- Konu Sahibi EU3
-
- #3.981
yapem canım istedıgınz pasta çörek olsun .yarına cuma okuma gunum var bende toplancaz yazpmışken yollarm sizede.kızsende çok hamaratsın nurtenin gününe börek çörek yapıp
göndersene bak o yapamıyo.
kız ben izmirdeyim :)hoşgeldin canım
emin ol ankara istanbuldan ahada soğuuuuukkkkk
bu gün -5 derece gece
Nabersiniz kızlar bakıyorum da baya kaynatmışsınız... Bende Eskişerdeyim acayio soğuk hava yaaa bir markete gittim dondum gelene kadar... Sabahtan beri işlerle uğraşıyorum kayınvalidem gelecek belki kek yaptım börek hazırda bekliyo bir de ortalığı şöyle topladı ama hiç halim yok bugün valla kaynana gelcek olmasa ne güsel yatar uyurdum derste çalışmam lazım ama nerdeee... Bakem kaynanam söz vermiyim dedi belkimde gelmez.. Beklemedeyim şu an ama gözlerim kapanıyo yaa... Vitamini de içmeyi unutmuşum tabii şimdi aklıma geldi... Ayy gün demişsiniz de eskiden annelerimiz yapardı ne güsel olurdu şimdi kalmadı öyle komşuluklar yaa...
canımşubatta eskısehiregelmeyı dusunuyoruz bızde.merkezdemısın sen.
bız merkezegelicez nasıpolursa
Nabersiniz kızlar bakıyorum da baya kaynatmışsınız... Bende Eskişerdeyim acayio soğuk hava yaaa bir markete gittim dondum gelene kadar... Sabahtan beri işlerle uğraşıyorum kayınvalidem gelecek belki kek yaptım börek hazırda bekliyo bir de ortalığı şöyle topladı ama hiç halim yok bugün valla kaynana gelcek olmasa ne güsel yatar uyurdum derste çalışmam lazım ama nerdeee... Bakem kaynanam söz vermiyim dedi belkimde gelmez.. Beklemedeyim şu an ama gözlerim kapanıyo yaa... Vitamini de içmeyi unutmuşum tabii şimdi aklıma geldi... Ayy gün demişsiniz de eskiden annelerimiz yapardı ne güsel olurdu şimdi kalmadı öyle komşuluklar yaa...
ben de evde olsam keşke,
bi uyku bastırdıki sorma.
çiğdoşum bahçeni oyladım hayatım
bu arada ben ikinci bahçemi aldım kıs 1 ay felen oldu süper karlı oluyo hergün iki kat fazla ğuan ve para kazandırıyo ama sarı erik beni delirtiyo ya 144 saatte yetişiyo tam 6 gün onu bekliyorum. Araştırmacı cüce aldım ama 1,5 saat ferkettirdi anca
he kıs pek güzel
çiğdoşun da başına ban sardım bu oyunu :)))))))))))))
he kıssssssssss
sorma
sabahtan beri karşıt inceleme evraklarıyla uğraşıyorum
kdvler muhtasarlar 191 ler 391 ler 120 ler 320 ler
hepsi ç.orba etti kafamı
bide herifler ta 2007-2008 evraklarını istemiş
onlarıda arşivlemiştim
arşive girdim toz toprak içinde kaldım
ben de evde olsam keşke,
bi uyku bastırdıki sorma.
Sen yat canım.kapı Çalarsa duymazmısın.
Nİye beklİyosun.
canım aradım kayınpederim çıktı kaynanam daha yatıyormuş zaten gelemicek.. Bende hazırlık yaptım valla bilsem sabah biraz daha uyurdum. Canım yatardım ama sersem gibi olurdum ondna yatmadım şimdide yatmak istemiyorum başım daha çok ağrıyor sonra uyuyunca ağrı kesici aldım fayda eder belki.. Valla ben çalışmıyorum işte 2 aydır ama sıkılıyorum ya hep aynı şeyler ev işi yemek ütü felan. Bir de ders çalışmam lazım çalışınca daha dinç oluyorsun ve birkaç insan yüzü görüyorsun hiç olmazsa.. Doğum yaptığında ne yapacaksın doğum izni mi kullancaksın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?