Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dılekcım canım ya korkma ama benden yalnızca bır defa akŞam gelmıŞtı sonrasında gelmedı doktor hemen progestan hapı verdı bence vakıt kaybetmeden gıt progestan hapı verır bÜyÜk ıhtımalle ama genelde ılk haftalar kanama oluyo ınŞallah bıŞey olmaz korkma zaten dÜŞÜk olunca allah korusun bırden bıre oluyormuŞ

Dilekcim canım ya korkma ama benden yalnızca bir defa akşam gelmişti sonrasında gelmedi doktor hemen progestan hapı verdi bence vakit kaybetmeden git progestan hapı verir büyük ihtimalle ama genelde ilk haftalar kanama oluyo inşallah bişey olmaz korkma zaten düşük olunca allah korusun birden bire oluyormuş

ay canım seninki de talihsizlik olmuş.dr.unla görüş belki başka bir dr. arkadaşına yönlendirir şimdilik seni.böyle ortada bırakmaz herhalde ya.

canım görüştüm sabah arayıp ben yokum o tarihte diyor öbür ayki yumurtlama günlerinde gel dedi. Dedim benim tahlillerinizde estradiol yüksek çıkmıştı bir sonra bakmanız sorun olmaz mı dedim olmaz dedi reglimide oldum sizden geldiğim akşam dedim işte ama bir ay sonraya gel dedi. Başka doktora da gitmek istemiyorum kopukluk olmasın diye. Beklicem mecburen napıyım yaa... İnşallah yumurtlamam da oluyordur gelişiyordur da birde onunla uğraşmam bu aralarda acayip sinirliyim kendime hakim olamıyorum sonrada prolaktin yükselcek diye ödüm kopuyor o zaman alırım başıma belayı kaç ay ilaç kullan işin yoksa..

allah hepimize iyi şeyler yazsın.ben 5.haftam bittikten sonra kaybetmiştim bebeğimi.şimdi yine o günlerdeyim.çok korkuyorum ben de.allahım koru.

allah hepimize iyi şeyler yazsın.ben 5.haftam bittikten sonra kaybetmiştim bebeğimi.şimdi yine o günlerdeyim.çok korkuyorum ben de.allahım koru.

canım niye olumsuz şeyler düşünüyorsun aklının ucundan bile geçirme öyle şeyler iyi düşün iyi olsun bol bol dua et.. Allah sana yeniden bunu nasip etmiş tadını çıkar hamileliğin.. Bak doktora git kesesini gör sağlıklı olduğunu öğren rahat edeceksin bir türkü baktıramadın ya ondan böylesin sen... Allah tüm hamilelerin ve bebek isteyenlerin yar ve yardımcısı olsun.. Hadi ben yemek yapcam kaçıyorum...

evet canım baktıramadım ya ondan da endişeleniyorum.ama bu sefer çok umutluyum aklıma öyle kötü şeyler getirmiyorum pek.ara sıra işte.

ÇİĞdoŞ baŞladım canım folİce ya kaÇ tane İÇyonuz folİk gÜnde folİc plus aldım ben

canım ben folik plus içiyorum kaç mg bilmiyorum evde

herkes yemekte sanırsam..
hadı ben doktora gıdıyorum...saglıcakla kalın..:ecrin_bebek:

canımm inşallah kötü birşey yoktur Allah yardımcın olsun hiç hamile kalmadığım için bilemiycem ama bak veda da diyor olur diye

şişttt bak ağzına acı biber sürücemm hee dur bakimm öyle boşuna kasma kendinii relaxx oll yeğenimizde relax olsun sıkma çocuğun canını

şişttt bak ağzına acı biber sürücemm hee dur bakimm öyle boşuna kasma kendinii relaxx oll yeğenimizde relax olsun sıkma çocuğun canını[/QUOTE]

ah canım oluyorum oluyorum da işte arada insanın aklına geliyo yani.
hakkımızda hayırlısı diyelim.dilekcim de iyi haberlerle döner inşallah.

odamda sigara içtiler çıktım yarım saattir içeri giremiyorum.normalde yasak.densiz bir müşteri içti sinir oldum.şimdi odayı havalandırıyorum.ayaklarımda da soba yanıyor ısınıyorum bir yandan.

kıslar dok.gıttım
geldım...7+1
12,6mm
suan normal..dınlen dedı ilaç vermedı..

odamda sigara içtiler çıktım yarım saattir içeri giremiyorum.normalde yasak.densiz bir müşteri içti sinir oldum.şimdi odayı havalandırıyorum.ayaklarımda da soba yanıyor ısınıyorum bir yandan.

sıgara kokusuna karsı zaten bır antıpatım olustu..sended varmı ozı..

kalp atısı ve keseyı gorduk..çok sukur..çok korkmustum..zaten baktı baktı bırsey soylemedı 1-2 dakka..
eyvah bırsey var dıye duşundum...7+1 le uyumlu dedı...
allah kucagımada almayı nasıp eder ınsallah tüm annelerle beraber tabi..

vanım benım..ınşallah senınde halayını cekıcez merak etme...folıc plus gunde 3 tane..mg.bende bılemıyorum..

amin canım gözün aydın
karından baktı dimi dilekcim ya

kıslar bana doktor folik asit vermeden direk elevit diye bi vitamin verdi
içinde folik asitte var dedi
ama ilacın içinde yok yok kıslar yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…