- Konu Sahibi EU3
-
- #3.761
ay canım seninki de talihsizlik olmuş.dr.unla görüş belki başka bir dr. arkadaşına yönlendirir şimdilik seni.böyle ortada bırakmaz herhalde ya.
allah hepimize iyi şeyler yazsın.ben 5.haftam bittikten sonra kaybetmiştim bebeğimi.şimdi yine o günlerdeyim.çok korkuyorum ben de.allahım koru.
ÇİĞdoŞ baŞladım canım folİce ya kaÇ tane İÇyonuz folİk gÜnde folİc plus aldım ben
herkes yemekte sanırsam..
hadı ben doktora gıdıyorum...saglıcakla kalın..:ecrin_bebek:
allah hepimize iyi şeyler yazsın.ben 5.haftam bittikten sonra kaybetmiştim bebeğimi.şimdi yine o günlerdeyim.çok korkuyorum ben de.allahım koru.
odamda sigara içtiler çıktım yarım saattir içeri giremiyorum.normalde yasak.densiz bir müşteri içti sinir oldum.şimdi odayı havalandırıyorum.ayaklarımda da soba yanıyor ısınıyorum bir yandan.
kıslar dok.gıttım
geldım...7+1
12,6mm
suan normal..dınlen dedı ilaç vermedı..
canım ben folik plus içiyorum kaç mg bilmiyorum evde
canımm inşallah kötü birşey yoktur Allah yardımcın olsun hiç hamile kalmadığım için bilemiycem ama bak veda da diyor olur diye
şişttt bak ağzına acı biber sürücemm hee dur bakimm öyle boşuna kasma kendinii relaxx oll yeğenimizde relax olsun sıkma çocuğun canını
kalp atısı ve keseyı gorduk..çok sukur..çok korkmustum..zaten baktı baktı bırsey soylemedı 1-2 dakka..
eyvah bırsey var dıye duşundum...7+1 le uyumlu dedı...
allah kucagımada almayı nasıp eder ınsallah tüm annelerle beraber tabi..
hadi gözün aydın canım
kalbide pıt pıt tır şimdi gördünmü kalbini canmım
evet nurcum ya gosterdı.
sagolsun dr.ilgiliydı...
sen naptın ıyımısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?