Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızsende çok hamaratsın nurtenin gününe börek çörek yapıp
göndersene bak o yapamıyo.
yapem canım istedıgınz pasta çörek olsun .yarına cuma okuma gunum var bende toplancaz yazpmışken yollarm sizede.
amann ne yapcem dıye telaşaı sardı şimdibeni.komsu alamıycakmiş bnd eeşim yok yarın evde,oleolunca alım dedım ne yapsam dıyedusunmeye başladım şimdi

hoşgeldin canım
emin ol ankara istanbuldan ahada soğuuuuukkkkk
bu gün -5 derece gece
kız ben izmirdeyim :)
burası sıcak oluyor ama sogukoldumuda sogugu felaket oluyor canımyaa

Son düzenleme:
ay gülüşüm izmirdeydi dimi
pardon frekanslar karıştı

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: :roflol:
ay ne manyakım kıs bennnnnn

Nurten hadı yıne ıyısın gelıyo bÖrekler ÇÖrekler
sen bu gıdıŞle bayaĞı bı kılo alacan ama.
Bırazını bana yolla en ıyısı de fazla ŞıŞmanlama
bÖlÜŞelım he ne dersın.

he kıssssssssss
sorma
sabahtan beri karşıt inceleme evraklarıyla uğraşıyorum
kdvler muhtasarlar 191 ler 391 ler 120 ler 320 ler
hepsi ç.orba etti kafamı
bide herifler ta 2007-2008 evraklarını istemiş
onlarıda arşivlemiştim
arşive girdim toz toprak içinde kaldım

Son düzenleme:
gülümcümden Allah razı olsun
bölüşelim tabi kıs ayıp ediyon canım benim
hatta aşşadaki herifler yiycene biz kk da toplanıp yiyelim
ama bi sorun var canım ya
bana gün ta mayıs a geldi mayısa kadar sabredebilcez mi :roflol:

Son düzenleme:
öznurcum benim kilo almaktan korkum yok çünkü normalde kilo alamayan bi tipim
anneme çekmişim aynı
benim annem 46 yaşında 4 çocuk doğurdu ama vücudu 18 lik kız gibi
bende annem gibiyim arada alırım kilo ama vermek hiç problem olmuyo
anında kilo vermeye müsait bi yapım var

neyse kıslar
size doyamıyorum emme benim tozlu arşivlere geri dönmem gerekiyo
hadi size iyi lak laklar canlarım :)))))
beni özleyin bayyyyyyy

Nabersiniz kızlar bakıyorum da baya kaynatmışsınız... Bende Eskişerdeyim acayio soğuk hava yaaa bir markete gittim dondum gelene kadar... Sabahtan beri işlerle uğraşıyorum kayınvalidem gelecek belki kek yaptım börek hazırda bekliyo bir de ortalığı şöyle topladı ama hiç halim yok bugün valla kaynana gelcek olmasa ne güsel yatar uyurdum derste çalışmam lazım ama nerdeee... Bakem kaynanam söz vermiyim dedi belkimde gelmez.. Beklemedeyim şu an ama gözlerim kapanıyo yaa... Vitamini de içmeyi unutmuşum tabii şimdi aklıma geldi... Ayy gün demişsiniz de eskiden annelerimiz yapardı ne güsel olurdu şimdi kalmadı öyle komşuluklar yaa...

canımşubatta eskısehiregelmeyı dusunuyoruz bızde.merkezdemısın sen.
bız merkezegelicez nasıpolursa

canımşubatta eskısehiregelmeyı dusunuyoruz bızde.merkezdemısın sen.
bız merkezegelicez nasıpolursa

evet merkezdeyiz canım... Stadyum var ona çok yakınız vişnelikte oturuyoruz. Siz neresine geleceksiniz. Nerede oturuyorsun sen.. Belki görüşürüz canım... Ama valla buralar soğuk ben İstanbulluyuum da evlenip buraya geldim ilk başlarda soğuğa alışamamıştyım şimdi alıştım ama biraz ince giyinsem donuyorum... Çok güzel bir şehirdir ama nezihtir...

ben de evde olsam keşke,
bi uyku bastırdıki sorma.

ben de evde olsam keşke,

ya benim başım çok ağrıyo dün kura giderken üşüttümmü ne acaba... Ateşim de var sanki biraz hiç kafamı kaldıramıyorum burada oyalanıyorum ki uyuyup kalmayayım kaynanamı da arayop bişi diyemiyorum çağırdım şimdi bahane gibi olacak. Onunda uyku düzensizliği var gece uyuyamıyor gündüz uyuyor kalkıp vaktiyle kendine gelirse gelir. Belli olmuyor durumu o yüzden gelebilecek mi bilmiyorum. Birzdan bir arıcam bakalım eğer gelmicem derse yatcam biraz. Havlardan da böyle oluyoruz çok sıkıntılı yaa karda tam yağmadı...

YA BEN EVİME GİTMEK İSTİYORUM YAAA
BAZEN BIRAKCAM İŞİ DİYORUM HEEE
ŞÖYLE İSTEDİĞİM SAATTE KALKSAM
SONRA HOBİ OLSUN DİYE KURSLARA GİTSEM
SPORA GİTSEM OOOOOOOOOHH
ÇALIŞMAMAK BÖYLE BİŞEY Mİ OLURDU ACABA
TABİ AKAN Bİ KAYNAK LAZIM benneyaptımki

sağoll canım bende gördüğüm yered oyluyon senin bahçeyii oyun paylaşım bölümde burda

he kıs pek güzel
çiğdoşun da başına ban sardım bu oyunu :)))))))))))))

kıs sen bana sardın ben eşime bir sardırdımm adamın 6 bahçesi var lülülülülülü ama frenk üzümleri kaç tane biliyon mu 17.000 küsürr her bahçeye komple 1 ürün ekip topluyoo müşteriler ganii ben 2 bahçe için para lazım dedim adam çıkardı hemen 50.000 kayme verdi bende gittim kendime 1 bahçe daha yaptımm ustun1 diye dün onunda 2.bahçesini açtımm tabi kocişten krediylee ohh ekip ekipp topluyomm müşteriler ekranlara sığmıyooo

ayy canım meslektaşımm kimse anlamaz 191 leri 320 leri Allah yardımcın olsunn en gıcık olduğum şey şu inceleme tutanakları angarya işş 1 gün uğraş durr

ben de evde olsam keşke,

aynen canımm yaa ohh sıcacık aç bir türk filmi türkan abladann bide çay bide battaniyee ayy valla canımm çektii

Sen yat canım.kapı Çalarsa duymazmısın.
Nİye beklİyosun.

canım aradım kayınpederim çıktı kaynanam daha yatıyormuş zaten gelemicek.. Bende hazırlık yaptım valla bilsem sabah biraz daha uyurdum. Canım yatardım ama sersem gibi olurdum ondna yatmadım şimdide yatmak istemiyorum başım daha çok ağrıyor sonra uyuyunca ağrı kesici aldım fayda eder belki.. Valla ben çalışmıyorum işte 2 aydır ama sıkılıyorum ya hep aynı şeyler ev işi yemek ütü felan. Bir de ders çalışmam lazım çalışınca daha dinç oluyorsun ve birkaç insan yüzü görüyorsun hiç olmazsa.. Doğum yaptığında ne yapacaksın doğum izni mi kullancaksın canım...

evet doğum izni + verirlerse 3 ay daha ücretsiz izin kullanmak istiyom.
burda öyle şeyler olmaz ama şansımı deniyeceğim
zaten burası heryere çok uzak istemiyom aslında burayı ama
şimdi doğurup izin kullanıp sonra da gitmek olmazki napcam bilmiyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…