi bırakalım bakalım aklinialirimsmile

Mesaj Linki

MELEKLERıNı BEKLEYENLER LıSTESı....

''RABBıM BANADA KATINDAN TERTEMıZ BıR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESıZ Kı SEN DUALARI ıŞıTENSıN"

-"ınne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir."
-"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır."
-"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" "O yaratandır ve yok*tan var edendir."

Jisim -- 7 OCAK
J-ozi- -- 10 OCAK
Jcrocusu -- 15 OCAK
Jbumuyani -- 22 OCAK
Jpapatyanil -- 27 OCAK
Jcnnsnyrt -- 1 ŞUBAT
Jselected_79 -- 3 ŞUBAT
J
J
J

Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden mesaj atınız..(ÇOK VIP olduk ama, geçmişi okurken bazen gözden kaçabiliyor..)

Uğurlu Listemizin Hamileleriiii MELEKLERıMıZ GELıYORRRR
Jnur1111 -- :CüvCüv:
Jadilemir -- :CüvCüv:

canancım günaydınnnn
şöyleki ben hamile kalmadan bir ay önce 5 gün erken olmuştum hayatımda hiç erken adet olmadım ben hep gecikirdi hatta çok ümitlenmiştim kesin hamileyim felan sanmıştım sonraki ayda
test çubuğu felan kullandım bacaklarım havada en az yarım saat yatıyordum fikifikilerden sonrakaydirigubbakcemile3
yani öle tümden kafamdan çıkarmamıştım o ay acayip dua ettim inşallah hamileyimdir diyeeee
offf kafamdan çıkardığımdada olmamıştı kısmet işte bu, çıkarsanda çıkarmasanda hepsi bir..

işyerinde işler çok durgun ben çaktırmadan kitap okuyorum masa altından delikafadulden
başka türlü vakit geçmiyo napıyım.bi de şu bekleme devresi zaten zor geçiyor.kendime
meşgale arıyorum.

oznurcüm seni çok ii anlıyorum bende aynı durumdayım

benim bel ağrım hiç olmadı mide bulantımda keseyi görünce başlamıştı ama nurtende mesela mide bulantısı ve bel ağrısı felan vardı herkeste farklı benşm sadece adetten 5 gün öncesinde bir akıntım oldu şeffaf zar gibi onun dışında başka bişey olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…