ne yapalım canım kısmet böyleymiş, rahat olmana sevindim ama, inşallah dr a bi git bakalım, inşallah hayırlı zamanında gelsin melekin 2010 hamilesi olursun inşallahhha.s.bilgecim malesef benim bu ayda olmadı... yeni tarih 3şubat
yarın için drdan randavu aldım.. tekrar bi gidicem bakalım... 2010 yılı içerisinde (henüz zamanı belli değil) tüp denemeye karar verdik eşimle.. yarın bi gideyim drmdan dosyalarımı falan bi toparlayım alayım.. işte son işlerimi tamamlayım bi..
bakalım kısmet artık..
bu işler stres yapmayıncada olmuyo.. kafaya o derece takmıyorumki bu ayki adet tarihimi bile unuttum.. hatta buraya bile yanlış vermişim :))) meğersem yine benimkisi randavusuna sadık kalıp gününde geldi..
günaydın kıslaaar
üşüyorum karnım ağrıyo belim sırtım ağrıyo midem bulanıyo sanki adetmi olacam ne
ama bilmiyorum işte belirtiler aynı olabiliyomuş bazen
günaydınn ozimm
benim bel ağrım hiç olmadı mide bulantımda keseyi görünce başlamıştı ama nurtende mesela mide bulantısı ve bel ağrısı felan vardı herkeste farklı benşm sadece adetten 5 gün öncesinde bir akıntım oldu şeffaf zar gibi onun dışında başka bişey olmamıştı..üşüyorum karnım ağrıyo belim sırtım ağrıyo midem bulanıyo sanki adetmi olacam ne
ama bilmiyorum işte belirtiler aynı olabiliyomuş bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?