Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dilekcim gözün aydın canım.
benide çok korkuttun ya çok sevindim şimdi.
kalp atışını da duymuşsun ne güzel yaaa.
aynı dr.a mı gittin başta niye bakmamış.sinir oldum şimdi heee.

evet nurcum ya gosterdı.
sagolsun dr.ilgiliydı...
sen naptın ıyımısın..

bende iyiyim canım
aşırı halsizlik, yorgunluk ve bulantı haricinde pek bişeyim yok çok şükür
bide her akşam yatmadan önce sanki saatini bilir gibi bööööööööööööööö yaniiiii ıyyyyy

kıslar bana doktor folik asit vermeden direk elevit diye bi vitamin verdi
içinde folik asitte var dedi
ama ilacın içinde yok yok kıslar yaaaaa

evet bende ılk gebelıkte kullanmıstım...çok zayıfsan vıtamın verıyorlar ılk basta..
ben cuma gıdıcem yıne
kan tahlıllerım var..kansızlıkta bakılacak...2 lı taramada yapıcak sanırım dr..

ikili tarama için çok erken değil mi canım ya

hayır aynısı degıl...herzaman gıttıgımde sıra yoktu...bende baska dr.a gıttım...
düşük tehtıdı oldugu ıçın dırek ultrasona baktı...
ama ılk gıttıgım bakmamıstı 5 haftadaydı...kalp atısını duymassam meraklanmayayım dıye sokmadı sanırım..
kesın tarıh vermısdtı 22 ocak..kan tahlıllerı de olcak o gun

ozıcım tesekkur ederım canım...
aman doktorlarda bır alem
tasınacagız ya orada daha ıyı bır doktor arastırırım dıye burda uzerıne dusmedım dr.un
eşim arada 1 haftaya tasınabılırız dıyor..ama kalorıferler daha yanmamaıs orada yenı bına daha tasınanlar tam degıl..
burda ev kalorıferlı .çovcuk kucuk soguk evede gıdesım gelmıyor..soguktada ev nasıl yerleşir yaw..

seninle 2 gün aramız var
bakalım önce kim doğurcek :CüvCüv:

bılmemkı...
allah hayırlısını versın...oğlumu 1 hafta erken dogurmustum..bakalım bu nasıl gelır...saglıkla gelsınler nurcum ya..

kıslar ben anneme yardıma gıdıyorum..yemek yapıyor...aslında kokulardanda fenalık gelıyor ama yapmam lazım...yemek yıyemıyorum bende ozellıkle kahvaltı sonra sı hıç yemek ıstemıyorum..akşamı hafıgf geçıstırıyorum..yoksa mıdem davul gıbı kocaman sısıyor..hazımsızlık...
öppum kıslar sızı...bebişlerınıze ıyı bakın emi..

inşallah yakında yenı hamıle haberlerı alırız...a.s.

bılmemkı...
allah hayırlısını versın...oğlumu 1 hafta erken dogurmustum..bakalım bu nasıl gelır...saglıkla gelsınler nurcum ya..

tabiki öyle canım ya
senin bebek sakin mi bari üzüyomu anneyi
mide bulantın falan var mı

canım hakketen sen niye taşınıyodun yaa.şimdi kış günü zor olacak
daha yeni hamilesin sen bişey yapamazsınki.

kıslar bana doktor folik asit vermeden direk elevit diye bi vitamin verdi
içinde folik asitte var dedi
ama ilacın içinde yok yok kıslar yaaaaa

canım o çok çok iyi bir vitamindir benim kayınvalidem kullanıyor. Bnede hem folikasid hem women's ultra mega kullanıyorum beni vitaminimde de var folik asit ama dr bana bir gün vitamin al bir gün alma birikme olmasın fazla dedi bende vitamin içtiğim gün folikaist içmiyorum içmediğim gün içiyorum öyle yani...

odamda sigara içtiler çıktım yarım saattir içeri giremiyorum.normalde yasak.densiz bir müşteri içti sinir oldum.şimdi odayı havalandırıyorum.ayaklarımda da soba yanıyor ısınıyorum bir yandan.

ayy sinir oluyorum ya böyle insanlara hem yasağa hem de odada hamile omasına rağmen bir de utanmadan içiyorlar. Ama ne diyeceksin işte işyeri.. Sakın dumana maruz kalma sışarı çık odanıda hep havalandır.. Benim eşimin ailesi de eşimde içmiyor bende hiç kullanmadım o meredi. Annem kardeşim içiyor ama valla içirmicez bebeğimin yanında asla zaten eşim bu konuda çok hassas...

ben daha şimdiden sevmem yemek kokusunu hele soğana alerjim var rondodan bile çekerken gözümü açamıyorum acaba hamileyken napcam ben yaa... Daha önceden buzluğa doğranmış soğan koysam ne olur bişi olmaz dimi.. Nefret ediyorum ya soğandan ama mecburen katıyorum işte... Dikkat et kendine mutfağı da yemek yaparken havalandır canım...

inşallah yakında yenı hamıle haberlerı alırız...a.s.

Amiiiinnnn İnşallahhhh.... Ben nisanda düşünüyorum şimdiden dualarınıza ihtiyacım var... Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…