Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 kız bukadar çok çalışmayın.bırak ikizi üçüz bile olur.

ya sorma benin annanem de ikiz eşiynişş annenlerde hiç çıkmamış 1 nesil atlar derler doğprumu bilmem kuzenimin eşi ikize hamile kaldı ama düştü bebişler bakalım bizlerde çıkacakmı

ya sorma benin annanem de ikiz eşiynişş annenlerde hiç çıkmamış 1 nesil atlar derler doğprumu bilmem kuzenimin eşi ikize hamile kaldı ama düştü bebişler bakalım bizlerde çıkacakmı

kıs valla ikizlerin olur mu bide.bi seferde 2 tane.bari biri kız biri erkek olsun da.bana bak sipariş veriyorum sanki kaydirigubbakcemile3

kıs valla ikizlerin olur mu bide.bi seferde 2 tane.bari biri kız biri erkek olsun da.bana bak sipariş veriyorum sanki kaydirigubbakcemile3

ayy canım nasıl istiyorum öyle olsun biliyormusunnn çünkü kısmet ise 2 çocuk istiyorum arka arkaya inşallahh ikiz ve bir kız bir erkek olurr işyeride kapanıyor evde bebiş büyütücem artık yeter 16 yalımdan beri çalışıyorum emeklilikte yakın artık evde ev ödevi yapıp altın gününe katılmak istiyommmm

hepinize çok tesekkur ederım arkadaşlr.destegınız için.
ama kafamı toparlayamıyorum uyuşuk kafsm.
söyleyecek sözum çok ama konuşamıyorum.
bana dua edın olurmu

ah canım inşallah dileklerin gerçekleşir.çok yaklaştın ama o kesin yerimseniben

hepinize çok tesekkur ederım arkadaşlr.destegınız için.
ama kafamı toparlayamıyorum uyuşuk kafsm.
söyleyecek sözum çok ama konuşamıyorum.
bana dua edın olurmu

bak canım yeni nickin çok güzel.
sen kendin yazmışsın gülümsehayata diye.
hadi ama ismine yakışır şekilde yaşaman gerek.
gülümse hayata.

ÇıĞdoŞ baŞladım canım folıce ya kaÇ tane ıÇyonuz folık gÜnde folıc plus aldım ben

ben folbiol içiyorum.dr. onu söylemişti.yarım tablet iç dedi.üstünde 5 mg.yazıyo her bir tablet için.sen de bak bakalım bir tablet kaç mg.mış seninkinde.

ya kıslar ben dok.gıttım ama ultrasonda goremeyız..dedı..
22 ocak ta gel dedı..
ama az once yıne kahverengı leke gordum...
veda
ordamısın senın leke nekadar surdu..:gitme:

bırazdan dok.gıtcem...oğlen arası geçınce...

aman ya ruyamdada dusuk yaptım wc de
gece sıkıntıyla yattım ...lekeyı gorunce
uyandım gece bır ara bır zaman gercek sandım

herkes yemekte sanırsam..
hadı ben doktora gıdıyorum...saglıcakla kalın..:ecrin_bebek:

ya kıslar ben dok.gıttım ama ultrasonda goremeyız..dedı..
22 ocak ta gel dedı..
ama az once yıne kahverengı leke gordum...
veda
ordamısın senın leke nekadar surdu..:gitme:

canım alttan bakınca görüyolar ancak bu haftalarda.acaba alttan bakmak istemedimiki.e peki kanaman için ne dedi.herhangi bir açıklama yapmadımı yaaa.hcg değerine baktır diyorum ben canım.değerin normalmi düşüyormu onu öğrenmen gerek içinin rahat etmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…