Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın güzel hatunlar
napıyonuzzzzzzzzz
öznurcum ben hastaneden yeni geldim kısma banaaaa ((((

biz iyiyin kudretcim
siz nasılsınız bakimmmmmm
kıs senin kaç hafta oldu yazmıyo aşşada bilemiyozzzzz

ay kudret çok özür dilerimmm
ay çok utandım göememişim tickerini
ay çok pardon

22 haftalık oldu teyzesi benim oğlan sizinkilerin abisi olucak

kıslar ben yameğe gidiyorum
öpüldünüz kocamannnnn

evet yolun yarısı bitti aslında bu gün çok üzgünüm eşime küstüm sabahta oturdum iş yerinde ağladım biz aynı yerde çalışıyoruz bu gün annesini hastaneye götürdü yoktu sinirlerim çok bozukk

Allah kolaylık versin cnm, inşallah çok uzamadan halledersiniz sorununuzu :Saruboceq:

kaynatmışsınız azıcık bakıyorum.tam da yemeğe gitmiştim.
şimdi de siz gitmişsiniz.kız nurten noldu doktorda niya yazmamışsın.sormuştum ben
sana daha öncede.
kudretcim sana ne oldu canım.
bu geçici küslüklerden dimi,hani ara sıra olabilen.
kocişin gönlünü alır inşallah.

selam kızlar aslında sadece selam öznurrcun nasılsın ya nurtenle ikinize bişey sorucam hamile olduğunuzda daha doğrusu gününüz yaklaşınca vucudunuzda ne gibi değişiklikler olduu anlatın bekemm tabi folikleri için öncee

çiğdemcim ben hiç bişey anlamadım ya.
hissetmedim hiç ihtimal vermiyordum.
inan hiç belli olmaz,belirti yok hamile değilim diye düşünme
esas ozaman oluyo işte benim gibi.
adet sivilcelerim bile çıkmıştı yaaa.

göğüs acısı falan hep adet geciktikten sonra başladı bende.
adete yakın hiçbişey hissetmedim.

kıs nurten ne ettin doktorda hani bişeyler söylemişti yok inşallah bişey caduuu yazsana çatladık burda bide bana sen hani yumurtlama zamanını anlıyordunya onu yazsana neler oluyordu bide bidee öznurla ikiniz şimdiki durumlarınızı yazın bakimm karnınız yok kendinizi nasıl hissediyorsunuz normal kıyafetlerinizi giyiyorsunuz tabi yinede az bol olanlarımnı tercih ediyorsunuz anlatın azcıkk merak ettim

ya ben ilaç kullanıyorum ya prolaktin için sanki göğüslerim büyüdü ama öyle çok değil ben farkediyorum yada şişti azcık diyimm bide kaşınıyorlar ucu değil diğer tarafları azcık böyle tatlı tatlı bütün gün kaçınıyorlarr gülüm ya sende kullanıyon sended oldumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…